רבותיי לא איכפת לי שתקראו לי צ'יטר מניאק דולפיין דייבר מה שאתם רוצים כל עוד זה ברוח טובה אבל שמגיע איזה שחקן פלצן שמקלל בצורה הבאה כפי שתכף תראו זה כבר בלתי נסבל ואני דורש מהאדמינים התייחסות רצינית ביותר כי זה כבר לא מצחיק בכלל זה עבר כל גבול אם תעברו על זה בשקט אז מה הצעד הבא של השחקנים?
שוב אתה לך מפה
לא סתם עמוס סבבה קיבלתי ברוח טובה את כל מה שאמרו עליי עד היום אבל תסלח לי שאני כבר לא מסכים לקבל את הנאמר כפי שאתה רואה בתמונה באמת יש גבול ואני מאמין שהוא חצה אותו.
ולא רק זה שמתי לב שהיו כבר תלונות היום על הקלאן הזה כולו תעשה בירור ותראה מה ניתן לעשות בנידון תודה.
BJ - כמו שאתם לא מפחדים לתת באנים לשחקנים טובים בשרת אצלכם וכאלה דברים, גם אצלנו הולך להיות ככה כלפיכם. עד היום לא נתתי לאף אחד מכם באן כי ידעתי שאתם חברה רציניים ושטעויות קורות, אבל זה עובר גבול.
TEHS - באן לצמיתות.
השני - גם כן.
בא לי להיות צייד BJ לעקוב אחריכם עד שכולכם תקבלו באן
אחרי הכול כולם יודעים שביתר ירושלים שווים לתחת
פאוור רנג'ר ירוק אתה תופס תחת אתה למרות שאתה חוטף בראש מאיתנו אז מה זה עושה אותך ?
ניראה כיאלו העיפו אותך מפאוור רנגרס ומצאת מקום בקלאן מכובד
צייד אלק ניראה כיאלו יגייסו אותך להיות משק"ית חוויה במגלן
אתם החלטם לתת לו באן תנו לבאן מה אני יגיד לכם בסך הכל זה לא סוף העולם
אבל מי פה וככה לרדת על כל BJ
BJ - כמו שאתם לא מפחדים לתת באנים לשחקנים טובים בשרת אצלכם וכאלה דברים, גם אצלנו הולך להיות ככה כלפיכם. עד היום לא נתתי לאף אחד מכם באן כי ידעתי שאתם חברה רציניים ושטעויות קורות, אבל זה עובר גבול.
TEHS - באן לצמיתות.
השני - גם כן.
למי הבאנו באן ? חוץ מלוופר בלי לדעת בכלל שהוא וופר כי הוא היה עם פייק ניק
מי זה השני שאתה מדבר עליו ?
ורג'י עד היום אתה לא נתת לנו באן כי אנחנו לעושים שום דבר שמגיע לו באן
וחוץ מי זה זה לא כזה נורא שתתנו לנו באן בסך הכל זה לא כזאת זכות לשחק איתכם
הרבה פה ילדים קטנים והתגובות שלהם גם ככה ניראות אנחנו לא משחקים הרבה בישראלי
שיחקנו אתמול הרבה ואיזה כאבי ראש אתם עושים רק חופרים וחופרים ולכל אחד יש מה להגיד
טמיר אתה נשמע נחמד ויש פה עוד הרבה אנשים סבבה לכן אנחנו בכלל מגיבים בחזרה
עם אתה רוצה לתת לנו באן אין בעיה לא נקח את זה ללב
אנחנו רגילים להרחקות
למי הבאנו באן ? חוץ מלוופר בלי לדעת בכלל שהוא וופר כי הוא היה עם פייק ניק
מי זה השני שאתה מדבר עליו ?
ורג'י עד היום אתה לא נתת לנו באן כי אנחנו לעושים שום דבר שמגיע לו באן
וחוץ מי זה זה לא כזה נורא שתתנו לנו באן בסך הכל זה לא כזאת זכות לשחק איתכם
הרבה פה ילדים קטנים והתגובות שלהם גם ככה ניראות אנחנו לא משחקים הרבה בישראלי
שיחקנו אתמול הרבה ואיזה כאבי ראש אתם עושים רק חופרים וחופרים ולכל אחד יש מה להגיד
טמיר אתה נשמע נחמד ויש פה עוד הרבה אנשים סבבה לכן אנחנו בכלל מגיבים בחזרה
עם אתה רוצה לתת לנו באן אין בעיה לא נקח את זה ללב אנחנו רגילים להרחקות
TEHS - באן לצמיתות. השני - גם כן.
השני?!? על מה?!?
סתם יורים בלי לחשוב.... בעניין ברק
הוא זה שצריך לקבל באן!
ועל איזה באנים אתה מדבר בשרת שלנו....תשתדל להיות צפיסיפי.... (אין שם הרבה שמות!)
אל תקשיב לו כמו כל הנתניתים [כולל אני]אוהבים וחובתינו לקלל בלי שום סיבה
אינני יודע כיצד ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל הרביעית תתנהל במקלות ואבנים- אלברט אינשטיין
PSP למכירה
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON http://www.youtube.com/watch?v=NNcQX033V_M תראו זה טוב