ממ דני, אני לא רואה שמישו מגיב פה ובכלל חץ מהסרט שלנו, אני לא חושב שעוד מישו מכין סרט לתחרות . אז אם מישו מכין שיכתוב פה או שנכריז עלינו כמנצחים ונגמור את זה
ממ דני, אני לא רואה שמישו מגיב פה ובכלל חץ מהסרט שלנו, אני לא חושב שעוד מישו מכין סרט לתחרות . אז אם מישו מכין שיכתוב פה או שנכריז עלינו כמנצחים ונגמור את זה
אפשר לשים גם סרט לא גמור? עשיתי איזה דקה וחצי של פראגים אבל כבר פרשתי מהמשחק ואין לי כוח לשחק ולהמשיך לצלם.
כן אפשר (סביר להניח) אבל כמו שהמורה שלי לתנ"ך אומר: "הציון יהיה בהתאם".
...fear knows no CR... - Rich Burlew
Real Love is the rarest thing of all - Y.Z
אתם מתעצבנים כל פעם מחדש כשהמצנח לא נפתח?
יש פתרון! הקשיבו לעצה החכמה של Dark Respect...
"עשיתי שכשאני כותב 'נוב' בצ'אט המצנח נפתח" (הוכח כמועיל! נסו עכשיו!)
באמת נמאס גם מהמשחק וגם מהקהילה הזאתי. משחק צלפים אומרים להם בוייב ומה שהם עושים זה רק בלגאן ושטויות אני רציתי לאמן אנשים לקראת התחרות ולתת טיפים מועילים אבל אם ככה מתנהגים אז שימותו אין לי כבר כוח אליהם.
תגיד אשמדאי... מה המטרה שלך בסרט הזה? להוציא ממני מחיאות כפיים?
כל הסרט נראה אותו דבר... יכולת לצלם חצי דקה של טיסה ולשכפל 10 פעמים- אותה תוצאה.
קיבלת 2 בסולם בורזום.
LaRva-ISR
האדם הוא מקור עוצמתו של צה"ל. זה הרואה בשרות הצבאי ערך וזכות ולא רק חובה חוקית. - דן חלוץ
כל הסרט נראה אותו דבר... יכולת לצלם חצי דקה של טיסה ולשכפל 10 פעמים- אותה תוצאה.
קיבלת 2 בסולם בורזום.
זאת גם נקודה שכדאי לך היה להתייחס אליה. הרבה מאוד מההריגות חוזרות על עצמן בדיוק באותה זווית, אותם אנשים, אותו מקום. זה לא מעניין. תן גיוון. אין ספק שההריגה כשהיית הפוך ונתת לגאנר שם כיוונון על הטנק היתה מצויינת ואין שום ספק שאתה מוכשר עם המפציץ הזה אבל שוב, ראה את התגובה שלי לעיל.
A proud owner of an Epiphone Les Paul Standard.
שפאם
קיבלת 2 בסולם בורזום.
בגלל זה סרטי פראגים לא מעניינים אותי (לא מבין מה המטרה שלהם חוץ מ SHOW OFF)
מחזק.
פאק! בואו תספרו לי מה ההתלהבות ?
תום אחי.. יש לך הרבה מה ללמוד עוד, ויש לך מזל שהיו רק נובים כגון עידו וקרסניים בשרת.
עם זה אני חייב להסכים איתך. בסרטון לא רואים שום הריגה מדהימה, חוץ מהגרפיקה וזה בזכות המשחק והמחשב ולא בזכותך. גם שמתי לב שכשאני בשרת הקטע הזה שאתה מדבר עליו בסוף הסרט אף פעם לא קורה... מעניין מדוע. מה שאני מנסה לאמר זה שבסך הכל כל הכבוד על ההשקעה ויפה שהכנת סרט (אני פה עם מיליוני קבצי AVI של צילומים שלי משחק, כל אחד שוקל איזה גיגה ואני פשוט לא יודע מה לעשות איתם). מקווה שתראה את זה כביקורת בונה ותקשיב לעצה הזאת - שמתי לב שאתה, כנגד מטוסים, בכלל לא משתמש ביריות, וזה חבל, כי כשיגיע אויב קצת יותר מנוסה וקצת יותר טוב ברמה מאשר איזה עידו תצור או משהו כזה, אז אתה פשוט לא תוכל לגעת בו בכלל.
נקודה למחשבה מצפה בהחלט לסרט הבא שלך ואני ועוד איך מצביע עבורך כיוון שאומנם בסרטון של הלאגטבים נראה כאילו ממש הושקעה עבודה מטורפת, אני מעדיף פרגים, גם אם הם על נובים בראנק.
A proud owner of an Epiphone Les Paul Standard.
שפאם