משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
05.03, 19:06
|
|
ירידת מחיר ל360 ביום שישי
השמועות רוחשות וגועשות ברשת האינטרנט, ארבעה מקורות שונים דווחו על ירידת מחירים צפויה ל360 באירופה.
השמועות התחילו באתרים רוסיים שדברו על ירידה של 50 יורו והמשיכו לאתרים בריטיים שמדברים גם על ירידה של 50 יורו.
כרגע השמועות מצביעות על ה-14 למרץ, כלומר יום שישי עוד שבוע וחצי.
אם השמועות נכונות גרסת הARCADE של ה360 תהיה זולה באירופה מהווי.
בקשר לשאר העולם העניין לא ברור.
אם תהיה הורדת מחיר דומה בארה"ב כנראה שזה יראה כך:
עלית - 399$
פרימיום - 299$
ארקייד - 249$
אם השמועה נכונה נשמע על הורדת המחיר בתחילת שבוע הבא, השארו קשובים.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
05.03, 19:12
|
|
|
על הארץ זה לא ישפיע אז, למי אכפת >.>
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
05.03, 19:15
|
|
|
הבנתי שהודיעו כבר על ירידה במחיר לרוסיה, אבל שם גם ככה גירסת הארקייד עלתה כ-410$ שזה די ברור שיורידו למחיר נורמאלי. השאלה אם באמת תהיה ירידה לטווח הזה. סה"כ מדברים על הורדה לפני GTA כבר הרבה זמן
|
Lisa: Come to Homer's BBBQ. The extra B is for BYOBB.
Bart: Hey, Homer, what's that B for?
Homer: That's a typo
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
05.03, 19:28
|
|
|
bozeman |
ציטוט: |
 |
|
|
הבנתי שהודיעו כבר על ירידה במחיר לרוסיה, אבל שם גם ככה גירסת הארקייד עלתה כ-410$ שזה די ברור שיורידו למחיר נורמאלי. השאלה אם באמת תהיה ירידה לטווח הזה. סה"כ מדברים על הורדה לפני GTA כבר הרבה זמן |
|
|
|
|
גם ברוסיה זה שומעה.
לפחות עכשיו נתנו משהו קונקרטי יותר, זה הגיע מ-4 אתרים שונים שדברו עם רשתות וכו'.
אותי מפתיע שזה מגיע כל כך רחוק מהיציאה של GTA4, כנראה שהעובדה שוסני מכרו יותר מהם לפני חודש זעזעה אותם 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
05.03, 19:32
|
|
|
אולי רוצים לפני להוריד שוב? לעשות שתי מכות של קניות?
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
05.03, 19:35
|
|
|
Palash |
 |
|
|
על הארץ זה לא ישפיע אז, למי אכפת >.> |
|
|
|
|
נכון...
אבל יש לי אז גם עם היתה ירידת מחירים גם בארץ,
או אפילו ירית מחירים יותר גדולה אז מה אכפת לי?
יש לי כבר.
עם 10 משחקים 
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
05.03, 19:37
|
|
אם הם יעשו את זה, זה יהפוך אותי ל-Happy camper. אני כבר ממש מת לקנות 360 ולהוציא מהמערכת שלי את "הצורך לקנות 360 בשביל שאוכל לשחק GTA4" (כן, למרות שיש עליה עוד משחקים שהייתי שמח לשחק, כרגע הדבר היחיד שגורם לי לקנות 360 זה GTA4, תהרגו אותי), ואם אני אוכל להשיג 360 בפחות מ-1300 (לא כולל מכס, לצערי) כבר היום, אז אני לא ממש אחכה לאפריל בשביל לקנות אחת.
אם השמועה הזו נכונה נראה שרוב המשכורת הראשונה שלי (עבדתי בערך שבועיים בחודש שעבר...) תלך בשביל לממן את ה-360 שלי כבר החודש, נו מילא, זה יהיה שווה את זה  .
נב. מה יהיה לי זול יותר, לקנות ממיר מתח בשביל השנאי של 360 אמריקאית, או לקנות שנאי של 360 אירופאית?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
05.03, 19:41
|
|
|
יותר זול שנאי. הוא בערך 250 ש"ח בעוד שהספק האירופי הוא לפחות 400. (ושאתה לא תקרא את הFAQ שלנו?)
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
05.03, 20:49
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
יותר זול שנאי. הוא בערך 250 ש"ח בעוד שהספק האירופי הוא לפחות 400. (ושאתה לא תקרא את הFAQ שלנו?) |
|
|
|
|
אני עצלן מדי לקרוא את ה-FAQ  .
באפריל/כשהירידה תוכרז רשמית (מה שיבוא קודם) אני אביא את עצמי לקרוא את ה-FAQ, עד אז זה יהיה סוג של בזבוז זמן, כי קיים סיכוי לא קטן שאצטרך לקרוא את זה שוב בכל מקרה. אז עד אז, איזה ממיר מתח באמת צריכים בשביל ה-360? אני מתקשה להאמין שהקונסולה באמת צריכה ממיר מתח של 500W.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
05.03, 21:00
|
|
|
F.P |
 |
|
|
אני עצלן מדי לקרוא את ה-FAQ .
באפריל/כשהירידה תוכרז רשמית (מה שיבוא קודם) אני אביא את עצמי לקרוא את ה-FAQ, עד אז זה יהיה סוג של בזבוז זמן, כי קיים סיכוי לא קטן שאצטרך לקרוא את זה שוב בכל מקרה. אז עד אז, איזה ממיר מתח באמת צריכים בשביל ה-360? אני מתקשה להאמין שהקונסולה באמת צריכה ממיר מתח של 500W. |
|
|
|
|
אני משער שהחדשות עם הHDMI שלוקחות רק 175W יכולות לרוץ עם 300W.
עדין, למה להסתכן?
כאילו ה360 הקונסולה הכי אמינה בעולם גם כך
יאללה תקנה כבר, אני רוצה CO OP בקראקדאון 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
משתמש חדש

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
05.03, 21:10
|
|
|
נקווה.
בקרוב (עוד חודשיים בערך) אמא קונה לי XBOX.
|
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
05.03, 22:46
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
אני משער שהחדשות עם הHDMI שלוקחות רק 175W יכולות לרוץ עם 300W.
עדין, למה להסתכן?
כאילו ה360 הקונסולה הכי אמינה בעולם גם כך 
יאללה תקנה כבר, אני רוצה CO OP בקראקדאון  |
|
|
|
|
כי אני לא רוצה ממיר מתח שהוא overkill, מספיק לי כבר שאני מחבר את המטען של ה-DS לממיר מתח של 150W  . אני חושב שאני בכל זאת אנסה להשיג שנאי אונירבסלי/אירופאי ל-360.
בכל מקרה, אני בספק רב שאני אקנה את crackdown... למרות שזה אחלה משחק לכל דבר לצערי יש כל כך הרבה משחקים טובים יותר אחרים שאני עדיין צריך לקנות, ככה שאני ארגיש רע עם עצמי אם אני אבזבז את זמני עליו כאשר אני עדיין צריך לשחק בגירס/ביושוק/סמאש/GTA4 וכו'  .
כאשר אני אקנה את ה-360 שלי אני מאמין שאני אקנה ביחד איתה עוד משחק אחד. מאחר ואני קמצן רצח אני מאמין שאני אקנה את גירס (ניתן להשיגו ב-30$ כיום). הייתי קונה את GTA4, אבל אני בונה על זה שאני קונה את ה-360 לפחות שבועיים לפני GTA4 ככה שאני יודע שיש לי 360 בבית כאשר המשחק יוצא. הייתי קונה את ביושוק, אבל אני רוצה משחק עם מולטיפלייר, שקלתי לקנות את ה-OB, אבל אז נזכרתי ש-HL2 גורם לי להקיא  .
עריכה: אגב, קצת פחות מ-400 ש"ח אני בטוח שאם אתאמץ קצת יותר אני גם יכול למצוא מחיר זול יותר  .
נערך לאחרונה על ידי F.P, 05.03 בשעה 22:58.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
05.03, 22:57
|
|
טוב טוב, אז נשחק איתך גירס ברשת 4 על 4 
וד"א, אנשים שמקבלים בחילה מFPS פחות סובלים מזה על קונסולות.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
05.03, 23:01
|
|
אז זהו, העניין הוא שאני לא ממש חוטף בחילה ב-FPSים, למעשה אני לא חוטף בחילה בכלל, לא בלונהפארק, לא באוטובוסים, לא בשום דבר. הדבר היחיד שגרם לי להרגיש כאילו אני ממש הולך להתעלף (שזה קצת יותר מבחילה) היה HL2. שחקתי ב-CS וב-CS:S מספיק בשביל להגיע למסקנה שאני לא ממש סובל מבחילות ממשחקי FPS (למרות שאני הרגשתי קצת סחרחורת, אבל בהתחשב בזה שהייתי משחק כמה שעות ברציפות בלי לשתות אני לא חושב שהמשחק עצמו גרם לי לסחרחורת  ), כנראה יש משהו בגרפיקה של HL2 שגורמת לי לבחילה... אני מניח שבשלב מסוים אני אתן למשחק עוד צ'אנס (בכל מקרה אני צריך לשחק בפורטל), אבל בינתיים אני שומר את זה לסוף.
נב. למקרה שפספסתם:
אגב, קצת פחות מ-400 ש"ח אני בטוח שאם אתאמץ קצת יותר אני גם יכול למצוא מחיר זול יותר  .
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|