Mario Kart Wii - הדיון הרשמי! - Page 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Mario Kart Wii - הדיון הרשמי!
1  2  3
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#61   פורסם: 18.02, 22:39

תמונות חדשות ופרטים חדשים:

עוד תמונות כאן.

והנה הפרטים:
ציטוט:
- D.K’s snowboard Cross is a half pipe sort of track. You’ll be able to drive up the side of them and pull off awesome tricks in the air.

- Miis will be spectators in the background.

- Luigi’s circuit is still a simple track.

- Koopa Troopa will be a playable character.

- Coconuts Mall has players driving around a huge mall with multiple routes.

- D.K has a new go-kart.

- Names hover over players during online play.

- Motor bike will be able to be used online.
כמו-כן יש שמועות שזה ייצא באפריל באירופה, האם זה יגיע לפני סמאש לאירופה??

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#62   פורסם: 19.02, 00:20

נראה טוב.
יש בכלל תאריך יציאה למריו קארט? אם לא אז אין סיבה שהוא ייצא לפני SSBB..

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#63   פורסם: 19.02, 02:20

נראה טוב יותר מהסקרינשוטים הראשונים , אבל עדיין רחוק מלהיות המריו קארט שקיוויתי שיהיה.
למרות שהאופנועים נראים ממש מדליק.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#64   פורסם: 19.02, 06:59

אני מאמין שזה ייראה טוב יותר בתנועה, וגם יש להם חודש לשפר פה ושם. אם האונליין יהיה טוב, 12 מתחרים זה סבבה.

בכל זאת, זה מריו קארט, ואני מניח שרוב התקציב של נינטנדו עבר לסמאש בכל מקרה

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#65   פורסם: 19.02, 13:49

לדעתי הוא נקראה מספיק טוב!!

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#66   פורסם: 19.02, 14:15

הנה עוד מידע מבקרוב של IGN:
-Classic controller, GC controller, nunchuck+Wiimote.
-Each character has six vehicles from the start (3 karts and 3 bikes).
-Snaking is harder.
-New Items: POW box and a cloud.
-Warning sound in the speaker when you are about to get blue shell'd.
-Second player can play online through split-screen.
-Mario Kart Channel is in game only, but that can change.
-Tons of statistics for every profile.

ועוד מידע:
ציטוט:
CONTROLS:

● Wii Remote
● Wii Remote + Nunchuk
● Classic controller
● GameCube controller

● Controller chosen is automatically detected
● Records saved with a icon indicating which control method was used

GAME MODES

● Grand Prix mode has 50, 100 and 150cc divisions
● 50cc is kart only; 100cc is bike only; 150cc is a mix of both

COURSES

● 16 classic courses including Peach Beach, Waluigi Stadium, Yoshi Falls, Delfino Square, Mario Raceway, Sherbet Land, Shy Guy Beach and Ghost Valley 2
● 16 new courses including Luigi Circuit, Moo Moo Meadows, Mushroom Gorge, Toad's Factory, Mario Circuit, Coconut Mall, DK Summit, and Wario's Gold Mine

● Classic courses updated to fit new engine but retain their classic look, i.e. Mode 7 style for the SNES tracks

CHARACTERS, VEHICLES & RACING

● Baby Mario, Baby Peach, Toad, Koopa, Mario, Luigi, Yoshi, Princess Peach, Wario, Waluigi, Donkey Kong, and Bowser
● Suspect there may be more characters, including Mii racers
● Each character has six vehicles available from the start: three karts and three motorbikes
● 12 racers per race

● Bikes are slower than karts, but this is balanced by being easier to boost using wheelies
● Kart boosting through powerslides. Hold a slide for as long as possible, then release to boost.
● Drafting included
● Tricks included - flick the controller at the peak of a jump to perform a trick and gain a speed boost on landing.

● Classic powerups return - green & red shells, mushrooms, banana peel, Bullet Bill powerup etc.
● New powerups include a cloud that must be passed from player to player before it shoots lightning and shrinks you, and a POW block that appears over your racer and must quickly be destroyed by jumping into it.

ONLINE & STATS

● 12 player online
● Two players can play online on the same machine
● Mario Kart Channel to download records, ghosts, tournaments and weekly challenges, among others

● Comprehensive stat-tracking - race and battle count, distance travelled, number of tricks, WFC wins/losses, tournaments played, how many times you've hit/been hit etc.
אני ממש מקווה שמפתחים ישתמשו יותר ברמקול של הווימוט, אני חושב שבחלק מהמשחקים זה ממש כיף לשמוע דברים יוצאים משם (מלבד זלדה TP, שהייתי חייב להנמיך).

נראה כי הם ממש מנפחים את האונליין של זה, יחסית למה שהם הציעו בעבר. כמו-כן, בניגוד ל-DS, כאן יהיה את מצבי ה-Battle של הבלונים!!!!

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#67   פורסם: 19.02, 14:25

אני כל כך מקווה שהמשחק יהיה טוב!!!!

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#68   פורסם: 19.02, 14:45

ואו הוא נראה ממש מצויין האופנועים נראים פשוט מגניב חידוש מרענן במיוחד.מעניין אם יהיה שם מסלול שמעוצב בסגנון מריו גלקסי

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#69   פורסם: 19.02, 15:04

לא נראה לי באוזר על אופנוע[],וואריו אולי אבל באוזר...

נינג'ה בלגי

#70   פורסם: 19.02, 16:59

אם הצליחו להכניס את באור הענק הזה למכונית קראטינג תאמין לי שעשו את זה מצויין עם עם אופנוע.

האווטר המגניב של DiViNeToXiC

מצליחן

#71   פורסם: 19.02, 17:03

MISTER MASTER
ציטוט:
צפה בהודעה
אם הצליחו להכניס את באור הענק הזה למכונית קראטינג תאמין לי שעשו את זה מצויין עם עם אופנוע.
באוזר הענק לאופנוע גדול,מה הבעיה?

my wii number:
5531 2164 6902 0324

ציטוט מנצח:
Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
אז הוא השתין על ילד! לי פעם הפליצו על הפנים נו אז מה?
קרדיט ל[]BlackJack[]על החתימה הסוסה הזאת!!!!!!!!!!

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#72   פורסם: 19.02, 19:04

כבר מזיל ריר על המשחק, אני מתכוון לבצע פריאורדר בהקדם האפשרי.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#73   פורסם: 19.02, 19:36

רשמים מגיימספוט:
http://www.gamespot.com/wii/driving/...s&subj=6186170

ציטוט:
The addition of bikes and new racers helps freshen things up some. The online features are welcome additions that should ensure the game remains in heavy rotation in people's Wiis for a good long while. All told we were pleased by what we saw of Mario Kart Wii. We're anxious to spend some quality time with the various game modes and online features to see how they all pan out.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#74   פורסם: 19.02, 19:56

saarst
ציטוט:
צפה בהודעה
באוזר הענק לאופנוע גדול,מה הבעיה?
לפי התמונות האופנוע לא נכנס לו לתחת[מצטער על הגסות אבל באמת].

האווטר המגניב של DiViNeToXiC

מצליחן

#75   פורסם: 19.02, 21:05

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
לפי התמונות האופנוע לא נכנס לו לתחת[מצטער על הגסות אבל באמת].
אבל תודה שהאופנוע שלו הרבה יותר גדול משל פיצ'

my wii number:
5531 2164 6902 0324

ציטוט מנצח:
Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
אז הוא השתין על ילד! לי פעם הפליצו על הפנים נו אז מה?
קרדיט ל[]BlackJack[]על החתימה הסוסה הזאת!!!!!!!!!!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#76   פורסם: 19.02, 22:54

מעולה! הציפיות שלי למשחק עלו לשמים. הנה מה שאהבתי מהעדכון:

אהבתי שיש גמישות בבחירת השליטה, ושבעמוד השיאים מצוין באיזו צורת שליטה הם הושגו. יפה מאוד.

יש 32 מסלולים וזה ממש טוב, אני חושב יותר מהמריו קארט לגיימקיוב, לא ? כמה היו בו? יש גם 6 כלי מירוץ לכל אחת מהדמויות הרבות, זה מצוין. והאייטמים החדשים נשמעים לי אדירים.

אהבתי גם את ערוץ המריו קארט שיבטיח המון ריפליי, עם אפשרות להשתתף בטורנירים, להוריד אתגר שבועי, ועוד! זה אחד הדברים הכי מעניינים, לדעתי. גם עמוד סטטיסטיקה מקיף הוא מרשים, לדעתי, וכולל, בין היתר, אפשרות לראות את המרחק הכולל שעברנו, וכמה פעמים פגענו או נפגענו!

ומצב הבאטל של הבלונים! ברוך השב (הוא יהיה גם און ליין? אני מאמין שכן).

המשחק נראה מושקע מאוד ברמת התוכן, ביחס לסדרה הזו, כמובן. אהבתי מאוד גם את התמונות, כמובן, נראה מעולה.

נדב, איך התרשמת? דעתך השתנתה, אפילו בקצת?

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

מודל לחיקוי

#77   פורסם: 19.02, 23:47

המשחק נראה רע מאוד מבחינת הויזואליות, אבל נראה כיף מאוד לשחק אותו אונליין...
באמת חבל שנראה שלא השקיעו בכלל במנוע שלו.

"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#78   פורסם: 20.02, 00:05

ציטוט:
According to Nintendo, testers seem to favor the steering wheel peripheral over the other options. We'll have to take their word for it – we had less than an hour to tinker around with Mario Kart Wii, not exactly enough time to get used to the new control scheme. But certainly enough to see that the controls certainly work, even if they're a little awkward right from the start.
הם אומרים שהשליטה עם ההגה עובדת, אבל יש להתרגל אליה קודם כל. אם אתם רוצים לקרוא את הביקורת שלהם על השליטה, אז בקרו בעמוד הראשון. הם חווים את דעתם על סמך שעה של התנסות. זו, אגב, דוגמה לביקורת שלילית ברשמים המוקדמים. לאחרונה נתקלתי בכמה כאלה.

ציטוט:
Motorcycles seem to turn a bit slower than karts, but there are far more opportunities for boosting using them: by tipping the wheel controller back you can perform wheelies that will, after a certain amount of time, will kick in additional speed boosts.
לעצלנים מביניכם: לאופנועים יש חסרונות, אך גם יתרונות, כגון כמה אפשרויות להאצת מהירות, כמו על ידי הטיית ההגה אחרונה, ניתן להרים גלגל קדמי, ולאחר זמן קצר זה ייתן בוסט נוסף.

ציטוט:
No more waggling the stick/control pad back and forth to generate boosts this time around.
רבים לא הסתדרו עם האופן שבו מקבלים בוסט בפניות במשחקים הקודמים, כגי זה דרש מידה מסוימת של מיומנות. עכשיו העניין מפושט יותר. אני חושב שבסה"כ, זה חיובי, במיוחד בגלל האון ליין, כדי ליצור תחרויות מאוזנות.

ציטוט:
A new power-up popped up during our playtest: a POW block that will hover over your players's head, and you'll need to jump three times in a specific rhythm to get rid of it…or you'll spin out.
צריך לקפוץ ולנגוח בו 3 פעמים בקצב מסוים כדי להיפטר ממנו! נשמע לי כמו אייטם שמוסיף מאוד לכיף ולאקשן.

ציטוט:
We're told of a new power-up that didn't show up during our play session: a cloud that'll give your player a boost of speed for as long as you hold it, but it has the side-effect of zapping your kart with lightning which will shrink your kart if you hold onto it for too long. It's an item that can be passed from kart to kart by bumping into your competition, almost like a shrinking hot potatouote]
וזה אייטם אפילו עוד יותר מדליק! הענק שמרחף מעל הדמות מאפשר לה לנסוע יותר מהר, אבל יש קץ': אם שומרים על הענן יותר מדי זמן, דהיינו, חומדים אותו יותר מדי, הוא ישלח ברק שתקטין את הדמות, וכך מהירותה תיפגע. הדרך להיפתר ממנו הוא גם מעניין: צריך לחבוט בקארטינג אחר כדי להעבירו אליו. אייטם אסטרטגי מאוד!

מעניין אם חוץ מאלה, יהיו אייטמים נוספים.

ציטוט:
Using the steering wheel, power-ups are activated by pushing on the D-pad of the Wii Remote, and the direction is specific to what you want to do: need to fire off a turtle shell or throw a banana in front of you? Push up on the pad. Dropping an item behind you is pulled off by pressing down on the D-pad. And if you're keeping an item in storage, watch out: if you get hit by another player, your item will spill out of your possession and onto the track as an active item. If you lose a turtle shell or banana, it'll lay on the track as a hazard…mushrooms will be instant boosts if someone runs into it.
זה שיפור מהמשחקים הקודמים! בגרסת המשחקים הקודמים היינו צריכים ללחוץ על הכפתור + חץ למטה או למעלה כדי לבחור את כיוון זריקת הבננה או השריונים. כאן, עושים זאת בכפתור אחד: פשוט לוחצים על אחד הכיוונים של ה-D-PAD והאייטם יעוף לאותו כיוון!

חוץ מזה, אם קארטינג אחר פוגע בנו, אז נאבד את האייטם ששמור לנו! הוא פשוט ייזרק על הכביש, וההשפעה שלו על שאר המתחרים במירוץ תהיה תלויה בסוגו. הוא יכול להוות מכשול, או עזר בתחרות.

ציטוט:
One cool addition is the ability to see (and hear) when a player's sneaking up on you with a power-up. When a turtle shell (or a powered-up racer) is zooming up behind you, you'll see an icon below your kart where the hazard is in relation to you. Your Wii Remote speaker will also start playing a warning sound to alert you to the incoming hazard. This definitely gives players the needed heads-up to race defensively.
עוד יתרון נהדר של הגרסה הזו!

ציטוט:
First of all, Mario Kart Wii will be 12 player compatible over the internet. Additionally, the game will allow either one or two players per system, so when you jump online, you can play split-screen with a friend and compete.
זה רעיון! אם יש לכם חבר בבית, ושניכם רוצים לשחק און ליין בו זמנית, אז מה הבעיה! יש מסך מפוצל שיאפשר לשניכם להיות און ליין.

ציטוט:
The game has a seriously huge statistics tracking list for each player. The game will record all sorts of fun tidbits: Distance traveled, Total Race and Battle count, how much you've used the Wii Wheel, how many tricks you've pulled off, favorite character, favorite vehicle, favorite course, and favorite stage. Nintendo WFC friend race win/losses. Ghosts sent and ghosts received. There's something called "VR Rating" as well as "Battle Rating," both were set at 5000 points during our demo. It'll track how many Wi-Fi races you've played and your Wi-Fi Battle mode win/loss record. It'll track how many first place appearances, percentages of times in first place, how many times you hit someone, how many times you've been hit, your ghost race wins/losses, and how many tournaments you've played. Whew!
בהחלט וואו!

ציטוט:
And as the statistics suggest, you'll be able to play Battle Mode over the Wi-Fi Connection network.
מעולה!

באותה כתבה מציינים שהפעם יש 12 דמויות על הכביש, ביחס ל-8 שהיו במשחקים הקודמים!

נהדר! כפי שהערכתי, הפעם נינטנדו משקיעה בגרסה הקונסולית של מריו קארט. זה בהחלט לא דאבל דאש. בהחלט אי אפשר לומר שנינטנדו מזלזלת בהארדקור שלה. היא באמת משקיעה, כפי שגם ראינו במשחקים הקודמים שלה, וגם בבאים (סמאש ברוד'רס).

ועכשיו אני עוצם עיניים ומתפלל שההודעה הזו תישלח, ולא אקבל הודעת שגיאה שתבטל את כל ההשקעה שלי. אז, על החיים ועל המוות! <ועכשיו אני מכניס את מפתח האל כשל ואור בוהק מכסה את השמיים>

רונן.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#79   פורסם: 20.02, 00:28

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
הם אומרים שהשליטה עם ההגה עובדת, אבל יש להתרגל אליה קודם כל. אם אתם רוצים לקרוא את הביקורת שלהם על השליטה, אז בקרו בעמוד הראשון. הם חווים את דעתם על סמך שעה של התנסות. זו, אגב, דוגמה לביקורת שלילית ברשמים המוקדמים. לאחרונה נתקלתי בכמה כאלה.
איפה לעזאזל ראית פה ביקורת שלילית?

וכל "החידושים" הם דברים שקיימים במשחקי מירוץ שנים, אני לא רואה פה חידושים.

אבל זה אכן דברים חדשים לנינטנדו, יפה לראות שהם סופסוף מפסיקים להתקע בשנת 97 ופוגשים את הזמן הנוכחי.

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#80   פורסם: 20.02, 03:26

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
איפה לעזאזל ראית פה ביקורת שלילית?
נדב, דווקא את הקטע הזה לא הבאתי. חשבתי שתטרח לגשת לכתבה, אבל הנה:

ציטוט:
But even with all the control options at our fingertips, we played Mario Kart Wii exclusively with the steering wheel peripheral exclusively during our short hands-on time with the game. This peripheral did, admittedly, have a large learning curve due to the fact that you have to learn where the "dead zones" are. Since the Wii Remote isn't attached to anything but your hands, you'll need to feel around where the center point is, as well as learn just how far you can rotate left and right before your kart stops turning.
ההתנסות שלהם עם ההגה לא הייתה חיובית כל כך, בין אם הם התנסו מספיק או לאו, זו ההתרשמות הראשונית שלהם. בהמשך הפסקה הם אפילו משתמשים במילה "מגושם". זה לא שלילי?

אבל מה זה משנה, העיקר שאתה לא רואה זאת כביקורות שלילית על השליטה! הידד! אני חושב שתמיד אנסה עליך פסיכולוגיה הפוכה.

ציטוט:
וכל "החידושים" הם דברים שקיימים במשחקי מירוץ שנים, אני לא רואה פה חידושים.
שוּ? מה הקשר? אף אחד לא דיבר על חידושים בז'אנר, יא מעופף. והוא כן מחדש, אמנם לא בסדר גודל מרשים.

ות'אמת, המשחק הזה לא צריך הרבה כדי להיות אדיר, מספיק שישמור על הנוסחה של גרסת ה-DS, ויוסיף לה תוכן וישפר אותה, וזה בדיוק מה שהוא עושה!

ציטוט:
אבל זה אכן דברים חדשים לנינטנדו, יפה לראות שהם סופסוף מפסיקים להתקע בשנת 97 ופוגשים את הזמן הנוכחי.
נדב, אם אתה שמח, אז גם אני שמח.

וחוץ מזה, לא ענית על שאלתי: דעתך השתפרה, ולו במעט, על המשחק?

והנה שוב התמונות (רואים שהן לא הכי חדות, אבל מעבר לטשטוש הקל, רואים גם שהמשחק נראה נהדר):

אני כבר מת לראות אותו בתנועה, בדיירקט פיד!

רונן.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#81   פורסם: 20.02, 03:52

הנה מתוך גיימספוט:

ציטוט:
Our recent meeting with Nintendo reps gave us a good overview and some hands-on time with the promising game, promises to introduce some new features without messing with the existing formula too much.
כפי שאמרתי, והעניין מפורט לעיל.

ציטוט:
We tried both the wheel and GC controller during our demo and found the wheel to be fine, with a bit of adjustment. While it's not strictly necessary, the wheel does have a nice feel to it, and it's more ergonomically pleasing than the wheel released with Ubisoft's racers in 2006. We like the game's handling with the wheel, although we found ourselves overcompensating initially
מעולה. ההגה בהחלט מוסיף להרגשה.

ציטוט:
Mario Kart Wii's visuals have a typically cartoony look about them with characters and tracks that don't appear to work the Wii hardware too hard. As a result, everything has a very polished and clean look to it with only a few noticeable jaggies here and there. It's nice to see the facelift given to the classic levels, although the brand new levels really promise to take the gameplay to a new level.
גם הם חושבים שהוא נראה נקי ומלוטש מאוד, והכי חשוב, לדעתם המסלולים החדשים מבטיחים לקחת את הגיימפליי לרמה חדשה לגמרי (והמסלולים ב-DS היו מרשימים)!

והנה הסיכום, שעדי לפני כן הביא לכאן:

ציטוט:
So far Mario Kart Wii looks like it's got all its bases covered and then some. The overall racing experience has the solid gameplay that has given the series its longevity. The addition of bikes and new racers helps freshen things up some. The online features are welcome additions that should ensure the game remains in heavy rotation in people's Wiis for a good long while. All told we were pleased by what we saw of Mario Kart Wii. We're anxious to spend some quality time with the various game modes and online features to see how they all pan out..
הם בעצמם מדברים על "מרענן"; יש כאן מנוע טריקים בפעם הראשונה בסדרה, און ליין מקיף בפעם הראשונה בסדרה, אייטמים חדשים ומדליקים, אופנועים, מסך סטטיסטיקות מקיף, אפילו את ההגה הם אהבו. הם גם משפרים כמה דברים ישנים, כגון ה-D-PAD שהפעם משמש להפעלת האייטמים ובעצם הכיוון שעליו לוחצים יקבע את כיוון זריקת האייטם. לדעתי, זה הופך זאת למאוד יעיל ואינטואיטיבי (שנאתי איך שזה בוצע בקודמים).

אגב, גיליתי גם ברשמים שלהם שניתן לכוון ON או OFF, אם ה-powersliding יהיה אוטומטי או ידני.

סוף סוף פרטים חדשים ומהותיים על המשחק, חיכינו להם הרבה זמן, ולפחות מבחינתי, היה שווה!

מי חושב כמוני? (חוץ מהפאנבואים של הקונסולות האחרות, דעתם ידועה ולא בהכרח מעניינת).

רונן.

נינג'ה בלגי

#82   פורסם: 20.02, 07:58

וואי אני כבר מת לשחק בו!!!!!!!!!!!!!!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#83   פורסם: 20.02, 10:45

כמו שאמרתי החידושים הם למשחק של נינטנדו, לא למשחקים בכלל.
מריו קארט לא מחדש שום דבר בעולם המירוצים, הוא פשוט מדביק את הפער.

ומה שהבאת זה לא ביקורת שלילית, הם כתבו שלקח להם זמן להתרגל לזה.
מה ביקורת שלילית בזה? הם נתנו ביקורת מאוד חיובית לשליטה למרות שהם אפילו לא התרגלו אליה עדין.

זה אפילו מחזק את הטענה שלי יותר, למרות שהשליטה לא ישבה להם יותר מדי טוב הם שבחו אותה.

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#84   פורסם: 20.02, 11:42

http://www.computerandvideogames.com....php?id=182834

המשחק אושר ליציאה ב-11/4/2008, באירופה.
כנראה שארה"ב תקבל אותו אח"כ.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#85   פורסם: 20.02, 11:57

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה

ומתי יוצא SSB בארה"ב?

לוק ברנארד:

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#86   פורסם: 20.02, 12:06

ב-9 למרץ, למה?

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#87   פורסם: 20.02, 12:07

נפלה לי המכונת גילוח לאסלה

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#88   פורסם: 20.02, 12:31

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
ב-9 למרץ, למה?
חשבתי שבאפריל, טעות שלי.

לוק ברנארד:

האווטר המגניב של Yoni_Uzan

משתמש רציני

#89   פורסם: 20.02, 12:39

זה לא הולך להיות עוד Double Dash, וזה מה שחשוב. זה יהיה מריו קארט טוב, כמו שהמשחק ל-DS היה.

למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.

אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720

Wii Number 3755-4409-3335-5398

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#90   פורסם: 20.02, 13:32

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה

יוצא באירופה לפני ארה"ב? םO
מוזר

1  2  3
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames