משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
12.03, 15:27
|
|
Wii: אז מה הלאה?
כמו השיר במחזמר באפי: Where do we go, from here...?
נינטנדו הכריזה היום ש-Mario Kart Wii ייצא ב-27 באפריל (כן, יתמודד מול GTA4) בארה"ב. אז מלבד אירופה שכנראה תקבל את SSBB באיזור יוני, בכל שאר הטריטוריות המשחקים הגדולים יוצאים כבר בחצי שנה הראשונה. כלומר נינטנדו משחררת שלושה משחקים מהגדולים שלה בחצי שנה הראשונה. SSBB, WiiFit ו-MKWii הם המשחקים הגדולים שידועים לנו שיוצאים בחצי שנה הקרובה.
והשאלה היא, מה הלאה?
מעטים המשחקים שאנחנו יודעים בוודאות שנינטנדו מפתחת פנימית הם: - Animal Crossing Wii
- WiiMusic
- Disaster: Day of Crysis
- Kirby Wii
מן הסתם, קשה להאמין שנינטנדו חושבת שהכותרים האלה מספיקים לחצי שנה הבאה, ואין לה כותר ענק לתקופת החגים. ברור שנינטנדו לא חשפה עוד כותרים, מה שהולך יד ביד עם האסטרטגיה החדשה שלהם - חשיפת מוצרים חודשים ספורים לפני הוצאתם לשוק.
אז מה חסר לנו: - כותר מ-Retro. ככל הנראה החברה עובדת על שניים: ספינאוף לזלדה + כותר מקורי.
- כותר מ-NST. האנשים מאחורי Metroid Prime: Hunters, ו-1080* מפתחים משהו, אחרי שביטלו את HAMMER.
- כותר נוסף מ-Monolith יפן, כי Disaster לא היחיד.
- כותרים נוספים מבית נינטנדו עצמה.
אז מה ההשערות שלכם? למה נינטנדו מחכה? ועד כמה E3 תהיה חזקה השנה בשביל החברה, שלמעשה אנחנו לא יודעים מה התוכניות שלה לעתיד כמעט בכלל.
|
Hey! I don't wanna go to work today
Wanna stay home and play, all my videogames
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
12.03, 15:37
|
|
אז ביטלו את HAMMER סופית???דאוקה היה ניראה חזק לאללה 
|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
12.03, 15:38
|
|
|
לפי דעתי, רק MKWII ו-SSBB יכולים להחזיק את ההייפ של נינטנדו כל השנה, אלו משחקים שדוגלים בשיטת של "שחק אונליין, והרבה".
לפי דעתי זה חכם לשחרר אותם יחסית מוקדם ואז לתת כל מיני דברים קטנים שיחזיקו את ההתלהבות כמו קירבי חדש, או הזלדה החדש והמדובר או כל דבר אחר.
|
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
12.03, 15:40
|
|
|
לדעתי נינטנדו חייבת להחזיר דמויות ישנות שלה לחיים.
לדעתי החזרה של קיד איקרוס וסטאר פוקס, בגיימפליי מחודש לגמריי ותוספת של עלילה, יכולה ליצור עוד קלפים מנצחים.
והכי חשוב, הם חייבים לעשות עוד זלדה, בלעדי לווי, כדי שיותאם לווי גם מבחינת גרפיקה וגם מבחינת גיימפליי (יותר מ-TP)
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
12.03, 15:41
|
|
|
העניין הוא שאנחנו לא יודעים כל כלום ושום דבר שאמור לצאת מלבד ארבעה משחקים, ועוד משחק שנינטנדו מפיצה (Fatal Frame 4).
לא רק זה, גם על ה-DS אני לא מבין מה נינטנדו עושה בדיוק. היא מפיצה משחקים אבל נראה כי הפסיקה לפתח.
איפה כל המשחקים, אנחנו יודעים ממש מעט-כלום על החצי שנה אחרי יוני.
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
12.03, 15:42
|
|
|
פוקס(?!) דחוף... חייבים..
|

תודה ליובל על החתימה...
|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
12.03, 15:47
|
|
|
ADi |
ציטוט: |
 |
|
|
העניין הוא שאנחנו לא יודעים כל כלום ושום דבר שאמור לצאת מלבד ארבעה משחקים, ועוד משחק שנינטנדו מפיצה (Fatal Frame 4).
לא רק זה, גם על ה-DS אני לא מבין מה נינטנדו עושה בדיוק. היא מפיצה משחקים אבל נראה כי הפסיקה לפתח.
איפה כל המשחקים, אנחנו יודעים ממש מעט-כלום על החצי שנה אחרי יוני. |
|
|
|
|
זאת הבעיה בהייפ גבוה כלפיי משהו שהוא שלך.
כשהוא עובר, זאת בהחלט צרה שצריך לתקן. ואני לא כל כך מסכים איתך,
לדיאס יוצאים משחקים טובים שהם לא בהכרח של נינטנדו, או שנינטנדו בבעלותם, או שהיא מפיצה, כמו פוקימון ריינג'ר 2, צינוק מסתורי 2, ויש לה עוד המון משחקי DS שהם פשוט רבי-מכר (פאנטום האורגלס, פוקימון דיאמונד ופרל שהם לדעתי אדירים).
אך דבר אחד אנחנו יכולים לומר בבטחה, נינטנדו לא עומדת לנטוש אותנו הגיימרים, לכן צריך להשאיר את כל הנטל עליה ולחכות בסבלנות ובשקט למשחק הגדול הבא (כאילו דה זלדה!)
|
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
12.03, 15:53
|
|
ברור ברור, אני פשוט אומר ששקט בחזית. שקט מדי!!
ונזכרתי שיש עוד משחק שנינטנדו מפתחת והוא Mario Baseball.
השאלה מה השקט, איפה כל המשחקים. אני מקווה לפרסום מפתיע שוב על Ouendan3 כמו שנה שעברה, שהוא פתאום יצא חודש וחצי אחרי שפורסם בפאמיטסו
אני מדבר ספציפית על נינטנדו, ברור של-DS יש בקנה משחקים נהדרים.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
12.03, 16:00
|
|
|
אני מהמר על פיקמין 3 שיחשף בE3 ויצא עוד השנה, אולי זה יהיה כותר החגים שלהם.
לדעתי ANIMAL CROSSING גם יצא השנה והוא יהיה אחד מהכותרים בתשלום לאונליין, על סף הMMO.
נינטנדו תמיד הייתה כזאת, שנה וחצי ראשונות של הפצצת כותרים ראשיים ואז רגיעה ב-3 וחצי השנים שנשארו.
זאת הסיבה העיקרית לנפילה של הקיוב, מן הסתם זה לא ישפיע ככה על הWII אבל זה הרגל אצל נינטנדו.
אפשר להמר על עוד איזה כותר ספורט (מריו גולף?) השנה וזהו.
לנינטנדו זה בהחלט מספיק 5 כותרים בחצי שנה (פיקמין, בייסבול, ANIMAL CROSSING, גולף או טניס ואולי קריבי).
נערך לאחרונה על ידי DrKeo, 12.03 בשעה 16:03.
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

משתמש ותיק

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
12.03, 16:01
|
|
|
Animal Crossing יהיה ענק ביפן אולי, אבל אני לא רואה את זה מצליח להיות חזק בארה"ב, אולי אירופה.
עדיין, אנחנו לא יודעים כלום ושום דבר. על פי השמועות Crysis יוצא עוד בחצי שנה הקרובה באירופה (30 במאי כנראה). אז משהו פה לא מסתדר.
השקט הזה מטריד.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
12.03, 16:04
|
|
|
ADi |
 |
|
|
השקט הזה מטריד. |
|
|
|
|
משהו אחד בטוח, הם יראו מתי שהו טיזר לזלדה הבא ואף אחד לא ישים לב אם לא יצא שום משחק בין יוני הזה לחג המולד 2009 שבו בטח זלדה יצא 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
12.03, 16:06
|
|
"נינטנדו הכריזה היום ש-Mario Kart Wii ייצא ב-27 באפריל (כן, יתמודד מול GTA4) בארה"ב."
יש לי משהו אחד לומר לנינטנדו:  חחחחחחחחחחח
רעיון מאוד מפגר לנסות להוציא משחק בזמן כ"כ לכותר כמו GTA4
לדעתי לווי תיהיה שנה טובה אבל לא נראה לי טובה כמו של הPS3 וה360
לדעתי SSBB יחזיק את בעלי הווי להרבה מאוד זמן
|
PS3 ID:AVIVHOR
|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
12.03, 16:13
|
|
|
באמת החלטה לא מי יודע מה להוציא את MK יומיים לפני GTA4. למרות שהם מיועדים לקהלים אחרים, זה ללא ספק יפגע במחירות של MK, שלא לדבר על זה שזה די פוגע בגאווה של הבעלים של ווי אירופאית. סוף סוף היה להם משחק שהם מקבלים לפני אמריקאים (שהוא לא WiiChess או Mario Strikers Charged), ואז מתברר שזה סה"כ הבדל של 3 שבועות, בזמן שעוד אין להם בכלל תאריך לסמאש.
בכל מקרה, בטון אחר, נתתי הצעה היום ל-360 באיביי. אם אני אזכה תהיה לי 360 (פרימיום-HDMI) חדשה בפחות מ-1300 ש"ח. אם אני זוכה נראה שכל הכסף של המשכורת הראשונה שלי תלך על ה-360 הזו (בגלל מכס ושנאי).
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
12.03, 16:16
|
|
|
הורביץ |
 |
|
|
"נינטנדו הכריזה היום ש-Mario Kart Wii ייצא ב-27 באפריל (כן, יתמודד מול GTA4) בארה"ב."
יש לי משהו אחד לומר לנינטנדו: חחחחחחחחחחח
רעיון מאוד מפגר לנסות להוציא משחק בזמן כ"כ לכותר כמו GTA4
לדעתי לווי תיהיה שנה טובה אבל לא נראה לי טובה כמו של הPS3 וה360
לדעתי SSBB יחזיק את בעלי הווי להרבה מאוד זמן |
|
|
|
|
ולמה הוא יחזיק את הווי להרבה זמן?
בגלל המולטי פלייר שלו וכך גם מריו קארט שגם תומך באונליין.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
12.03, 16:19
|
|
|
F.P |
 |
|
|
באמת החלטה לא מי יודע מה להוציא את MK יומיים לפני GTA4. למרות שהם מיועדים לקהלים אחרים, זה ללא ספק יפגע במחירות של MK, שלא לדבר על זה שזה די פוגע בגאווה של הבעלים של ווי אירופאית. סוף סוף היה להם משחק שהם מקבלים לפני אמריקאים (שהוא לא WiiChess או Mario Strikers Charged), ואז מתברר שזה סה"כ הבדל של 3 שבועות, בזמן שעוד אין להם בכלל תאריך לסמאש.
בכל מקרה, בטון אחר, נתתי הצעה היום ל-360 באיביי. אם אני אזכה תהיה לי 360 (פרימיום-HDMI) חדשה בפחות מ-1300 ש"ח. אם אני זוכה נראה שכל הכסף של המשכורת הראשונה שלי תלך על ה-360 הזו (בגלל מכס ושנאי). |
|
|
|
|
מזל טוב (בתקווה), אתה קונה בכלל משחקים בנתיים או שאתה ממתין לGTA4 שיהיה הראשון שלך?
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|