היי, החלטתי להתחיל להשקיע בפורום, אז הנה המדריך הראשון לי =]
אז מה זה בעצם התוכנה Car Spanwner ? כשאתם משחקים בסאן אנדרס, לפעמים בא לכם לנסוע ברכב מסוים, אבל למרבה הצער לוקח זמן למצוא את אותו הרכב או שפשוט רחוק להגיע אליו. Car Spanwner בעצם משגרת אליכם כל כלי תנועה שיש במשחק, כגון: מכונית\משאית\אופנוע\מטוס\מסוק וכו'. (התוכנה עובדת אך ורק בסינגל פלייר). התוכנה מומלצת לאנשים שעושים סטאנטים, כי ישנם רכבים שקשה נורא למצוא במשחק.
איך התוכנה עובדת? בתוכנה יש את שמם של כל הרכבים במשחק. אתה רושמים את השם של הרכב הספציפי והוא משתגר אליכם[הסבר מפורט בהמשך האשכול].
מדריך: נתחיל בהורדת התוכנה. להורדת התוכנה, נא לחץ כאן. נכנסים למשחק(אני מזכיר, לסינגל, לא למולטי!). כשתראו את הדמות(Cj), תמזערו את המשחק(ע"י מקש Alt). לאחר מכן תכנסו לתוכנה[]ותראו כך:
תלחצו על האפשרות שנקראת "Inject Trainer Into SA".
תלחצו על האפשרות שנקראת "Launch Trainer". ועכשיו בעצם מתחיל השלב המעשי, בו אתם רושמים את סוג הרכבה, קביעת שיגור וכו'.
שימו לב לתמונה הבאה:
הסברי פעולות: אדום -רושמים את שם הרכב. ניתן לרשום שם מלא\שם חלקי, אם אינכם זוכרים את השם המלא. צהוב - אחרי שבחרתם כלי רכב, לחצו על "Find". כחול -לאחר מציאת שם הרכב, תוכלו ליצור לרכב הספציפי Bind. כדי ליצור Bind פשוט מוסיפים לאפשרות Ctrl כפתור אישי, זה יכול להיות כל כפתור שתרצו. חום - לאחר שעשיתם את כל השלבים הנ"ל, אתם לוחצים על הכפתור האדום. בשלב זה בעצם שיגרתם למיקומכם את הרכב המיועד.
- זהו - סיימנו את המדריך, כל מה שנותר לעשות זה להודות לי (: __________________________________________________ _______ קרדיט לי על התוכנה + תמונות + המדריך.
LeL פרשתי מניהול GTA
מספר האנשים שראו את החתימה שלי מהתאריך
14/2/09
Neobux, אתר לחיצות שבו על כל אתר שתסתכלו תקבלו 0.01$, אשמח אם תרשמו דרכי כאן,לכם זה יזיק להרוויח. קיבלתי מהאתר הזה פעמיים 3$. GPTreasure,אתר משימות שבו על כל משימה שתבצעו תקבלו סכום מסויים בין 0.20$ עד 1$,ישלמו לכם לאחר כל משימה,להרשמה דרכי לחצו כאן.