מידע תודה לתומר על הלוגו על הקלאן Perm על הפתיחה: יום אחד פתחתי קלאן שמו[ Perm התחלתי לעשות טסטים!!! לכל השחקנים שברשימה!!!! שם שחקנים תפקידים בבקשות רישמיות
רשימת חוקים 1)אסור לקלל 2)לא לריב אם האדמין 3)לא לריב בלבלבל תמוח מתי יהיה מפקדה יהיה כשיהיה 4)לא לריב אם שחקני הקלאן!!! 5)לא לעשות טסטים בלי רשות הלידרים רק טסטרים!!!!! 6)לא לעבור את חוקי השרת 7)לא להרוג משהו מהקלאן טעות אחת לא נורא אבל 2-3 ומעלה נורא 8)רצוי להגיד לשחקן מהקלאן אם הוא טועה במשהו!!!!
מי שיוצא מהקלאן לא יכול לחזור
טסטים לכל הרמות!!! דברים שחייבים בישביל להיצטרף לקלאן!!!!! 1)חובה משתמש בפורום. 2)חובה וונטרילו. 3)חובה אייסיקיו
שם:טל שם משתמש:TaL_StEr[Perm] האם אני פעיל בפורום:כן האם אני פעיל בוונטרילו:כן גיל:9וחצי עד מתי אני ישאר בקלאן:עד הסוף דרגה:לידר ראשי,טסטר, מה אני רוצה לשפר בקלאן:כל מה שהשחקנים בקלאן אומרים
שם: תומר שם בשרת: Perm |Typix מספר אייסיקיו: 204931840 אם הוא פעיל בפורום: כן מה הוא רוצה לשפר בקלאן: צריך להתמיד במלא אימונים ולהשתפר. מה הדרגה שלו: סגן מנהל, טסטר. האם הוא מסכים לחוקים שיש בדיון שלנו: אם אחרים מסכימים אז אני גם. האם יש לך וונטרילו:כן.
שם: תומר שם בשרת: [Perm] TomerStyle מספר אייסיקיו: 322655938 אם הוא פעיל בפורום: לא ממש מה הוא רוצה לשפר בקלאן: מה הדרגה שלו: לדוגמא טסטר, שחקן רגיל האם הוא מסקים לחוקים שיש בדיון שלנו: כן האם יש לך וונטרילו: כן האם הוא פעיל בוונטרילו: כןןןןן בן כמה הוא: 15.5
שם:חי שם בשרת:hai מספר אייסיקיו:483655296 אם הוא פעיל בפורום:לא ממש מה הוא רוצה לשפר בקלאן:כלום מה הדרגה שלו: שחקן רגיל האם הוא מסקים לחוקים שיש בדיון שלנו:כן האם יש לך וונטרילו:כן האם הוא פעיל בוונטרילו:כן בן כמה הוא:13