|
|
 |
|
|
|
| נושא: Hd-DVD האם זה הסוף? |
|
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
אתמול, 16:40
|
|
Hd-DVD האם זה הסוף?
כיפ שבוודאי אתם יודעים טושיבה הולכת, ככל הנראה, להרוג את הHD-DVD סופית. מה זה אומר בנוגעל 360? עכשיו התוסף של HDDVD יותר מיותר מתמיד, אבל מה יקרה ל360 מבחינת סרטי HD? האם יצא תוסף בלוריי? אני חושב שלא עקב שהפורמט שייך בלעדית לסוני, אני לא חושב שהם ימכרו למייקורסופט - מתחרה מרכזית - טכנולוגיה שתשווה אותם לPS3. האם זה יפגע קשות ב360?
נכון שכרגע המשחקים הם על DVD-DL בלבד, אבל מה יקרה העלה?
|
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
אתמול, 16:55
|
|
|
הפורמט לא בלעדי לסוני ומיקרוסופט כבר אמרה שבמידה והפורמט יהפוך לדומיננטי היא תוציא תוסף לX360.
האם זה יפגע קשות ב360?
דבר ראשון לא, כי הקונסולה מיועדת למשחקים ולא לסרטים, ומיקרוסופט כבר הודיעה שהתוסף יהיה מיועד לסרטים בלבד. כשהHD יהפוך לפופולרי כמו DVD, אז נגנים גם יעלו כמו DVD: בערך 200 שקל בסופר. אני לא מוצא שום סיבה לקנות במחיר של היום נגן HD, בין אם זה HDDVD או בלוריי.
דבר שני, אם אנשים ממש רוצים לראות סרטים באיכות HD אז יש דבר כזה שנקרא streaming: אתה מוריד למכשיר סרטים וסדרות טלוויזיה במקביל ליציאה שלהם בעולם, בלי שאתה צריך בכלל לצאת מהבית וללכת לבלוקבאסטר (שסביר להניח שתפשוט את הרגל בעתיד הקרוב). בX360 במדינות שתומכות בזה אפשר כבר היום לראות את הסרטים ואת הסדרות הכי חדשים שיוצאים באיכות HD ישירות למכשיר (סטייל הוט VOD) ובלי שום טירחה של רכישת כונן חיצוני. אין דבר יותר פשוט מזה
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
אתמול, 16:56
|
|
|
אף אחד לא תכנן לשחרר ל360 משחקים בפורמט של HDDVD. הלאה אתה תראה יותר משחקים שתופסים יותר מדיסק אחד.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
אתמול, 17:00
|
|
|
אבל זה טיפשי להוציא משחקים על יותר מדיסק אחד עם יש לך כבר בנמצא פורמט שמאפשר הרבה יותק מקום עליו.
הפורמט הוא יצירה של סוני אז כל חברה שתייצר כונן על בסיס הטכנלוגיה הזו תצרך לשלם לסוני תמלוגים. מה שזה אומר שסוני ירוויחו על כל תוסף של מייקרוסופט. זה דווקא ישעשע אותי, שסוני ירוויחו על מכירות של אבזרים ל360.
|
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
אתמול, 17:08
|
|
|
בהחלט הפורמט מת, אבל הוא פחות נוגע ל-360 באופן ישיר. ההשפעה הגדולה יותר היא העובדה שעכשיו סוני יכולה לשווק את הPS3 בתור נגן בלו -ריי. ובתור פורמט הנגן של הדור הבא (למרות שגם הוא לא יהיה להיט, כולם, כולל סוני, עוברים לVOD ברשת) יש לו ייתרון מה.
|
[in front a "Best Teacher's Award" committee]
Bart: [in a video] This year, I'd like to nominate my teacher- Ms. Krabappel. Shy may not be glamorous or entertaining. She's just a normal teacher who's always there. And, she's never given up on me- Bart Simpson.
[all committee members gasp in horror]
Committee member #1: Bart Simpson? I thought he was an urban legend.
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
אתמול, 17:22
|
|
|
זה כמו שהיה את הקרב של הוידאו בטא והVHS
|
אני לא צריך להיות זהיר, יש לי אקדח.הומר סימפסון PSP למכירה
296829446 ICQ
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
אתמול, 17:54
|
|
|
gulmer |
ציטוט: |
 |
|
|
הפורמט לא בלעדי לסוני ומיקרוסופט כבר אמרה שבמידה והפורמט יהפוך לדומיננטי היא תוציא תוסף לX360.
האם זה יפגע קשות ב360?
דבר ראשון לא, כי הקונסולה מיועדת למשחקים ולא לסרטים, ומיקרוסופט כבר הודיעה שהתוסף יהיה מיועד לסרטים בלבד. כשהHD יהפוך לפופולרי כמו DVD, אז נגנים גם יעלו כמו DVD: בערך 200 שקל בסופר. אני לא מוצא שום סיבה לקנות במחיר של היום נגן HD, בין אם זה HDDVD או בלוריי.
דבר שני, אם אנשים ממש רוצים לראות סרטים באיכות HD אז יש דבר כזה שנקרא streaming: אתה מוריד למכשיר סרטים וסדרות טלוויזיה במקביל ליציאה שלהם בעולם, בלי שאתה צריך בכלל לצאת מהבית וללכת לבלוקבאסטר (שסביר להניח שתפשוט את הרגל בעתיד הקרוב). בX360 במדינות שתומכות בזה אפשר כבר היום לראות את הסרטים ואת הסדרות הכי חדשים שיוצאים באיכות HD ישירות למכשיר (סטייל הוט VOD) ובלי שום טירחה של רכישת כונן חיצוני. אין דבר יותר פשוט מזה |
|
|
|
|
האמת שסוני היא לבלו ריי כמו שטושיבה הייתה לhd dvd
|
על תעצבנו אותי
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
אתמול, 18:01
|
|
|
לא מדוייק. טובישה לא הייתה מפתחת הפורמט הבלעדית. בנוסף לצרכנים כנראה הפורמט של הHDDVD היה יותר טוב. יותר זמין, זול ונוח לעבודה.
|
[in front a "Best Teacher's Award" committee]
Bart: [in a video] This year, I'd like to nominate my teacher- Ms. Krabappel. Shy may not be glamorous or entertaining. She's just a normal teacher who's always there. And, she's never given up on me- Bart Simpson.
[all committee members gasp in horror]
Committee member #1: Bart Simpson? I thought he was an urban legend.
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
אתמול, 18:14
|
|
|
הפורמט מת, וזה עלה לטושיבה ככל הנראה במאות מליוני דולרים במקרה הטוב, עפ"י דיווחים, אולי אפילו כמה מיליארדי דולרים.
מיקרוסופט גם כן אחת המשקיעות היותר גדולות של הHD-DVD, אז סביר להניח שהיא גם הפסידה כמה עשרות מליונים במקרה הטוב, שלא נדבר על כך שניצחון של הבלו-ריי מחזק את הPS3 ומחליש את ה360 (עד כמה, עוד לא ידוע).
אז השאלה הגדולה היא:
האם לא היה טוב יותר למיקרוסופט להכניס את הHD-DVD ל360 מלכתחילה, *מבחינה פיננסית* ?
כך בסיס המשתמשים של הHD-DVD היה גדול בעוד כמעט 10 מליון עוד לפני שהבלו ריי (והPS3) בכלל יצא, וסביר להניח שהבלו-ריי היה נכשל כשלון חרוץ, וכך טושיבה ומיקרוסופט בעצם היו חוסכים יחד כמה מליארדי דולרים ואפילו ה360 היה מרוויח מזה במלחמה מול הPS3.
לדעתי התשובה היא ללא ספק כן.
|
"אישית, הייתי מעוניין לדחוף את כל "משחקי ה-AAA" של הגיימקיוב לתחת" -רונן
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
אתמול, 18:26
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
הפורמט מת, וזה עלה לטושיבה ככל הנראה במאות מליוני דולרים במקרה הטוב, עפ"י דיווחים, אולי אפילו כמה מיליארדי דולרים.
מיקרוסופט גם כן אחת המשקיעות היותר גדולות של הHD-DVD, אז סביר להניח שהיא גם הפסידה כמה עשרות מליונים במקרה הטוב, שלא נדבר על כך שניצחון של הבלו-ריי מחזק את הPS3 ומחליש את ה360 (עד כמה, עוד לא ידוע).
אז השאלה הגדולה היא:
האם לא היה טוב יותר למיקרוסופט להכניס את הHD-DVD ל360 מלכתחילה, *מבחינה פיננסית* ?
כך בסיס המשתמשים של הHD-DVD היה גדול בעוד כמעט 10 מליון עוד לפני שהבלו ריי (והPS3) בכלל יצא, וסביר להניח שהבלו-ריי היה נכשל כשלון חרוץ, וכך טושיבה ומיקרוסופט בעצם היו חוסכים יחד כמה מליארדי דולרים ואפילו ה360 היה מרוויח מזה במלחמה מול הPS3.
לדעתי התשובה היא ללא ספק כן. |
|
|
|
|
אם HD DVD היה נכנס ל360 ומיקרוסופט וטושיבה היו סופגות את ההפסד אז כן, אם זה היה מעלה את המחיר אז לא.
מיקרוסופט השקיעה בHD DVD מסיבה אחת, הם לא רצו שיתבסס פורמט חדש והמלחמה תמשיך בזמן שהם מפתחים את המערכות של הורדות דיגיטליות שממילא אמורות לקחת את הבלו ריי לעולם המתים תוך 3-4 שנים.
אני משער שלהכניס HD DVD ל360 זה היה שם מעל 20 מליון מכשירי HD DVD בעולם וגורם לניצחון של HD DVD וזה משהו שמיקרוסופט לא רצו, הם רצו שהמלחמה תמשיך.
|

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 18:31
|
|
|
מ-מ-ש לא נשמע לי הגיוני שהם רק רצו לדחות את המוות של הפורמט הזה.
זאת מכה לא רק לכיס שלהם (שוב מדובר אולי במעל 100 מליון דולר) אלא גם לאגו, זה הפסד שמונח גם עליהם. וזה לא עוזר לשם שלהם.
אפילו אם זה היה מייקר את ה360 בעוד 50 דולר בשנה הראשונה (ואז עם יציאת הפס3 והווי הם היו מורידים את ה-50 דולר), זה לא היה משנה משמעותית את בסיס המשתמשים של ה360. אולי אפילו בכלל לא, ואולי אפילו מעלה אותו, אם אנשים רוצים גם לקנות נגן HD זול.
ושוב - זה היה ממש מכה חזקה לסוני אם זה היה קורה, כי כשהפס3 הייתה יוצאת היו קוראים לפורמט הבלו-ריי פורמט מת, וזה היה פוגע בסוני.
ברור שהכל במבט לאחור, אז אנחנו "חכמים", אבל בסופו של דבר מסתבר שסוני עשו החלטה מאוד, מאוד נכונה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 18:36
|
|
|
ההחלטה של סוני נכונה בשביל סוני, לא בשביל פלייסטיישן.
אמרנו מההתחלה שסוני פוגעים בשם פלייסטיישן בשביל לגרום לבלוריי להצליח וזה באמת מה שקרה.
בקשר להצלחה של הבלו ריי, זה רק רק מסיבה אחת וזה המעבר של WB לבלו ריי.
ושוב צריך להזכיר, סרטים שמוכרים 5000 עותקים נכנסים לטבלת טופ 10 של ה-HD וזה רק מראה כמה מסכן המצב של שני הפורמטים.
הורדות דיגיטליות יקצרו את הבלו ריי והHD DVD ממילא.
|

ציטוטי רונן נבחרים:
"זה גם מה שעניתי לחברתי הקודמת לאחר שאפשרתי לה להלביש אותי בבגדי נשים ולאפר אותי"
"גיליתי מאוחר מדי שהדלת של החנות סגורה. דלת מזכוכית שבדיוק היום הבריקו. ואיזה זעזוע קיבלתי, המוכר היה בהלם. אבל התאוששתי מהר, ללא סימן. למזלי הרב, יש לי גולגולת חזקה מאוד, היא ספגה בעברה אינספור מכות וזעזועים"
|
|
|
|
|
מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
אתמול, 18:51
|
|
|
אני עדיין חושב שפורמט הHD עוד שנתיים יהיה מספיק גדול כדי להיות ריווחי במיוחד. וזה יימשך עוד לפחות 5-7 שנים.
אבל נו, אי אפשר להתווכח על זה.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
אתמול, 19:06
|
|
|
Laskin |
 |
|
|
אני עדיין חושב שפורמט הHD עוד שנתיים יהיה מספיק גדול כדי להיות ריווחי במיוחד. וזה יימשך עוד לפחות 5-7 שנים.
אבל נו, אי אפשר להתווכח על זה. |
|
|
|
|
רק להזכיר, הDVD יצא לראשונה ב93, הפורמט שהתחרה בו (הMCD של סוני) מת ב95 והכותר הראשון שמכר מליון עותקים (בכל העולם יחד, לא בארה"ב) היה המטריקס שיצא לDVD בקריסמס 1999.
זה אומר הכותר הBR המצליח הגדול הראשון יהיה כנראה מתי שהו בקריסמס 2011 או 2012 (וזה בתנאי שבלו ריי יצליח מהר כמו DVD, ומן הסתם ההבדל הוא כל כך קטן באופן יחסי ולא כל הטלביזיות תומכות בו כך שזה ממש בספק) ועד אז שוק ההורדות יכול כבר להרוג אותו מזמן.
|

ציטוטי רונן נבחרים:
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
אתמול, 19:08
|
|
|
אני עדיין לא רואה את ההורדות הדיגיטליות כתחליף הולם לדיסקים.
אנשים רוצים גיבויים קשיחים וזולים לחומר שלהם, אנשים רוצים לתת מתנות קונקרטיות אחד לשני ואנשים אוהבים שיש להם עם הסרט עם חוברת ועטיפה ושהם לא תלויים בקיום מתמיד של חיבור מהיר לאינטרנט בשביל לראות סרטים.
העתיד של הבלו-ריי ורוד מאוד לטעמי.
אולי המצב ישתנה בעוד עשור כשנדבר על הפורמט הבא.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|