מסר מ-Factor 5 - קהילות משחקים - Vgames
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי
חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: מסר מ-Factor 5
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.02, 03:26

ברירת מחדל מסר מ-Factor 5

E.T Want Home

(טוב, לפחות השם נשמע לי כמו כוכב של חוצונים)

או-קי, לאחר שהשתטיתי, ניגש לענייננו -

ציטוט:
"Whatever we're working on will at least blow you away in a lot of the technical aspects. We're really trying to do everything to squeeze the maximum out of the machine," he said. "I'm also hoping we're going to pay respect to what the console is all about, which is the innovation in terms of controls, in terms of accessibility, new experiences, things like that. We're really, really trying hard. I hope it's going to pay off. In terms of what we're working on; is it for third-party publishers, is it for a Nintendo first-party, what title is it? I won't give you a clue."
זה התמצות. אם תרצו לקרוא את המסר המלא הארוך, אז הנה, כאן.

בפסקה אחרת בעמוד הוא מבטיח לנו שמבחינה גרפית, זה יהיה הדבר הכי טוב על הקונסולה (וואו, אני מקווה שהוא יודע שהבטחות צריך לקיים ), אבל כמובן שכל זה לא יהיה שווה אם הגיימפלי לא יהיה אדיר באותה המידה, ורצוי אף יותר.

הוא גם מציין שהם מעולם לא היו באיזשהו סכסוך עם נינטנדו, בניגוד לשמועות.

וגם שהם עבדו על המשך ל-Pilot Wings עוד כשה-Wii נקראה Revolution. לבסוף הם זנחו את הרעיון כי זה היה בשלב מוקדם מאוד שבו אפילו נינטנדו בעצמה לא ידעה מה היא רוצה מעצמה מבחינת הכיוון של הקונסולה העתידית שלה.

זה יפה, לפחות יש רצון להחיות את הסדרה הזו, ואולי עובדים על זה בימים אלה.

רונן.

נערך לאחרונה על ידי רונן, 12.02 בשעה 07:06.

כולם לעמוד, לנדב יש כמה מילים לומר לקהילה, ולאנושות כולה:

"אני חוזר בי ממה שאמרתי, RE:UC נראה כמו משחק לא רע בכלל".

זהו זה, הוא שחרר את זה. אפשר לשבת.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#2   פורסם: 12.02, 04:21

אני מהמר על משחק FPS כי הוא דיבר על הפוינטר של השלט ,והזכיר את מטרויד כשהוא דיבר על
העברת משחק מדו ממד לתלת ממד ,אבל זה מה שבאמת הפתיע אותי בדבריו
ציטוט:
the biggest milestone or mark right now is that we're almost done with the engine and it does everything that the PS3 did and then some

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#3   פורסם: 12.02, 05:22

Everybody is always talking about the motion control, but I think people are overplaying that a bit. I really, really love the pointing aspect of the remote. Although we're going to use everything for what we have in development, I think the pointing stuff is probably the biggest innovation which we're working on right now.

הוא גם אמר את זה בראיון, ואני מאוד מסכים איתו. חיישני התנועה שבשלט הופכים את המשחק למעניין וכייפי יותר אבל הפויינטר של השלט זה דבר שהוא מאוד ייחודי ויעיל. אני לא יודע על איזה משחק הם עובדים, אבל אני שמח לשמוע שיהיה בו שימוש רב בפויינטר של השלט

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#4   פורסם: 12.02, 07:05

(פוווו איזה מזל שאף אחד לא הרגיש שטעיתי באיות של "השתטיתי"... משהו בו היה נראה לי לא כשורה).

על כל פנים, כמה אתם חושבים שהמשחק יקבל ב-IGN?

רונן.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#5   פורסם: 12.02, 08:53

כבר עכשיו כמה הוא יקבל?

לדעתי פקטור5 מקשקשים בבייצים, כי המשחק שלהם מכוון לקז'ואל, כך הם טוענים. אני לא חושב שהם יודעים לעשות משחק להארדקור, אז לקז'ואל? ועוד עם גרפיקה מפוצצת?

אני חושב שעדיף לחכות עם זה, הרבה זמן, עד שנראה אם יש בכלל סיבה. הג'וליאן הזה חי באיזה סרט, כי ב-LAIR הוא הכריח אנשים להשתמש בחיישני תנועה, ופתאום זה כבר לא הדבר הבא? או שבגלל שהוא לא ידע לעבוד איתם?

Hey! I don't wanna go to work today
Wanna stay home and play, all my videogames

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#6   פורסם: 12.02, 13:24

xxM.Txx
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מהמר על משחק FPS כי הוא דיבר על הפוינטר של השלט ,והזכיר את מטרויד כשהוא דיבר על
העברת משחק מדו ממד לתלת ממד ,אבל זה מה שבאמת הפתיע אותי בדבריו
FPS?
לא הייתי רוצה לראות אותם עושים FPS, הם לא יודעים לעשות גיוון במשחקים וזה הדבר הכי חשוב בFPS.

לדעתי זה יהיה משחק תעופה שמכוונים את הפויינטר למסך כל הזמן והדמות ששולטים עפה לכיוון הפויינטר.

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Splicer

מנהל פורום PS3

#7   פורסם: 12.02, 13:42

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
FPS?
לא הייתי רוצה לראות אותם עושים FPS, הם לא יודעים לעשות גיוון במשחקים וזה הדבר הכי חשוב בFPS.

לדעתי זה יהיה משחק תעופה שמכוונים את הפויינטר למסך כל הזמן והדמות ששולטים עפה לכיוון הפויינטר.
אם הם יעשו משחק טיסה שיתבסס על תנועת השלט זה יהיה רע, פחות או יותר כמו LAIR.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#8   פורסם: 12.02, 13:54

Splicer
ציטוט:
צפה בהודעה
אם הם יעשו משחק טיסה שיתבסס על תנועת השלט זה יהיה רע, פחות או יותר כמו LAIR.
יש להם רצף של שני משחקים רעים מתוך השלושה שהם עשו בשני הדורות האחרונים, יש מצב טוב שגם זה יהיה רע

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#9   פורסם: 12.02, 16:40

אתם מתכוונים כמו שהיה בZelda TP שהיה צריך להצביע לכיוון כשלהו והדרקון-עטלף הזה עף לאותו כיוון? זה היה מאוד כיף יחסית למיני גיים (אם אני לא טועה הוא היה המיני גיים שהכי אהבתי) אבל אני לא חושב שכדאי לעשות משחק שלם שמבוסס על זה...

DrKeo למה להיות כל כך פסימי?
Factor5 הבטיחו כל מה שרק רצינו: גרפיקה הכי טובה שניתן בWii (אנחנו שומעים את הביטוי הזה יותר מידי לאחרונה) ושימוש עיקרי בשלט בתור פויינטר - שכבר ראינו איך משחקים כמו MP3 וMoH2 הצליחו עם זה.

אז לא הלך להם בPS3, אולי זה בגלל שהשליטה בPS3 פחות טובה מאשר בWii? (אני לא שיחקתי בזה, רק קראתי את הביקורת של ויגיימס וממש התלוננו על השליטה)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Yoni_Uzan

משתמש רציני

#10   פורסם: 12.02, 16:56

אני סומך עליהם בקטע של הגרפיקה, אבל הרבה פחות בקשר לשאר הדברים, שהם החשובים באמת.

למכירה לדיאס: Kirby Canvas Curse, Yoshi's Island, Sonic Rush.
למכירה ל-360: דד רייזינג, פרפקט דארק.
למכירה לווי: ספק כוח מקורי אמריקאי מקורי ושנאי מתח 120 וולט.

אייסיקיו 145548792 טלפון 0504478720

Wii Number 3755-4409-3335-5398

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 12.02, 17:09

סתם F5 לא בדיוק הראו הצטיינות מאז 2001, בעצם הם הראו זבל על זבל.

אבל נתן להם להנות מחמת הספק, לפחות עד שיכריזו על המשחק ויחשפו אותו.

ציטוטי רונן נבחרים:

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#12   פורסם: 12.02, 17:15

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
סתם F5 לא בדיוק הראו הצטיינות מאז 2001, בעצם הם הראו זבל על זבל.

אבל נתן להם להנות מחמת הספק, לפחות עד שיכריזו על המשחק ויחשפו אותו.
אה, Rogue Leader 3 האחרון שיצא... או איך שלא קראו לו, לא היה זבל. והוא שוחרר ב-2003 נדמה לי. רק LAIR היה פקקט, למרות שהבנתי שהם הולכים להוציא פאץ' שיתקן את הבעיות שליטה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#13   פורסם: אתמול, 00:11

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כבר עכשיו כמה הוא יקבל?
חחחח צחקתי.

ציטוט:
לדעתי פקטור5 מקשקשים בבייצים, כי המשחק שלהם מכוון לקז'ואל, כך הם טוענים. אני לא חושב שהם יודעים לעשות משחק להארדקור, אז לקז'ואל? ועוד עם גרפיקה מפוצצת?
יכול להיות. על הנייר זה נשמע נהדר, אבל כנראה נצטרך להמתין ולראות.

רונן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#14   פורסם: אתמול, 00:33

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
אה, Rogue Leader 3 האחרון שיצא... או איך שלא קראו לו, לא היה זבל. והוא שוחרר ב-2003 נדמה לי. רק LAIR היה פקקט, למרות שהבנתי שהם הולכים להוציא פאץ' שיתקן את הבעיות שליטה.
אולי הוא לא היה זבל אבל הוא גם לא היה איכות.

סתם עוד מאותו דבר והחלקים שהם ניסו לחדש בהם היו פשוט נוראיים (המשימות על הקרקע).

ציטוטי רונן נבחרים:

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

שואף לשלמות

#15   פורסם: אתמול, 00:46

אני אחכה לראות מה הם יחשפו. הם נראה לי בעמדה מאוד של מגננה עכשיו, והם רוצים לפתח לווי כי הם חושבים שגרפיקה תציל אותם שם. אני בספק.

GDC השבוע, אולי הם יחשפו משהו.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames