פרטי דמות שיכנסו אותכם לראש שלי

:
שם: Rom_Henson
כינוי בשכונה\כל השאר ה"Homies": רומי, רום.
צבע עור: שחור.
עיר הולדתו: דרום אמריקה.
גובה: מתנשא לגובה של 185.
משקל: 80 קילו.
צבע עיניים: ירוקות כהות.
צבע שיער: שחור.
מבנה גוף: בחור חסון, שרירי בעל היקף יד גדול.
דת: נוצרי(אני לא מאמין שאני כותב את זה.., אבל לא יכול להיות שהוא יעשה יהודי שחור מדרום אמריקה..)
תחביבים: קרבות רחוב, קרבות כלוב, מועדוני לילה, מירוצי רחוב(לרוב לא חוקיים), סקס, מכוניות.
שפות: אנגלית, צרפתית.
זוגיות: במערכת יחסים.
סוגי אנשים אהובים: קצרי רוח, עצבנים, כאלה שלא בורחים ברגע שמגיעים המנייאקים, וכאלה שעומדים על שלהם.
מצב כספי: מבוסס, כרגע מרוויח ממירוצי רחוב וקרבות כלוב.
רקע הדמות:
רום נולד בדרום אמריקה למשפחה מבוססת כלכלית, בשכונה במעמד בינוני-נמוך.
לרום אח אחד אבל נאלץ להפרד ממנו בגלל שהאח הזה הצטרף למשטרה.
הורה אחד, אביו עובד בתור סוחר סמים ומבריח סחורה יקרה לאנשים חשובים.
מגיל קטן רום התעניין במכוניות כאשר בגיל 12 אביו נתן לרום מפתחות לרכב והתחיל ללמד אותו לנהוג בשדות. כבר אז, כאשר רום התבגר חבריו לשכונה התחילו לצחוק על העובדה שלא נותרה לו אמא. באחד הימים כאשר רום היה בדרכו הביתה אחד הילדים הפתיע אותו מאחורה וניסה לכייס אותו. רום ריתק אותו לריצפה וגילה שהילד במצב נואש מסמים והחליט לגמול אותו. כך בכל יום כאשר רום ראה את אותו הילד עם מזרק, שורות או כל חומר אחר לעישון סמים הוא ישר הרחיק אותו מזה. רום והילד נעשו לחברים טובים וכך גם עזרו אחד לשני בכל מיני קרבות רחוב.
יום אחד,כאשר רום כבר היה בן 18 הוא החליט שהוא צריך להשיג רכב להתחיל להשיג מזומן. רום התקשר לאדי, הילד הלבן שלו עזר לצאת מהסמים, והחליטו ביחד לצאת להשיג מכונית.
השניים הגיעו למגרש חנייה וקלטו בזווית העין בשני מכוניות מדהימות אבל היו בתוכן אנשים. רום ואדי לא וויתרו. רום קרא לחבריו מהשכונה השחורים וכך גם אדי והאלצו את הנהגים לצאת מהמכוניות שלהם ולתת להם את המפתחות. מאז רום ואדי השתמשו במכוניות להשיג כסף במירוצים בשכונה שלהם בגלל שרק את השכונה הם הכירו כל כך טוב.
יום אחד כאשר רום ואדי ניסו לארגן מרוץ הגיעו לרחוב שלהם חמישה ניידות של משטרה, מתוך אחת הניידות יצא אחיו של רום. רום יצא מהרכב שלו והתחיל ללכת לכיוונו של הניידת של אחיו.
באותו הרגע כל שאר השוטרים יצאו מהמכונית וכיוונו לראשו של רום והתחילו לצעוק לעברו
"Freeze! or we´ll use the Force", באותו הרגע דבר לא עיניין את רום הוא רק המשיך ללכת בכעס לאחיו. כאשר רום הגיע לניידת אחיו הניף לעברו של רום את האלה שלו לכיוון כתף של רום, רום חסם את האלה עם הזרוע וניטרל את האלה אם ידו והפיל אותה. אחיו היה בהלם.
"Get your homies, if you call them in this way , out of here before i change my mind and use my Force, get the picture?"- אמר רום לאחיו בטון כועס.
"Just remember who is your real brother" ענה לו אחיו. "Well, im sure that you cant be the one, are you?" אמר רום והתסכל על כל שאר השוטרים המבולבלים. אחיו פתח את דלת הניידת והסתלק מהרחוב יחד עם כל שאר הניידות ולעולם עוד לא חזר, לפחות לא בכל 6 השנים שנותרו. כמובן שרום כבר השיג לעצמו בית בשכונה יותר איכותית במעמד בינוני יחד עם כל החברים הקודמים שלו והשיג לעצמו חברה. ואיך שלא השיג לעצמו גם מכונית משופרת עם יותר כוחות סוס שתכיל יותר כסף לאחסן ממרוצים...
זהו, נקרע לי חוט הדמיון

.