אני ומייק משחקים בסמאש בראול היפני! - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: אני ומייק משחקים בסמאש בראול היפני!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Soulskeeper

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 03.02, 09:55

ברירת מחדל אני ומייק משחקים בסמאש בראול היפני!

טוב אז אני בעצם טל (קריסטל107) משתמש במשתמש של מייק, לאחרונה היה ידוע שהיה בעיה לפרוץ את המשחק בגלל שהוא דו שכבתי, וכרגע לא יצאה אף הוצאה של המשחק המלא הדו שכבתי, אבל את השכבה הראשונה כן יצא, כלומר, אפשר לשחק בעיקר רק VS, בSSE יש עירורים בוידואיים וכאלה, בקיצור אני ומייק הורדנו את היפני, עצרנו את העדכון ב15% אחוז ככה שזה לא יעשה כלום לווי, כי הווי של מייק אמריקאי, ואז הכנסנו צריבה של המשחק בלי העדכון (brickblocked), וזה פעל! שיחקנו כמה דקות ועכשיו הוא בביה"ס
המשחק מאוד נחמד למרות שהוא מרגיש קצת איטי, הגרפיקה של הסרטון פתיחה מהממת יותר מההקלטות שראיתי עד עכשיו, ואם אתם רוצים לשאול שאלות זה הזמן
בכל אופן, מי שרוצה עזרה בלהתקין את הסמאש אם יש לו צ'יפ, מוזמן לבקש ממנו -
אגב, הסמאש היפני עובד גם על הקונסולה האירופאית!!! שזה עדכון טוב! אז כל מי שיש לו קונסולה אירופאית עם צ'יפ גם יכול לשחק.
לצערי, למי שאין צ'יפ, לא יכול לשחק כי המשחק יפני והווי לא קורא משחקים מאזורים אחרים בלי צ'יפ.
אם תרצו, אני ומייק נביא את הווי והמשחק למפגש, שכולם יוכלו לשחק

חדש: וידאו מספר 1, קרב של מייק וטל:
http://www.stage6.com/user/crystal107/video/2181361/
גירסת יוטיוב :
http://www.youtube.com/watch?v=WEsy_h3ZsqA

מספר מילים על הסרטון ובכללי:

קודם כל, יש קטע אחד מעצבן בקרב, שמדי פעם סתם ככה נופלים בלי שום קשר לכלום, בוידאו הבא זה יהיה אפילו יותר בולט.

פיץ' די השתנתה, המכת A הרגילה שלה (דאבל סלאפ) ממש טובות עכשיו ומגיעות רחוק, הDAIR שלה הרבה יותר חזק מקודם אבל מעיף מסיבה לא מובנת, המכת BAIR יותר חזקה, והFAIR נראה כאילו הוא מגיע קצת יותר רחוק, הNAIR שלה כבר לא יוצא כל כך מהר בגובה האדמה, יש הרבה סיכוי שאין פלאוט קנסל, אפשר לראות בוידאו שאני עוברת את הנפילה המלאה של FAIR, הDASH של פיץ' ממש ממש טוב ושימושי, הצנונים די... עלובים ביחס למה שהיו, הם נזרקים חלש, וקל מאוד לתפוס אותם (כמו צנונים אמיתיים ><). המטרייה כמובן הורסת לה את כל החזרה, ממש קל להעניש, ומסתבר שאפשר להרוג איתה הפעם אם פוגעים כמו שצריך. הטילט למטה יש לו טווח גדול וחזק, והטילט למעלה גם עם טווח גדול אבל לא יצא לי להשתמש בו הרבה. DSMASH עדיין מאוד מאוד שימושי ומוריד לא קצת, לפי דעתי המכה ממש לא כל כך הוחלשה. הFSMASH ממש חזק ושימושי, הB ולצד שימושי רק למרחקים ולא בקרב קרוב, הפיינל סמאש שלה בכלל בכלל לא רע, והיא מרגישה יותר כבדה, משום מה, היא מרגישה לי יותר איטית מאשר במילי.

לגבי שיק, הFAIR שלו הוחלשה אבל עדיין חזקה והורגת, הDSMASH שלו עדיין מאוד טוב, הטילטים שלו הרבה יותר מהירים אבל פחות מעיפים, מה שנותן לעשות קומבואים קרובים יותר, הטילט למטה יחד עם זחילה אפשר לזוז ולהמשיך לתת מכות וקומבואים, הUAIR שלו מעיף ועדיין מאוד טוב אבל לא כמו קודם, הBAIR שלו מאוד חזק, טוב ושימושי.
הפיינל סמאש שלו די בעייתי אבל אפשר לפגוע בו אם מתכננים טוב.
אפשר עדיין לקפוץ מהEDGE ולתת את מכת הFAIR שלו. האפשרות להסתובב עם B עדיין בפנים. B ולמעלה די אותו הדבר אבל לפעמים נראה טיפה שונה, הוא מטעין פחות מחטים אבל הם עדיין מורידים בסביבות ה15 אחוז, והם לא כאלה גרועים. הDAIR שלו השתנה ממילי, הוא עכשיו יורד למטה כשהוא נותן את הבעיטה, יש מקרים שלא,הnatural A שלו השתפר בהרבה והרבה יותר שימושי יוצא הרבה להשתמש בו בשביל לעצבן את היריב.

בראול נראה נחמד, אבל זה נראה כאילו כל הדמויות החדשות פי עשרים יותר חזקות מהדמויות הישנות, לדוגמא, מטה נייט ודידי קונג, מטה נייט עם מכות ממש חזקות ומלא קומבואים, ודידי קונג ממש ממש מהיר עם מכות שיוצאות מהר וחזקות - אני מאוד מקווה שזה כן מאוזן ושזה סך הכל נראה לא.

מאצ' 2 של טל ומייק:
http://www.stage6.com/user/crystal107/video/2182115/
גרסת יוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=eLkKQVaViTs

נערך לאחרונה על ידי Soulskeeper, 04.02 בשעה 17:21.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#2   פורסם: 03.02, 12:18

Soulskeeper
ציטוט:
צפה בהודעה
טוב אז אני בעצם טל (קריסטל107) משתמש במשתמש של מייק, לאחרונה היה ידוע שהיה בעיה לפרוץ את המשחק בגלל שהוא דו שכבתי, וכרגע לא יצאה אף הוצאה של המשחק המלא הדו שכבתי, אבל את השכבה הראשונה כן יצא, כלומר, אפשר לשחק בעיקר רק VS, בSSE יש עירורים בוידואיים וכאלה, בקיצור אני ומייק הורדנו את היפני, עצרנו את העדכון ב15% אחוז ככה שזה לא יעשה כלום לווי, כי הווי של מייק אמריקאי, ואז הכנסנו צריבה של המשחק בלי העדכון (brickblocked), וזה פעל! שיחקנו כמה דקות ועכשיו הוא בביה"ס
המשחק מאוד נחמד למרות שהוא מרגיש קצת איטי, הגרפיקה של הסרטון פתיחה מהממת יותר מההקלטות שראיתי עד עכשיו, ואם אתם רוצים לשאול שאלות זה הזמן
אגב, הסמאש היפני עובד גם על הקונסולה האירופאית!!! שזה עדכון טוב! אז כל מי שיש לו קונסולה אירופאית עם צ'יפ גם יכול לשחק.
לצערי, למי שאין צ'יפ, לא יכול לשחק כי המשחק יפני והווי לא קורא משחקים מאזורים אחרים בלי צ'יפ.
זה כבר ברור מאליו שאתם מביאים את זה למפגש לא? תביאו אפילו יותר מעמדה אחת.

אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fizz

מנהל קהילת סמאש

#3   פורסם: 03.02, 12:26

תודות לקריסטל, גם אני אשחק עוד כמה שעות (כרגע יש לי הפסקה מבית ספר של 5 דקות אבל חזרתי בשביל להוריד XD)
יאי !
סיימתי להוריד את זה בערך ב שעתיים

נערך לאחרונה על ידי Fizz, 03.02 בשעה 13:18.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ratchetxys

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 03.02, 14:13

Soulskeeper
ציטוט:
צפה בהודעה
הגירסה שאתם מורידים זה מה שהבאתי למייק?
אני מוריד את מה שהבאתי למייק עכשיו, אבל אחרים מפסיקים לי את זה כל הזמן (במחשב בכללי של כולם, לא שלי), אז עכשיו זה רק ב25 %...

אין קונסולה אין חיים
PS3: Ratchetxys
Wii Number:1742191656357596

מוכר פספ בצבע שחור, יחד עם 1024 MB וDAXTER (לדקסטר יש קופסא מפלסטיק חוברות והכול).

850 שקל, הפספ בלי שריטות ובלי שום בעיות, אפילו היה עליו כל הזמן מגן פלסטיק על המסך אז הוא גם בלי שריטות, וגם 1 GB מספיק לסרט או שתיים, וגם דקסטר משחק בין הכי טובים לפספ!
דברו איתי בICQ418453652

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Vall3y

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 03.02, 14:55

I want to seize fate by the throat." ~Ludwig V. Beethoven"

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#6   פורסם: 03.02, 17:22

ratchetxys
ציטוט:
צפה בהודעה
הגירסה שאתם מורידים זה מה שהבאתי למייק?
אני מוריד את מה שהבאתי למייק עכשיו, אבל אחרים מפסיקים לי את זה כל הזמן (במחשב בכללי של כולם, לא שלי), אז עכשיו זה רק ב25 %...
לא, זאת לא הגירסא הזאת

יש לנו 2 וידואיים להעלות של קרב שלי ושל מייק ככה בשביל הכיף
אני אעלה אותם לSTAGE6 בגלל האיכות

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MISTER MASTER

מצליחן

#7   פורסם: 03.02, 17:33

הווי שלי בלי צ'יפ

קרדיט לratchetxys על החתימה הסוסה הזאת:

וקרדיט ל DeM1X על החתימה 50 cent שולט!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 03.02, 17:35

מאיפה ההורדה?

UP THE IRONS

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spitted

מצליחן

#9   פורסם: 03.02, 17:37

למה אני היחיד שלא השיג את זה עדיין תעזרו לי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Dezaster

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 03.02, 17:43

אצלי זה יהיה תוך 5 שעות בערך, האינטרנט התחיל לזייף, אם מישהו רוצה קישורים לראפידשר שלחו הודעה לפרטי.

Every Day Is A Test, Yes.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ratchetxys

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 03.02, 21:51

מאיפה ההורדה?
בכל מקרה אין לי WII עם צ'יפ.
אני רוצה להוריד למקרה שיפול WII עם צ'יפ מהשמיים (אוליי...), סתם צוחק, אני פשוט משוגע .
למה לא שיחקתם עם הסמאש בול? לי זה נראה מאוד כיף, ונותן קצת יותר כיף וסגנון למשחק.
למה לא הורדתם עם ההורדה שנתתי לכם? יש איתה בעיה? תגידו לי כי אני עדיין ממשיך להוריד (זה יכל לסיים קודם אם לא היו מכבים לי את המחשב 2 דקות אחרי שאני הולך.

אין קונסולה אין חיים
PS3: Ratchetxys
Wii Number:1742191656357596

מוכר פספ בצבע שחור, יחד עם 1024 MB וDAXTER (לדקסטר יש קופסא מפלסטיק חוברות והכול).

850 שקל, הפספ בלי שריטות ובלי שום בעיות, אפילו היה עליו כל הזמן מגן פלסטיק על המסך אז הוא גם בלי שריטות, וגם 1 GB מספיק לסרט או שתיים, וגם דקסטר משחק בין הכי טובים לפספ!
דברו איתי בICQ418453652

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Fizz

מנהל קהילת סמאש

#12   פורסם: 03.02, 21:55

מטה נייט :{
באיזה שלב היום אני וגילעד הבנו שאין טעם לדמויות האחרות ופשוט עשינו דיטו MK

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#13   פורסם: 03.02, 22:01

ratchetxys
ציטוט:
צפה בהודעה
מאיפה ההורדה?
בכל מקרה אין לי WII עם צ'יפ.
אני רוצה להוריד למקרה שיפול WII עם צ'יפ מהשמיים (אוליי...), סתם צוחק, אני פשוט משוגע .
למה לא שיחקתם עם הסמאש בול? לי זה נראה מאוד כיף, ונותן קצת יותר כיף וסגנון למשחק.
למה לא הורדתם עם ההורדה שנתתי לכם? יש איתה בעיה? תגידו לי כי אני עדיין ממשיך להוריד (זה יכל לסיים קודם אם לא היו מכבים לי את המחשב 2 דקות אחרי שאני הולך.
רוב הסיכויים שמה שאתה מוריד כרגע זה זיוף, אנחנו הורדנו מראפידשר (אסור לפרסם נראה לי) ויש לנו גם טורנט, פשוט חפש לפי שם ההוצאה שיש בgbatemp.net - חפש במדויק את שם ההוצאה.

פיז, מטה נייט ודידי קונג באמת נראים מוגזמים :\ אבל לפי דעתי, ימצאו טריקים נגדם בסופו של דבר, לא בטוח שהם יהיו בטופ.

ד"א, עדכנו את ההודעה הראשית עם סרטון ומידע.

נערך לאחרונה על ידי Soulskeeper, 03.02 בשעה 22:03.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#14   פורסם: 03.02, 22:30

Fizz
ציטוט:
צפה בהודעה
מטה נייט :{
באיזה שלב היום אני וגילעד הבנו שאין טעם לדמויות האחרות ופשוט עשינו דיטו MK
אז דידי וMK "שבורים" או סתם טופ טייר?
והאמת שגם אם דידי חזק נורא אני לא חשוב שהרבה ישחקו איתו פשוט בגלל הUncoolness Factor

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Spitted

מצליחן

#15   פורסם: 03.02, 22:34

RageBot
ציטוט:
צפה בהודעה
והאמת שגם אם דידי חזק נורא אני לא חשוב שהרבה ישחקו איתו פשוט בגלל הUncoolness Factor

דווקא גם אני שנאתי אותו פעם אבל עשו אותו מגניב בבראול אז אני רוצה לנסות אותו

טל ומייק תודה על הסרטונים, אני עכשיו הולך לראות אותם
חבל שזה לא ביוטיוב, לוקח המון המון זמן לטעון אותם בסטייג'6, אבל לפחות סוף סוף אני יראה את בראול באיכות נורמלית

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames