משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום PS3

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
12.02, 13:39
|
|
DS - צריך המלצה למשחק Pick & Play
היי,
כבר כמה זמן יש לי DS אבל עם משחקי "כבדים" (ZELDA PH, NSMB, AC ועוד) והבעיה היא שבנסיעות קצרות אין לי כ"כ מה לעשות איתו (אני לא אעבור מבוך בזלדה, עד שאבין מה לעשות הנסיעה תיגמר).
משום כך אני צריך המלצה למשחק Pick & Play קליל וכיפי.
העדפה למשחק פאזלים ושינצל טוב את הסטיילוס.
תודה מראש.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
12.02, 13:41
|
|
|
warioware touched
|

Every Day Is A Test, Yes.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.02, 13:45
|
|
|
picross DS
|

UP THE IRONS
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.02, 14:36
|
|
|
Dezaster |
ציטוט: |
 |
|
|
warioware touched |
|
|
|
|
גם אני חושב ככה הוא הכי מהנה. 
|
קרדיט לratchetxys על החתימה הסוסה הזאת
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.02, 15:05
|
|
|
wii men |
 |
|
|
גם אני חושב ככה הוא הכי מהנה. |
|
|
|
|
רואים עליך  .
|
wii are the champions!
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.02, 15:11
|
|
|
SILVER FIRE |
 |
|
|
רואים עליך . |
|
|
|
|
חח  אהבתי
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.02, 16:16
|
|
EBA.
למרות שהוא יותר Pick up & Never stop playing  .
גם וורמס 2 יכול להיות נחמד אם אתה אוהב את הסדרה (המשחק הזה היה בתוך ה-DS שלי זמן ארוך מאוד, ותמיד שהייתי צריך ללכת למקומות בהם יש תור דאגתי לקחת אותו איתי. הוא גם נהדר למולטיפלייר, בעיקר עבור אנשים שאין לחברים שלהם DS, משום שאפשר לשחק בו בשיטת הכסא החם, כלומר כל שחקן משחק בתורו ומעביר את ה-DS הלאה לשחקן הבא אחרי שהוא מסיים את תורו).
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.02, 20:38
|
|
|
F.P |
 |
|
|
EBA.
למרות שהוא יותר Pick up & Never stop playing .
גם וורמס 2 יכול להיות נחמד אם אתה אוהב את הסדרה (המשחק הזה היה בתוך ה-DS שלי זמן ארוך מאוד, ותמיד שהייתי צריך ללכת למקומות בהם יש תור דאגתי לקחת אותו איתי. הוא גם נהדר למולטיפלייר, בעיקר עבור אנשים שאין לחברים שלהם DS, משום שאפשר לשחק בו בשיטת הכסא החם, כלומר כל שחקן משחק בתורו ומעביר את ה-DS הלאה לשחקן הבא אחרי שהוא מסיים את תורו). |
|
|
|
|
לגבי וורמס:
בדיוק, אני מחפש משחק שישרת אותי לצרכים האלה, עמידה בתור, המתנה לחברים, נסיעה במונית/אוטובוס וכו'.
יש בו "רק" סטורי או שיש לו גם כל מיני מצבי משחק אחרים וקלילים?
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
12.02, 20:46
|
|
|
Splicer |
 |
|
|
לגבי וורמס:
בדיוק, אני מחפש משחק שישרת אותי לצרכים האלה, עמידה בתור, המתנה לחברים, נסיעה במונית/אוטובוס וכו'.
יש בו "רק" סטורי או שיש לו גם כל מיני מצבי משחק אחרים וקלילים? |
|
|
|
|
זה וורמס, כמובן שיש לך אופציה לשחק סתם ככה. יש לך מצב סטורי, מצב פאזל, כמה משחקונים חמודים שמשתמשים ביכולות של ה-DS ואופציה לשחק במשחק רגיל נגד מחשב/בן אדם סתם ככה. גם אפשר להתחבר בו לאינטרנט ולשחק מול אנשים מכל העולם, אבל זה לא רלוונטי למטרה שעבורה אתה מחפש את המשחק. ואם אתה ממש משועמם אז אתה גם יכול לצייר לעצמך דגל לקבוצה  .
זה משחק אסטרטגיה-פלטפורמה בתורות, אשר לא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות, ועל כן הסטורי מוד לא מנסה לקחת את עצמו ברצינות ונמצא שם רק בשביל לספק לשחקן אפשרות לשחק ב-scenarios שהוכנו מראש.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
12.02, 21:11
|
|
|
איך באמת וורמס 2? חשבתי על לקנות אותו.
ראיתי כמה סרטונים והוא נראה ממש טוב,הוא שווה את זה?
והאנשים באונליין סוסים שמכוונים יריות מדוייקות על ידי הרוח או שזה ידידותי למתחילים? םO
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום PS3

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
12.02, 21:15
|
|
|
F.P |
 |
|
|
זה וורמס, כמובן שיש לך אופציה לשחק סתם ככה. יש לך מצב סטורי, מצב פאזל, כמה משחקונים חמודים שמשתמשים ביכולות של ה-DS ואופציה לשחק במשחק רגיל נגד מחשב/בן אדם סתם ככה. גם אפשר להתחבר בו לאינטרנט ולשחק מול אנשים מכל העולם, אבל זה לא רלוונטי למטרה שעבורה אתה מחפש את המשחק. ואם אתה ממש משועמם אז אתה גם יכול לצייר לעצמך דגל לקבוצה .
זה משחק אסטרטגיה-פלטפורמה בתורות, אשר לא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות, ועל כן הסטורי מוד לא מנסה לקחת את עצמו ברצינות ונמצא שם רק בשביל לספק לשחקן אפשרות לשחק ב-scenarios שהוכנו מראש. |
|
|
|
|
אני חושב שאקנה אותו, הוא נשמע גדול
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
12.02, 21:36
|
|
|
Syao |
 |
|
|
איך באמת וורמס 2? חשבתי על לקנות אותו.
ראיתי כמה סרטונים והוא נראה ממש טוב,הוא שווה את זה?
והאנשים באונליין סוסים שמכוונים יריות מדוייקות על ידי הרוח או שזה ידידותי למתחילים? םO |
|
|
|
|
אני קניתי אותו, ואני חושב שזו היתה קניה מוצדקת, אבל זה אני. ולגבי האונליין, טוב האנשים שם הם לא סוסים, לפחות לא בהתחלה. יש אופציה לשחק בקרבות מדורגים או בקרב לא מדורג. בקרב מדורג סביר להניח שתשובץ עם מישהו שהוא פחות או יותר ברמתך, ועל כן הוא לא יהיה כמו רובוט (אגב, שחקתי מול הבחור שהוא מספר אחד עכשיו [לפני שהוא היה מספר אחד] והוא לא היה מדויק כמו רובוט).
וספלייסר, אני שמח שיכולתי לעזור  .
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 15:12
|
|
|
F.P |
 |
|
|
אני קניתי אותו, ואני חושב שזו היתה קניה מוצדקת, אבל זה אני. ולגבי האונליין, טוב האנשים שם הם לא סוסים, לפחות לא בהתחלה. יש אופציה לשחק בקרבות מדורגים או בקרב לא מדורג. בקרב מדורג סביר להניח שתשובץ עם מישהו שהוא פחות או יותר ברמתך, ועל כן הוא לא יהיה כמו רובוט (אגב, שחקתי מול הבחור שהוא מספר אחד עכשיו [לפני שהוא היה מספר אחד] והוא לא היה מדויק כמו רובוט).
וספלייסר, אני שמח שיכולתי לעזור . |
|
|
|
|
אה אוקיי X:
מה הנשקים החדשים שמופיעים במשחק? P:
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
אתמול, 15:56
|
|
|
Syao |
 |
|
|
אה אוקיי X:
מה הנשקים החדשים שמופיעים במשחק? P: |
|
|
|
|
טוב, הורידו כמה נשקים קלאסים (כמו היונה או הזקנה), אבל הוסיפו עוד כמה חדשים כמו שור מתפוצץ (שמתנהג כמו פרה, רק שיש לו כמות קבועה של פיצוצים) וחודר בונקרים, אשר חופר דרך הקרקע ומתפוצץ כאשר הוא מגיע למטרה (או אחרי שהוא עובר מרחק מסוים). יש עוד כמה שאני לא זוכר.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|