כידוע עוד מעט פורים, חג גדול לנינטנדופילים! אני מכריז בזאת על תחרות התחפושות הגדולה של פורום נינטנדו, בחסותה של
UNDERDOG!
מתחפשים לדמות של נינטנדו, מצטלמים ומעלים לכאן את התמונה. התחרות תינעל כשבועיים לאחר פורים כדי לתת לכו-לם אפשרות להתארגן ולהעלות תמונה שלהם מחופשים. כמובן, כולם יכולים להשתתף, לא רק משתתפי הקהילה. בין אם אלה חברים, אמא או אבא, ואפילו סבא נחמד, אולי גם מחופש לקירבי.
כמובן, חשוב שתאמתו את התמונה כשתיראו מצולמים מחזיקים שלט מאולתר ועליו הכינוי שלכם בפורום ואת התאריך. לאחר סגירת התחרות אני אביא את התחרות להצבעה כללית וגלויה, שהזוכה בה יקבל את הדבר היוקרתי הבא, עטוף באריזת ניילון מקורית וחדשה:
שווי הפרס המדהים הזה הוא 339 ש"ח, ובאדיבותה של חנות המשחקים
UNDERDOG, המומחית לבידור הביתי!
חשוב להדגיש שהמקרה שקרה בעבר לא יחזור על עצמו, והפעם הובטח לי שהפרס יגיע תוך 48 שעות מרגע הכרזת הזוכה.
למי שלא יודע,
Metroid Prime 3 הוא אחד המשחקים הכי גדולים של הדור, והראשון לעשות מהפכה בשליטה בז'אנר הזה. הוא בקלות אחד המשחקים הכי מדהימים בעיניי, ולא רק בעיניי, לכן גם התעקשתי שזה יהיה הפרס.
חבר'ה, בנימה אישית: בימים האחרונים עשיתי מאמצים כדי לארגן לנו פרס יוקרתי, מהסוג שתמיד ביקשתם, אך אם לא תהיה השתתפות עצבנית בתחרות ולא תגלו התלהבות, יהיה ספק גדול מאוד לגבי תחרויות עתידיות. לעומת זאת, אם התחרות הזו תצליח, אנחנו ניזום רבות כמוה, אז העבירו אותה הלאה
בהצלחה!