כידוע לכם Battlefield זו סידרת משחקים מאוד מצליחה, הפעם היא ייצרה משחק יפה מלא אקשן ובעל אפקטים רבים, לא רק זה הפעם המשחק יתמוך ב-PS3,XBOX 360 וPC בעל מפתחי גרפיקה חדישים בייחד יצרו משחק יפה בעל אקשן לא נפסק המתאר לנו את המלחמות הקטנות שיש לנו עם טרוריסטים ועמים שרוצים לנקום בUSA.
כפי שראיתם בכותרת למשחק יקראו Battlefield: Bad Company.
מידע נוסף יגיעה בהמשך וברגע שהוא יגיעה אני מבטיח להביא אותו ישר לכאן אבל בנתיים תתסתפקו בתמונות.
רוצים עוד תמונות רק תבקשו!
אני אישיתי הופתעתי לטובה מהמשחק.
בקרוב עוד עידכונים ותמונות חדשות מFAR CRY 2
לא זוכר איפה קראתי.
וגם כל הסידרות יצאו למחשב אז מן הסתם יהיה למחשב את המשחק החדש אבל נגיד ולא יהיה יהיה יותר מאוחר זה כמו המשחקים הגדולים כמו AC וכאלה שיוצאים למחשב יותר מאוחר.
לא זוכר איפה קראתי.
וגם כל הסידרות יצאו למחשב אז מן הסתם יהיה למחשב את המשחק החדש אבל נגיד ולא יהיה יהיה יותר מאוחר זה כמו המשחקים הגדולים כמו AC וכאלה שיוצאים למחשב יותר מאוחר.
לא זוכר איפה קראתי.
מחשב או לא מחשב דרישות המינימום של AC הם בשמיים אני יכול לקנות בכסף שיעלה לי השדרוג ps3 וwii ביחד.
מחשב או לא מחשב דרישות המינימום של AC הם בשמיים אני יכול לקנות בכסף שיעלה לי השדרוג ps3 וwii ביחד.
מה הקשר?! זה יוצא?! זה העיקר לאנשים כמוני שלקחו מחשב חזק במקום PS3 יוכלים להפעיל את AC על המחשב ואין לו דרישות כל כך מוגזמות בערך כמו הדרישות של CRYSIS.
ואפרופו AC הוא יוצא במרץ לא?
מה הקשר?! זה יוצא?! זה העיקר לאנשים כמוני שלקחו מחשב חזק במקום PS3 יוכלים להפעיל את AC על המחשב ואין לו דרישות כל כך מוגזמות בערך כמו הדרישות של CRYSIS.
ואפרופו AC הוא יוצא במרץ לא?
אני כמעט בטוח שבמרץ.
גרסאת המחשב גם תקבל עוד משימות שעושים לפני התנקשות, עוד 4!
לדעתי השליטה במחשב לא תיהיה נוחה כמו על הPS3