כמו שאתם ראיתם, בשבועות האחרונים יכולתם לגלות שאנחנו מתכננים משהו גדול.
הגיע הרגע הגדול;
אני מכריז בזאת על פתיחת ליגת Vgames. PS3 במשחק "Call Of Duty 4" !
ליגת Vgames.ps3 תערך במתכונת הבאה:
ייערכו 2-3 משחקים בשבוע, בדר"כ במתכונת - המנצח הוא שמגיע לXXX נקודות. לפעמים נגוון בTDM.
בכל משחק המקום הראשון, השני והשלישי ייקבלו נקודות.
בסוף כל שבוע ייפתח סיכום נקודות, כל משתמש אשר זוכה באחד המקומות הראשונים מחויב לזכור את מספר הנקודות שקיבל עד לסוף השבוע.
משתמש שיירמה וייתפס יושעה לשבועיים מהליגה.
משתמש שנרשם מתחייב להגיע לפחות ל50% מהמפגשים בשבוע, ואני מזכיר לכם שמי שלא בא- מפסיד. מפסיד נקודות שיכולות להיות מאוד קריטיות.
משתמש שלא יגיע ל50% מהמפגשים בשבוע יורחק מהליגה למשך שבוע.
פרסים!!!
לאחר חודשיים בערך של משחקים מידי שבוע יוכרזו שלושה זוכים:
המקום הראשון יזכה במשחק הפלטפורמה הענק- Ratchet & Clank-Tools Of Destruction חדש חדש מהקופסה בשווי 400 ש"ח!
המקום השני יזכה במשחק התפקידים ההמוני Guild Wars, משחק בסגנון WoW אך חינמי! בשווי 200 ש"ח!
המקום השלישי יזכה בדרגה חופשית לכל החיים!
הליגה תפתח ממש ממש בקרוב ותקבלו פרטים נוספים! אל תשכחו שהכל תלוי בהענות שלכם...
*אדם שייספים פה וכל הקשור לליגה, מספיק שאני רואה את ההודעה כספאם, מושעה ממפגשי הרשת, ובמידה שאין לו משחקי רשת, יעזוב אותנו לתקופת צינון*
אוקיי חברים, מקווה שהבנתם הכל, מי שלא מוזמן לשאול פה, בה"פ, איפה שבא לכם.
אני מקווה (בטוח) שנהנה בפעילות האכזרית שכל הצוות המדהים פה הכין לכם.
לכם נשאר רק לשתף פעולה ואתם רק תרויחו מזה, אתם רואים? הפרסים החזקים מגיעים ועוד יגיעו...
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
אין ידעתי פשוט ידעתי שזה יהיה תחרות שקשורה למשחק הזה זה מבאס חשבתי שיתכננו משהו שכולם יוכלו לשחק בו לא רק מי שיש לו את המשחק לדעתי צריך לעשות משהו שכול אחד בפורום יכול להשתתף בו עכשיו מי שאין לו את המשחק ישב מבואס כמוני!!!
1.זה משחק ממש כיף!
2.יש אותו להרבה בפורום.
3.איך תעשה משהו שכולם יוכלו להשתתף? לא לכולם יש את אותם משחקים.
4.הוא המשחק הכי כיפי שיש להרבה אנשים ועובדה שיש ביקוש.
אין ידעתי פשוט ידעתי שזה יהיה תחרות שקשורה למשחק הזה זה מבאס חשבתי שיתכננו משהו שכולם יוכלו לשחק בו לא רק מי שיש לו את המשחק לדעתי צריך לעשות משהו שכול אחד בפורום יכול להשתתף בו עכשיו מי שאין לו את המשחק ישב מבואס כמוני!!!
GuyK1994
ציטוט:
1.זה משחק ממש כיף!
2.יש אותו להרבה בפורום.
3.איך תעשה משהו שכולם יוכלו להשתתף? לא לכולם יש את אותם משחקים.
4.הוא המשחק הכי כיפי שיש להרבה אנשים ועובדה שיש ביקוש.
5. נרשם!!!
DarkBloOd
ציטוט:
חשבתי שגם תהיה ליגת וורהוק
זה היה אחת ההחלטות שהיינו צריכים לקבל, ברזיסנטס יש קלאן וCoD4 הוא המשחק השני שיש אותו להרבה אנשים בפורום ויש לו הענות במפגשים, בניגוד לוורהוק שיש אותו להרבה מאוד אנשים אך אף אחד לא מגיע.
אבל כמו שאתם שמים לב יש גם אחלה תחרויות בלי רשת ואנחנו משתדלים שכולם יהנו
ofers77
ציטוט:
אלדר,
יהיה אחלה אם ניתן יהיה להתחיל את המפגשים בשעות הערב, עבור אלו מבינינו שעובדים.
תודה
אנחנו נשתדל לגוון ולהתחשב באנשים מבינינו שעובדים, 19:00 בערך זה יהיה טוב?
כמובן שבחופשים אנחנו נתפרס יותר...
ufazzz
ציטוט:
אלדר,
לפי שהבנת יכול להיות שיהיו לי בעיות להגיע לליגה,אז לפני שאני נרשם אולי בבקשה שלך לי בפרטי את התאריכים שאני ידע אם כן או לא?
שאלה במשחק איך זה הולך איך יורים איך נלחמים אתה עם חייל אחד או מה לא ממש הבנתי אם מישהו יוכל להסביר אני אשמח
מה זאת אומרת?
אתה משחק חייל מצבי משחק; דגלים, כולם נגד כולם, קבוצה נגד קבוצה ועוד...
מה זאת אומרת איך יורים? מה הכפתור ירי? R1 /רימון- L2 /קפיצה- X/ להתכופף- O טענית מחסנית- ריבוע /תזוזה- סטיק שמאלי.
אם כבר מדברים על דברים שמעצבנים אותי....רק שתדע שממש עבר את הגבול הקטע עם הפוסטר.... מתי תביאו לי אותו!!! זה ממש חוצפה.... ג'וקר מה קורה? 3 חודשים עברו ואפילו לא שלחתם....