משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל פורום נינטנדו

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
08.03, 20:01
|
|
Monster Lab - משחק תפקידים מוצלח מבוסס תורות או ניסוי מעבדה כושל?
Eidos Interactive החליטו להביא את Monster Lab לWii ולDS, שמפותח על ידי Backbone Entertainment. המשחק Monster Lab הוא משחק תפקידים שבו אתם הופכים למדען מטורף שיוצר מפלצות על מנת להילחם במפלצות אחרות (כן, גם של מדענים מטורפים אחרים שמשחקים בMonster Lab ברשת ). הקרבות במשחק הזה הם קרבות מבוססי תורות שבו אתם מחליטים באיזה חלקים של המפלצת שלכם אתם רוצים לתקוף ואיזה חלק במפלצת של האויב יותקף, כך שיגרם לה הכי הרבה נזק. Monster Lab הוא כל מה שאתם חובבי משחקי התפקידים הייתם רוצים לראות בWii - מעל מאה מליון אפשרויות ליצירת מפלצת, קרבות אונליין נגד שחקנים אחרים, מערכת קרב משוכללת, סיפור חדשני שמגיע עם Voice Acting נהדר, וכמובן הדובדבן שבקצפת - איסוף השלל של המפלצות שהבסתם .
המשחק עם אנימציה חביבה ונראה כמו משחק שיתאים יותר לקהל הצעיר של הWii והDS ופחות לשחקני ההארדקור שאוהבים אתגר רציני. למרות זאת, בדומה למשחק אחר שקיבל ביקורת זהה בנושא (Zack & Wiki), המשחקיות של Monster Lab מתאימה גם לשחקני הארדקור בזכות הפן האסטרטגי העמוק בקרבות ומספר האפשרויות העצום ליצירת מפלצת עם תכונות שונות כל פעם . כל חלק של מפלצת (רגל, יד, ראש וכו') מכיל תכונות משלו והתקפות משלו שיכולים לפגוע רק בחלקים מסוימים במפלצת האויב. התכונות של חלקי המפלצות הן התקפה, הגנה, עמידות (שלא יישבר), צריכת סוללה (כמה סוללה - או מאנה אם תרצו - דורשת התקפה של החלק הזה) ורמת טירוף (ככל שהמדען שלכם יותר מנוסה=משוגע הוא יוכל לשלוט בחלקים יותר מתוחכמים). ישנה חלוקה של חלקי המפלצות לשלושה קבוצות שונות לפי הדרך בה נוצר כל חלק - מכניים, ביולוגיים ואלכימיים, וכך נוסף למשחק הפן של אבן-נייר-ומספריים.
מה עושים במשחק? מה שאתם רק רוצים! אתם יכולים להשלים קווסטים או פשוט ללכת לחקור את העולם, להילחם בקרבות רנדומלים נגד מפלצות, או לשחק במשחקונים על מנת לקבל עוד חלקים לבניית המפלצת האולטימטיבית. המשחקונים תומכים בשליטה הייחודית של הWii והDS וככל שתצליחו בהם יותר, כך החפץ אותו אתם יוצרים ייצא יותר טוב. המבחר הגדול והמשחקיות ברשת יבטיחו שתמיד יהיה לכם מה לעשות במשחק, ואולי אפילו תזכו לקבל חלקים מיוחדים שניתן לזכות בהם רק בקרבות אונליין . אז אם אתם מעוניינים ליצור רובוט-ליצן עם מפתח ברגים בתור יד ואקווריום עם דג בתור ראש, כדאי שתעקבו אחרי Monster Lab .
מקור1 מקור2
סרטונים:
ראיון עם המפתחים
טריילר
יצירת מפלצת
לחימה
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
08.03, 20:07
|
|
|
יהיה אונליין גם לגירסאת DS?
זה יכול לצאת טוב.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
08.03, 20:08
|
|
|
נשמע ממש מגניב
החלטתי לחקור קצת ומצאתי תאריך יציאה - יוני 2008
|
-Wii-
25.2.06
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
08.03, 20:11
|
|
|
הקונספט הכללי בהחלט מסקרן, אבל אני חושב שמערכת הקרבות שהם בחרו (תורות...) דווקא לא עושה צדק עם קונספט כזה. מערכת שמבוססת על פיזיקה, למשל, יכולה להיות גמישה ומעניינת בהרבה.
העיצוב הכללי של המשחק בהחלט יצירתי ומעניין. נראה כאילו הוא מסוגל להיות מעניין.
|

הממ...
I Don't need to "Get a life." I'm a gamer. I got lots of lives!
"It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible building it anywhere else"
All your base are belong to us, bitch
Silence! I kill you!
Congratulations, you found the secret text of paystry. Have a cookie!
PES 08 - איך נפלו גיבורים.
|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
08.03, 20:22
|
|
|
Syao, אל תתפוס אותי במילה, אבל הבנתי שגרסאת הWii כמעט זהה לחלוטין לגרסאת הDS אז כנראה שגם בה יהיה אונליין.
|

|
|
|
|
|

משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
08.03, 20:32
|
|
|
נשמע נחמד...
יש לזה פוטנציאל, השאלה היא אם יפתחו אותו...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת נינטנדו

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
09.03, 00:52
|
|
נשמע מעניין, ויש פוטנציאל גבוה. נקווה שלא יתפספס 
|
תחרות התחפושות הגדולה בקהילת נינטנדו, בחסותה של UNDERDOG.
למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
09.03, 00:59
|
|
|
אני מאוד התלהבתי מהמשחק במקור, אבל אחרי שראיתי את הסרטונים האחרונים שלו ב-GT הגעתי למסקנה שזה כנראה הולך להיות משחק של 7.
למרות האמביציות שלו, המשחקיות הבסיסית נראה די בינונית, והחלק היחיד שנראה כאילו השקיעו בו מאמצים באמת גדולים זה החלק של בניית המפלצת (AKA החלק של המיני משחקים).
אני מקווה שאני טועה, אבל עד שנקבל רשמים קצת יותר מפורטים, אני לא יכול שלא להפסיק לחשוש לגבי המשחק הזה.
|
|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
09.03, 04:01
|
|
worthplaying.com כתבו גם הם רשמים על המשחק, וגם הם מאוד חיוביים. תחילה, הכותב טוען כי אין מספיק משחקים ליצירה ולחימה עם מפלצות, במיוחד לWii. כמו כן, אם תמיד השתוקקתם ליצור את המפלצת האולטימטיבית, Monster Lab הגיע להגשים את החלומות הכי פרועים שלכם.
יש הסבר על כך שבמהלך הקרב כאשר אתה בוחר איזה חלק לתקוף אצל האויב אז כל החלקים יסומנו בצבע וככל שהצבע יותר בהיר כך ייגרם יותר נזק. הקרב מסתיים כאשר אתה מנטרל את כל חלקי האויב או הורס לו את חלק הגוף העליון.
גם כאן, הטענה חוזרת שלמרות שהאנימציה החביבה - גם אם אפלה טיפה - גורמת למשחק להיראות ילדותי, מגוון החפצים עם התכונות הייחודיות שלהם יוצרים משחק שדורש אסטרטגית לחימה וגם מבוגרים יכולים להנות ממנו.
|
F.P |
ציטוט: |
 |
|
|
אני מאוד התלהבתי מהמשחק במקור, אבל אחרי שראיתי את הסרטונים האחרונים שלו ב-GT הגעתי למסקנה שזה כנראה הולך להיות משחק של 7.
למרות האמביציות שלו, המשחקיות הבסיסית נראה די בינונית, והחלק היחיד שנראה כאילו השקיעו בו מאמצים באמת גדולים זה החלק של בניית המפלצת (AKA החלק של המיני משחקים).
אני מקווה שאני טועה, אבל עד שנקבל רשמים קצת יותר מפורטים, אני לא יכול שלא להפסיק לחשוש לגבי המשחק הזה. |
|
|
|
|
אל חשש ידידי - לסיום, הכותב מוסיף:
When I first got word I was covering Monster Lab, I thought it would end up being just another Wii shovelware title, but I'm happy to report that I couldn't have been more wrong. The guys at Backbone have put a lot of work into this game, and it looks like it could be a whole lot of fun. Besides, it helps you figure out how to construct your very own reanimated, undead army, and what could be better than that?
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
09.03, 09:21
|
|
אני שמח לשמוע רשמים (חיוביים) לגבי המשחק.
זה משחק שאני רוצה לאהוב ואני ממש מקווה שהוא יצא טוב, תודה רבה על הרשמים  .
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
09.03, 10:18
|
|
|
מסכים פה, המשחק יכול ללכת לכאן או לכאן ואני מקווה שיצמד יותר לחיובי, קונספט מעניין כפי שכבר צוין, מקווה שהביצוע לא גרוע. מבחינת הגפריקה, לא כל כך אכפת לי שתראה, כביכול, "ילדותית" אבל שהמשחק יהיה יותר הארדקור ומאתגר.
|
אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה
|
|
|
|
|

מנהל פורום נינטנדו

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
12.03, 11:58
|
|
totalvideogames.com כתבו גם הם preview על Monster Lab:
There's little denying that Monster Lab's quirky charm, and mix of turn-based RPG with constructive mini-game, is shaping up to be one of the more appealing third-party titles to hit Wii and DS in the next few months - especially with the promise of online combat and monster part swapping.
ודרך אגב, מסתבר שצדקתי לגבי הDS, גם שם יהיה אונליין. רק שלא תהיה דרך להעביר תוכן מהDS לWii ולהפך.
נערך לאחרונה על ידי HealingAura, 12.03 בשעה 16:06.
|

|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|