אתה צריך להרוג 7 שחקנים ברצף בלי למות, ואז יש לך אפשרות לקרוא למסוק. המסוק טס לבד, יורה לבד.. והוא לא קשור אליך מלבד זה שאתה מקבל את ההריגות לתוצאה שלך, וגם מה שהוא הורג לא הולך לרצף, כלומר נגיד הוא הרג 7 לא תוכל להזמין מסוק שוב.. זה בניגוד למטוסים שמה שהם הורגים כן נחשב לרצף שלך.
קרה לי הרבה פעמים שרק בגלל המסוק קיבלתי עוד מסוק..
אני חושב (אני לא בטוח, לא בדקתי..) שצריך שיהיה לך מסוק, אתה מת, ואז אתה מזמין את המסוק ולפני שהמסוק הורג אתה צריך להרוג 1,2 ואז אני חושב שזה נחשב...
אחרי רצף של 7 אין כבר בונוסים.. זה כמו שאם תשיג 3 הריגות, תקרא למזל"ט, ואז תשיג עוד 3 (סך הכל 6) אתה לא תשיג עוד מזל"ט.
ציטוט:
"We can neither confirm nor deny that we may or may not be in what may or may not be a position to either confirm or deny what you may or may not have allegedly alleged."
חחחח פיוריטי, דווקא גיבוש טייס הוא לא כזה קשה, הוא יותר מנטלי ודורש פשוט להיות בן אדם יצירתי ומתוחכן מאשר סתם סוס. גיבוש טייס ושייטת הרבה יותר קשים, אבל גם בהם מחפשים את האיכות של הבן אדם ולא אחד שסתם בכושר טוב. כי כושר אפשר לבנות, אבל ליחידות המיוחדות מחפשים אנשים איכותיים שיודעים להתמודד במצבי לחץ ולהשתלב בעבודת צוות.
מממ אין דרך להטיס את המסוק (וגם אין דרך להוריד את מי שטס בו, כי פשוט אין טייס - ממל"ט - מסוק מ****ן ללא טייס)
לגבי הרצף, ההריגות של המסוק מתווספות לרצף כל עוד נשארתם בחיים, אחרי שמתתם (אם ובמידה ועדיין המסוק שלכם צד חיילי אויב) אתם כבר לא תקבלו תוספות לרצף. כי התחלתם רצף חדש, והמסוק מתוכנת עדיין לרצף הקודם, אז אתם סתם מקבלים נקודות =] (אותו דבר לגבי airstrike שנגיד והזמנתם ובדיוק הרגו אותכם אז הוא יגיע ותקבלו הריגות אם הוא יפגע, אבל זה כבר לא יחשב לרצף.)
|---------------------||--------------------| אפילו בצה"ל הבינו, והחליטו לא להשתמש בP90, כי זה נשק של נובים!
|---------------------||--------------------|
חחחח פיוריטי, דווקא גיבוש טייס הוא לא כזה קשה, הוא יותר מנטלי ודורש פשוט להיות בן אדם יצירתי ומתוחכן מאשר סתם סוס. גיבוש טייס ושייטת הרבה יותר קשים, אבל גם בהם מחפשים את האיכות של הבן אדם ולא אחד שסתם בכושר טוב. כי כושר אפשר לבנות, אבל ליחידות המיוחדות מחפשים אנשים איכותיים שיודעים להתמודד במצבי לחץ ולהשתלב בעבודת צוות.
גיבוש טייס באמת לא קשה, וגיבוש שייטת זה הגיבוש הכי קשה שקיים. ביי.
גל זוננפלד, מנהל קהילת Call of Duty 4: Modern Warfare
יש בעיה? התלונן! Purity@Vgames.co.il המטווח - בלי צנזורה, בלי מעצורים
אתה טייס שאתה מדבר?
צריך להיות מוכשר מאוד בשביל להיות טייס אין פשרות אתה יודע איזה אחריות זה להיות טייס
צוות ענק אחרי לתיפקוד המטוס.....לא יתנו לערס לפלף מתל אביב להיות טייס "בשביל הקטע" או בגלל העיניים היפות שלו.
קילר וציטוטים מצחיקים:
[09:34] killer 999: הכלב שלי היצליח לישתות איך שהו בירה והוא אחשב מסטול ואז הוא רץ יש אל הארון הרופף שלי!
ולא..זה מסוק בלי טייס וגם אתה לא שולט בו..די מעצבן האמת.
זה באמת מסוק בלי טייס, אם תסתכל מקרוב לתוך תא הטייס תראה שאין שם טייסים .
אבל זה סתם טעות של IW בסינגל רואים אותם.
ציטוט:
"We can neither confirm nor deny that we may or may not be in what may or may not be a position to either confirm or deny what you may or may not have allegedly alleged."
זה מאוד מעצבן האמת...אני זוכר את עצמי ברמה 15 עם סנייפר מנסה לפגוע בראש של הטייס במסוק כדי שהמסוק יתרסק (כמו בשלב בצ'רנוביל בCOD4)..עד שגיליתי שאני יורה בזכוכית ושאין טייס בתוך המסוק... T_T
נ.ב
מהיום אני כבר לא RADIATION..אני LYNCH ואני רמה 55 D: