בשלב זה אנחנו מנסים לקיים לאן-פארטי פרטי (lan.invited) למועדון ה-PRO היוקרתי שלנו.
בשלב זה אנחנו צריכים לקבוע על מקום חביב ללאן.
עקב מספר בעיות מיקומיות, לא ניתן להשתמש במשרדים של Vgames כמו פעם שעברה, אך כן קיבלנו את האפשרות לעשות זאת במקום אחר.
אז מה אנחנו צריכים ממכם?
רעיונות למקומות ללאן (במרכז) + פרטים.
הדבר יכול להיות: לאן שופ עם מחשבים ואפילו בלי מחשבים.
ביה"ס עם אולם \ 2 כיתות פנויות, כאשר יש חשמל באזור.
ובקיצור - כל דבר שאפשר להכניס בו לפחות 10 מחשבים אישיים, או שכבר יש שם 10 מחשבים עם 100fps בדוק.
*הערה* - גם מקום בתשלום ייתקבל, בירורים כספיים ייעשו בהמשך.
*הערה נוספת* - מומלץ מאוד מקום במרכז - נוח בשביל כולם.
יודעים על מקום כזה? מעולה!, מסרו לנו את פרטי המקום + פרטי יצירת קשר לאימייל nang@vgames.co.il , ואנחנו נמשיך הלאה! (אני מבקש לא למסור את הפרטים האלו דרך המירק - אני עלול לאבד אותם שם )
תרומתכם תעזור לנו בהצלחת האירוע! אנא, נסו לעזור כמה שיותר, וחשבו על כל המקומות הסובבים אתכם.
האחד שייביא את המקום המנצח, יקבל זוג כרטיסים מובטח ללאן המוזמנים, בחינם.
*הערה* - אנחנו מודעים לכך כי קיים לאן-שופ של האגודה (FCSI) של מאליש. לכרגע זה אנחנו מעוניין לשמוע עוד הצעות ועוד מקומות, ובקיצור - לבחון אפשרויות. לכן אני\אנחנו מבקשים ממכם להרגיע עם ההצעה הזאת, ולעזור לנו במקומות אחרים
תודה רבה,
צוות CS וצוות PRO.
Vgames.
נערך לאחרונה על ידי NaNg, 22.03 בשעה 17:33.
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תציט אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
בהחלט עדיף מקום עם מחשבים מוכנים, לעניות דעתי. עדיף תנאי משחק שווים שבהם מה שקובע זה עד כמה הקבוצה טובה (וכמה שעות היא חורשת) מאשר כמה רימוני עשן המחשב מסוגל לסבול עד שהוא צונח ל50FPS
אגב, אני מופתע לשמוע שאין חנויות-רשת במרכז. אצלנו לאוכלוסייה כוללת של כ2800 איש יש שני מקומות.
עריכה:
אה וכמובן, בתקווה שזה אכן יצא לפועל ובהצלחה לכל הקבוצות!
אני לא ישקר.
ברור שאני מתרגש,למשל שאני שולח למישהו PM במירק או יש התרגשות.
התווכתי עם חבר שלי,הוא אומר שהם בני אדם ואני אומר שהם יותר מזה.
אם הייתי הולך ללאן הייתי מבקש חתימה.
אגב, אני מופתע לשמוע שאין חנויות-רשת במרכז. אצלנו לאוכלוסייה כוללת של כ2800 איש יש שני מקומות.
איפה זה אצלנו?
ואני מניח שכן יש חנויות רשת במרכז, פשוט אני לא מהמרכז, לא מכיר את האזור ולא יודע אם יש
NaNg@Vgames.co.il
אחי למה למועדון הפרו היוקרתי?!
יש קלאנים שהם לא ב"פרו" והם יכולים לעמוד עם רוב הקלאנים שב"פרו"
איזה שטויות!
למה? קודם כל לעשות לאן גדול יקח המון זמן.
רציתי לארגן לאן מוזמנים במסגרת של ערוץ הפרו ( לא בהרכח לכל הקבוצות שנחשבות "פרו") .
זה לא בא על חשבון של ארועים אחרים.. ככה שזה לא פוגע במי שלא נמצא בערוץ הפרו.
פשש אחלה רעיון נאנג
ועדיף שהמחשבים יהיו משם..
ולא אנחנו נביא ..
בהצלחה רעיון מעולה
רעיון של דני, אני מבקש - קרדיט אליו
NaNg@Vgames.co.il
זה אולי טיפה רחוק..
אבל שמעתי שבבית ספר "קורצ'אק" בקריית מוצקין
היה שמה כמה אירועי גיימינג אתה יכול ליצור קשר עם אגף העייריה או משהו..
אישית השתתפתי באחד וזה היה בתוך אולם ספורט כזה היה די סבבה מקום נקי ממוזג והכול..
או....
הלאן שופ של Malish בראשון
תיצרו איתו קשר יש שמה מחשבים רשת אינטרנט המיקום שמה מאוד נוח במרכז קרוב לאוכל הכול..
בלי להפלות כמובן את תושבי הצפון או הדרום, עדיף אירועים מהסוג הללו שיתקיימו במרכז.
ומי שאמר "לא שווה, שיעשו משהו לכל הקהילה", אז הלאן פארטי מהסוג הזה, זה לאן של מוזמנים בלבד (בחו"ל יש המון כאלו), ואל תדאג, גם לכלל הקהילה יהיה משהו גדול.
בלי להפלות כמובן את תושבי הצפון או הדרום, עדיף אירועים מהסוג הללו שיתקיימו במרכז.
ומי שאמר "לא שווה, שיעשו משהו לכל הקהילה", אז הלאן פארטי מהסוג הזה, זה לאן של מוזמנים בלבד (בחו"ל יש המון כאלו), ואל תדאג, גם לכלל הקהילה יהיה משהו גדול.
לא ציינתי שצריך במרכז? :X דקה אני אערוך :X
CHeef
ציטוט:
אם אתם רוצים אני יכול לספק לכם אולם גדול 1 שאפשר להכניס בו 500 + אנשים
לא צריך 500 אנשים, אני לא מאמין שיהיה יותר מ-70... אפילו פחות?
לאן פארטי אינבייטד, זה קטן קומפקטי
NaNg@Vgames.co.il
אמרו לי malish שכר משהו בראשון לציון 10 מחשבים לא זוכר ממש תמקום אבל הוא אמר שיש שם 100fps יציב ואחלה מחשבים צריך.. לא זוכר איך קוראים למקום שאני יזכר אני יגיד לך hF
אמרו לי malish שכר משהו בראשון לציון 10 מחשבים לא זוכר ממש תמקום אבל הוא אמר שיש שם 100fps יציב ואחלה מחשבים צריך.. לא זוכר איך קוראים למקום שאני יזכר אני יגיד לך hF
כן היה נחמד אם היית קורא לפני שאתה מגיב
אנחנו רוצים לדעת על עוד מקומות חוץ מהמקום של "malish"