דיון מסודר על הצ'יטר yar1n - JRENGCE - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: דיון מסודר על הצ'יטר yar1n - JRENGCE
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
Amit_K
מחבר הודעה

האווטר המגניב של barmaN

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.03, 23:32

ברירת מחדל דיון מסודר על הצ'יטר yar1n - JRENGCE

בדיון הקודם היה בלאגן, טענתן הייתה שאין הוכחות. הדיון היה כולו נושא לקללות ולכן המלצתי היא שתסגרו אותו. הנה דיון מסודר ואני מקווה שירין וחבריו לא יהרסו את התרבות בו בקללותיהם.

שם השחקן:
yar1n / JRENGCE
STEAMID של השחקן: STEAM_0:1:14375530
פרטים נוספים:
authed as "yar1n"
הדיון הראשון:

יש מספיק הוכחות. חלקן מוצקות וחלקן לא.
1- התמונה - העלאת לפה בעצמך, תמונה מבחינות לקהילת Advanced שבה רואים אותך משתמש במוד אסור (זוהר - אסור להשתמש רואים בחושך ) וגם רואים שהנשק שלך חצי שקוף - מה שמשקף את רוב הצי'טרים שנתפסו בחצי שנה האחרונה.
התמונה הובאה ע"י ירין בעצמו בדיון הקודם: http://www.israfiles.com/show/97632/de_dust20016.JPG
התמונה צולמה לאחר שנחשד בבחינות למועדון מתקדם בארץ ללא שום קשר אלי - אני לא הייתי נוכח.
2- אי-שליחת SS's לאחר שנחשד בשימוש בצ'יטים - כפי שהראיתי בדיון הקודם: , הוא לא שלח את 2 התמונות בטענה שזה עשה לו רק SS אחד בעוד שלשאר השחקנים בקבוצה היו 2.
3- הידיעה שאין לו SS אחרי 2 שניות - 2 שניות לאחר שעשיתי עליו SS הוא ישר אומר: "אין לי 2 SS" - התגובה שלו לטענה הזאת שמצוטטת מהדיון הקודם: "אני משחק על חצי מסך וגם יש לי קיצור דרך לתיקייה CSTRIKE ע"מ להחליף קונפיגים".
4- לאחר שעשיתי לו SS והוא אמר שיש לו אחד, ניסה לברוח וטען שהוא צריך SUB שניות אחרי שעשיתי לו SS. חבר שלו טען שזה בגלל שנכנס שבת אבל המשחק עצמו היה בשבת.
5- אופן הביטוי שלו, הקללות, התגובות אחרי כול דקה רק מוכיחים את אשמתו בעניין ואת הפחד מתפסיתו. בנוסף, אם הוא לא צי'טר, שחקן שכמוהו ראוי שישחק לצד שחקנים כמו talented, avis שכן מרבית ההריגות שלו הם ב3 כדורים דרך קיר ללא ריסוס.

מה עוד שהוא לא נמצא בשום ערוץ שהוא במירק ומשחק בעיקר בפאבליק ובגטרים פבליק (אלא אם כן Own.adv אכן נחשב ערוץ אדוונס).

אני לא נטפל אל אנשים. עצבן אותי שהוא פתח דיון שבו הוא משמיץ את הקהילה שלי ומתלהב שחשבו שהוא ציטר. אני לא טועה בשיקול דעתי בנוגע לציטרים ויש בידי רזומה עצום של תפיסת צי'טרים ב100 אחוז הצלחה - ציטרים ש CDO ו BUSTED לא הצליחו לתפוס. ביניהם: durak , SquadAir, Arsenic - Trioxide.

איזה עוד הוכחות אתם רוצים תגידו לי? הבנאדם כולו לחוץ כמו טמפון מגיב אחרי כול שניה שאני מגיב הוא וחבר שלו לא יוצאים מהבית כדי להגיב לתגובות שלי.

עכשיו, מאוד יכול להיות שהוא הפעיל צ'יטים רק במשחקים חשובים / בחינות למועדונים וכשהוא משחק ב CDO / BUSTED הוא משחק ללא צ'יטים. לא טענתי שהוא שיחק במסגרת vGames עם ציטים.

אז אני מקווה לתגובות רציניות בלבד, ולא לקללות בדיון הנ"ל!
לשיפוטכם,
תודה,
ברוך h1p.

נערך לאחרונה על ידי barmaN, 09.03 בשעה 23:35.

l

שלכם, ברוך

nAr

האווטר המגניב של nAr

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 09.03, 23:36

sheter

Gen

משתמש רגוע

#3   פורסם: 09.03, 23:37

לפי מה שהבנתי VGAMES , נותנים באן גם לכאלה שלא משתמשים בצ'יטים בסרברים שלהם ? נתפס צ'יטר אשר השתמש בצ'יטים והBUSTED , תפס אותו שהוא השתמש לפני.

האווטר המגניב של bweting

מודל לחיקוי

#4   פורסם: 09.03, 23:38

barmaN
ציטוט:
צפה בהודעה
בדיון הקודם היה בלאגן, טענתן הייתה שאין הוכחות. הדיון היה כולו נושא לקללות ולכן המלצתי היא שתסגרו אותו. הנה דיון מסודר ואני מקווה שירין וחבריו לא יהרסו את התרבות בו בקללותיהם.

שם השחקן: yar1n / JRENGCE
STEAMID של השחקן: STEAM_0:1:14375530
פרטים נוספים:
authed as "yar1n"
הדיון הראשון:

יש מספיק הוכחות. חלקן מוצקות וחלקן לא.
1- התמונה - העלאת לפה בעצמך, תמונה מבחינות לקהילת Advanced שבה רואים אותך משתמש במוד אסור (זוהר - אסור להשתמש רואים בחושך ) וגם רואים שהנשק שלך חצי שקוף - מה שמשקף את רוב הצי'טרים שנתפסו בחצי שנה האחרונה.
התמונה הובאה ע"י ירין בעצמו בדיון הקודם: http://www.israfiles.com/show/97632/de_dust20016.JPG
התמונה צולמה לאחר שנחשד בבחינות למועדון מתקדם בארץ ללא שום קשר אלי - אני לא הייתי נוכח.
2- אי-שליחת SS's לאחר שנחשד בשימוש בצ'יטים - כפי שהראיתי בדיון הקודם: , הוא לא שלח את 2 התמונות בטענה שזה עשה לו רק SS אחד בעוד שלשאר השחקנים בקבוצה היו 2.
3- הידיעה שאין לו SS אחרי 2 שניות - 2 שניות לאחר שעשיתי עליו SS הוא ישר אומר: "אין לי 2 SS" - התגובה שלו לטענה הזאת שמצוטטת מהדיון הקודם: "אני משחק על חצי מסך וגם יש לי קיצור דרך לתיקייה CSTRIKE ע"מ להחליף קונפיגים".
4- לאחר שעשיתי לו SS והוא אמר שיש לו אחד, ניסה לברוח וטען שהוא צריך SUB שניות אחרי שעשיתי לו SS. חבר שלו טען שזה בגלל שנכנס שבת אבל המשחק עצמו היה בשבת.
5- אופן הביטוי שלו, הקללות, התגובות אחרי כול דקה רק מוכיחים את אשמתו בעניין ואת הפחד מתפסיתו. בנוסף, אם הוא לא צי'טר, שחקן שכמוהו ראוי שישחק לצד שחקנים כמו talented, avis שכן מרבית ההריגות שלו הם ב3 כדורים דרך קיר ללא ריסוס.

מה עוד שהוא לא נמצא בשום ערוץ שהוא במירק ומשחק בעיקר בפאבליק ובגטרים פבליק (אלא אם כן Own.adv אכן נחשב ערוץ אדוונס).

אני לא נטפל אל אנשים. עצבן אותי שהוא פתח דיון שבו הוא משמיץ את הקהילה שלי ומתלהב שחשבו שהוא ציטר. אני לא טועה בשיקול דעתי בנוגע לציטרים ויש בידי רזומה עצום של תפיסת צי'טרים ב100 אחוז הצלחה - ציטרים ש CDO ו BUSTED לא הצליחו לתפוס. ביניהם: durak , SquadAir, Arsenic - Trioxide.

איזה עוד הוכחות אתם רוצים תגידו לי? הבנאדם כולו לחוץ כמו טמפון מגיב אחרי כול שניה שאני מגיב הוא וחבר שלו לא יוצאים מהבית כדי להגיב לתגובות שלי.

עכשיו, מאוד יכול להיות שהוא הפעיל צ'יטים רק במשחקים חשובים / בחינות למועדונים וכשהוא משחק ב CDO / BUSTED הוא משחק ללא צ'יטים. לא טענתי שהוא שיחק במסגרת vGames עם ציטים.

אז אני מקווה לתגובות רציניות בלבד, ולא לקללות בדיון הנ"ל!
לשיפוטכם,
תודה,
ברוך h1p.
צודק בכול מילה.... סתם צי'טר FS

IRC : bweting-

משתמש רגוע

#5   פורסם: 09.03, 23:40

ציטוט:
בנוסף, אם הוא לא צי'טר, שחקן שכמוהו ראוי שישחק לצד שחקנים כמו talented, avis שכן מרבית ההריגות שלו הם ב3 כדורים דרך קיר ללא ריסוס.
כן אבי וטל תקחו אותו למיקסים הוא הורג ב-3 כדורים דרך קיר ללא ריסוס..

האווטר המגניב של barmaN

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 09.03, 23:41

snok_
ציטוט:
צפה בהודעה
מי אלה?
oO
talented aka talkiski
avis n4nst
GLC players like DA

l

שלכם, ברוך

האווטר המגניב של r1sk

משתמש עצבני

#7   פורסם: 09.03, 23:43

אתה לוקח את זה יותר מדי ברצינות, זה משחק מחשב אח שלו ...

avis לא טוב בסיאס נקודה.

21:06:32 * (@porsche[a]) ירון תעשה אותי
21:06:37 * (@r1sk) ?
21:06:48 * (@porsche) זאת אחותי

משתמש רגוע

#8   פורסם: 09.03, 23:44

מסכים עם מה שGEN אמר (חן אוהב אותך אחי)

האווטר המגניב של barmaN

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: 09.03, 23:44

r1sk
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה לוקח את זה יותר מדי ברצינות, זה משחק מחשב אח שלו ...
כולה 5 דקות השקעה כדי שיהיה פחות ציטר
אחרי דרבי כזה אני יעשה הכול

l

שלכם, ברוך

האווטר המגניב של jase

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 09.03, 23:45

מה איכפת לך ?
שיהיה צ'יטר ..
אתה אשכרה ביזבזת שעה מהחיים בשביל לכתוב אתזה.. :]

האווטר המגניב של barmaN

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 09.03, 23:47

jase
ציטוט:
צפה בהודעה
מה איכפת לך ?
שיהיה צ'יטר ..
אתה אשכרה ביזבזת שעה מהחיים בשביל לכתוב אתזה.. :]
עוד פעם, מה שכתבתי פה כבר נכתב רק סידרתי את זה במרוכז.
ומה זה שיהיה ציטר איזה קהילה אדישה בחיים לא נתקדם לשום מקום!

l

שלכם, ברוך

משתמש רגוע

#12   פורסם: 09.03, 23:49

barmaN
ציטוט:
צפה בהודעה
oO
talented aka talkiski
avis n4nst
GLC players like DA
ציוניות אחי שלי.. שמעת על המילה ציניות ?

האווטר המגניב של barmaN

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 09.03, 23:50

snok_
ציטוט:
צפה בהודעה
ציוניות אחי שלי.. שמעת על המילה ציניות ?
חשבתי אתה רציני [7A]Snok
כי Talented יש לו פייקר מהפבליק גם במירק

l

שלכם, ברוך

משתמש רגוע

#14   פורסם: 09.03, 23:53

כן טל כבר לא עם הניק המכוער הזה, הוא מצא ניק עוד יותר מכוער AKA זמר טורקי = tarkaN

האווטר המגניב של barmaN

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 09.03, 23:55

snok_
ציטוט:
צפה בהודעה
כן טל כבר לא עם הניק המכוער הזה, הוא מצא ניק עוד יותר מכוער AKA זמר טורקי = tarkaN
אתה כנראה לא מבין את הניק של טל.
tarkaN זאת מפה מ MU ONLINE.
טל שחקן של MU ואני גידלתי אותו )
tarkaN אכן זמר טורקי אבל לא נראה לי שהוא קשור. אני אוהב תשיר שלו tarkan - dudu
אבל בואו לא ניסטה מהדיון
ציטר או לא ? ^_^

l

שלכם, ברוך

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames