שלום לכולם,
לאחר שאודות לכם הצלחתי לפתור את הבעיה שלי אני בדילמה חדשה...
אז כחה:
כמו אתם בטח מבינים מהשם אני פריק של gow,אכשיו יש לי את השנים הראשונים,סיימתי כל אחד כבר לפחות 20 פעם ואני מחכה לgow3,אכשיו-יצא משחק של gow לpsp ואני שואל:
האם שווה לי בתור פריק gow לקנות psp בישביל המשחק?
שלום לכולם,
לאחר שאודות לכם הצלחתי לפתור את הבעיה שלי אני בדילמה חדשה...
אז כחה:
כמו אתם בטח מבינים מהשם אני פריק של gow,אכשיו יש לי את השנים הראשונים,סיימתי כל אחד כבר לפחות 20 פעם ואני מחכה לgow3,אכשיו-יצא משחק של gow לpsp ואני שואל:
האם שווה לי בתור פריק gow לקנות psp בישביל המשחק?
זה כבר שיקול שלך, אבל אם זה המשחק היחיד שמעניין אותך אז אולי תלווה PSP מחבר או משהו כזה.
בכל אופן, הביקורות עליו מעולות והוא יוצא עוד שבוע ומשהו.
תקנה psp זה ממש מכשיר מצויין ודווקא אתה לא חייב לקנות רק בשביל gow פי אס פי כי תוכל להנות מהpsp בעוד דרכים ולדעתי גם בשביל גוד אוף וור כדאי לך זה יהיה אדיר!!
נ.ב-חחח גם אני מכור לgod of war משחק ענקק
תשמע, אם אתה מאוד מאוד אוהב את סידרת GOW נסה לשאול כמה מחברים שלך
אם הם יוכלו להשאיל לך אותו כמו שהאחרים מעליי אמרו.
אבל בכללי, המשחק מאוד יפה, שיחקתי בדמו שלו, מומלץ לכל מי שאוהב את המשחק !
האמת שאני לא מבין אך אחרי PS3 או 360 אפשר עוד לשחק בPS2 או PSP אם זה לא לצורך קונסולה ניידת. אני זוכר כשיצא PS2 לא יכולתי יותר לשחק בPS1. פשוט זה קבר לא זה =) אני קבר מכור לגרפיקה של קונסולה חדשה וגןרם גם כן חשוב פיזיקה אשר דור ישן לא יכול לבצע. בגלל זה כשאני רואה משחקים שיוצאים לדור חדש עם פיזיקה מפנה אני מאוד מתעצבן.
האמת שאני לא מבין אך אחרי PS3 או 360 אפשר עוד לשחק בPS2 או PSP אם זה לא לצורך קונסולה ניידת. אני זוכר כשיצא PS2 לא יכולתי יותר לשחק בPS1. פשוט זה קבר לא זה =) אני קבר מכור לגרפיקה של קונסולה חדשה וגןרם גם כן חשוב פיזיקה אשר דור ישן לא יכול לבצע. בגלל זה כשאני רואה משחקים שיוצאים לדור חדש עם פיזיקה מפנה אני מאוד מתעצבן.
גם אני ככה.. אבל עדיין psp הוא קונסולה נידת אז זה בסדר..