יש לי הצעה לסרבר שיצא.
א' ברגע שנכנסים למכונית שהיא שלך שקנית לא תוכל סתם ככה להתחיל לסוע בה, תצטרך לעשות פקודה להפעיל את המנוע ורק אז תוכל להתחיל לנהוג. אותו הדבר שיוצאים, ברגע שתצא שהמכונית עדיין ממונעת הדלק יגמר ממש מהר אבל אם תכבה את המנוע האוטו ישמור על כמות הדלק כמו שהיא.
ב' אפשרות לעשות מחירון של מכוניות ששים את המכונית שלך באיזה שהוא מגרש חנייה וכך אפשר "לצעוק" לאנשים שיבואו לקנות אותה ולהתחיל למכור מכוניות.
ג' אם האוטו שלי וקניתי אותו אני יצפה לראות אותו באיזה שהיא חנייה שתהיה ליד הבית שלי.
ד'(למרות שאני חושב שכבר יש את הדבר הזה) שלא יהיה אפשר בכלל להכנס לאוטו שהוא לא שלך, זאת אומרת שאם תעמוד ליד אוטו כל שהוא שהוא לא שלך ותלחץ על ENTER או F לא יקרה כלום. בכל זאת אני לא רוצה לעמוד ליד האוטו שלי על משמר שלא יקחו לי אותו.
ה' והאחרון, קשור מהצד למכוניות. שוטרי תנועה, פשוט נוסעים ברחבי העיר בודקים שאנשים נוסעים בצד הימני של הכביש, ולא נוסעים במהירות מופרזת סתם בתוך שכונה של מלא פניות, אפילו אם הם רואים מכונית שלא נותנת זכות קדימה לרכב בצומת אפשר לעצור אותם. וכמובן לא לתת קנסות ענקיים של 2000$ אלה 500$ וכאלה רק שירתיעו את הנהגים ושידעו שיש מי שמשגיח על הכבישים. דבר נוסף, שהשוטרים האלה לפעמים יעצרו בצד הכביש ויעצרו כל מיני מכוניות על הכביש ולבדיקת רשיונות רכב, תא מטען, נשק לא חוקי וצמיגים מפונצ'רים.
כל זה כמובן כדי להפוך את המשחק לכייפי וכמה שיותר אמיתי וראילסטי. מקווה שתיישמו משהו מזה.