ערב טוב לכולם.
החודש האחרון ראיתם כי המצב בקהילתנו לא היה שופע כמו פעם, אך לא ירדנו לאין-פעילות, והמשכנו לתמוך, ולקיים מספר אירועים כאלו ואחרים.
אז להלן מספר עדכונים והודעות על המצב בקהילתנו, מכל צדדיו!
פעילויות קיימות:
ברגע זה עדיין רץ לו טורניר ה-2על2 במפת fy_pool_day, אותו בחרתם בסקר שנפתח לבחירת הטורניר הבא אותו תרצו.
למרבה הצער, עקב בעיות במספר שרתים אצלנו, לא יכלנו להמשיך את הטורניר במהלך השבוע שהיה, והמשחקים נדחו.
מידע על המשך המשחקים יפורסם בהקדם, כאשר נוכל לחזור לפעילות מלאה.
סיכום פעילויות שנגמרו:
לא מזמן נגמר לו טורניר הקבוצות, בו קבוצת GLC לקחה את המקום הראשון, אחריה eSrael (שעברו ל-ELE), לא הרבה אחריהם קבוצת qp-ins ולבסוף גם il.finest.
הטורניר הוכרז כהצלחה, זכה לביקורות טובות, ואף ראינו פעילות מהצד שלכם התורמים למצב, אכן עודד אותנו להמשיך הלאה עם כך. צפו לטורניר בסגנון זה או אפילו יותר גדול בזמן הקרוב.
כמו כן, שוחק משחק ראווה במועדון ה-DM שלנו, בין הקבוצות GLC ו-ELE, הקבוצה ELE ניצחה עם הפרש של 14 נקודות בלבד. למרות שפורסם רק כשעה לפני המשחק הודעה על כך בפורום, זכה לצופים רבים מאוד (כ-80 צופים ב-HLTV), וכמו כן לביקורות מעולות (ראו מידע על מועדון ה-DM בהמשך).
TDC + ODC:
לאחר הודעתנו כי יופסקו טורנירים אלו, לקחנו פסק זמן, ואנחנו חושבים שקיבלתם את העונש המגיע לכם (

), ואפשר להמשיך עם טורנירים אלו. החל מהשבוע תחזור הפעילות בטורנירים אלו, במתכונת חדשה ובפעילות מלאה! (פרטי ההרשמה ייתפרסמו בהמשך).
מה הולך להיות? אז ככה, ביום שישי בצהריים יהיה תחילתו של טורניר ה-TDC (טורניר בן יומיים - Two Days Cup) ל-16 קבוצות, ובסיומו של יום שישי אחה"צ (לפני כניסת השבת), הקבוצות שניצחו יעלו לרבע הגמר.
עקב הביקוש הרבה, נוסף טורניר ODC (טורניר בן יום - One Day Cup), ל-8 קבוצות, אשר יתקיים במהלך שבת בצהריים(!) [שומרי שבת - היננו מצטערים על כך, אבל הביקוש היה גדול מדי], אשר יסתיים לפני
צאת השבת.
לאחר צאת השבת, ימשיך טורניר ה-TDC, והגמר מתוכנן להתחיל בקירוב לשעה 21:00 עד 21:30.
מקווה שתעמדו בזה! אני בוטח ברוני (מנהל הטורנירים שלנו) שיעמוד בזה!
כמובן שבכל המשחקים יהיה HLTV.
דרושים:
נוסף דף "דרושים" בתוך ה"שאלות הנפוצות". רוצים לדעת איך לקבל מריץ? רוצים להיות שופטים? או כתבים? הכנסו לשם, ובררו למי לפנות, מהם התנאים המקדימים, ומה צריך לספק!
שופטים:
לא מזמן קיבלנו מספר שופטים חדשים, וכבר ברחו לנו 2. השופטים עושים עבודה קשה, ומתנדבים פה בשביל משחקי הקבוצות. אני מזמין אנשים לשלוח לרוני בקשות להיות שופטים, ותדעו - שיש אפשרויות קידום! רוני נמצא במירק וגם באימייל
Niqusem@vgames.co.il
כתבים:
כמו כן, מצב הכתבים שלנו לא הכי מרקיע שחקים, ואנחנו מזמינים גם אנשים אשר מעוניינים להיות כתבים - לבוא ולהתנדב! לכתבים יש מסלולי קידום וצ'יפור מהירים! שווה להיות כתב!!! פנו לבן EuforiA בשביל בקשות להיות כתב! האימייל שלו הוא
Euforia@vgames.co.il, והוא גם זמין הרבה במירק.
Gathers:
לאחר שיקולים רבים (ודחיות רבות), הכנסנו מנהל גאטרים נוסף (לצד אלעד) - da3r.
בשלב זה הוא בתקופת התנסות, ולכן ייחשב עדיין כמנהל משנה בגאטרים, אך אנחנו מצפים לשדרג אותו בהקדם האפשרי.
נכון לעכשיו, הגאטרים מצליחים מאוד, וסוחפים עוד ועוד אנשים כל יום. אנחנו שוקלים את האפשרות להוסיף HLTV, כאשר ה-RECORD יהיה שמור למשך שלושה ימים בלבד (יקל על המערכת, וייספק את כל השחקנים

).
הפעילויות בגאטרים כמובן לא נפסקות, וכמובן שלא שכחנו את תחרות הראנקים, 3 המקומות הראשונים ייזכו להזמנה לבחינות האדוונס, ובהזמנה למועדון ה-DM-INVITED.
ב-1.4 אנחנו נאפס שוב את הראנק (שמרו את הנתונים שלכם ;-) ), ותתחיל שוב תחרות, הפעם בסגנון טיפה שונה, צפו לפרטים.
ADV:
לאחר דיונים רבים, ניסיון קטן של 2 מנהלים חדשים (שלא הצליח), והרבה שיקולים, נבחרו מנהל וס.מנהל חדשים למועדון ה-ADV שלנו, והם מתחילים את פעילותם החל מרגע זה!
רוצים לדעת מי הם? אלו הם forstorm (מנהל) ו-sharpen (ס.מנהל).
הם יידאגו מעכשיו להזמנות למועדון, לגאטרים, לפעילות, לבחינות, ובקיצור - כל מה שייקרה במועדון.
כמו כן, אני שמח להודיע על חזרתם של הבחינות לאדוונס, אשר יתקיימו כבר בתחילת שבוע הבא, צפו לפרטים מהמנהלים.
PRO:
נכון לעכשיו, אין בעיה במועדון ה-PRO, ואין תלונות עליו, אני אישית מרוצה מכך.
כמו כן, אני מודה ל appears אשר החזיק וונט בשביל הגאטרים של מועדון זה, בזמן שהוונט שלנו נפל.
(ההודעה הבאה תקפה גם על מועדון ה-ADV): אני שמח להודיע שכל הוונטים שלנו חזרו, ואף מעכשיו נסתדר איתם יותר טוב, מכיוון שתתווסף בקרוב מערכת אדמינים לוונטים, כך שמנהלים יוכלו לשלוט טוב מאוד על המריצים, שיקבלו גישה על הוונט כולו. (לבקשת המנהלים, הוונטים נשארים בגרסא 2.1 למרות האפשרות לקדם אותם ל-3.0.0).
מסיבת רשת (לאן) ומסיבת רשת מוזמנים (vg.pro):
כל השמועות שאתם שומעים על מסיבת רשת גדולה בפסח - אינן נכונות, אתם סתם הפצתם אותן בעצמכם, בלי לוודא אפילו. רדו מזה, בפסח הזה - אין מסיבת רשת גדולה\קהילתית.
מה שכן, ברגעים אלו אנחנו מבררים פרטים בנוגע למיקום מסיבת הרשת למוזמני מועדון vg.pro, פרטים נוספים בהקדם האפשרי.
DM-Invited:
לשמחתנו, ניתן סוף סוף להזמין עוד אנשים למועדון ה-DM, ונכון לכרגע, מבחנים למועדון
עדיין לא יתקיימו עד הודעה חדשה. מה שכן, דרך הפעילויות שלנו (תחרות ראנקים, טורנירי ODC TDC וכו') כן אפשר להתקבל למועדון.
כמו כן, בטח שמתם לב כי בוצע משחק ראווה ב-DM, זהו היה משחק ניסיון בכדי לבדוק את האפשרות (ואת המערכת) לעשות טורניר ומערכת גאטרים בסגנון דומה, אני יכול כבר לספר לכם כי אנחנו בתהליכים לטורניר יפה מאוד בסגנון הזה! האחזו חזק!

כמו כן אנחנו מקווים שמערכת הגאטרים תיהיה מוכנה בהקדם, ויהיה אפשר להריץ שם גאטרים בסגנון המשחק הזה.
בנוסף לכל אלה, יש לנו הפתעה קטנה שקשורה למועדון, לכרגע זה אנחנו לא נספר עליה יותר מדי כי היא לא בטוחה ב-100%, אך צפו לשינויי מרשים
השידרוגים של QuakeNet (שינויים הנוגעים ל-ADV + PRO + DM):
כידוע לכם, ברשת QuakeNet שודרג הבוט Q, עקב כך, בגלל השינויים שהתבצעו בו, התאפשר לנו לשפר את מערך המועדונים למוזמנים שלנו (ADV, PRO + DM), והתאפשר לנו להשתמש בערוצים בלי לתת וויסים (voice) לכולם. הדבר מאפשר שליטה טובה יותר על הערוץ, וטיפה יותר מקום לדרגות (משתמשים רגילים יהיו בלי וויס, מריצים יהיו בוויס, ומנהלים באופ, כמו בגאטרים).
הדבר מתאפשר עקב האפשרות של Q להכיר באנשים, ולאפשר רק לאנשים מוכרים להיות בערוץ. אל תבהלו מהשינוי, הוא רק לטובה! במקום +gv ב-Q, תקבלו +k.
אתם צריכים להבין, שבעבר (לפני השדרוג), הוויסים שימשו כאינדיקטור (מזהה) לבוטים האם הבן-אדם מוזמן לערוץ או לא. עכשיו לא צריך זאת מהסיבה שציינתי כרגע.
לסיכום - לא יהיו יותר וויסים בערוצים אלו, ומי שיהיה עם וויס משמע הוא אדמין\מריץ. אל תחשבו שקיבלתם קלין-אפ, כי זה לא קשור. אל תחשבו שאנשים שלא הוזמנו יכולים להכנס - כי הם לא. אל תחשבו שוויס הוא מעמד מסוים, כי זה לא, אפשר להסתדר טוב מאוד בלי וויס, כמו שאמרתי, הוויס היה רק כאינדיקטור עד עכשיו.
מה שכן - אנשים שלא נכנסו לערוצים אלו מה-22.3, גישותיהם הוסרו. לקבלתן חזרה דברו עם המנהלים המתאימים.
מספר דברים נוספים:
"מה עם הקלאבים?" השאלה הזאת נשאלת הרבה מאוד, ולצערי אני יכול כרגע רק לומר שהם עדיין בפיתוח, אנחנו מקווים לראותם אותם כמה שיותר מהר, אך זה פחות באחריותנו. אני מבקש ממכם, כמה שפחות להציק לנו בנושא הזה, ואני מבטיח שכשיהיה קלאבים,
כולם ידעו!
השאלות הנפוצות שהשקענו בהם רבות הם בשבילכם! אתם שואלים אותנו 1000 פעמים את הדברים שכבר נענו בשאלות הנפוצות! התחילו להשתמש בו!
כמו כן, אנשים שולחים לי 10000000000 פיאמים במירק ומתעצבנים כשהם חושבים שאני מסנן אותם. אני מפנה אתכם שוב לשאלות הנפוצות, רשום שם חד וחלק למה אתם חושבים שאנחנו מסננים אתכם - ואנחנו לא. אתם לא רושמים את מה שאתם רוצים - אנחנו לא נענה. אנחנו לא נשקיע יותר מדי באדם שסתם שולח "דחוף?#!$?#@$" או אלפי סימני שאלה בלי לומר אפילו מה הוא רוצה.
כמו כן, אני מבקש ממכם, לא לפנות אלי\לרונן (dl1nk) בעניינים שלא קשורים אלינו (גם זה רשום בשאלות הנפוצות), למשל בנוגע לטורנירים - פנו לרוני, בנוגע לגאטרים, פנו לאלעד או מתן וכו' וכו' וכו'. אם תשלחו אימייל - בטוח תיענו! (ראו דף צוות ב"שאלות הנפוצות").
כמו כן, בטח שמתם לב כי ניר (wst) לא נמצא פה יותר מדי, זה לא כי הוא פרש (הוא לא) ולא שום שטות אחרת. נכון לרגע זה ניר נמצא במצב של בין 3 ל-5 בחינות\מבחנים\מתכונות (ובקרוב גם בגרויות) בשבוע, לכן אין לו יותר מדי זמן להשקיע פה, ואכן עדיף שיידאג לחיים האמיתיים שלו ויילמד, ואני חושב שאני יכול להגיד בשם כולנו -
בהצלחה לך במבחנים, במתכונות ובבגרויות!
אני יכול להבטיח לכם שניר כן מסתובב פה לפעמים, ואני רואה רמזים שהוא היה פה ;-) ע"י מחיקת דיונים כאלו ואחרים, ולפעמים גם איזה אימייל נחמד.
בנתיים, אני נמצא פה, וגם רונן dl1nk, ואנחנו נשמור עליכם
הליניקה - תזכורת. אנחנו עדיין מחפשים לינקים לליניקיה, ברגע זה יש לנו כ-4 לינקים, זה ממש לא מספיק! תתחילו לתרום לנו לינקים לליניקיה! דרך האימייל
nang@vgames.co.il ! מצפה לכך!
בשאלות הנפוצות נוסף חלק "דרושים", אתם מוזמנים לעיין בו ולהעמיד את עצמכם באפשרות להיות חלק מצוותנו!
אנחנו כמובן ממשיכים לתמוך בקבוצת Galacticos אשר מועמדת להגיע ל-eStars בסיאול, לכן כולם מוזמנים להכנס
ללינק הזה (לינק באנגלית) ולהצביע לקבוצת GLC שלנו לצד 2 קבוצות עם פחות הצבעות. הצביעו והשפיעו!
אלו הם העדכונים נכון לרגע זה!
המשיכו להתעדכן בהודעות של חברי הצוות בפורום!
המשך יום טוב,
אור NaNg, וכלל צוות CS.