12-16.3 - מפגשי pes. יום רביעי. פרטים תוכלו למצוא , אני רק יכול להגיד שזה לא סתם מפגש, הוא יהיה יותר מורכב ויכלול שלבים.
12.3 - מפגש Warhawk בשעה 17:30. יום רביעי.
19-23.3- ספיישל טורנירים מיוחד לכבוד פורים! של Warhawk & CoD4, תתכונו להפתעות ותכינו את הרעשנים (והשלטים!)!- הרסתם את זה :/
23-27.3 - שבוע שבו אתם בוחרים משחק למפגש- פרטים בהמשך.
25.3- מפגש RESISTANCE בשעה 17:00.
17.3 - מפגש CoD4. יום רביעי. 19:15.
אוקיי חברים, כמו שאתם יכולים לראות מתוכננים דיי הרבה דברים ויש לנו ספיישל מיוחד לכבוד פורים ושווה לחכות
יש לנו כמה הודעות חשובות על הפרק:
קלאן Resistance VGames לאחרונה אני מניח שיכולתם לשים לב לרישום לקלאן של הפורום שלנו במשחק. בכל יום שלישי יערכו אימונים של הקלאן. האחרים ומנהלי הקלאן הם אורי (origlo) ואסף (Asi.P). שעות האימונים יפורסמו בהמשך.
עכשיו,הבהרה קטנה- אני לא רוצה שיהיו תקלות החודש, כל משתמש שיפריע לי/ ינסה ללכת נגדי / להספים בדיוני רשת ושאר ירקות, יורחק לצמיתות ממפגשי הרשת ומהפורום לתקופת צינון, מקווה שזה לא יקרה.
משתמש שירשם למפגש/טורניר ברשת ולא יגיע ללא הודעוה מוקדמת של 24 שעות מתחילת המפגש אינו יורשה להשתתף במפגשי הרשת בכל החודש!
עוד חוק חדש וחשוב, הגבלת מונה ההודעות. משתמשים שמונה ההודעות שלהם ימנה פחות מ20 הודעות לא יוכלו להשתתף במפגשים/ טורנירים.
אל תשכחו! כל משחק שברצונכם שתהקיים בו מפגש פנו אליי בהודעה פרטית.
קרדיט- ליואב (Yoav_Kat) על המפגשים ב pes. כל הכבוד יואב
חשוב! אני מקבש שכאן כל אחד ירשום לאיזה טורניר/ מפגש הוא נרשם אך חשוב לזכור שזוהי רשימה פורמלית ולפני מועד המשחק תערך הרשמה מסודרת.
מקווה שנהנה ושיהיה רק כיף (והרבה משלוחי מנות )
חודש נעים וחג שמח (וכשר?)
אלדר
17.3 - טורניר CoD4. יום שני שעה 18:00. פרס- דרגה חופשית. נרשם.
18-21.3- ספיישל טורנירים מיוחד לכבוד פורים! של Warhawk & CoD4, תתכונו להפתעות ותכינו את הרעשנים (והשלטים!)!
24.3 - מפגש CoD4. יום שני. 18:30. נרשם.
23-27.3 - שבוע שבו אתם בוחרים משחק למפגש- פרטים בהמשך. נרשם, WARHAWK.
25.3- מפגש RESISTANCEבשעה 19:30. נרשם.
אוקיי חברים, כמו שאתם יכולים לראות מתוכננים דיי הרבה דברים ויש לנו ספיישל מיוחד לכבוד פורים ושווה לחכות
קלאן Resistance VGames לאחרונה אני מניח שיכולתם לשים לב לרישום לקלאן של הפורום שלנו במשחק. אני בקלאן. בכל יום שלישי יערכו אימונים של הקלאן. אגיע. האחרים ומנהלי הקלאן הם אורי (origlo) ואסף (Asi.P). מקובל. שעות האימונים יפורסמו בהמשך. סבבה.
עכשיו,הבהרה קטנה- אני לא רוצה שיהיו תקלות החודש, כל משתמש שיפריע לי/ ינסה ללכת נגדי / להספים בדיוני רשת ושאר ירקות, יורחק לצמיתות ממפגשי הרשת ומהפורום לתקופת צינון, מקווה שזה לא יקרה. אם יקרה, תיידע אותי.
משתמש שירשם למפגש/טורניר ברשת ולא יגיע ללא הודעוה מוקדמת של 24 שעות מתחילת המפגש אינו יורשה להשתתף במפגשי הרשת בכל החודש! מקובל.
עוד חוק חדש וחשוב, הגבלת מונה ההודעות. משתמשים שמונה ההודעות שלהם ימנה פחות מ20 הודעות לא יוכלו להשתתף במפגשים/ טורנירים.
אלדר
אני רוצה להירשם לטורניר ריזסטנס ולטורניר pes 2008 אהה וגם אני בקלאן של ריזסטנס ויום שלישי זה מקובל עליי ואפילו נוח לי עכשיו יש לי כמה שאלות איך יתנהל טורניר pes 2008 ?? כאילו אפשר רק אחד נגד אחד ??? אהה והנה קחו את הid שלי aylon456
אתה יודע את התשובה שלי...וורהוק...
בקשר לכותרת- בונאה חזק!!! אחד המקוריים
בקשר למפגש (לא לטורניר..) בוא נעשה שתהיה דמות שיקראו לה "המן" ונהרוג רק אותה חח!XD. וכל פעם שיהיה רשום שהמן נהרג נרשרש ברעשנים XD
תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...
סורי על הדאבל...תאחד הודעות... עכשיו נזכרתי שלא אוכל לבוא למפגש וורהוק בגלל שיש לי מסיבה של בית הספר בערב עם כשרונות צעירים וכו'...יש אפשרות לעשות את זה בחמש? או יום אחר?
אגב...למה אנחנו לא עושים כלאן בוורהוק? ואיפה יובל בזמן האחרון?
תודה ליובל על החתימה...
אביב תהיה ספציפי יותר, איזה מפגש של וורהוק? אתה מדבר על יום רביעי?
מקווה שתגיע לספיישל בפורים, יהיה טוב
ובקשר לקלאן, אני כבר חשבתי על זה ואני צריך לבדוק, ככל הנראה אני יראגן משהו.
ואני לא יודע איפה יובל. הוא בטח קוצץ ציפורניים לסמאש.
אהה, אביב, יש לי בעיה בהודעות הפרטיות אז רציתי להגיד לך שהבקשה שלך כבר בטיפול.
לי כבר נמאס לספור ימים לסמאש..כי זה שולח לי בדואר האלקטרוני כל יוםXD!!!!
אני מדבר על ה13.3...
ואגב...איזו בקשה? בקשר לפוסטר ואחד העובדים בויגיימס? אני לא זוכר... לא משנה...העיקר שיגיע הפוסטר
תודה ליובל על החתימה...
17.3 - טורניר CoD4. יום שני שעה 18:00. פרס- דרגה חופשית.
24.3 - מפגש CoD4. יום שני. 18:30.
25.3- מפגש RESISTANCEבשעה 19:30. 18-21.3- ספיישל טורנירים מיוחד לכבוד פורים! של Warhawk & CoD4, תתכונו להפתעות ותכינו את הרעשנים (והשלטים!)!
נרששם!!!
12.3 - מפגשי pes. יום רביעי. פרטים בהמשך, אני רק יכול להגיד שזה לא סתם מפגש, הוא יהיה יותר מורכב ויכלול שלבים.
13.3 - מפגש Warhawk בשעה 18:30. יום רביעי.
18-21.3- ספיישל טורנירים מיוחד לכבוד פורים! של Warhawk & CoD4, תתכונו להפתעות ותכינו את הרעשנים (והשלטים!)!
23-27.3 - שבוע שבו אתם בוחרים משחק למפגש- פרטים בהמשך.
25.3- מפגש RESISTANCEבשעה 19:30.
קלאן Resistance VGames לאחרונה אני מניח שיכולתם לשים לב לרישום לקלאן של הפורום שלנו במשחק. בכל יום שלישי יערכו אימונים של הקלאן. האחרים ומנהלי הקלאן הם אורי (origlo) ואסף (Asi.P). שעות האימונים יפורסמו בהמשך.
עכשיו,הבהרה קטנה- אני לא רוצה שיהיו תקלות החודש, כל משתמש שיפריע לי/ ינסה ללכת נגדי / להספים בדיוני רשת ושאר ירקות, יורחק לצמיתות ממפגשי הרשת ומהפורום לתקופת צינון, מקווה שזה לא יקרה.
משתמש שירשם למפגש/טורניר ברשת ולא יגיע ללא הודעוה מוקדמת של 24 שעות מתחילת המפגש אינו יורשה להשתתף במפגשי הרשת בכל החודש!
קרדיט- ליואב (Yoav_Kat) על המפגשים ב pes כל הכבוד יואב
חשוב! אני מקבש שכאן כל אחד ירשום לאיזה טורניר/ מפגש הוא נרשם אך חשוב לזכור שזוהי רשימה פורמלית ולפני מועד המשחק תערך הרשמה מסודרת.
אלדר
12-16.3 - מפגשי pes. יום רביעי. פרטים תוכלו למצוא , אני רק יכול להגיד שזה לא סתם מפגש, הוא יהיה יותר מורכב ויכלול שלבים.
12.3 - מפגש Warhawk בשעה 17:30. יום רביעי. נרשם
16.3 - מפגש במשחק UT3, יום ראשון שעה 17:30.
נרשם
23-27.3 - שבוע שבו אתם בוחרים משחק למפגש- פרטים בהמשך. נרשם
25.3- מפגש RESISTANCE בשעה 19:30. נרשם
קלאן Resistance VGames לאחרונה אני מניח שיכולתם לשים לב לרישום לקלאן של הפורום שלנו במשחק. בכל יום שלישי יערכו אימונים של הקלאן. האחרים ומנהלי הקלאן הם אורי (origlo) ואסף (Asi.P). מקובל שעות האימונים יפורסמו בהמשך.
קרדיט- ליואב (Yoav_Kat) על המפגשים ב pes. כל הכבוד יואב תודה לסתיו (Stavv) על המפגש בUT3. כל הכבוד סתיו
אלדר
צפו לעדכונים בהמשך
וזהו
DarkBloOd (23:20): ההגדרה הכי טובה היא שכאילו פלוץ רוצה לצאת מהפופיק
DarkBloOd (23:24): ביי :| נראה לי הפלוץ הוא בעצם קקי והפופיק קטן מדי בשביל קקי
12.3 - מפגש Warhawk בשעה 17:30. יום רביעי.
16.3 - מפגש במשחק UT3, יום ראשון שעה 17:30.
לא ניראה לי שמי שהוא יבוא ביכלל.. 19-23.3- ספיישל טורנירים מיוחד לכבוד פורים! של Warhawk & CoD4, תתכונו להפתעות ותכינו את הרעשנים (והשלטים!)!
נירשם! למרות שאני לא יודע בדיוק אם אני יכול לבוא כי זה עוד הרבה זמן אז אני יגיד לך כמה ימים ליפניי
חזרתי מהבאן ואני נירשם למיפגש אחד! ואולי אני יבוא היום אבל אני חושב שלא..
אני אבהיר, מי שמודיע שהוא בא ופתאום לא בא, ללא הודעה מוקדמת - מושעה לחודש ממפגשי הקהילה.
אהההההההההההה....מה? XD
תודה ליובל על החתימה...