ערב טוב לכולם.
בשעה 21:00 התאפסו כל הראנקים בכל המועדונים שלנו (GTRS + ADV + PRO), ובזאת התחלנו את התחרות למשך שבועיים (23.2.08 עד ה-8.3.08) בגאטרים של המועדונים הללו!
לאחר שבועיים, כל שחקן במקום הראשון בראנק של כל מועדון (במידה ונרשם לכך) ייזכה במשחק PC
או PS2, לפי בחירתו, לפי ההקצאה הנ"ל:
- GTRS:
- ADV:
- PRO:
- PC: Surfs Up
- PS2: WWE Smack Down 2007
בנוסף, מי שיהיה לו את מספר הנקודות הגבוה ביותר מכל המועדונים (וכמובן - נרשם), ייקבל במתנה פוסטר דו צדדי של UT3 ו-Strangle Hold, וכמו כן דרגה חופשית*!
*דרגה חופשית: כמו שאצלי רשום "מנהל קהילה" ליד השם שלי, אתם תוכלו לבחור את מה שיהיה רשום אצלכם, כל מה שאתם רוצים מלבד:
- קללות
- תארים (כמו מנהל קהילה וכד')
- מודגש
הולכת להיות פה
מלחמת מועדונים!!! עכשיו נראה באמת מי המועדון הכי חזק, יציב ומצליח!!!
*הערה*
* התחרות
לא מתקיימת במועדון ה-DM מכיוון שמערכת הראנק עדיין בשלבי ניסיון.
במשך השבוע הקרוב, הדיון הזה יהיה דיון ההרשמה לתחרות. על כל שחקן שרוצה להשתתף יש להגיב בדיון הזה, עם ה-SteamID שלו ועם הגאטרים שהוא רוצה להשתתף בהם.
לדוגמא, אם אני רוצה להשתתף בתחרות בתוך ה-Adv אני אגיב וארשום בתגובה "רושם את עצמי למלחמת המועדונים ב-ADV, עם הסטים - STEAM_0:1:2345".
*חובה מינימום 50 הודעות!*
בסוף השבוע הראשון הדיון הזה יינעל ולא יורשו שחקנים נוספים להרשם לתחרות.
בסוף השבוע השני, התוצאות ישוקללו וייבחרו המנצחים בכל המקצים!
מספר הערות:
כל אחד יכול להרשם רק לאן שיש לו גישות! אתם לא יכולים להרשם סתם ל-PRO אם אין לכם גישות לשם, אתם גם לא תקבלו לשם.
התחרות התחילה החל מהיום ותמשך שבועיים. כבר מהיום צריך להשקיע! הדיון ייסגר בסוף השבוע הקרוב בשביל לסגור את ההרשמה. לא יותר.
ללא הרשמה, תוצאתכם לא תחושב בסוף השבועיים.
מי שלא יהיה לו 50 הודעות בזמן נעילת הדיון (יום שבת הבא) - הרשמתו תמחק.
בהצלחה לכולם!
ערב טוב,
צוות CS,
Vgames.