|
|
 |
|
|
|
| נושא: שמועה: האם יוכרז בGDC כי יהיה מצב מולטיפלייר בפייבל 2? |
|
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
אתמול, 14:03
|
|
שמועה: האם יוכרז בGDC כי יהיה מצב מולטיפלייר בפייבל 2?
כשכנס ה- GDC מתחיל מחר, חרושת השמועות כבר עובדת שעות נוספות. עפ"י פרסומים, מתוכננת הרכזה כי בפייבל 2 יהיה מצב מרובה משתתפים לעד 4 דמויות. השמועות בדרות על כך שהרכיז הזה יהיה מה שידבר עליו Peter Molyneux מנהל הפרוייקט וכן יהיו הדגמות נוספות. מכיוון שידוע כי הוא יידבר על המשחק ויכריז "משהו שיהמם את המעריצים של המשחק" בהחלט יכול להיות שבזה מדובר.
כמו כן גם הערך של המשחק בויקיפדיה שונה לפני מספר ימים וכולל התייחסות למצב המולטיפלייר המתואר. משאלה? עובדה? עוד כמה ימים נדע.
|
[in front a "Best Teacher's Award" committee]
Bart: [in a video] This year, I'd like to nominate my teacher- Ms. Krabappel. Shy may not be glamorous or entertaining. She's just a normal teacher who's always there. And, she's never given up on me- Bart Simpson.
[all committee members gasp in horror]
Committee member #1: Bart Simpson? I thought he was an urban legend.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
אתמול, 14:09
|
|
אחד המשחקים שהכי רציתי לשחק באקס בוקס 1 היה FABLE
מקווה שעכשיו שיהיה לי 360 אוכל לשחק ב2 שמעתי שזה אחד המשחקים הטובים שיש ל360
אבל למה למה אנדרדוג ביטלו את המבצע של המכשיר + שלט + משהו שאסור לדבר עליו ב3200 זה היה זול ב400 שקל מהאחרים.

|
"כי בת"ש תעשה לך מלחמה..."
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
אתמול, 14:17
|
|
|
לגבי פייבל הראשון הוא נמצא ברשימת ההורדות של המשחקים המקוריים, אולם כרגיל אנחנו חסומים...
|
Bart: [in a video] This year, I'd like to nominate my teacher- Ms. Krabappel. Shy may not be glamorous or entertaining. She's just a normal teacher who's always there. And, she's never given up on me- Bart Simpson.
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
אתמול, 14:20
|
|
|
חסומים כי אנחנו מתחברים מישראל?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
אתמול, 14:24
|
|
|
כן, וגם כי הוא משחק עם דירג M.
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
אתמול, 14:30
|
|
|
אין אפשרות לבחור כמו בPS3 שאנחנו אמריקאים או משהו כזה
ומה זאת אומרת דירוג M?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
אתמול, 14:33
|
|
|
ברור שאנחנו בוחרים שאנחנו אמריקאים (מה, לא?) אבל זה חסום לפי IP. דירוג M הוא דירוג לבני 17 ומעלה ובגלל בעיות עם חוקים מאירופה חוסמים תכנים כאלו (גם לפי IP) לאירופים (אפילו שהם רושמים שהם אמריקאים...)
|
|
|
|
|
|

משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
אתמול, 14:36
|
|
|
הבנתי, תודה על ההסבר.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
אתמול, 16:06
|
|
|
למי שרצה לשחק בראשון - יש אותו למחשב, ואפשר להשיג אותו בטח ב100 שקל בערך אני מתאר לעצמי.
כבר אמרו שיהיו כמה הכרזות חשובות על המשחק, אני חושב שאחת מהן 99% באמת מולטיפלייר, זה כמעט סגור.
אני מאוד נמשך לעיצוב האמנותי של המשחק הזה וקודמו, אבל מעבר לזה אני מאוד חושש מהביצוע.
במשחק הראשון הבטיחו כ"כ, כ"כ הרבה - שינויים של הדמות אם אתה עושה כך או כך, ולכל מעשה שלך יש תוצאות רבות, משפחה, ילדים וכו'... ובסופו של דבר זה היה די שטחי וקיצוני, ולא הצליחו ממש לעמוד בהבטחות של "משחק חדשני".
הפעם - מבטיחים הרבה יותר מזה, ואני שוב חושש שלא יעמדו בזה, ואמן שאני טועה כי באמת המשחק נראה נהדר, חוץ ממערכת הקרב שלו, שמזכירה לי את של AC.
נראה עוד יומיים מה יהיה.
אני ממש מתרגש לקראת מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט, שהיא היחידה מהשלוש שתעשה מסיבת עיתונאים ולכן נראה לי שזה די בטוח שיש לה המון מה להכריז ולהראות. התערוכה הזאת בטוח של מיקרוסופט. (אלא אם יראו טריילר אמיתי של זלדה... ואז אלא אם יראו את GOW3 וגיימפליי של FF13)
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
אתמול, 16:09
|
|
|
Laskin |
ציטוט: |
 |
|
|
(אלא אם יראו טריילר אמיתי של זלדה... ואז אלא אם יראו את GOW3 וגיימפליי של FF13) |
|
|
|
|
לא הראו כבר גיימפליי של FFXII ?
כי אני זוכר שהיה סרטון אחד שמראה את הבחורה הזאת נלחמת עם כמה חיילים בזמן אמיתי.
|
מעוניין להשכיר את מקום זה?
שלח הודעה פרטית ותוכל לפרסם פה את הפרסומת(או משהו אחר) שלך.
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 16:23
|
|
|
זה שאתה (לא רק) "חולה" על GOW3 לא אומר שהכרזות של מייקרוסופט על GEOW2, פייבל 2, אולי עוד כמה דברים מעניינים פחות חשבות.
|
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 16:44
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
זה שאתה (לא רק) "חולה" על GOW3 לא אומר שהכרזות של מייקרוסופט על GEOW2, פייבל 2, אולי עוד כמה דברים מעניינים פחות חשבות. |
|
|
|
|
זה דווקא כן.
כי לפחות מפייבל 2 ראינו משהו, ואפילו גיימפליי, ואת גירס כבר ראינו הדור הזה.
מצד שני - GOW3 אפילו לא הוכרז מעולם באופן רשמי, לא ראינו איך הוא נראה בדור הזה, מעולם לא ראינו אפילו קונספט-ארט שלו שלא נדבר על טיזר או כל דבר אחר.
בגלל זה גם אמרתי זלדה לווי, כי הוא גם משהו שמעולם לא ראינו.
אם נראה את KILLER INSTINCT זאת תהיה הכרזה גדולה של מיקרוסופט, וכנראה גם נראה אותו כי אמרו שיהיה כותר של RARE שעוד לא הוכרז.
למרות שKI זאת סדרה די בינונית.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
אתמול, 16:46
|
|
|
t-ger |
 |
|
|
לא הראו כבר גיימפליי של FFXII ?
כי אני זוכר שהיה סרטון אחד שמראה את הבחורה הזאת נלחמת עם כמה חיילים בזמן אמיתי. |
|
|
|
|
עדין לא הראו אותו רץ בזמן אמיתי, אנחנו עדין מחכים 
|

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 16:47
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
זה דווקא כן.
כי לפחות מפייבל 2 ראינו משהו, ואפילו גיימפליי, ואת גירס כבר ראינו הדור הזה.
מצד שני - GOW3 אפילו לא הוכרז מעולם באופן רשמי, לא ראינו איך הוא נראה בדור הזה, מעולם לא ראינו אפילו קונספט-ארט שלו שלא נדבר על טיזר או כל דבר אחר.
בגלל זה גם אמרתי זלדה לווי, כי הוא גם משהו שמעולם לא ראינו.
אם נראה את KILLER INSTINCT זאת תהיה הכרזה גדולה של מיקרוסופט, וכנראה גם נראה אותו כי אמרו שיהיה כותר של RARE שעוד לא הוכרז.
למרות שKI זאת סדרה די בינונית. |
|
|
|
|
ד"א, 1UP מתעקשים שPD2 בפיתוח כך שיש מצב שזה המשחק הנוסף שלהם ליד באנג'ו קזואי.
אני לפחות שמח שהם הבינו שהעיצוב ANIME של PDZ לא מתאים לסדרה.
|

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
אתמול, 16:56
|
|
|
יותר עיצוב של AEON FLUX.
ואני חושב שKI יותר סביר להניח, גם פחות זמן לפתח משחק כזה, אני מתאר לעצמי. ואני לפחות חושב שמדובר בכותר שייצא השנה.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |