Ninja Gaiden Dragon Sword הת'רד הרשמי - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: Ninja Gaiden Dragon Sword הת'רד הרשמי
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.03, 23:44

ברירת מחדל Ninja Gaiden Dragon Sword הת'רד הרשמי

שלום לכולם וברוכים הבאים לפינתנו השבועית. היום נדבר על המשחק הכי הארדקור שיש ל-DS להציע (לפחות בזמן הקרוב), הלא הוא Ninja Gaiden The Dragon Sword, משחק השייך לסדרת המשחקים המפורסמת Ninja Gaiden (דה!), אשר אולי תהיה מוכרת לרובכם בתור "המשחק עם הנינג'ות שיצא ל-Xbox המקורי, ולפס3 בגרסא מחודשת", אשר למעשה כבר קיימת מאז הימים של ה-NES. המשחק הוכרז לפני שנה ואמור לצאת ב-25 למרץ.
המשחק הזה מתרחש כחצי שנה אחרי המאורעות של המשחק הקודם בסדרה (שיצא ל-Xbox), והוא למעשה גם מהווה את המשחק הראשון בסדרה שמשוחק על קונסולה ניידת.

למי שבאמת לא מכיר את הסדרה אני אסביר בקצרה קצת על הסדרה, תרגישו חופשיים לדלג, Ninja Gaiden זו סדרת משחקים ישנה מה-NES שהוחייתה לא מזמן על ה-Xbox, בעבר היא היתה סוג של משחק פלטפורמה בו שחקת נינג'ה. המשחק ב-Xbox גם הוא היה סוג של פלטפורמה, משהו שהוא מאוד דומה ל-GoW, אבל קשה יותר. המשחק לבוקס ידוע בתור אחד ממשחקי הארדקור הקשים יותר שקיימים. מהרשמים שיש למשחק שיוצא ל-DS בינתיים דווח שהוא לא קשה כמו הקודם, אבל קשה לדעת משום שאנשים רק שחקו בדמואים לא שלמים של המשחק. המשחק ל-DS הוא למעשה סוג של GoW שכזה (פלטפורמה עם מצלמה קבועה ואויבים שאתה חייב להביס בשביל להתקדם).

אבל עזבו אתכם מהשטויות האלה, מה שבאמת חשוב במשחק הזה זה הגיימפליי המטורף שלו, השליטה המטורפת שלו והגרפיקה מפוצצת המוחות (ביחס למה שיש על ה-DS) שהמשחק מציע. לא סתם אמרתי שזה המשחק הכי הארדקור שיש ל-DS להציע, את המשחק הזה אפשר להשוות ל-GOW שיצא לא מזמן ל-PSP אם אתם רוצים: הוא מנצל את הגרפיקה בצורה הטובה ביותר שראינו על המכשיר, הוא מפוצץ באקשן ובהרבה דם... טוב אין ממש דם, אבל יש מפלצות, והרבה מהן!

המשחק משוחק בשימוש כמעט מלא של מסך המגע והסטיילוס (למעשה, הדבר היחיד במשחק שלא מבוצע ע"י מסך המגע זה יכולת ההגנה של הדמות, אשר מבוצעת על לחיצה על אחד מהכפתורים של ה-DS, זה לא משנה איזה). העובדה שהמשחק כולו משוחק רק ע"י מסך המגע יכולה להיות קצת מפחידה, אבל כאשר לוקחים בחשבון איזו עבודה נפלאה PH עשה, ניתן קצת להרגע. כמוכן חשוב להזכיר שמחזיקים את ה-DS במשחק הזה כמו ספר, תנוחה שהיא הרבה יותר קלה למשחקים שמתרכזים במשחקיות של מסך מגע, ככה שנראה שהיוצרים של המשחק מתחשבים בנו ויודעים מה הם עושים.

קשה קצת להסביר איך זה מבוצע, אבל כל מי ששיחק במשחק אומר שהמשחקיות מרגישה נהדרת (אם לא שחקתם במשחק, ואתם משתמשים מלוכלכים של מכשירים פרוצים אז הנה לינק לאתר ממנו תוכלו להוריד דמו קצרצר של המשחק).

עכשיו בואו נדבר קצת על האספקט הטכני: הסיבה לזה שהמשחק מכיל בתוכו גרפיקה יפה יותר מכל מה שיש על ה-DS פשוטה: הוא משתמש ברקע שרונדר מראש. מה זה אומר עבורנו? שאנו מקבלים רקע יפה, אבל חסר חיים ודומם, כי הוא סה"כ שכבת צבע ולא באמת חלק אמיתי מהמשחק, אבל זה לא בהכרח דבר רע, כמו שניתן לראות בתמונה הזו.

ישנם עוד הרבה דברים שניתן לומר על המשחק, אבל בינתיים אני לא אומר אותם (בעיקר משום שאני צריך לקום מוקדם מחר ואין לי מספיק זמן/כוח להמשיך לכתוב ). אני אסיים את הפוסט הראשון של הת'רד עם קצת טעם טוב: קבלו סרטון ישן מהמשחק: לינק

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#2   פורסם: 06.03, 23:47

הדמו היה פשוט נהדר, והמשחק נראה עמוס בתוכן.

יש סרטון חדש כאן:
http://www.ninjagaiden.jp/ngds/

שמראה המון המון מהמשחק, אבל עדיין משאיר טעם לעוד, כי ברור שיש עוד הרבה. הוא מסביר על חלק מההתקפות, התקפות הקסם ועוד. הוא ממש מרשים לטובה.

מעניין כבר לדעת מתי הם יביאו איזה נינג'ה גיידן דלתא ל-Wii.

Hey! I don't wanna go to work today
Wanna stay home and play, all my videogames

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של DrKeo

מנהל קהילת Xbox

#3   פורסם: 07.03, 00:04

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
הדמו היה פשוט נהדר, והמשחק נראה עמוס בתוכן.

יש סרטון חדש כאן:
http://www.ninjagaiden.jp/ngds/

שמראה המון המון מהמשחק, אבל עדיין משאיר טעם לעוד, כי ברור שיש עוד הרבה. הוא מסביר על חלק מההתקפות, התקפות הקסם ועוד. הוא ממש מרשים לטובה.

מעניין כבר לדעת מתי הם יביאו איזה נינג'ה גיידן דלתא ל-Wii.
אנחנו מקבלים RE חדש קודם
Resident Evil: Zombie Massage Parlor

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#4   פורסם: 07.03, 00:43

F.P, נהדר, תודה.

ואיפה אני יכול לשחק בדמו?

כבר זמן מה הוא נראה כמו משחק חובה ל-DS.

רונן.

תחרות התחפושות הגדולה בקהילת נינטנדו, בחסותה של UNDERDOG.

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#5   פורסם: 07.03, 03:09

DrKeo
ציטוט:
צפה בהודעה
אנחנו מקבלים RE חדש קודם
Resident Evil: Zombie Massage Parlor
אנחנו? חמוד, אם עוד לא קיבלת בדואר, אין אנחנו. אתה כבר לא נינטנדופיל, הגיע הזמן שתתגבר על זה. בוגד HD שכמוך. חצוף.

וצריך גם להגיד ש-Capcom זה RE, ו-Tecmo זה נינג'ה גאיידן.
(ואם לא עשית טעות והחלפת ביניהן, אז תסביר את מה שכתבת)

חזרה לראש העמוד

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#6   פורסם: 07.03, 07:59

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
F.P, נהדר, תודה.

ואיפה אני יכול לשחק בדמו?

כבר זמן מה הוא נראה כמו משחק חובה ל-DS.

רונן.
בשביל לשחק בדמו יש לך שתי אופציות:
1. להיות בעלים של ווי יפנית ולהוריד את זה מהערוץ "של כולם".
2. להוריד את זה מקיוסק של דמואים (דבר שאין בארץ).
3. להוריד את הדמו דרך הלינק שנתתי בפוסט העליון, ולהפעיל את המשחק דרך כל מיני אמצעי פריצה שונים ל-DS. למרות שהשימוש בהם בשביל זה הוא די אפור בגלל ה-Homebrew הדי מפותח ל-DS, וגם משום שזה דמו ואנו בכלל לא יכולים להשיג אותו בארץ.

לגבי השאלה השניה, אם זכרוני אינו מטעני המשחק נראה כמשחק חובה מאז שהוא הוכרז. כבר שהוא הוכרז ראינו סרטון בזמן אמת מהמשחק בו הדגימו לנו כיצד המשחק ישוחק על מסך גדול. כבר אז ניתן היה לראות את הגרפיקה היפה ואת שאר הדברים שמייחדים את המשחק הזה. ואם זה לא מספיק, אז נינג'ה גאידן הוא פרנצ'ייז עצום ולהרבה האנשים מספיק היה שהכריזו עליו ל-DS בשביל להפוך אותו למאסט .

עכשיו אם תסלחו לי, אני הולך לרופא שיניים בשביל שיוכל לתקן לי את השיניים השבורות שלי .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Syao

משתמש רציני

#7   פורסם: 07.03, 08:23

לפי הדמו המשחק הזה הולך להיות טוב מאוד.
רק אני מקווה שהוא לא יהרוס לי את המסך מגע P:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

מצליחן

#8   פורסם: 07.03, 10:25

הרשימה למשחקי הDS (כשאני אחליט לקנות) רק מתרחבת, אוף אין לי כסף לזה.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#9   פורסם: 07.03, 10:32

shgadlic
ציטוט:
צפה בהודעה
הרשימה למשחקי הDS (כשאני אחליט לקנות) רק מתרחבת, אוף אין לי כסף לזה.
בתור המומחה מספר אחת להומיברו בפורום הזה אני בטוח שאתה מכיר את החלופות.

הת'רד השני הכי טוב בעולם. (תיעוד מצולם של גן עדן לספאם!)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Squall Leonhart

משתמש רציני

#10   פורסם: 07.03, 10:58

המשחק שאני הכי מחכה לו בזמן הקרוב

גלריית הציורים שלי
הקליפ שלי לפיינל פנטאסי 8

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#11   פורסם: 07.03, 10:59

בכלל, וחודש אחרי מגיע The World Ends with You שזה לדיון אחר, אבל עדיין, ה-DS מפציצה חודש אחרי חודש במשחקים חזקים.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

מצליחן

#12   פורסם: 07.03, 11:11

מאגנה הכוסון
ציטוט:
צפה בהודעה
בתור המומחה מספר אחת להומיברו בפורום הזה אני בטוח שאתה מכיר את החלופות.
ידידי היקר, אמנם אני מיכר את החלופות ואני בעד שימוש באופציות שיכולה גם לדברים לא בדיוק חוקיים אבל אני בעד שימוש שלהם לבסיס הוםברו שזה כמובן חוקי (למעט פורטים שנויים במחולקת או שימוש בגרסאות של משחקים לא חוקיים לפורטים) ולבסיס גיבויים. אבל אני לא אצדק יותר מדי כי גם אני טומן את ידי בצלחת האפורה שעליה אתה מדבר. בכל מקרה את המשחקים הטובים באמת (כגון SMG, MP3, MKWII, SSSB וכדומה) אני חייב שיהיה לי את המקור.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 07.03, 13:41

האמת..אני הרבה זמן חושש מהמשחק...מכמה סיבות
1. המשחק לפס3 היה משחק כל כך קשה עבורי שפשוט הפסקתי באמצע...הוא בלתי נסבל!!! אני שונא אותו..!!!
2.אני שמאלי..זה אומר שכל חווית המשחק עלולה להפגם בגלל שהיד תסתיר את המסך אלא אם הם התחשבו בשמאליים ועשו שאפשרו להחזיק שהתמונה תהיה הפוכה...(תנסו להבין למרות שזה לא ברור מה שאמרתי..)

תודה ליובל על החתימה...

חזרה לראש העמוד

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#14   פורסם: 07.03, 13:46

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
האמת..אני הרבה זמן חושש מהמשחק...מכמה סיבות
1. המשחק לפס3 היה משחק כל כך קשה עבורי שפשוט הפסקתי באמצע...הוא בלתי נסבל!!! אני שונא אותו..!!!
2.אני שמאלי..זה אומר שכל חווית המשחק עלולה להפגם בגלל שהיד תסתיר את המסך אלא אם הם התחשבו בשמאליים ועשו שאפשרו להחזיק שהתמונה תהיה הפוכה...(תנסו להבין למרות שזה לא ברור מה שאמרתי..)
1. המשחק נראה ממש קל ב-DS... ויש רמות קושי.
2. המסך מתהפך אם אתה שמאלי. זה אומר שאתה מחזיק ביד ימין וזז עם יד שמאל (כאילו פשוט הופך את ה-DS על פניו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 07.03, 15:38

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
1. המשחק נראה ממש קל ב-DS... ויש רמות קושי.
2. המסך מתהפך אם אתה שמאלי. זה אומר שאתה מחזיק ביד ימין וזז עם יד שמאל (כאילו פשוט הופך את ה-DS על פניו.
זה מה שהתכוונתי!! יש!!! אז אולי אני אקנה אותו בכל זאת... מה זאת אומרת ממש קל? כי זה לא כיף שאין בכלל אתגר... אם יש רמות קושי זה נשמע יותר טוב ...

תודה ליובל על החתימה...

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames