Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3:
Nintendo Wii|מכות|1-4 שחקנים|12+
על המשחק
זהו המשחק השלישי בסדר DBZ Budokai Tenkaichi, והשישי מבין כול סדרת ה-Budokai. משחק מכות, כיפי, מהיר ועדכני. גראפיקה מצויינת וחווית משתמש טובה!
מה שאהבתי במשחק
המשחק, מבוסס על כול סדרת הדרגון בול, מההתחלה ועד ל-GT. והוא כולל 150 דמויות שונות. בעזרת השלט ה-Wii Mote ניתן לבצע תרגילים וקומבואים מהנים, שנותנים תחושה שאתה חלק מהמשחק. לדוגמא אם אתה רוצה לעשות קמאהמה אתה לוחץ על כפתור ועושה את התנעוה המתאימה ומשחרר- ללא כול ספק חוויה נחמדה מאוד!
המשחק, מאפשר סוגים שונים של מצבי קרב. החל מסיפור הסדרה- מראדיץ' ועד דרגון בול GT. ממשיך בטורנירים מכול העונות, החל מהטורניר העולמ ועד למשחקי סל. ומשם לאיזור המשימות (החדש!), וגם משחק ברשת מול יריבים מכול העולם בעזרת קישוריות ה-Wi-Fi (אפשרות זו ישנה רק בגרסא של המשחק ל-wii, לא לשום קונסולה אחרת). ועוד המון מצבים אחרים. כך שהמשחק ארוך מאוד, ומנהנ ואף פעם לא מפסיק להפתיע. גראפיקה מצויינת, מדמה את גראפיקת הסדרה- מה שהפוך את המשחק למעניין ומציאותי יותר. ישנו מצב גם של 2-4 שחקנים בקרב או בטורניר, אבל אני לא ניסיתי אותו כי יש לי רק שלט אחד לדאבוני. מה שלא אהבתי במשחק
בהתחלה קצב (הרבה) מסתבכים עם המקשים, אבל בשביל זה יש את ה-Training mod, במילים ובמכות מול יריב דומם. אחרי אימון של חצי שעה-שעה, אתה תופס את זה. בקרבות מול יריבים מארצות הברית או אצרות רחוקות יותר (במצב ה-online), ישנם הרבה לאגים והמשך פועל איטי ומסורבל. כך שעדיף לשחק עם ילדים מאירופיה וסביבית ישראל. לסיכום
משחק מכות מצויין, שמעביר את הזמן בכיף. חבל שרק מי שמכיר את הסידרה ואוהב אותהבאמת יוכל להתחבר אליו. ציון: 90!
Assassin's Creed: Altar's Chronicles DS | הרפתקאות | שחקן יחיד | 13+
קצת על המשחק:
המשחק עצמו פותח על ידי גיימלופט ולא על ידי יוביסופט.המשחק מלווה את אלטייר בימים בהם היה רוצח צעיר.
המשחק מוסיף עוד שתי ערים חדשות צור והלב ולא נמצאת בו העיר מאסייף.
מה אהבתי במשחק:
עלילה יפה ולי כחובב הכותר המקורי,היה ממש כיף לראות את אלטייר בגרסה קצת אחרת וללמוד עליו עוד.
הגרפיקה מאד מפורטת ומאד יפה יחסית ליכולות של הDS. המשחקיות מהנה ומעניינת בדיוק כמו במשחק לקונסולות. אמנם אין אפשרות להסתובב בעיר באופן חופשי,אבל העדיין הערים גדולות ויפות.
פאזלים מעניינים ומשחקונים נחמדים ומאתגרים למדי שמשתמשים בסטילוס(בחקירות וגניבות)
בנוסף מערכת הקרבות פשוטה וידידודית וניתן לאסוף המון קומבואים במהלך הדרך.
כיף לשחק!
מה לא אהבתי:
מערכת הקרבות פשוטה מידי והאינטיליגנציה המלאכותית של השומרים חלשה!אפילו ברמה הכי קשה אני מביס אותם בקלות רבה.
מסכי הטעינה ארוכים מאד בין עשרים לארבעים שניות!וזה ממש מעצבן שנכשלים וחוזרים לצ'ק פוינט ואז צריך לחכות עוד עשרים שניות כדי שהמשחק יטען.
כל מיני באגים שגורמים לי למות באופן מסתורי ולא מובן.
והדבר האחרון הוא שהמשחק,לטעמי,קל מידי!
לסיכום:
אמנם יש לו לא מעט חסרונות אבל העיקר שהוא מהנה וכייפי, ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. מומלץ מאד למעריצי הכותר לקונסולות שרוצים להשלים קצת חומר בנוגע לחייו של אלטייר ובכלל לאנשים שאוהבים משחקי הרפתקאות.
The Sims 2 Castway
Nintendo Wii|הרפתקאות/סימולציה|שחקן יחיד|3+
על המשחק:
חבורה של 2-8 סימיס יוצאים לשיט תענוגות באוקינוס. בלילה אחד מתעוררת סערה גדולה וכול אחד מהסימס נזרק לאי אחר ומשונה אי בקצה השני של העולם. המטרה הכללית במשחק היא: או למצוא את כול החברים ולחזור הביתה, או למצוא את כול החברים ולהישאר באי והלקים את ביתם החדש!
מה שאהבתי במשחק:
הגרפיקה נחמדה וראליסטית, ויכלות לזוז בחופשיות במרחבי המשחק נוחה וכיפית. המשחר ברובו עוסק בהתפתחות החיים שהחדשים של השחקנים על האי, ובכך עוזר ומלמד אותנו את זרי ההשרדות הבסיסים. בהתחלה אוספים קרשים למדורה, וקצת פירות בשביל לשרוד. ולאט לאט כול העניין מתחיל להתפתח, בונים נשקים, תופרים בגדים, מוצאים בגדים ומתחילים בחיים החדשים. לומדים לאט לאט כיצד לבשל, ורוכשים מימנויות חדשות על האי. כאשר המשחק מתפתח השחקנים מגלים איים חדשים ומפות מסתוריות, בונים בתים ויוצאים להרפתקאות. המשחק מסתורי, מפתיע ואין אפשר לחזות מה יקרה באזור הבא או מה יקרה עם החבר הבא שתפגוש.
מה שלא אהבתי במשחק:
בהתחלה, את רוב הזמן הסימיס מבזבזים באסיפת ומציאת חומרים ויסודות חדשים לבניית דברים חדשים, אחרי חצי שעה של איסוף צמחים וחומרים זה מתחיל לעצבן. כול העלילה והסיפור קצת מחמיצים בעיני בגלל העיסוק הבלתי פוסק בחיפוש אחר חומרים. אבל באופן כללי המשחק מצא חן בעיני.
לסיכום:
לבעלי Wiiת המשחק לא ממולץ במיוחד משום שהוא לא ממצא את יכולת ה-WiiMote. לבעלי שאר הקונסולות זה כדי- עלי! ציון סופי: 78
ViewPhone.up.co.il-סיקורי סלולר, חדשות בעולם הסלולר והטכנולוגיה, המלצות לפני קניה, ועוד. דרושים לאתר נערים בני 14 ומעלה, המעונינים להיות בצוות הפעיל של האתר ככותבים. למועמדים צריכים להיות התכונות הבאות: ידע בעולם הסלולר, עניין בעולם הטכנולוגיה בכלל והסלולר בפרט, יכולת הבעה עצמית וכתיבה שוטפת וקולחת, ידע בסיסי בשפת ה-HTML (לא חובה). פרטים נוספים באתר.
sonic rush nds|פלטפורמר|1-2|E מה אהבתי:המשחק חוזר לשורשים של סוניק,הוא דו מיימדי ו...פשוט כיפי!שלבי הבונוס מאוד דומים לאילו של סוניק 2(רק בלי טיילס)ויש בהן שימוש מלא ונפלא בסטיילוס.השלבים עצמם די מאתגרים וגדולים.לכל בוס יש צורך באסטרטגייה שונה בשביל ניצחון.סוניק ובלייז(הדמות החדשה)שונים מבחינת ביצועים,למשל בלייז יכולה לקפוץ גבוה יות מסוניק אך היא הרבה יותר איטית ממנו. מה שנאתי:השלבים של סוניק ובלייז הם בדיוק אותו דבר,בלי שינוי של רמת קושי פשוט אותו דבר.הבעיה חוזרת גם בבוסים והשינוי היחיד הוא רק הצבע של הבוס(לעומת זאת השלב לפני אחרון של כל דמות היא שונה). לסיכום:משחק חובה.המשחק הוא כיף אין סופי עם מהירות מטורפת ומשחקיות פשוט מהנה.
medal of honor heroes 2
wii|יריות מגוף ראשון|1-32(אונליין)|16+
מה אהבתי במשחק:
נתחיל בעובדה שסוף סוף הגיע משחק FPS טוב לwii.מבחר הנשקים עצום פשוט עצום שוטגאנים,בזוקות,רובי צלפים,אקדחים,רימונים ורובי סער ובכל אלה זכיתי לירות במשימה הראשונה עד השלישית!המשחקיות פשוט מצוינת למשל יש קטע שבו תצטרכו להשתיל פצצה אז את הפצצה אתם תשתילו בכך שתסובבו את הווימוט עד שתכוונו על זמן שיספיק לכם לברוח מהמקום.עוד דבר שבמיוחד אהבתי שהמשחק יכול לעזור לך לגלות את הטקטיקן שבך בגלל שיש דגש מאד גדול על תפיסת המחסה לא יקרה מצב שתוכלו לפרוץ לבד קדימה ולרסס כל מה שזז אתה תצטרך לתחבא להרוג כמה אויבים לעבור למחסה אחר וכן הלאה...העולמות במשחק פשוט מרגישים מהסרטים.עוד תוספת נחמדה היא שהיחידה שלך ממש מתלהבת ומתחילה לצרוח "יו-הו" כאשר אתה הורג מספר מסויים של אנשים.
מה לא אהבתי במשחק:
האמת שהיו רק שני דברים שלא אהבתי במשחק הראשון הוא האינטליגנציה המלאכותית של היחידה שלך ושל האויבים היא ממוצעת ביותר שלא לדבר על רעה לפעמים האוייב יכול ללכת עד למחסה שלך והיחידה שלך לא תגלה חוכמה לחסל אותו.הדבר השני שלא אהבתי הוא שבשביל לגמור אוייב אחד עם נגיד תירה עליו 10 כדורים ולא 30 סביר מאד שהנזק הכי גדול שיקרה לו הוא ש5 שניות הוא לא יירה עליך.
ולסיכום:
אם אתם אוהבים משחקי FPS אני בטוח ב99.9% שתהנו ממנו
משחק מומלץ ביותר!
*את האונליין של המשחק עוד לא יצא לי לנסות...
נערך לאחרונה על ידי MISTER MASTER, 16.04 בשעה 14:54.
קצת על המשחק:
ספין-אוף (משחק מאותה סדרה אבל עם זאנר או צורת משפחק אחרת) חדש של פוקימון. עכשיו אתם שומרים במקום מאמנים, ובמקום ללכוד את הפוקימונים, אתם תופסים אותם לרגע בזה שאתם מקיפים בעזרת מסך המגע.
מה שאהבתי במשחק:
אחד המשחקים שמנצל הכי טוב והכי הרבה את משחק המגע,למעשה משתמשים כמעט רק בו! טוב מאוד לנסיעות ארוכות ומשעממות (אלא אם את נוסע על כביש קופצני, בלתי אפשרי לדייק בזה (וצריך דיוק) כשאתה רועד).
מה שלא אהבתי במשחק:
קצר מאוד, העלילה תגרום לך להרגיש כמו ילד בן 7, ואי אפשר לעצור באמצע "קרב" (טוב, אפשר. אבל אז אתה צריך להתחיל הכל מהתחלה).
ועוד משהו, אני לא יודע עם זה רע, אבל המשחק קל בטירוף! (חוץ מאולי המשימות האופצינליות והבוס האחרון).
סיכום:
לא ממש מומלץ אלא אם אתה מעריץ של פוקימון כמוני (או אם יש לך פוקימון D/P, כי אפשר להשיג מהמשחק הזה איזה פוקימון נדיר שאפשר להשיג רק ממנו (או מאיוונטים בארה"ב)).
Fire Emblem: Radiant Dawn Wii | אסטרטגיה/RPG | שחקן יחיד | 10+
מה אהבתי במשחק: המשחק העשירי בסידרה בעלת הרבה ניסיון, עם היסטוריה עשירה.
זה משחק אסטרטגיה בתורות, עם אלמנטים של RPG, יש בו הרבה גיוון בדמויות ובנשקים.
שולטים במשחק במשהו כמו 50 דמויות (לא ספרתי) שרובן מעניינות.
בכלל, המשיכה העיקרית במשחק היא העלילה המרתקת, שגורמת לך לרצות להמשיך לשחק בשביל לדעת מה הולך לקרות אלאה, למרות כל מיני קלישאות פה ושם.
בשונה ממשחקי FE אחרים, הפעם אפשר לפתח את הדמויות ל Tier 3, זאת אומרת התפתחות שניה. ובנוסף לכך, אתה משחק צבאות משני הצדדים, לפעמים יוצא להילחם נגד דמויות שאתה שלטת עליהן קרב קודם לכן!
יש למשחק אורך חיים טוב, הוא דיי ארוך, בעל 4 פרקים שבכל אחד יש בין 5 ל-14 משימות.
אם יש לכם כרטיס זיכרון עם שמירה מהמשחק FE שיצא לגיימקיוב, אז הדמויות עוברות למשחק הזה.
מה לא אהבתי: המשחק היה מיועד לגיימקיוב בראשית דרכו, אז הגראפיקה היא לא משהו.
אין שימוש בשלט של הויי (ובכלל, אפשר לשחק עם שלט גיימקיוב שהוא יותר נוח).
יש באג שאם במשחק של הגיימקיוב שיחקתם על easy, אז המשחק הזה לא מזהה אותן (לי זה לא שינה כל כך).
לפעמים המשחק מתסכל לחלוטין שבגלל טעות קטנה, מתה לך דמות ואתה צריך להתחיל את השלב מההתחלה, (יש אפשרות אבל לשמור באמצע קרב תודה לאל) אבל זה גם חלק מהאתגר.
חוץ מזה, לפעמים יש קטעים במשחק שגרמו לי להרגיש מנומנם...
סיכום: אם אתם חובבים של הסידרה, אז המשחק הזה לוקח אותה לרמה חדשה עם עלילה משובחת ביותר.
אם שיקחתם אי פעם ב advance wars ואהבתם, אז תאהבו את המשחק הזה אפילו יותר.
חוץ מזה, כיף לראות משחק שהתרגלתי שהגראפיקה שלו היא של הגיימבוי בתלת מימד.
new super mario bros ds|פלטפורמה|1-4(יש מולטי)|אין הגבלת גיל(E)
מה שאהבתי במשחק:
טוב זה משחק מריו אורגינל מה יש לא לאהוב?אני הכי אהבתי במשחק את מגוון העולמות הענקי שיש במשחק כיאה למשחקי מריו, אהבתי מאד גם אתה כל המצבים השונים והמגוונים שמריו יכול להפוך אליהם כמו מריו קונכיה, מריו הענק והבלתי מנוצח(שהוא גם המצב האהוב עליי) ומריו זעיר.
כמו בכל משחק מריו גם במשחק הזה יש המון אוייבים החל מהגומבות, הצמחים הטורפים והצבים המוכרים לכל ועד תולעים מאש ועטלפים.אהבתי גם את המולטי שיש במשחק בו אתה מריו או לואיג'י וכך גם חברך ואתם נלחמים על השגת כוכבים ושניכם יכולים לגנוב כוכבים אחד מהשני או למצוא כוכבים חדשים הראשן שמגיע ל5 כוכבים באמתחתו מנצח, בהחלט תוספת נחמדה למשחק.
מה שלא אהבתי במשחק:
האמת שלמרות שזה משחק מריו רק דבר אחד עצבן אותי אם אתה מגיע לgame over המשחק מתחדש לך בתחילת העולם ולא בפלטפורמה האחרונה שהיית בה.אך למרות זאת כל פלטפורמה די קצרה ולא תעלה על חמש-שבע דקות גג אז נסלח לנינטנדו.
ולסיכום
אני חושב שזה משחק שהוא חובה לכל בעל ds באשר הוא גם אם הוא לא נינטנדופיל בדם.
שווה כל שקל(או דולר במקרה שלי)יעביר לכם הרבה זמן בכיף וגם אם תתעצבנו קצת ותגידו "אני לא משחק בזה יותר לעולם!" תיווחכו לדעת שתחזרו למשחק בערך אחר 5 דקות.בקיצור משחק חובה!
[the world end with you] DS|אקשן תפקידים|שחקן יחיד|12+|
מה שאהבתי במשחק
במשחק יש המון עלילה יש הרבה שימוש במסך מגע הגריפיקה יפה מין גריפיקה מאנגית כזאת,
יכול להעביר את הזמן ,ממש מעניין,משתמשים במיקרופון אבל לא עד כדי כך הרבה.
מה לא אהבתי במשחק
שמסתיים המשחק אתה עצוב כי אתה רוצה להמשיך לשחק .
סיכום
ממש ממש מומלץ בעיקר לכאלה שאוהבים משחקים עם הרבה עלילה
משחק חובה ל ds
מה שאהבתי במשחק:
Bleach: Dark Souls זה המשחק המכות השני בסדרה ל-DS.
דבר ראשון המשחק נראה טוב, הגרפיקה היא דו מיימדית, הדמויות נראות כמו שהן אמורות להראות - בדומה לסדרת הטלוויזיה.
הדיבוב לקוח מהדיבוב בסדרה, הדמויות אומרות את השם של המהלכים המיוחדים שלהן בדיוק כמו בסדרה.
יש הרבה מאוד מצבי משחק: מצב סיפור, מצב ארקייד, מצב אתגר, מצב VS (עם חברים, עם המחשב, עם אנשים אונליין..), מצב אימון, מצב גלריה ועוד.
יש הרבה מאוד דמויות, וכולן עם המהלכים המפורסמים שלהן מהסדרה.
יש אפשרות לשחק עד 4 אנשים, כולם נגד כולם או בקבוצות.
מערכת המשחק מאפשרת לחבר מכות וליצור קומבואים ולשלב אותם עם תרגילים מיוחדים או אפילו סופרים, אהבתי גם את מהלך ה-flash step שבעצם נותן לך אפשרות לברוח במהירות או להפתיע את היריב, וכמובן.. איך אפשר בלי ה-Bankais המפורסמים.
מה שלא אהבתי במשחק:
את האפשרות ממצב הגנתי לבטל את ההגנה לכל תרגיל מיוחד או סופר תרגיל, מה שבעצם נותן אפשרות להעניש כל מכה הכי קטנה בסופר תרגיל קטלני.
סיכום: מה שלא כתבתי במה שאהבתי או לא אהבתי אני אכתוב כאן:
יש במשחק מערכת קלפים, ניתן להרוויח כסף במצבי משחק מסויימים ואז יש אפשרות לקנות איתו קלפים, לכל קלף יש אפקט מסויים שמשפיע על הקרב (בין אם זה: להוסיף לעצמך סופר, לגרום לשני לעצור במקום, לגרום לשני שלא יוכל להגן, להוסיף לעצמך חיים ועוד ועוד ועוד.. יש המון קלפים), הסיבה שלא הוספתי את זה במה לא אהבתי ומה כן אהבתי היא שמדי פעם זה יכול להיות נחמד לשחק עם זה.. אבל זה מוריד את גורם התחרותיות מהמשחק לדעתי, כך או כך - אפשר לבטל את זה ככה שזה לא חסרון.
בכל אופן, אם מתעלמים מהחסרון היחיד שהפריע לי במשחק ולא משתמשים בו בזמן הקרב - בליץ': דארק סוולס זה משחק המכות הכי איכותי שנמצא ב-DS, ובמרחק שנות אור מכל משחקי המכות האחרים.. הוא היחיד שבאמת יש בו עומק.
*אני רק אוסיף ששיחקתי בגרסה היפנית שנקראת Bleach DS 2nd - Kokui Hirameku Requiem, הגרסה האנגלית תקרא Bleach: Dark Souls ותצא ברבע השלישי השנה בארה"ב.
נערך לאחרונה על ידי Squall Leonhart, 16.06 בשעה 17:54.