בדיון הקודם היה בלאגן, טענתן הייתה שאין הוכחות. הדיון היה כולו נושא לקללות ולכן המלצתי היא שתסגרו אותו. הנה דיון מסודר ואני מקווה שירין וחבריו לא יהרסו את התרבות בו בקללותיהם.
שם השחקן: yar1n / JRENGCE
STEAMID של השחקן: STEAM_0:1:14375530
פרטים נוספים:
authed as "yar1n"
הדיון הראשון:
יש מספיק הוכחות. חלקן מוצקות וחלקן לא.
1-
התמונה - העלאת לפה בעצמך, תמונה מבחינות לקהילת Advanced שבה רואים אותך משתמש
במוד אסור (זוהר - אסור להשתמש רואים בחושך ) וגם רואים ש
הנשק שלך חצי שקוף - מה שמשקף את רוב הצי'טרים שנתפסו בחצי שנה האחרונה.
התמונה הובאה ע"י ירין בעצמו בדיון הקודם:
http://www.israfiles.com/show/97632/de_dust20016.JPG
התמונה צולמה לאחר שנחשד בבחינות למועדון מתקדם בארץ ללא שום קשר אלי - אני לא הייתי נוכח.
2-
אי-שליחת SS's לאחר שנחשד בשימוש בצ'יטים - כפי שהראיתי בדיון הקודם: , הוא לא שלח את 2 התמונות בטענה שזה עשה לו רק SS אחד בעוד שלשאר השחקנים בקבוצה היו 2.
3-
הידיעה שאין לו SS אחרי 2 שניות - 2 שניות לאחר שעשיתי עליו SS הוא ישר אומר: "אין לי 2 SS" - התגובה שלו לטענה הזאת שמצוטטת מהדיון הקודם: "
אני משחק על חצי מסך וגם יש לי קיצור דרך לתיקייה CSTRIKE ע"מ להחליף קונפיגים".
4- לאחר שעשיתי לו SS והוא אמר שיש לו אחד, ניסה לברוח וטען שהוא צריך
SUB שניות אחרי שעשיתי לו SS. חבר שלו טען שזה בגלל שנכנס שבת אבל המשחק עצמו היה בשבת.
5-
אופן הביטוי שלו, הקללות, התגובות אחרי כול דקה רק מוכיחים את אשמתו בעניין ואת הפחד מתפסיתו. בנוסף, אם הוא לא צי'טר, שחקן שכמוהו ראוי שישחק לצד שחקנים כמו talented, avis שכן מרבית ההריגות שלו הם ב3 כדורים דרך קיר ללא ריסוס.
מה עוד שהוא לא נמצא בשום ערוץ שהוא במירק ומשחק בעיקר בפאבליק ובגטרים פבליק (אלא אם כן Own.adv אכן נחשב ערוץ אדוונס).
אני לא נטפל אל אנשים. עצבן אותי שהוא פתח דיון שבו הוא משמיץ את הקהילה שלי ומתלהב שחשבו שהוא ציטר. אני לא טועה בשיקול דעתי בנוגע לציטרים ויש בידי
רזומה עצום של תפיסת צי'טרים ב100 אחוז הצלחה - ציטרים ש CDO ו BUSTED לא הצליחו לתפוס. ביניהם: durak , SquadAir, Arsenic - Trioxide.
איזה עוד הוכחות אתם רוצים תגידו לי? הבנאדם כולו לחוץ כמו טמפון מגיב אחרי כול שניה שאני מגיב הוא וחבר שלו לא יוצאים מהבית כדי להגיב לתגובות שלי.
עכשיו, מאוד יכול להיות שהוא הפעיל צ'יטים רק במשחקים חשובים / בחינות למועדונים וכשהוא משחק ב CDO / BUSTED הוא משחק ללא צ'יטים. לא טענתי שהוא שיחק במסגרת vGames עם ציטים.
אז אני מקווה לתגובות רציניות בלבד, ולא לקללות בדיון הנ"ל!
לשיפוטכם,
תודה,
ברוך h1p.