WiiWare - הנושא הרשמי (12/5 יציאה) - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: WiiWare - הנושא הרשמי (12/5 יציאה)
1  2  3  6  10  21  23
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 3 (2 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
the POSTAL dude, רונן
מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 20.02, 15:07

ברירת מחדל WiiWare - הנושא הרשמי (12/5 יציאה)

כן, צריך שיהיה לנו נושא רשמי שנוכל לדבר על כל ההכרזות, והנה נינטנדו הכריזה על תאריך ההשקה של ה-WiiWare שירות ההורדות החדשות שלה.

כשהשירות יושק נינטנדו מבטיחה משחקים מגוונים מאוד:
  • FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: My Life as a King של Square Enix
  • LostWinds משחק פלטפורמה מסטודיו חדש בשם Frontier
  • והפתעה: סדרת משחקים מבוססת פרקים חדשה מבית Telltale
הנה חלק מההודעה לעיתונות:
ציטוט:
WiiWare: Nintendo’s upcoming WiiWare changes the way both developers create and consumers access video games. Through WiiWare, Nintendo hopes to offer developers a virtual laboratory that serves as a breeding ground for new games, which encourages great ideas that creators always wanted to develop. The combination of low development barriers and unique game experiences found only on Wii should enable developers to try new ideas with lower risk in a quicker, more creative and affordable way.

Meanwhile Wii owners can download a multitude of cool new games from different genres, including some that are unprecedented, which can be purchased from home at a dynamic price range. WiiWare also empowers consumers to determine with their Wii Points which games have the right stuff to become the next big thing.
אז מעתה ואליך, כל ידיעה שקשורה ל-WiiWare תוכל להיכנס לכאן.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#2   פורסם: 20.02, 15:11

הנה תמונות דנדשות מ-LostWings:

כמו כן, הנה האתר של המשחק.

והנה ראיון על הכותר ב-Level Up.
בראיון יש גם את אחד האחראים ל-WiiWare בארה"ב, והוא מסביר את השוני בגישות של נינטנדו, מייקרוסופט וסוני להורדות משחקים.

ו-My life as a King:

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 20.02, 15:41

וואו לוסט ווינגס נראה יפה מאד רגע צריך לקנות את הwii ware או פשוט להוריד עדכון לwii ואז הוא יופיע?

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

Han

משתמש רציני

#4   פורסם: 20.02, 15:46

שיט, אין לי בכלל נקודות
תגיד, זה יוצא במאי לאירופה ואמריקה, או רק לאמריקה? (ביפן זה יוצא במרץ כבר)

That's the spirit

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 20.02, 16:25

השערה שלי שזה יצא באותו יום או בהפרש קצר יחסית כמו שבוע או שבועיים.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של HealingAura

מנהל פורום נינטנדו

#6   פורסם: 20.02, 16:55

אוף התבלבלתי וקראתי Lost Vikings...

האווטר המגניב של DiViNeToXiC

מצליחן

#7   פורסם: 20.02, 17:47

צריך לקנות את הwiiware?או להוריד אותו דרך עידכון?

my wii number:
5531 2164 6902 0324

ציטוט מנצח:
Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
אז הוא השתין על ילד! לי פעם הפליצו על הפנים נו אז מה?
קרדיט ל[]BlackJack[]על החתימה הסוסה הזאת!!!!!!!!!!

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#8   פורסם: 20.02, 17:49

blacky-jacky
ציטוט:
צפה בהודעה
צריך לקנות את הwiiware?או להוריד אותו דרך עידכון?
אני מניח שהוא ייצא כעידכון,פשוט המשחקים שבתוכו עולים כסף,לא הערוץ עצמו.

האווטר המגניב של DiViNeToXiC

מצליחן

#9   פורסם: 20.02, 18:33

המשחקים עולים כסף, אוףףף

my wii number:
5531 2164 6902 0324

ציטוט מנצח:
Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
אז הוא השתין על ילד! לי פעם הפליצו על הפנים נו אז מה?
קרדיט ל[]BlackJack[]על החתימה הסוסה הזאת!!!!!!!!!!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 20.02, 22:37

LOST WINGS בהחלט נראה יפהפה! אני בכלל מופתע שזה מה שיצא לחברה חדשה. נותר לראות איך הגיימפליי. מבטיחים לנו כמה רעיונות חדשים לגמרי.

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#11   פורסם: 20.02, 23:01

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
LOST WINGS בהחלט נראה יפהפה! אני בכלל מופתע שזה מה שיצא לחברה חדשה. נותר לראות איך הגיימפליי. מבטיחים לנו כמה רעיונות חדשים לגמרי.

רונן.
זה לא אותם חברה שעשו את ת'ריל וויל?
הם הוציאו כבר איזה 3 משחקים מלאים אם אני זוכר נכון.

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#12   פורסם: 20.02, 23:04

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא אותם חברה שעשו את ת'ריל וויל?
הם הוציאו כבר איזה 3 משחקים מלאים אם אני זוכר נכון.
זה נינטנדו ששיקרה ב-PR שלה!!

אני מצטער בשם החברה, והמעריצים.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#13   פורסם: 20.02, 23:18

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
זה נינטנדו ששיקרה ב-PR שלה!!

אני מצטער בשם החברה, והמעריצים.
האמת, שכן
זה המשחק ה-25 של החברה הזאת.

הם פתחו משחקים די גדולים כמו ROLLERCOSTER TYCOON 3 למשל ויש להם משחק גדול סטייל GTA ל360 ולPS3.

לפי האתר שלהם הם עשו 25 משחקים והמשחק ל360 ו-LOST WINDS יעלו את המספר ל27.

אז לא, זה לא המשחק הראשון שלהם, כנראה שמשהו לא הבין נכון את נינטנדו...

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#14   פורסם: 22.02, 16:45

FF:CC:My Life as a King
הנה בקרוב חדש של גיימספוט למשחק בניית הערים הזה בסגנון FF:CC.
הנה סרטון יפני חדש #4
הנה הסרטון הראשון באנגלית למשחק.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#15   פורסם: 22.02, 20:05

נינטנדו תתחיל להציע DLC בקרוב ללקוחות ה-Wii, וכמו-כן יהיו משחקים בעתיד שידרשו תשלום על האונליין (Animal Crossing?). היום הייתה הרצאה של אנשים מנינטנדו על שירות ה-WiiWare והעתיד:

ציטוט:
Aoyama moved on to discussion of the "Nintendo Channel," which launched last year in Japan -- the channel that lets people see new games for Wii and Nintendo DS, that finds new games that match players' preferences and lets them vote on what games they like.

They will offer this service in the U.S. and Europe in the coming months, said Aoyama.

For WiiWare, you'll be able to read the game's instruction manual before you decide to download it, so you can get ample information about it before you buy.

You'll also be able to use Wii Points to get add-on content and paid services, said Aoyama. This, he said, will let Nintendo offset the development costs of add-on content. This feature will also be available for disc-based games, but the payment for those will be in the game, not on the Wii Shop channel

Aoyama then addressed how Nintendo is dealing with a hot topic: Storage limitations.

They'll compress the games and then expand them when you start playing them. "This step should help alleviate the problem with size limitations."

Apparently the manuals for the game will also be stored online-only, not inside the game ROM itself.

Aoyama then talked about some WiiWare games.

The first was LostWinds, from Frontier Developments in the U.K. He showd some footage of the game. you control the character with the Nunchuk and use the Wii remote to make the wind blow and carry the character. You can use the wind to surround an enemy and blow it away. The video looks realy pretty! This is apparently a launch title in the U.S. and U.K., so let's look forward to it (bow).

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#16   פורסם: 22.02, 20:15

הWII WARE יכול להיות מאוד נחמד אם הייתה גם אפשרות ליצור משחקים בחינם (יוטיוב של משחקים, כמו שיהיה מאוד בקרוב ב360). אנשים יכולים ליצור דברים יצירתיים יותר מהרבה חברות שמעדיפות לא לקחת סיכונים עם רוב הפרויקטים שלהם (פשוט תראו את FEZ).
בכל מקרה, שירות דומה לזה שיש ב360 ובPS3 זה בהחלט צעד טוב לWII.

זה טוב שהם דוחסים את המשחקים כמה שהם רק יכולים, אבל זה לא עונה על שאלה אחרת שקשורה למקום: מקום לשים את המשחקים, למשל. רק לבעלי SD תיהיה את האפשרות להשתמש בשירות? נראה לי קצת מגביל.

All your base are belong to us, bitch!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#17   פורסם: 24.02, 22:10

לכל מי שרצה לדעת מה עושים ב-FF:CC:LAAK. הנה וידאו מהמצגת של סקוור ב-GDC.
*לעשות save as

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#18   פורסם: 24.02, 22:54

הנה תמונות מעוד משחק WiiWare שוטר קלאסי שכזה, :
Star Soldier R

והנה סרטון המראה קצת משחקיות בוסרית.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#19   פורסם: 24.02, 23:59

נראה מצוין למי שאוהב את המשחקים בסגנון. האחרון ששיחקתי בו היה איקרוגה, היה לא רע.

רונן.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#20   פורסם: 29.02, 19:40

אני שמח להציג משחק WiiWare חדש ומדליק, המבוסס על משחק פלאש באותו שם:
Defend Your Castle

כל הגרפיקה במשחק שודרגה והתווספו הרבה אפשרויות:
ציטוט:
* 4 Player jump-in cooperative gameplay - Defend your Castle with up to 3 pals!
* Compete with your friends for kingship - Get crowned for dominating other players and earn the right to manage the Kingdom!
* Completely new visuals and animation - “The graphics now have more style, colour and life to them, as if they were drawn by a three year-old hyped up on sugar with unlimited supplies of Crayola.” - N-Europe
* Enhanced physics & particle effects
* Repel even faster and more massive waves of invaders
* Not a port of the original - Defend Your Castle has been re-created from the ground up to utilize the unique capabilities of the Nintendo Wii™ and Wii Remote™
* Unlimited levels - Continue to grow the strength of your Kingdom indefinitely
* Play on your big screen TV, from your couch!
* All this and more for only 500 Wii Points™

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

משתמש רציני

#21   פורסם: 29.02, 21:34

מה עם HDD או משו לאחסן תמשחקים...ניראה לי אני יוריד דר בקטריה חח

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#22   פורסם: 29.02, 21:48

וואי איך אהבתי את המשחק הזה שהייתי קטן אח הנוסטלגיה.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#23   פורסם: 29.02, 22:27

יש המון הכרזות ל-WiiWare השבוע, אחת מהן היא משחק תחרות אכילה!! כמה הזוי שזה נשמע.
ציטוט:
Videogame publisher Mastiff on Friday revealed that it is developing an exclusive new WiiWare title called Major League Eating: The Game. The effort will debut with the launch of Nintendo's WiiWare service on May 12, but the company has not yet set a Wii Point value.

According to Mastiff, the project will make extensive use of the Wii remote to "simulate the fast and furious action of a professional eating contest."

"Watching Major League Eating is like watching poetry in motion" said Bill Swartz of Mastiff. "Professional gurgitators have the grace of ballerinas yet the brute strength, mental focus, and intestinal fortitude to push their bodies and minds as hard as athletes in any other extreme endurance sport. Victory is sweet and defeat can be well, really, really messy. It's an experience we're proud to help bring into the home."

Major League Eating is a real sport. Now it's coming exclusively to WiiWare.The title boasts a full roster of the world's "greatest gurgitory athletes" and features competitions set across a variety of venues, each exploiting different foods.

More from the official release: "Built much like a classic fighting game and deeper than a Chicago style deep-dish pizza, MLE: The Game requires players to master a smorgasbord of offensive and defensive weapons including bites, burps, belches, mustard gas and jalapeño flames while cramming and chewing food at a world-class pace. It's not for the faint of heart, the slow of reflex, or those with an overly strong aversion to a Technicolor reversal of fortune."

Players will use the Wii remote to execute different eating techniques, including the cram, toss and typewriter. There will also be burp-offs and hot potato challenges.

Major League Eating features offline play for two gamers, an online play mode and also leader board tracking.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

משתמש רציני

#24   פורסם: 01.03, 10:02

היוצרים של המשחק אשכרה מתעסקים בתחום(אכילה תחרותית)...אולי אני יביא תמונות מהמשחק

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#25   פורסם: 01.03, 10:53

מעולה הפיצ'ר הזה מתחיל לתפוס תאוצה עוד לפני שיצא. אני שמח מאד. הדבר היחיד שמבאס אותי זה שהמשחקים שיוצאים לXBLA נראים יותר טוב, ולאו דווקא בגלל הHD אלא בגלל הHD המבין יבין

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

משתמש רציני

#26   פורסם: 01.03, 10:59

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
מעולה הפיצ'ר הזה מתחיל לתפוס תאוצה עוד לפני שיצא. אני שמח מאד. הדבר היחיד שמבאס אותי זה שהמשחקים שיוצאים לXBLA נראים יותר טוב, ולאו דווקא בגלל הHD אלא בגלל הHD המבין יבין
את מתכוון ל HDD לא???

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#27   פורסם: 06.03, 14:34

משחק נוסף שמגיע ל-WiiWare הוא LIT מבית WayForward, האחראים למשחק הגיימבוי עטור השבחים (?) Shantae.

זהו משחק אימה עם פאזלים סביבתיים המתרחש בבית ספר.
תלחמו במפלצות ותפתרו חידות, כמו-כן, עוזר להם בוזון מ-IGN בעצות וכד'.

האומנות שלו נראית מדליקה למדי, ויש למה לצפות.

ציטוט:
LIT is a 3D horror puzzler set in a dark high school overrun by creatures. The game follows Jake, a below-average student and the game’s protagonist, as he makes his way through each classroom, utilizing what light he can find to create safe paths across the darkness. Jake’s objectives are to escape his school and reconnect with his girlfriend, Rachael, who uses the school’s phones to keep in contact with him. LIT combines environmental puzzling with horror combat and boss battles to create a uniquely unsettling Nintendo Wii experience.

ועוד כאן.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של No Kidding

מפקח פורום

#28   פורסם: 06.03, 17:08

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
משחק נוסף שמגיע ל-WiiWare הוא LIT מבית WayForward, האחראים למשחק הגיימבוי עטור השבחים (?) Shantae.

זהו משחק אימה עם פאזלים סביבתיים המתרחש בבית ספר.
תלחמו במפלצות ותפתרו חידות, כמו-כן, עוזר להם בוזון מ-IGN בעצות וכד'.

האומנות שלו נראית מדליקה למדי, ויש למה לצפות.
שכחת לציין ש-WayFoarward אחראים גם לקונטרה 4 המצוין.

---------
דניאל מאיר

אם אתם קונים ב-Play-Asia, תעשו את זה דרך הלינק הזה.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#29   פורסם: 07.03, 13:14

קונספט נוסף מגיע ל-WiiWare משחק מירוצים בשם SPOGS Racing של D2C.

ציטוט:
Nintendo Power Article: In driver’s ed, they teach you that crashing into other vehicles is bad form. SPOGS Racing, from D2C Games, takes a different tack.

By careening into your competitors’ unusually shaped SPOGS Racers, you can take their parts - pre-owned engines, brakes, tailpipesm etc. - and use the spoils to upgrade your own ride. The automotive pick-pocketing takes place in a dozen venues, including traditional racing ovals, road courses, and stunt tracks.

When you’re not busy going SPOG-to-SPOG with rivals, you’ll fly off ramps and negotiate loops (also recommended in your driver’s ed class). Obviously, the SPOGS Racers are not your parents’ Camry. They’re designed to spin, drift, flip over, and (most of all) crash a lot. They’re also equipped with six kinds of weapons, which you can use to slow down your opponents so that you can mug them.

The title uses your choice of three control schemes, one of which is what has become the standard for motion control in driving games - you hold the remote horizontally with both hands and tilt it to steer. In addition to quick races, you can enjoy the game in Battle mode (essentially a nonstop series of collisions) and Season mode (which sees you through races on every track.)

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של שלי28

משתמש רציני

#30   פורסם: 07.03, 20:13

סליחה על הבורות אבל המשחקים האלה הם לא קצת כבדים לזכרון של הווי? או שזה יישב על זכרון חיצוני שנצטרך לקנות?

1  2  3  6  10  21  23
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames