|
abm |
ציטוט: |
 |
|
|
תנו לו להוכיח את עצמו מחדש |
|
|
|
|
לא אחי זה דוראל שלבנאדם הזה אין כבוד אחי אם זה היה מישהו אחר לא הייתי משתין לכיוון שלו בכלל הוא היה צוחק עליי בוונט שעות ושתבינו מה שאני מדבר איתכם אני הייתי איתו בכלאן ובאיזה 6060060606 upc וקראתי לו צ'יטר למרות שהוא איתי בטים וכאב לי ליראות קבוצה מצוינת כמו hw שהיו פעם מפסידים בגללו וdvlz הבנאדם היה קורא לנו NOOBZ וצוחק שעות על גבי שעות אני כמעט האמנתי לו פעם אחת שהוא לא צ'יטר עד שהוא קרא לי לשחק סתם בכלאבים והבחור לא פגע אין לו fps יש לו לאגים אחותו במחשב השני ועוד מיני תירוצים ואז פתאום הוא יצא. יום למחרת אני שואל אותו דוראל למה יצאתה אתמול אחי ? [אחרי שהוא היה עם 1-15 ] הוא אומר הייתי צריך להוריד תכלב..שאלתי איזה טל שאני מכיר הרבה זמן שהוא חבר שלו והוא אמר שאין לו אפילו אוגר וכל פעם שהייתי אומר לדוראל את זה הוא היה מתחמק או יוצא מהוונט הבנאדם היה מביא לך HS מקירות שזה היה מפחיד וקירות קירות לא תגיד דרך הבונקר נBSB בתריין הוא עולה על הרכבת יורה 4 כדורים עם דיגל על הקיר 3 HS כל פעם שהוא נשאר לבד הוא הורג את כולם פעם קראתי לחבר [גל scamox [ ועבדנו עליו שהוא זה fullcon הקיצר דוראל אומר שהוא משחק איזה 4 שנים וספיר fullcon משחק איזה 7 שנים ואני מכיר את ספיר מהתקופה של 3dv מתי שאליאור היה עוד עם widow.v2 הקיצר קראנו אחר כך לfullcon האמיתי אנחנו אומרים וואלה אתה מכיר איזהquicksand ואז דוראל התחיל לספר סיפורים שהוא היה עם ניק אחר הוא אמר שהוא זה אבי f3ry ליילד מעפן כזה לא נותנים עוד הזדמנות