נקלעתם למשימה שאתם לא מצליחים לעבור? אפילו אחרי 100 ניסיונות???
תביאו אותה פה וננסה לעזור לכם!
על מנת לבקש עזרה במשימה צריך למלא את הפרטים הבאים!
-שם המשימה
-האות של המשימה
-ההורדה של השמירה [ נמצא ב My Documents > GTA San Andreas User Files < GTASAsf1.b ]
ואם מישהו יצליח הוא יביא לכם פה הורדה
[MnA]Rote[M]
ציטוט:
עכשיו אני שואל אותכם שאלה: אם היו נותנים לכם אפשרות לבחור א' למות מוות של כל בני האדם משעמם רגיל ומסריח(כמו שניסחתי למעלה) ב' להיבלע בתוך חור שחורררררררר!!! קטלניייי!!! לא ככה?! וחוץ מזה שהשמינייה מצילה אותנו בליינד אני חותם לכם!
עכשיו אני שואל אותכם שאלה: אם היו נותנים לכם אפשרות לבחור א' למות מוות של כל בני האדם משעמם רגיל ומסריח(כמו שניסחתי למעלה) ב' להיבלע בתוך חור שחורררררררר!!! קטלניייי!!! לא ככה?! וחוץ מזה שהשמינייה מצילה אותנו בליינד אני חותם לכם!
אהה..נתקעתי במשימות של ההזזה של הרכב לצדדים(הידרואליקה) ואוג לוק
תביא לפה את השמירה לפי הקריטריונים
[MnA]Rote[M]
ציטוט:
שמע אני לא חושב שמישהו יכול לספק בעיר הX וכו'...
נתקעתם במשימה? תעלו אותה לפה ונעבור לכם אותה
[MnA]Rote[M]
ציטוט:
שם המשימה: לא זוכר אבל צריך לגנוב בשביל OG LOK הזה את המכונית עם הציוד DJ..
האות של המשימה:OG או OL לא זוכר.. יש רק 2 את הזה של SWEET ואת הזה של OG LOK..
ההורדה: http://rapidshare.com/files/113710014/GTASAsf7.b
שם המשימה: לא זוכר אבל צריך לגנוב בשביל OG LOK הזה את המכונית עם הציוד DJ..
האות של המשימה:OG או OL לא זוכר.. יש רק 2 את הזה של SWEET ואת הזה של OG LOK..
ההורדה: http://rapidshare.com/files/113710014/GTASAsf7.b
אני ינסה לעבור מחר
[MnA]Rote[M]
ציטוט:
אני צריך עזרה במשימה ש SWEET שולח את CJ לשפר אוטו אחד עם קפיצים ואז צריך ללכת ולעשות תחרות עם האוטו .. אני לא מצליח לירקוד .. על איזה מקשים צריך ללחוץ .. נגיד יש ימיניה אז אני לוחץ ימינה וכלום לא קורה... עזרה בבקשה
אהה..נתקעתי במשימות של ההזזה של הרכב לצדדים(הידרואליקה) ואוג לוק
אמממממ אני חושב שאתה צריך להקיש בחצים איפה שה-NumLock הרבה חברים שלי שאלו אותי תעשה את זה בחצים שמה זה יםפעל לך משימה מאוד קלה אם עדיין יש בעיה תאמר לי אני סיימתי את שמשחק
אני צריך עזרה במשימה ש SWEET שולח את CJ לשפר אוטו אחד עם קפיצים ואז צריך ללכת ולעשות תחרות עם האוטו .. אני לא מצליח לירקוד .. על איזה מקשים צריך ללחוץ .. נגיד יש ימיניה אז אני לוחץ ימינה וכלום לא קורה... עזרה בבקשה
תשתמש עם החצים של ה NumLock בחצים האלה אתה צריך לישתמש
אני צריך שמירה עם המשימה האחרונה שמתחיל ה- End Of The line 3/1
מהראשון עד לאחרון
עכשיו למה?
כי מתי שהתקנתי מוד פארקור נינכסתי לשמירה הזאת ואז זה איך שהו החליף לי לשמירה של ההתחלה ההתחלה אז בידיוק הייתי במישמה הזאת ^למעלה^
בבקשה אני חייב בבקשה מיתחנן תשיגו לי בבקשה זה דחוף אני רוצה לסיים את המישחק הייתי במשימה האחרונה
שניה אני יעלה ויערוך... ד"א אני מעלה לך לא 100% וגם השם שלה יהיה שונה כי גמרתי איזה מירוץ אחרי והוא משנה שם... אבל אל תדאג כל המשימות גמורות...
עריכה:
הינה http://www.fileflyer.com/view/wAhdDBM