משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
06.02, 17:46
|
|
שפילברג מציג: Boom Blox
הבמאי היהודי המפורסם בעולם חבר ל-EA ליצור משחק פאזלים לכל המשפחה בשם Boom Blox.
הכותר יכיל למעלה מ-300 פאזלים שונים, 30 דמויות שונות (שאין לי מושג איך הן משתלבות).
את כל השלבים יהיה ניתן לשנות כרצונכם, וכמו-כן, תוכלו לחלוק אותם אונליין.
הנה תמונות באיכות גרועה להנאתכם!
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
06.02, 17:49
|
|
הנה ה-PR המלא:
|
ציטוט: |
 |
|
|
EA has announced that BOOM BLOX, the first game developed in collaboration between EA and director and producer Steven Spielberg, is set for a May 2008 release for Nintendo Wii. This high-energy game features more than 300 levels, a cast of more than thirty wacky characters, and an easy-to-use in-game editor that allows players to express their creativity.
“I am a gamer myself, and I really wanted to create a video game that I could play with my kids,” said Steven Spielberg. “BOOM BLOX features an enormous amount of fun challenges and cool scenarios for your kids to solve or for you to master together.”
Fun for kids and the entire family, BOOM BLOX offers action-packed interactive activities that takes Wii play to a new level of creativity and fun with single player, co-op, and versus gameplay. Players can experience the visceral gameplay - perfectly suited for the Wii’s interactive motion-sensitive controls - through brain-twisting challenges. They can interact with entertaining characters such as the block-laying chickens or baseball-throwing monkeys across four themed environments - Tiki, Medieval, Frontier, and Haunted. Additionally, players can remix any level of the game in Create Mode using props, blocks, or characters that have been unlocked during the game. Players can also virtually build anything they can dream up. Plus, their designs can then be shared with friends or used to challenge others to solve their newly created puzzle via WiiConnect24.
"We developed BOOM BLOX with endless combinations of gameplay in mind,” explains Louis Castle, executive producer. “With over three hundred levels, built upon a full real-time physics model, your experience can be as easy or difficult as you want it to be - there really is something for everyone to enjoy.”
“My inspiration for this game came while I was playing the Wii for the first time,” added Spielberg. “From the initial concept to what the game is today, it’s always been built around the innovations the Wii brings to playing games. BOOM BLOX plays on the enjoyment of building and knocking down blocks, something that can appeal innately to kids and adults of all ages.”
BOOM BLOX is also in production for mobile phones and will be widely available this Spring. The mobile version puts innovative BOOM BLOX gameplay on phones everywhere -- delivering engaging, fun, and groundbreaking action. For the first time in a mobile game, players will be able to create custom levels and share them with their friends directly from the phone, enjoying a rich, interactive community experience.
Developed at EA Los Angeles, BOOM BLOX has not yet been rated by the ESRB and PEGI. |
|
|
|
|
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
06.02, 17:49
|
|
|
כן אני ראיתי סרטון של זה..
זה הוצג עוד ב E3 06 אם אני זוכר נכון...
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
06.02, 18:00
|
|
|
תודה אבל לא נראה משחק ששוה לבזבז עלייו כסף
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
06.02, 18:09
|
|
|
קול, אפילו שפילברג נשבה בקסמיי הווי.
TOP THAT!
|

UP THE IRONS
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
06.02, 18:31
|
|
|
כמה משחקי קז'ואל יש כבר לווי!
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
06.02, 18:55
|
|
|
זה סטייל LBP? אם כן אז אני LBP והפס3...
|

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...
רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
06.02, 21:18
|
|
|
אני יודע... נראה מה יהיה איתו בינתיים עד שמביאים את שפילברג אי אפשר לעשות מה שהוא יותר טוב מעוד קז'ואל
|

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
06.02, 21:42
|
|
|
|
Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2 250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
07.02, 06:51
|
|
|
ADi |
 |
|
|
|
|
|
|
|
לא הבנת מה עושים?
בעקרון מפילים לבנה אחת עם הכדור וגורמים לה להפיל את כל האחרות או להגיע ליעד מסויים...
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
07.02, 07:29
|
|
רונן יש בו הרבה יותר ממה שאתה רואה.
הנה ראיון עם לואי קאסטל וגיימדיילי:
|
 |
|
|
Well there are three ways to play the game, actually four ways if you add the Creating side of the game. The two ways to play by yourself, one of them is Explore Mode where you go through each of the different types of materials that you can use, different kinds of blocks that you can in the world. And then you can use those with different tools that we give you -- basically you have things you can throw, you have the ability to grab, pick up or stack things like a hand and you also have a blast that you can use. So anything that you could imagine that you could create using those tools we've put into the product in one way or another or one level or another. Timers, color spinners for picking out colors for pulling out blocks and things like that are also part of the ruleset.
So the answer to your question is sort of, yes in a big way. There's many different ways of scoring and many different ways of winning each of the different levels. In fact, that's always been a focus of ours is to keep, although the activities are very simple in the sense where you're either grabbing, throwing or blasting, we keep the complexity of the game interesting by always changing a little bit of the game here or there. Some levels, you have to complete a task in a certain amount of time, other levels you'd try getting point blocks on the ground by avoiding the negative point blocks so it changes all the time. That's really what makes the game so enchanting, you'd never get bored as there's always something new and exciting. |
|
|
|
|
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
07.02, 14:55
|
|
|
מישהו יכול לענות לי ? זה כמו LBP?
|

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...
רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
07.02, 15:05
|
|
|
xxavivxx |
 |
|
|
מישהו יכול לענות לי ? זה כמו LBP? |
|
|
|
|
ב-LBP אתה בונה שלבי פלטפורמה, כאן זה יותר לבנות שלבי פאזל. אבל הקונספט הכללי די דומה. כן.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
07.02, 18:51
|
|
חדשה מרעישה! הWII גורם לסנטר כפול!
בהחלט תמונה מרשימה של שפילברג
אני מקווה שהסדרת משחקים שלו באמת תצא טובה, זה יכול להיות משחק פאזל חמוד (אם אני אבין סופסוף מה עושים שם) והמשחק שלו ל360 נשמע ממש טוב.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
07.02, 23:50
|
|
|
ADi |
 |
|
|
רונן יש בו הרבה יותר ממה שאתה רואה. |
|
|
|
|
עדי, לא אמרתי שלא, הוא יכול להיות משחק פאזל מעולה, אני פשוט לא שש לקנות משחקי פאזל לקונסולה נייחת. בעלות זולה ל-WiiWare זה גם ילך, מבחינתי.
רונן.
|
נכתב על ידי נדב:""
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
05.03, 15:54
|
|
הקופסא של המשחק. לא היסטרי, אבל חביב. מעניין אם הם ישקיעו במסע פרסום...

|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
06.05, 20:54
|
|
ביקורות ראשונות
1up מפתיעים עם ציון גבוה בצורה קצת לא אמינה בעיניי, A+ שזה אומר הציון הכי גבוה:
http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3167698&p=44
|
 |
|
|
I've been waiting to say something like this for a year and a half: If this is the future of casual gaming, motion controls, and Wii, count me in. Boom Blox may not be the best Wii game, depending on your proclivities, but it's definitely the best use of the Wii yet. It's immensely accessible, wonderfully tactile, and stands as one of the best treatments of gaming in a 3D space. |
|
|
|
|
ל-WIRED יש סיקור מלא ומקיף עם ראיון וביקורת (8/10) ועוד:
http://blog.wired.com/games/2008/05/...-boom-blo.html
|
 |
|
|
Boom Blox does what so many Wii titles wish they could, by splitting the difference between casual players and lifelong gamers. You can pass the Wiimote to your grandma or a 5-year-old and they'll have a ball with its clever mix of brainy puzzles and satisfying explosions. But hard-core players like me will find a surprising amount of depth to the gameplay and a satisfying, addictive challenge. |
|
|
|
|
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
06.05, 21:08
|
|
|
מעניין אולי כדאי לבדוק אותו כמשחק קזואל שיספיק עד שיגיע RRR3 שנראה אכן מעניין וכיפי. איזה כיף שאפשר להנות מכל העולמות - גם קאזואל וגם הארדקור.
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834 Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
06.05, 22:03
|
|
וואו, ביקורות מפתיעות בתכלית. במיוחד זו של 1UP (בעל הבית השתגע?!).
שכחתי לספר שצפיתי בסרטון ההדגמה האחרון של מאט ובוזון על המשחק שפורסם השבוע, והוא נראה הרבה יותר טוב ומדליק מהפעם האחרונה שראיתי אותו.
|
shgadlic |
 |
|
|
מעניין אולי כדאי לבדוק אותו כמשחק קזואל שיספיק עד שיגיע RRR3 שנראה אכן מעניין וכיפי. איזה כיף שאפשר להנות מכל העולמות - גם קאזואל וגם הארדקור. |
|
|
|
|
נכון, אני חושב שיש לא מעט משחקים בווי שמשלבים את שני העולמות האלה. תמיד אמרתי שלא חייבת להיות סתירה.
|
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
07.05, 16:23
|
|
|
אפשר גם לשחק אונליין או שרק לחלוק שלבים און ליין ?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
08.05, 07:51
|
|
|
אני עדיין מחזיק בדעתי שמדובר במשחק wii ware שיצא מכלל פרפופורציה.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
08.05, 08:06
|
|
|
אני אבדוק את המשחק ואעדכן אותכם יותר מאוחר
|
קודי חבר: WII : 4823-0085-7409-5031 Mario Kart Wii : 4940-5776-0507 Wii Chess : 9768-7793-5425 Endless Ocean : 1408-6061-0680 Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834 Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
08.05, 10:36
|
|
|
עדי, התכוונתי האם אפשר גם לשחק אחד נגד השני באון ליין, או שכל מה שאפשר באון ליין זה לחלוק שלבים ?
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
08.05, 10:39
|
|
|
אני חושב שזה רק חלוקת שלבים.
|
דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!
|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
08.05, 12:01
|
|
|
אתם טועים
זה פשוט משחק אדיר!!! במיוחד במוליטי !
כיף גדול ומשחק עמוק...רעיון גדול ... לא צריך גרפיקה מפוצצת ולא כלום
זה גם קיבל 10 בG4 ו Yahoo
Gamespot נתנו לזה 70 ואני ממש לא מסכים
אתמול שיחקתי עם חבר שעתיים וסגרתי את המשחק בקושי רב ...יש כל כך הרבה דברים שונים לעשות במולטי...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
08.05, 13:37
|
|
|
M0sh, הוא כנראה אדיר והכל, אבל ב-50 דולר? אולי בעתיד, כשהמחיר קצת ירד.
הרעיון בהחלט אדיר, ומיושם היטב.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|