תחרות התחפושות - מי שלא כתב מה הצביע, מתבקש לעשות זאת בהקדם. ייפסלו קולות!
תודה לכל המשתתפים בתחרות, בסה"כ היו שישה משתתפים בתחרות, ונראה שכל אחד מכם השקיע מאוד בתחפושת שלו. אין ספק, התחפושת הפופולרית ביותר הייתה של מריו.
אבל עכשיו זה הרגע של המצביעים, זו הצבעה אנונימית ופתוחה לכולם. היא תינעל אוטומטית לאחר 7 ימים.
כל המשתתפים בתחרות פרסמו מספר תמונות, ואחת מהן לפחות היא עם שלט. אני אבחר מבין התמונות שכל אחד העלה תמונה אחת בלבד, המוצלחת ביותר בעיניי, אפילו אם ללא שלט, ואעלה אותה לכאן לנוחות המצביעים.
הצבעתי לפאקמן.
אני מקווה שההצבעה תיהיה הוגנת ומשתמשים לא יפתחו משתמשים חדשים רק בכדי להצביע להם שוב.
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
אנשים שבכלל לא קשורים לפורום באים להצביע, למה זאת לא הצבעה פתוחה >_>?
אממממ, אם הרעיון היה שרק אנשים שקשורים לפורום יבואו להצביע למה פתחו את תחרות התחפושות כ"חדשה קהילתית"? (מלבד העובדה שיש לי גם DS וגם Wii ואף הגבתי פה הפורום כמה וכמה פעמים).
נערך לאחרונה על ידי Splicer, 31.03 בשעה 13:07.
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
אגב, רונן.
הצבעה בשיטת סקר הינה אנונימית , ולכן גם לא הוגנת.
משתמשים פקטייביים יוכלו לנצל את הפרצה הזו.
כך לא נוכל לאכוף מינימום של ותק או של מספר הודעות על מנת להשתתף בהצבעה וכו'.
אם תוכל לפחות לאפשר לראות מי הצביע למה. בכל אופן, השיטה הזו לא הוכיחה עצמה מספיק.
נערך לאחרונה על ידי מאגנה הכוסון, 31.03 בשעה 14:15.
אגב, רונן.
הצבעה בשיטת סקר הינה אנונימית , ולכן גם לא הוגנת.
משתמשים פקטייביים יוכלו לנצל את הפרצה הזו.
כך לא נוכל לאכוף מינימום של ותק או של מספר הודעות על מנת להשתתף בהצבעה וכו'.
אם תוכל לפחות לאפשר לראות מי הצביע למה. בכל אופן, השיטה הזו לא הוכיחה עצמה מספיק.
אני מסכים עם מאגנה שצריך לבדוק באמת האם נפתחו משתמשים פיקטיביים רק לצורך הצבעה למועמד כזה או אחר, אבל אני מניח שגם אם ההצבעה אנונימיית להנהלה יש יכולת לבדוק מי בדיוק הצביע והאם פתאום יש 10 משתמשים חדשים בפורום שיצביעו למועמד כזה או אחר.
תודה כולם (:
אגב, כל התחפושת (חוץ מהאיפור) אורגנה בלילה ובבוקר שלפני פורים. לא חייבים להשקיע בשביל תחפושת מגניבה, אפשר לאלתר. הצווארון הוכן מחולצה לבנה והמקור מבריסטול צהוב.