אז למי שלא מכיר, PAM זה המוד התחרותי של COD4, בו יש קלאסים מאוד מוגבלים לנשקים מסויימים (לדוגמא, אין P90) ופרקים מסויימים (רק Bandolier ו-Stopping Power). אין נשקים צבועים וכדומה, וגם אין רימוני Stun. אם אתם רוצים לנסות את המוד הזה, אפשר לחפש גאטרים של PAM או להיכנס לשרת החדש של Shade בכתובת שנמצאת בדיון עליו. ברגע שהשרת יהפוך לשרת PAM ירוצו גאטרים כל הזמן, המירק יהיה פעיל הרבה יותר, והקהילה תקבל פן הרבה יותר מקצועי. (ויבואו המון אנשים מבחוץ, תתכוננו לזה)
ומה אני מתכוון כשאני אומר פאבליק? הדברים הרגילים, כל הנשקים הפרקים הצבעים והסגנונות מותרים, מפות מגוונות, מודים מגוונים מסאבוטאג' עד FFA, הכל מותר בגבול הטעם הטוב. כמובן, אם השרת היחיד, לא משנה איזה מוד הוא יהיה, יצליח, בסופו של דבר אולי גם נקבל שרת נוסף ואז נוכל לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
תצביעו, לקולות שלכם יש משמעות נכבדת ביותר.
הנושא לא יקבע רק לפי תוצאות הסקר, אבל המילה שלכם חשובה לנו מאוד.
בתור אדמין חשבתי שתדע. בכל מקרה, לוקחים שרת סגור, פותחים הרבה למשחק, ברגע שמגיעים למקסימום השחקנים (לדוגמא, 12 מקומות פנויים) וכולם נמצאים, מפעילים את השרת עם סיסמא שרק האנשים שנרשמו יודעים, משחקים כמה משחקים, ופה נגמר הגאטר. גאטר בא מהמילה "Gather", שזה "לאסוף" באנגלית, ומשם זה בא.
אז אם זה יהיה שרת שירוץ על ה PAM, cb mode כמובן (מקווה מאוד שלא תשים ESL זה חרא)
ייצטרכו להיכנס ל GATHER דרך המירק? כי אם כן שרת אחד לא יהיה מספיק. ושרת לכזה דבר חייב להיות 12 איש. אני אומר, ואולי תצליח לשכנע את ההנהלה, שרת כזה לGATHER של 12 איש עם בוט במירק, ועוד שרת של 16-20 איש, שגם כן ירוץ על PAM, אבל יהיה על מוד TDM.
אני עדיין לא סגור מה זה בדיוק אומר, אבל אני בעד גיוון, יש הרבה סרברים פאבליק ישראליים.
לגבי האדמין: זה נשאר עוד מפורום F.E.A.R, הידוע לשמצה . אני מזמן לא מתפקד כאדמין, אבל הטייטל גורם לי להראות חשוב(שי אם אתה רואה את זה- תעלים עין ואל תשנה לי את התואר! )
"Democracy is based on one simple rule: get out there and vote or i'll motherf*cking kill you", puff daddy, southpark
אני יכול לברר עם ויגיימס, אבל אני לא יודע מה השיקולים שלהם בנושא. אני אברר את זה, ואולי נוכל באמת לקבל שני שרתים.
רסמי שני שרתים זה הכי טוב
אחד פאבליק ואחד PAM לגאטרים אבל שיהיה פעיל! אחרת זה סתם מעפן... מה שאומר שאתם באמת צריכים להתחיל להשקיע במירק ושוב אני ממליץ לקחת מישהו מקהילת הסיאס + לקחת כמה אנשים שיריצו את הגאטרים ולא רק אתה אלון ושי...
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
From the ashes a fire shall be woken,
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken,
The crownless again shall be king. מקצוען לא מחכה שהיריב שלו יעשה טעות, הוא מחכה שהיריב שלו יעשה את אותה טעות פעמיים.
שאלה אחת
לפי מה אתם קובעים מה נובי ומה לא
כי הגעתי למסקנה שאלה שעשו את הpam הם פלצנים שחושבים את עצמם ונותנים הגדרות לכל נשק ללא שום סיבה כי מה הבעיה לקחת extreme conditioning בדיוק?
זה נובי??
לא הצבעתי כיוון שאני מעדיף שני שרתים אחד כזה אחד כזה וגם אם יהיה pam רק לא s&d
שאלה אחת
לפי מה אתם קובעים מה נובי ומה לא
כי הגעתי למסקנה שאלה שעשו את הpam הם פלצנים שחושבים את עצמם ונותנים הגדרות לכל נשק ללא שום סיבה כי מה הבעיה לקחת extreme conditioning בדיוק?
זה נובי??
לא הצבעתי כיוון שאני מעדיף שני שרתים אחד כזה אחד כזה וגם אם יהיה pam רק לא s&d
כדי שהמשחק יהיה שקול...
שלא כל מי שמשחק עם הפצצה יגיע בשניה לבומבסייט...
הם עשו את הבחירות החכמות ביותר ב-PAM ככה הכי טוב...
וחוץ מזה שיש גם פקודות ESL אני חושב שיש שם הרבה יותר PERKS ונשקים