טוב, למי שידע ולמי שלא, קם לפני כמה ימים השרת החדש "Crazy Arena"
המפות בשרת -
Battery
Supply
Braoundorf B4
Frostbite
Adlernest
Bremen B2
sw_GoldRush_te
sw_Oasis_b3
Fuel Dump
הערה חשובה :
בכל פעם שהשרת חוזר אחרי נפילה, בשביל סיבה בטיחותית שאותה לא נתחיל לפרט, השרת מריץ את הקמפיין 6 מפות אורגינל (oasis goldrush battery radar railgun fueldump) ומיד לאחר סיומו של קמפיין זה יחזור הקמפיין הרגיל שכתוב למעלה! כך שאין מה לדאוג או להתבאס מהמפות!
את כל המפות (של הקמפיין המיוחד של השרת), ניתן להתקין מפה :
http://www.f2h.co.il/919707
לשמור בתיקית ETMAIN, זה מתקין מפה הרבה יותר מהר מאשר בשרת!
חוקים בסיסים:
- אסור לעשות טייםשוט אלה אם זה לTK REVIVE
- SPAWNKILL - מיותר. הגדרנו בשרת שה SPAWN SHIELD יבוטל שלוש שניות אחרי שהשחקן זז, כך שאי אפשר להרוג AFK, לכן אדמינים - קיק ישר למי שעושה SPAWN KILL.
האדמינים בשרת:
כרגע רשימת האדמינים די סגורה, אבל יתכנו שינויים במידה ויהיה תפקוד לא מספק של האדמינים. (אלה גם הניקים שלהם בשרת - שתדעו אל מי לפנות) (הרשימה מתעדכנת)
momo - head admin
resiz - head admin
beeri - admin lvl 2
dorown - admin lvl 2
xec - admin lvl 1
nexjee - admin lvl 1
marin - admin lvl 1
הערה חשובה:
במידה ואחד האדמינים עשה משהו שלא היה נראה לכם הוגן, הוסיף \ הוריד זמן, קיק, מיוט, באן (?) או כל דבר מהסוג. ניתן לפנות אליי בפרטי או במירק ואני אבדוק את העניין.
*** שחקן שיתפס מפיל \ מנסה להפיל את השרת יקבל תבאן של החיים שלו ולא רק מהשרת... ***
לכל תלונות על האדמינים, בקשות, המלצות, לפנות אליי או אל מיכאל במירק או בפרטי, או פשוט לפרסם פה...
הערה : באופן כללי האחראי על האדמינים הוא אני, למרות שאם למישהו יש תלונות על אופן השיקול שלי בבחירות האדמינים (או להפך, בזה שאני לא בוחר אותם) מוזמן להתלונן למיכאל.
בקשר לטאג של המנהלים, לדעתי כרגע זה לא רלוונטי, אבל נראה בעתיד.
הערה : השרת יוגדל למספר אנשים גדול יותר בהמשך...
כל פניה תלונה כאן!
IP : 213.8.254.39:27961