|
|
 |
|
|
|
| נושא: מצטער, לא עמדתי בפיתוי. |
|
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
16.02, 17:14
|
|
מצטער, לא עמדתי בפיתוי.
אני מתלבט האם לשלוח את הווי שלי שישימו לי מודצ'יפ היאפשר הרצה של משחקים מאזורים אחרים או לחכות ליציאה של ברואל.
אני לא עומד בפיתוי, ואני על סף שבירה.
האם ברואל עד כדי כך טוב כדי לעשות זאת?
|
בברכה,
דן.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
16.02, 17:27
|
|
|
שום משחק לא מספיק טוב בשביל לגנוב אותו.
לעומת זאת, אנחנו ישראלים, למי אכפת.
לי יש צ'יפ, אם בא לך, שים.
|

UP THE IRONS
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
16.02, 17:39
|
|
|
WaKonG |
ציטוט: |
 |
|
|
אני מתלבט האם לשלוח את הווי שלי שישימו לי מודצ'יפ היאפשר הרצה של משחקים מאזורים אחרים או לחכות ליציאה של ברואל.
האם ברואל עד כדי כך טוב כדי לעשות זאת? |
|
|
|
|
אם אתה רוצה לפרוץ אז תפרוץ,זו זכותך,רק תזכור שזה באחריותך.
אני למשל,לא פרצתי עדיין את הווי שלי,אני מתאפק גם אם יצא עוד מעט סמאש באמריקה
[יש לי אירופאי].
|

"all living things kneel before youre master!"
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
16.02, 17:46
|
|
|
WaKonG |
 |
|
|
האם ברואל עד כדי כך טוב כדי לעשות זאת? |
|
|
|
|
גם אני במצב שלך, אבל מניסיוני עדיף שלא לשים צ'יפ.
תחכה, רק עוד 22 ימים, 3 שבועות ויום אחד, מקסימום תבוא כל פעם למפגשים בפורום, וארז תוכל לשחק (כמו שהיה אצל ITP וPIZZ).
|
אין קונסולה אין חיים
PS3: Ratchetxys
Wii Number:1742191656357596

מוכר פספ בצבע שחור, יחד עם 1024 MB וDAXTER (לדקסטר יש קופסא מפלסטיק חוברות והכול).

850 שקל, הפספ בלי שריטות ובלי שום בעיות, אפילו היה עליו כל הזמן מגן פלסטיק על המסך אז הוא גם בלי שריטות, וגם 1 GB מספיק לסרט או שתיים, וגם דקסטר משחק בין הכי טובים לפספ!
דברו איתי בICQ418453652
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
16.02, 19:08
|
|
|
למה לא לשים צ'יפ? לא יכול להיות ניסיון רע עם צ'יפים. אלא אם כן קיבלת באן מהלייב.
|

UP THE IRONS
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
16.02, 19:19
|
|
|
Mega |
 |
|
|
למה לא לשים צ'יפ? לא יכול להיות ניסיון רע עם צ'יפים. אלא אם כן קיבלת באן מהלייב. |
|
|
|
|
זה סתם מקלקל את הקונסולה ואחר כך היא בקושי עובדת, וגם זה עולה הרבה, וגם אין מקום שממנו אפשר להוריד משחקים, וגם אם הוא ישחק בבראול היפני ואז באמריקאי, אז נגיד הוא ישחק בSSE אז זה יהרוס לו את הסיפור, כי באמריקאי הוא יצטרך לעשות את אותם דברים עוד פעם וזה יהרוס לו...
אם הייתי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים בקלות ולא איטי (אחרי שבוע...עדיין 99 שעות...) וגם הייתי בטוח שהווי לא יהרס אז הייתי עושה, אבל עדיין זה גם יהרוס לי את המשחק שאני יקנה אותו וגם שאני מוריד משחקים אז זה מחליש את תעשיית המשחקים.
אז אני מעדיף לחכות לבראול (עד כמה שזה קשה)
|
אין קונסולה אין חיים

מוכר פספ בצבע שחור, יחד עם 1024 MB וDAXTER (לדקסטר יש קופסא מפלסטיק חוברות והכול).

850 שקל, הפספ בלי שריטות ובלי שום בעיות, אפילו היה עליו כל הזמן מגן פלסטיק על המסך אז הוא גם בלי שריטות, וגם 1 GB מספיק לסרט או שתיים, וגם דקסטר משחק בין הכי טובים לפספ!
דברו איתי בICQ418453652
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
16.02, 19:25
|
|
|
ratchetxys |
 |
|
|
זה סתם מקלקל את הקונסולה ואחר כך היא בקושי עובדת, וגם זה עולה הרבה, וגם אין מקום שממנו אפשר להוריד משחקים, וגם אם הוא ישחק בבראול היפני ואז באמריקאי, אז נגיד הוא ישחק בSSE אז זה יהרוס לו את הסיפור, כי באמריקאי הוא יצטרך לעשות את אותם דברים עוד פעם וזה יהרוס לו...
אם הייתי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים בקלות ולא איטי (אחרי שבוע...עדיין 99 שעות...) וגם הייתי בטוח שהווי לא יהרס אז הייתי עושה, אבל עדיין זה גם יהרוס לי את המשחק שאני יקנה אותו וגם שאני מוריד משחקים אז זה מחליש את תעשיית המשחקים.
אז אני מעדיף לחכות לבראול (עד כמה שזה קשה) |
|
|
|
|
תודה רבה שאתה מתאפק.
תודה מראש,הנהלת האל לבורטי[סתתם  ].
|

"all living things kneel before youre master!"
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
אתמול, 16:40
|
|
|
SILVER FIRE |
 |
|
|
תודה רבה שאתה מתאפק.
תודה מראש,הנהלת האל לבורטי[סתתם ]. |
|
|
|
|
שווה להתאפק, רק עוד 21 ימים!
וגם יכול להיות יהייה מפגשים בין התאריכים (יכול להיות שאני יעשה אחד בערך ב20 למרץ)
|
אין קונסולה אין חיים

דברו איתי בICQ418453652
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
אתמול, 17:05
|
|
|
אל תתן לג'וקים להכנס לקונסולה שלך מה גם שvgames לא רואים בעין יפה דיבורים על ג'וקים.
זאת עובדה שהרבה אנשים בארץ "לא קונים" משחקים (בלשון עדינה) מכל מני סיבות כמו: המחיר, הנוחות, ותאריכי יציאה. אם אתה רוצה לתמוך בתעשיה ולקנות משחקים אל תתן לעצמך תירוץ "לא לקנות" אותם...
חודש זה כלום אני כבר רוצה לקנות מחשב חדש כבר 4 שנים וקבעתי תאריך יעד שהיה מתישהו בדצמבר עכשיו זה שוב זז למרץ. אני גיליתי משחקים שלא שיחקתי בהם מאוחר יחסית אבל בגלל זה הם עלו לי פחות כסף. כל החיים לפנייך אז מה זה חודש חודשיים....
נערך לאחרונה על ידי Niseg, היום בשעה 09:06.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
אתמול, 17:12
|
|
|
Niseg |
 |
|
|
אל תתן לג'וקים להכנס לקונסולה שלך מה גם שvgames לא רואים בעין יפה דיבורים על ג'וקים.
זאת עובדה שהרבה אנשים בארץ "לא קונים" משחקים (בלשון עדינה) מכל מני סיבות כמו: המחיר, הנוחות, ותאריכי יציאה. אם אתה רוצה לתמוך בתעשיה ולקנות משחקים אל תתן לעצמך תירוץ "לא לקנות" אותם...
חודש זה כלום אני כבר רוצה לקנות מחשב חדש כבר 4 שנים וקבעתי תעריך יעד שהיה מתישהו בדצמבר עכשיו זה שוב זז למרץ. אני גיליתי משחקים שלא שיחקתי בהם מאוחר יחסית אבל בגלל זה הם עלו לי פחות כסף. כל החיים לפנייך אז מה זה חודש חודשיים.... |
|
|
|
|
כן אבל לא כל החיים הם משחקים...
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 20:11
|
|
|
חברים, אני פאלניק, וביינתים אין Brawl באופק.
ושאלתי זאת כי ראיתי המון אנשים שיש להם ברוול, ואין להם NTSC-J קונסול, כמו ביגורון ואפילו אתה סולקיפר.
אז רק שאלתי, אני לא אמרתי שאני אעשה זאת אבל אני פשוט לא יכול להתאפק, כמו האחרים שעשו זאת.
החלטה:
אני מוותר על הג'וק, כנראה שה' גזר עליי עונש זה.
נערך לאחרונה על ידי WaKonG, אתמול בשעה 20:15.
|
בברכה,
דן.
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 22:03
|
|
|
WaKonG |
 |
|
|
חברים, אני פאלניק, וביינתים אין Brawl באופק.
ושאלתי זאת כי ראיתי המון אנשים שיש להם ברוול, ואין להם NTSC-J קונסול, כמו ביגורון ואפילו אתה סולקיפר.
אז רק שאלתי, אני לא אמרתי שאני אעשה זאת אבל אני פשוט לא יכול להתאפק, כמו האחרים שעשו זאת.
החלטה:
אני מוותר על הג'וק, כנראה שה' גזר עליי עונש זה. |
|
|
|
|
בדיוק! למה לשלם 400 שקל? בכל מקרה לא תצליח להוריד מאתרים משחקים בקושי וגם בראול בעוד 21 ימים! אל תחשוב שאתה היחדיי שמחכה וכל השאר פה יש להם את המשחק, גם אני מחכה!
|
אין קונסולה אין חיים

דברו איתי בICQ418453652
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
אתמול, 22:42
|
|
|
תכלס להתקין צ'יפ ישתלם לך -מאוד- בטווח הרחוק, תלוי כמה משחקים אתה הולך לקנות
|
I want to seize fate by the throat." ~Ludwig V. Beethoven"
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 23:05
|
|
|
Vall3y |
 |
|
|
תכלס להתקין צ'יפ ישתלם לך -מאוד- בטווח הרחוק, תלוי כמה משחקים אתה הולך לקנות |
|
|
|
|
טווח מאוד ארוך...עד שיורד משחק אחד כבר יוצא משחק ההמשך שלו...
|
אין קונסולה אין חיים

דברו איתי בICQ418453652
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
היום, 00:52
|
|
|
400 שקל??? ממתי מוכרים משחקים לווי בכזה מחיר?
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|