איזה כיף, סוף סוף ת'רד שאוכל לדבר בו על 'אבודים' בלי להרגיש ייסורי מצפון!
ובקשר להודעה הראשונה כאן של עדי: אין מה לעשות, לרוב חיקויים הם פחות טובים. תמיד לחיקוי יש יומרות לנסות ולשכלל את הנוסחה, אך לרוב זה ניסיון נואש שבסופו של דבר מקלקל.
ומה שקורה בדוגמניות, בכלל מגעיל. תכנית שטחית, לא רגישה ומעצבנת. יש תכנית ריאליטי חדשה שנקראת "המטבח", אני חושב. השתתפתי בקבוצת מיקוד לפני שהתכנית עלתה וראיתי בה את הפרק הראשון והייתי צריך לומר את דעתי. מלבד נושא התכנית (בישול), לא אהבתי את הקשיחות יתר של השף בתכנית. מקומם. מקומם מאוד.
נא לשמור על הסדר הטוב כאן, וליהנות באופן חיובי. חשוב להתעדכן בנוהלי הפורום.
ראית את הגרסה האמריקאית של המטבח?
שם השף הוא הבריטי העצבני הזה "גורדון רמזי" שגם צרח על המתמודדים ללא הרף. אבל רוב האנשים שמשחקים כאלה שאין להם לב וכו' פשוט עושים את זה בשביל ההופעה למשל חבר שלי הוא הבן של אחד השופטים בתוכנית הזאת שהיתה לפני כמה זמן "הדבר הגדול הבא" שם הוא היה כביכול השופט הרע רק כי אמרו לו להיות רע(אני מתכוון למפיק מוטי רייף אם מישהוא לא יודע).
בשורה התחתונה מה שאני אומר זה שכל הקשוחים האלה לא קשוחים באמת רק ההפקה הופכת אותם לכאלה.
ראית את הגרסה האמריקאית של המטבח?
שם השף הוא הבריטי העצבני הזה "גורדון רמזי" שגם צרח על המתמודדים ללא הרף. אבל רוב האנשים שמשחקים כאלה שאין להם לב וכו' פשוט עושים את זה בשביל ההופעה למשל חבר שלי הוא הבן של אחד השופטים בתוכנית הזאת שהיתה לפני כמה זמן "הדבר הגדול הבא" שם הוא היה כביכול השופט הרע רק כי אמרו לו להיות רע(אני מתכוון למפיק מוטי רייף אם מישהוא לא יודע).
בשורה התחתונה מה שאני אומר זה שכל הקשוחים האלה לא קשוחים באמת רק ההפקה הופכת אותם לכאלה.
אם יש פה כבר ת'רד מסוג זה אני אוכל לשפוך את ליבי הכואב במה שוקרה לנו במדינה הזו שהופכת מיום ליום למחראה ענקית. מלבד לכך שחוק הסינון אושר והופה אנחנו ביטואציה אוורלינית מטורפת. עכשיו קראתי דבר מעצבן נוסף בנוגע לחוק הפרסומות באיילון. שוב דוגמא לכך שאין גבול לחוצפה של עלק נבחרנו, מרציאנו ימח שמו קנה את תמיכת ש"ס לחוק שלו - החזרת הפירסומות לאיילון - בכך שהחברות המפרסמות לא יראו בחורות מתערלטות.
ואני אומר what the fuck?!
סבא שלי, שהיה גם לוחם בצבא האדום בתקופת מלחמ"ה ה2 וידע סבל מהו, אמר משפט אחד נכון.
הכדור שלנו הלך קפוט.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
האמת יש משהו חיובי בתוכנית הזאת של "השף רמזי", זה מזכיר לי את שיעורי מתמטיקה בתיכון ותוך כדי מביא לי תיאבון לארוחה טובה.
shagadlic, אני בשוק שהחוק הזה עבר. חוק הסינון זה לא זה שאומר שיש פילטר לאינטרנט שכל פעם יגיד לך "ניסית להכנס לת'רד הסודות האפלים של פורום נינטנדו אך הוא מכיל מילים שיטמאו את נפשך (זקפה). האם ברצונך להמשיך?"
לא מדוייק, הו פשוט לא יראה לך שזה קיים בכלל. וכל אתר שתרצה להכנס אליו שנאסר על ידי הצנזורה - איזשהיא מועצה שתתכנס ותדון מה ראוי או לא רואי - לא תוכל או לדעת על קיומו דרך גוגל או אם תדע אז לא תוכל להכנס אליו - זה ברמה של ספקיות האינטרנט.
אם תרצה כן להכנס לשם תצרך לידע מראש את הספקית שלך, בנתיים לפי הבנתי זה ידרוש איזושהוא זיהוי בירומטרי שאתה מבוגר - בעצם סוג של רשימה שחורה כזו.
בשם "הגנת הילד" אפשר לעשות הכל אה?
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
זה פתוח אלא אם כן אתה מבקש שיחסמו את זה. זה מין הסתם הגיוני יותר ככה, אחרי הכל ההורים צריכים לקבוע את הדברים הללו ולא איזה בחור שמן שגולש באתרי פורנו כל היום בשביל לקבוע האם ילדים יוכלו להכנס אליהם .
על כל פנים אני אישית לא מתנגד לחוק יותר מדי אם הוא באמת במתכונת של חיוב הספקיות להציע את השירות הזה. לפעמים קצת צנזורה זה דבר טוב (כמו במלחמה מסוימת בה סיפרו על כל האמצעים והפאקים של הצבא בתוך המלחמה עצמה... לפחות אחרי קצת זמן הפסיקו לספר את המיקום המדויק שבו נפלו הקטיושות).
תוך בסך הכל שבע שעות נוצרו:
- לא אחד אלא שני ת'רדים על אותו נושא - מכירה של משחקים לPS2 שלא היו בכלל בת'רד המתאים וגם לא בפורום המתאים
- ת'רד לגבי הpower glove עם כותרת זוועתית שמכילה את הכתובת של הלינק לסרטון
- ת'רד על מכירה (כן, ניחשתם נכון - אפילו לא בת'רד קניות ומכירות) של פריט אספנים של משחק שבכלל לא יוצא לא לDS ולא לWii ולכן גם הם לא בפורום המתאים.
עכשיו השאלה היא האם משעמם לאנשים או שהם סתם רוצים לראות אם אנחנו יכולים לעשות באנים?
תוך בסך הכל שבע שעות נוצרו:
- לא אחד אלא שני ת'רדים על אותו נושא - מכירה של משחקים לPS2 שלא היו בכלל בת'רד המתאים וגם לא בפורום המתאים
- ת'רד לגבי הpower glove עם כותרת זוועתית שמכילה את הכתובת של הלינק לסרטון
- ת'רד על מכירה (כן, ניחשתם נכון - אפילו לא בת'רד קניות ומכירות) של פריט אספנים של משחק שבכלל לא יוצא לא לDS ולא לWii ולכן גם הם לא בפורום המתאים.
עכשיו השאלה היא האם משעמם לאנשים או שהם סתם רוצים לראות אם אנחנו יכולים לעשות באנים?
אני לא מבין למה אנשים רואים משהו כזה וכל הזמן יש להם בראש מי יודח היום מי יודח מחר.
האנשים שמשתתפים שם כנראה רק חזרו מבית משוגעים,למה?כי הם מסכימים לעשות דברים משוגעים רק בשביל איזה פרסים[ומיילא אחד מהם בכלל לא היה קיים].
ברור שהוא לא בא בגלל הכסף ,הוא בא בגלל הג'יפ!!!
סתם...מושיק באמת נחמד ו"ראוי"הוא לא בא בשביל הכסף!
זה באמת חוויה.הייתי מת להיות שמה
למרות שזה לא כל כך נורא,קראתם את הכתבה שהייתה בעיתון לפני כמה זמן?
כמה משם בר מכירים לבנות קיצצו את השיער נותנים להם סנדויצ'ים!
לנושא אחר:נכון נעמה מפגרת?
משאירה את התינוק בלי אמא!
my wii number: 5531 2164 6902 0324
ציטוט מנצח:
Cortez.D
ציטוט:
אז הוא השתין על ילד! לי פעם הפליצו על הפנים נו אז מה?
זה שלוקחים אנשים ומצלמים אותם אחרי זה תמיד, כי לפעמים חסרים חומרים או תגובות לעניינים שקרו. הבעיה בהישרדות הזו זה שהכל נראה מבוים ולא ברור. כי יש לך את מרינה ונעמה שמדברות על להעיף את דן בישיבת השבט הבאה, ואז חמש דקות אחרי במשימת החסינות, הן מבקשות שהוא לא ירד מהעמוד... כאילו, מה??
זה שלוקחים אנשים ומצלמים אותם אחרי זה תמיד, כי לפעמים חסרים חומרים או תגובות לעניינים שקרו. הבעיה בהישרדות הזו זה שהכל נראה מבוים ולא ברור. כי יש לך את מרינה ונעמה שמדברות על להעיף את דן בישיבת השבט הבאה, ואז חמש דקות אחרי במשימת החסינות, הן מבקשות שהוא לא ירד מהעמוד... כאילו, מה??
האמתי שגם בישרדות המקורית לא הכל בדיוק אמיתי,הרבה פעמים הם מצלמים עוד פעם את המשימות עם כפילים ואפילו שמעתי שמביאים אותם ל"מועצת השבט" בג'יפים...
רק שפה בישראל זה שקוף כל כך...