|הצעה| בקשר למכוניות. - קהילות משחקים - Vgames
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: |הצעה| בקשר למכוניות.
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.03, 15:50

ברירת מחדל |הצעה| בקשר למכוניות.

יש לי הצעה לסרבר שיצא.
א' ברגע שנכנסים למכונית שהיא שלך שקנית לא תוכל סתם ככה להתחיל לסוע בה, תצטרך לעשות פקודה להפעיל את המנוע ורק אז תוכל להתחיל לנהוג. אותו הדבר שיוצאים, ברגע שתצא שהמכונית עדיין ממונעת הדלק יגמר ממש מהר אבל אם תכבה את המנוע האוטו ישמור על כמות הדלק כמו שהיא.

ב' אפשרות לעשות מחירון של מכוניות ששים את המכונית שלך באיזה שהוא מגרש חנייה וכך אפשר "לצעוק" לאנשים שיבואו לקנות אותה ולהתחיל למכור מכוניות.

ג' אם האוטו שלי וקניתי אותו אני יצפה לראות אותו באיזה שהיא חנייה שתהיה ליד הבית שלי.

ד'(למרות שאני חושב שכבר יש את הדבר הזה) שלא יהיה אפשר בכלל להכנס לאוטו שהוא לא שלך, זאת אומרת שאם תעמוד ליד אוטו כל שהוא שהוא לא שלך ותלחץ על ENTER או F לא יקרה כלום. בכל זאת אני לא רוצה לעמוד ליד האוטו שלי על משמר שלא יקחו לי אותו.

ה' והאחרון, קשור מהצד למכוניות. שוטרי תנועה, פשוט נוסעים ברחבי העיר בודקים שאנשים נוסעים בצד הימני של הכביש, ולא נוסעים במהירות מופרזת סתם בתוך שכונה של מלא פניות, אפילו אם הם רואים מכונית שלא נותנת זכות קדימה לרכב בצומת אפשר לעצור אותם. וכמובן לא לתת קנסות ענקיים של 2000$ אלה 500$ וכאלה רק שירתיעו את הנהגים ושידעו שיש מי שמשגיח על הכבישים. דבר נוסף, שהשוטרים האלה לפעמים יעצרו בצד הכביש ויעצרו כל מיני מכוניות על הכביש ולבדיקת רשיונות רכב, תא מטען, נשק לא חוקי וצמיגים מפונצ'רים.

כל זה כמובן כדי להפוך את המשחק לכייפי וכמה שיותר אמיתי וראילסטי. מקווה שתיישמו משהו מזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Enforcers

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 11.03, 16:29

א ' -

מיותר לדעתי בישביל זה יש את הפקודה /me
/me turns the engine on

ב' -

נחמד נראה לי שיש משהו כזה כבר בסרבר

ג' -

זה מה שיהיה עם יהיה לך אוטו בהרבה שרתים זה נשמר לך ליד הבית תלוי במודרים עם ירצו להשקיע לכל אחד

ד' -

מיותר עם אתה קונה אוטו ועושה /lock זה נועל לך אותה ואחרי ריסטרט זה נשמר ועדיין נעול

ה' -

זה קיים יש בכל שרת את השוטרים ששמים Block /block זה כמו מחסום כזה ואז בודקים רישונות .

שם : Sunny
שם משפחה: Vespucci
טלפון: -Nope-

קישור לביוגרפיה על הדמות שלי :

לחץ עליי

חזרה לראש העמוד

צוות GTA.RP

#3   פורסם: 11.03, 17:26

א' - יכול ליצור מלא בעיות. אם שכחת לכבות את המנוע ונגמר הדלק, המכונית לא תהיה שימושית יותר, היא סתם תעמוד באמצע הכביש. ובמשחק הרבה יותר קל לשכוח לכבות את המנוע מאשר בחיים האמיתיים

ב' - בבטא אין אפשרות למכור מכוניות. כנראה שבגרסה המלאה תהיה אפשרות כזאת, שום דבר עוד לא סגור כרגע לגביה.

ג' - אם האוטו שלך, תשמור עליו. איפה שהשארת אותו שם תמצא אותו, אף אחד לא ישגר לך את המכונית לחניה (זה גם NONRP מן הסתם).

ד' - אם תנעל את המכונית אי אפשר יהיה להכנס אליה. אם תשכח לנעול, יוכלו לגנוב לך אותה. כמובן שאם המכונית ניזוקה ואין לה דלתות אי אפשר לנעול אותה, אז הקפד לשמור עליה במצב טוב.

ה' - השוטרים פועלים לפי שיקול דעתם המקצועי ולא לפי מה יותר כיף. אם יהיה צורך במחסומים אז יהיה מחסומים, ואם צריך יהיה לפרטל, זה מה שהם יעשו

מקווה שהכל הובהר לך

ד"א, פעם הבאה נא לכתוב דברים כאלה בדיון ההצעות הראשי ולא לפתוח סתם נושא.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames