הקונסולה של מייקרוספוט שוב "ניצחה" את הWII והPS3 בזה שאחוזי ההתפגרות שלה הכי גבוהים, 16% לעומת 3% בPS3 ובWII.
למרות זאת רואים מגמת שיפור באחוזי המוות של ה360 במקום 33% אז 16%
יש לי בקשה ל $M בפעם הבאה תקחו את הזמן.
אתם שוכחים שמדובר במכשירים הישנים והחדשים יחדיו.
זאת אומרת שאם יש 30% ישנים עם בעיות והממוצע הבעייתיים של הישנים והחדשים יחד הוא 16% זאת אומרת שהאחוז קלקול של החדשים מממש ממש ממש נמוך (בסביבות הבודדים, 2% או 3%, כמו הPS3 והWII).
אבל זה לא היה צריך לקרות מלכתחילה, 33 אחוז בשנה הראשונה ליציאת הקונסולה. זה פשוט בזיון ח'ברה. זה רק בגלל שמיקרוספוט רצתה להיות ראשונים ושכחה דבר אחד. לייצר קונסולה שעובדת כמו שצריך.
אל תשכחו שהבוקסים החדשים יצאו פחות משנה, אחרי יציאת הPS3 והWII.
אני חושב שפה מיקרוספוט טעו בגדול.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
אבל זה לא היה צריך לקרות מלכתחילה, 33 אחוז בשנה הראשונה ליציאת הקונסולה. זה פשוט בזיון ח'ברה. זה רק בגלל שמיקרוספוט רצתה להיות ראשונים ושכחה דבר אחד. לייצר קונסולה שעובדת כמו שצריך.
אל תשכחו שהבוקסים החדשים יצאו פחות משנה, אחרי יציאת הPS3 והWII.
אני חושב שפה מיקרוספוט טעו בגדול.
ברור שזה בזיון, טחנו את הנושא עד מוות בשנתיים האחרונות.
ולא הבנתי את החלק השני של התגובה, למה זאת טעות שהם הוציאו את הבוקסים עם הHDMI תשעה חודשים אחרי שהWII והPS3 שוגרו?
נדב התכוונתי לכך שהם טעו בכך שםה הוציאו את ה360 שנה לפני שיצא הWII והPS3 רק בכדי לנסות לכבוש את השוק לפני כולם אבל היה בסופו של דבר הם הוציאו קונסולה פגומה מבחינה טכנית. אני חושב שהיה עדיף שמיקוספוט היו מחכים את הנשה הזו והיו נותנים מוצר שהיה לו רק 3 אחוז של התרסקות כמו, מה שאני מקווה שזה האחוז של, הגרסאות החדשות של ה360.
קודי חבר:
הקונסולה של מייקרוספוט שוב "ניצחה" את הWII והPS3 בזה שאחוזי ההתפגרות שלה הכי גבוהים, 16% לעומת 3% בPS3 ובWII.
למרות זאת רואים מגמת שיפור באחוזי המוות של ה360 במקום 33% אז 16%
יש לי בקשה ל $M בפעם הבאה תקחו את הזמן.
הנתונים מתייחסים גם לגרסאות החדשות של ה360
יופי, באת לפה כדי להדליק אש? כולנו יודעים שיש לבוקס בעיה...
אני לא מבין חלק מהחברה של הפורום של הPS3...באים לפה כדי להצית אש סתם כי משעמם אצלהם...למה זה טוב? הפורום של ה360 מכובד מאוד ומהנה, במידה ואין לך משהו חיובי לומר שלא נטחן 700 פעמים אז עדיף שלא תפרסם תארדים סתם בשביל להצית אש מיותרת.
נדב התכוונתי לכך שהם טעו בכך שםה הוציאו את ה360 שנה לפני שיצא הWII והPS3 רק בכדי לנסות לכבוש את השוק לפני כולם אבל היה בסופו של דבר הם הוציאו קונסולה פגומה מבחינה טכנית. אני חושב שהיה עדיף שמיקוספוט היו מחכים את הנשה הזו והיו נותנים מוצר שהיה לו רק 3 אחוז של התרסקות כמו, מה שאני מקווה שזה האחוז של, הגרסאות החדשות של ה360.
תראה, לסוני אולי יש 3% התקלקלויות אבל הם גם מפגרים בבערך 7 מליון יחידות בכל העולם אחרי ה-360, בארה"ב ה360 שוחטת אותם וביפן הם מוכרים בצורה בזיונית.
בקיצור, תראה איך ה360 מצליחה לעומת הXBOX המקורית.
אז איך זאת הייתה טעות מצידם?
כלומר זה זין לצרכנים שקנו את המכשיר והוא התקלקל להם, אבל זה גם זין שנינטנדו מוכרת חומרה של 50$ ב-250$.
יופי, באת לפה כדי להדליק אש? כולנו יודעים שיש לבוקס בעיה...
אני לא מבין חלק מהחברה של הפורום של הPS3...באים לפה כדי להצית אש סתם כי משעמם אצלהם...למה זה טוב? הפורום של ה360 מכובד מאוד ומהנה, במידה ואין לך משהו חיובי לומר שלא נטחן 700 פעמים אז עדיף שלא תפרסם תארדים סתם בשביל להצית אש מיותרת.
דעתי האישית.
סלח לי, אבל חברי הפורום הזה אינו חפים מפשע גם כן, הכנס לפורום נינטנדו ותראה מה הם אומרים שם - לא בכל המקרים כמובן.
קודי חבר:
תראה, לסוני אולי יש 3% התקלקלויות אבל הם גם מפגרים בבערך 7 מליון יחידות בכל העולם אחרי ה-360, בארה"ב ה360 שוחטת אותם וביפן הם מוכרים בצורה בזיונית.
כלומר זה זין לצרכנים שקנו את המכשיר והוא התקלקל להם, אבל זה גם זין שנינטנדו מוכרת חומרה של 50$ ב-250$.
נו באמת נדב, זה בולשיט ואתה יודע את זה. ה360 מכרה בכמויות בגלל ששנה שלמה היא הייתה שם לבד! אם אין לך מתחרים אז תיקצור את הרווחים. ככה זה השיטה של מיקרוספוט בכל תחום, גם בPC. ככה שאי אפשר לגונן עליה.
אתה בא בטענות לנינטנדו שהם רוצים להרוויח כסף? ועדו ממישהו שאוהב את מיקרוסופט? זו בדיחת השנה. מה לעשות שה360 והPS3 נמכרות בהפסד? הם מנסות להתחרות ומספידות כל הזמן לWII. בנתיים לא יהיה מהפך. ונראה מה יקרה כאשר נינטנדו תחליט להוזיל מחירים כשתתחיל להיות מואיימת.
קודי חבר:
אני חושב שאם תקח מדגם מייצג של חברי הפורום פה תקבל שאחוז התקלות אפילו עולה על ה-30 אחוז. אני לא חושב ששלי הייתה כל כך וותיקה (תחילת 2007) ובכל זאת העזה להתקלקל ברוב חוצפתה. אבל כמו שנאמר, באמת הנושא נטחן.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
אני חושב שאם תקח מדגם מייצג של חברי הפורום פה תקבל שאחוז התקלות אפילו עולה על ה-30 אחוז. אני לא חושב ששלי הייתה כל כך וותיקה (תחילת 2007) ובכל זאת העזה להתקלקל ברוב חוצפתה. אבל כמו שנאמר, באמת הנושא נטחן.
אם זה גבוה מ-30% זה רק אומר שהאחוז קלקול של ה360 עם HDMI אפילו יותר נמוך ממה שחשבנו.
חוץ מזה מדגם כזה לא ממש מיצג, יש איזה 10 אנשים עם PS3 תקול בפורום, זה אומר שאיזה 20% מהPS3 מתקלקלות?
שכחת לציין שזה כולל הגירסאות הישנות והחדשות ביחד
אז תחשוב עד כמה החדשות הורידו את אחוז הקילקולים אפילו שיש יותר קונסולות ישנות, ובכל זאת הם הורידו את זה לחצי! , אז אני מאמין שהאחוזי הקונסולות החדשות שמתקלקלות הוא אפסי
חברי הפורום שקיבלו טבעת הוא נמוך מ-30%, הוא בערך 10-15%. ואף לא אחד מהקונסולות החדשות.
החדשות לא פה מספיק זמן כדי לדעת. הישנות מתחילות להתקלקל לפחות חצי שנה לאחר שנרכשו אם לא יותר. אתה מוכן לחתום לי שאם אני רוכש עכשיו פרימיום חדשה היא לא תקלקל לי? אז למה שלחתי את שלי לתיקון, הייתי פשוט רוכש חדשה. אני מוכן לחתום לך שהפלייסטישן 3 שלי וה-WII לא יתקלקלו.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
תבדיל גולשים שהתחברו לפורום רק כדי לדעת איפה אפשר לתקן אל מול אילו שגולשים באופן קבוע. מתוך הקבועים מלבד Orligo אני לא ראיתי שם אף אחד שהתקלקל לו. לעומת זאת פה:
אני, נדב, ארז, עומר, ג'יימז חיי על מגבת ואני חושב שגם זומביט החליף פעם אחת.
למען האמת, אתה וגילי בערך היחידין שהקונסולה שלהם עדיין לא התאבדה.
חבל שאתה מקטין את הפורום הפורה שלנו, יש לפחות עוד 10 קבועים שלא קיבלו טבעת. גם ארז לא קיבל טבעת. סתם לא עבדה לו.
גם בפורום PS3 יש מספיק קבועים שחוו בעיות. די לעיוות המציאות.
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
החדשות לא פה מספיק זמן כדי לדעת. הישנות מתחילות להתקלקל לפחות חצי שנה לאחר שנרכשו אם לא יותר. אתה מוכן לחתום לי שאם אני רוכש עכשיו פרימיום חדשה היא לא תקלקל לי? אז למה שלחתי את שלי לתיקון, הייתי פשוט רוכש חדשה. אני מוכן לחתום לך שהפלייסטישן 3 שלי וה-WII לא יתקלקלו.
הקונסולה של עומר התקלקלה תוך חודש, יש פה אנשים עם קונסולת HDMI בת חצי שנה ולא שמענו אפילו על אחת.
ואני לא מדבר פה על המדגם המצומצם פה בפורום, אני מדבר על כל העולם.
אין סיפורי אימה על ה360 החדשה ברשת, זה נגמר.
תבדיל גולשים שהתחברו לפורום רק כדי לדעת איפה אפשר לתקן אל מול אילו שגולשים באופן קבוע. מתוך הקבועים מלבד Orligo אני לא ראיתי שם אף אחד שהתקלקל לו. לעומת זאת פה:
אני, נדב, ארז, עומר, ג'יימז חיי על מגבת ואני חושב שגם זומביט החליף פעם אחת.
למען האמת, אתה וגילי בערך היחידין שהקונסולה שלהם עדיין לא התאבדה.
זה לא מפתיע..ידוע שלכל מי שיש את הקונסולה הישנה הולך לקבל את טבעת המוות (אם הוא לא קיבל אותה כבר)
אבל שים לב לגרסא החדשה..תראה לי מישהו אחד כאן שקיבל טבעת המוות עם הגרסא החדשה של הקונסולה..אם יש פה מישהו אז אני לוקח את דבריי בחזרה..שלא נדבר על זה שטבעת המוות היא הייתה רק בעיית איוורור של הקונסולה והתחממותה..טבעת המוות זה לא משהו שעובר מדור לדור בבוקס וצריך לפחד..טעות נוראית של מייקרוסופט,אבל אתה לא יכול להגיד שהיא לא טיפלה בזה,היא טיפלה ועוד איך...והנה יש לך גרסא חדשה בלי בעיית התחממות כך שאתה כבר לא יכול להאשים את מייקרוסופט,והיא גם האריכה את האחריות על הקונסולה ל-3 שנים.ולהזכיר לך שהנתונים האלו כוללים את הבוקס הישן.
ד''א
אם הקונסולה כל כך גרועה בעינייך ומייקרוסופט הם כאלה גנבים ושלדעתך שום דבר בבוקס לא משתלם...למה טרחת לקנות אותה? כדי לסבול ולקטר עד כמה שמייקרוסופט והבוקס שלה גרועים?
(אני לא בא פה בזלזול בכל ההודעה חס וחלילה,אלא רק בקטע של עובדות והבהרות)
חבל שאתה מקטין את הפורום הפורה שלנו, יש לפחות עוד 10 קבועים שלא קיבלו טבעת. גם ארז לא קיבל טבעת. סתם לא עבדה לו.
גם בפורום PS3 יש מספיק קבועים שחוו בעיות. די לעיוות המציאות.
תוסיף אותי היה לי 3 מכשירים שהם היום כבר בני שנה וחצי, ובנתיים אף אחד לא התקלקל (לאלה שמכרתי להם) יש שם אפילו מכשיר מההשקה
זה לא מפתיע..ידוע שלכל מי שיש את הקונסולה הישנה הולך לקבל את טבעת המוות (אם הוא לא קיבל אותה כבר)
אבל שים לב לגרסא החדשה..תראה לי מישהו אחד כאן שקיבל טבעת המוות עם הגרסא החדשה של הקונסולה..אם יש פה מישהו אז אני לוקח את דבריי בחזרה..שלא נדבר על זה שטבעת המוות היא הייתה רק בעיית איוורור של הקונסולה והתחממותה..טבעת המוות זה לא משהו שעובר מדור לדור בבוקס וצריך לפחד..טעות נוראית של מייקרוסופט,אבל אתה לא יכול להגיד שהיא לא טיפלה בזה,היא טיפלה ועוד איך...והנה יש לך גרסא חדשה בלי בעיית התחממות כך שאתה כבר לא יכול להאשים את מייקרוסופט,והיא גם האריכה את האחריות על הקונסולה ל-3 שנים.ולהזכיר לך שהנתונים האלו כוללים את הבוקס הישן.
ד''א
אם הקונסולה כל כך גרועה בעינייך ומייקרוסופט הם כאלה גנבים ושלדעתך שום דבר בבוקס לא משתלם...למה טרחת לקנות אותה? כדי לסבול ולקטר עד כמה שמייקרוסופט והבוקס שלה גרועים?
מחזק, הבנדם הזה חופר כל הזמן ומנסה להרדת על ה360 , למרות שיש לו אותה והוא לא מוותר עליה
ככה זה פאנבוים למרות שהם נהנים מהמוצר המתחרה הם בכל זאת ישמיצו אותו בלי סיבה כי זה כבר חרוט להם במוח , גם אם עכשיו סוני תוותר על כל הבלעדים שלה ותפרוש מהמרוץ הוא עדיין יהיה פאנבוי שלה :]
הבנדם מדבר שטויות , היה מכשירים שאפילו אחרי 3 חודשים קיבלו טבעת, פה כבר יותר מחצי שנה (7 חודשים בערך) מאז יציאת הגירסאות החדשות ולא היה אפילו טבעת מוות אחת! (שנגרמה מחימום) אז תפסיק לדבר שטויות כי זה הוחכה מוחצת שאין ולא יהיה טבעות מוות בגירסאות החדשות, אפילו אם הם רק חצי שנה בשוק עדיין כמו הקונסולות הקודמות תמיד יש כמה שמתפגרות אפילו אחרי חודשיים, פה הם מגלים עמידות מאז שהם קיימים, עזוב חחח אפילו אם לא יהיה שום בעיות למשך שנתיים אתה תגיד אותו דבר, כל מי שהיה לו טבעת בישראל זה באמת חרא, אבל מצד שני MS לא חייבת לך כלום אם אתה קונה במקום שאין בו נציגות שלה, מי שגר בחו'ל ששם נמצא השוק האמיתי קיבל 3 שנים אחריות עד הבית שזה פיצוי מאוד הולם (מחליפים לך את כל הקונסולות לגמרי)
אז תפסיק להתלונן, נכון MS פישלה בזה אבל היא פיצתה את הלקוחות שלה, ולמרות שאנשים קיבלו טבעות מוות הם קנו שוב את המכשיר וזה רק מראה לך עד כמה המכשיר הזה מדהים שאנשים קונים אותו כמה פעמים
ד''א
שתי סיבות: האקסבוקס הראשון הייתה קונסולה שנורא אהבתי והיא לא עשתה לי אף פעם בעיות חומרה מלבד הסידירום שנפתח ונסגר ספונטנית מידי פעם.
הלו 3. אני לא חושב שצריך להגיד יותר מזה.
אני לא רכשתי את הקונסולה בגלל השם של מייקרוסופט, רכשתי אותה בגלל המשחקים. אז משום מה אני נאלץ לתקן שוב את המכשיר בגלל המשחקים שאני רוצה לשחק ומחזיק. זה עדיין לא אומר שהמצב תקין ונורמאלי בכל הקשור לחומרה שלה. ובטח שאני לא צריך להלל אותה. אז מה נשאר? לספוג או לבקר. אני מעדיף לבקר.
אף אחד מאיתנו הוא לא מהנדס מחשבים או חשמל שעובד במייקרוסופט ולא יכל לחתום על כך שגם הקונסולה המתוקנת אותה אני אקבל וגם זו החדשה במידה וארכוש אותה לא תהרס לי. כמו שאף אחד לא יכל לתת ערבות לגבי כל מוצר אחר בעולם. אבל הניסיון מלמד לרעתה של ה-360 בנושא, תרשה לי להיות פסימי.