אז כמו שידוע לחלק מכם יש אנטי צ'יט חדש שתומך באיטי - X-RAY
זה אנטי צ'יט שאתה צריך להכנס לאתר שלהם ולהוריד. אחרי שאתה מוריד את ה X-RAY , מתקין ומתחבר עם השם משתמש והסיסמא שכבר נרשמת איתו באתר (תעשו REGISTER באתר שלהם).
אתה מפעיל את התוכנה
לפני שאתה נכנס למשחק ואז הוא אומר לך הודעה שאתה יכול לשחק .. משהו כזה.
בזמן שאתה משחק הX-RAY
לוקח screenshot מהמשחק שלך. (איך שאתה רואה את המשחק).
זה לא עושה לאגים ולא שום דבר! זה כאילו אתם לוחצים F12(הכפתור של הסקרינשוט באיטי.. ככה זה אצלי לפחות). אתה לא תשימו לב גם, כי ה-X-RAY לא אומר שום דבר שהוא לקח סקרינשוט.
רק
אחרי שיצאתם מהמשחק לגמריא הוא ירשום לך UPLOADING 11 PICTURES {לדוגמא}.
אחרי שהוא מסיים ה X-RAY אומר לך, וזהו. תכנס לפרופיל שלך באתר ואתה יכול לראות את התמונות שצולמו, כמובן שכל המטרה היא לראות תמונות של אחרים :}.(את התמונות אפשר לראות רק 15 דקות אחרי שזה סיים את הUPLOAD)
בקיצור זה אחד הדברים המגניבים לדעתי.
אני לא אומר שעכשיו כל פאבליק או כל שרת שאתם נכנסים תפעילו את זה כדי שלא יחשבו שאתם צ'יטרים ואז תגידו CHEK MY PROFILE מה שנראה לי שחלק פה יעשו.
תפעילו מתי שבא לכם כי בקטע הזה ממש אי אפשר להכריח פה אפחד.. (מה שלדעתי כל הקטע הזה שזה לא חובה להפעיל את זה, זה ממש חרא. ואם זה היה חובה זה היה משנה הרבה דברים)
בכל זאת לדעתי צריכים
לחייב! או בכל הדברים שקשורים לקאפים. זה יכול כל כך לעזור !!!!
צ'יטרים יחשבו פעמים לפני שהם ירשמו לקאפ. ( כי הם יהיו מחוייבים להפעיל את ה X-RAY)
הם גם אפילו לא יוכלו לבדוק אם זה מצלם את הצ'יט שלהם בכלל כי ישר אחרי שהם יוצאים מהשרת זה מעלה לאתר אז הם לא יוכלו לקחת סיכון . לא שהם יכולים לבדוק את זה בשרת שלהם או משהוץ או אפילו לא חייב כי במילא אפחד פה בארץ כמעט ולא מצלם )
איך יהיה אפשר לדעת אם הם הפעילו? רשום תאריכים בתמונות.
בקיצור זה יכול ממש לעזור ואני יגיד עוד פעם. זה לא עושה לאגים. וכדי להוכיח את זה , זה בכלל שזה רק מצלם בזמן שאתם משחקים ולא מעלה .
הנה לדגומא: הפרופיל שלי. נכנסתי לשרת לבדיקה, והייתי AFK.
http://www.xraygaming.com/index.php?...s&userid=20691
**זה לא מצלם תמונות בזמן שאתם במינימינזר**
http://www.xraygaming.com/ -
האתר שלהם לעשות רג'יסטר , לראות תמונות משחק של אנשים אחרים ולהוריד את התוכנה!
ד"א כל זההההה רעיון שלי...
נ.ב
כל מה שנרשם פה לא חל על ern מסיבות ברורות.