ביקורת: House of the Dead 2 & 3 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: ביקורת: House of the Dead 2 & 3
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 07.04, 21:45

ברירת מחדל ביקורת: House of the Dead 2 & 3

משחקיות פשוטה, גרפיקה עלובה, מוזיקה שבכלל לא קשורה, דיבוב עלוב ובעל דיאלוגים נדושים יותר מההתעסקות של התקשורת בשיער של נינט. אז איך זה שהפוסט הזה הוא לא בת'רד "מה זה החרא הזה?" ?

"בית המתים 2 ו3 : חזרה" השם הכי טוב שיכול לתאר את הפורט החדש של סגה לWII.
יש לכותר הזה את שם של סרט B גרוע (במיוחד המילה "חזרה" בסוף השם, פשוט קלאסי), הוא מרגיש כמו סרט B גרוע, נראה כמו סרט B גרוע ונשמע בדיוק כמו סרט B גרוע. וזה מה שכל כך טוב בו.
מהרגע שהכנסתי את הדיסק לWII, חיכתי לפצצת נוסטלגיה קטנה. ואכן קיבלתי אותה. הגרפיקה היא בדיוק כפי שהייתה אז, המשחק הקולי הגרוע-ביותר-שהופך-את-זה-לכל-כך -טוב, המשחקיות הפשוטה ועלילה המופרכת וחסרת הטעם - בסך הכל אנחנו רוצים לירות בכל יצור חי-מת שאפשר - מזכירה סרט B גרוע שכיף לצפות בו בגלל שהוא גרוע.

העלילה כפי שאתם ודאי מכירים - או לא - עוקבת אחר כמה דמויות. ב"בית המתים 2" אנחנו מגלמים את ג'ימס וגארי המחפשים את הסוכן G שנעלם בעקבות חקירה שהוא ניהל. מסתבר שגולדמן משחזר את הניסויים של דר' קיורן - המדען המשוגע מהמשחק הראשון - ועליהם להבסי את הצבא המתים.
אתם תתקלו בכל דבר שהיה מת וחזר לחיים, בין עם זה קרפדות, אנשים שמנים למדי, זומביים-נינג'ות, שוטרים-זומביים ושלל קליאשות זומביים אפשריים ואף מגניבים.
החלק השלשי מתחולל 19 שנה לאחר מכן ובו הצלוויזציה האנושית קורסת. אנחנו נגלם את ליסה וG, כבר סוכן לשעבר, היוצאים לחפש שאת אביה של ליסה, תומאס - שותפו של G ואיתו שיחקנו במשחק הראשון - אשר יצא עם אנשיו לבדוק את מעבדות EFI שכנראה קשורות לקריסת העולם. שם כמובן יש צבא של זומביים שונים ומגווונים - חלקם גם היו בחלק הקודם של הסדרה - שיש להתגונן מפניהם.

"בית המתים 3" מעט יותר מעניין מקודמו הוא מנסה להבהיר - בפלשבקים - את הסיבה שדר' קיורן עסק בניסויים המקוריים שהובילו ל"בית המתים" הראשון.
אך כמובן שהוא עדיין מלא בקלישאות גרועות, גרפיקה ישנה, ג'סטות עלובות של הדומיות הפעולות והפעם דיבוב מעט יותר טוב אך עדיין לוקה בחסר.
שוב הופכים את המשחק לחוויה אדירה.

השליטה במשחק היא פשוטה מאד וכיפית לא פחות ויותר חשוב מדוייק להפליא. רק שלט הווימוט ביד, כוון ולחץ על B לירות הזז את ההשלט אל מול המסך בשביל טעינה. בדיוק כמו בגרסת הארקייד. מדי פעם ישנם בונוסים שאפשר למצוא בתוך כדים כגון: חיים, אקסטרה נקודות וכדומה. אין לך מגוון נשקים ובכך יוצר משחקיות לא מגוונת אך פשוטה - כך המשחקים הללו היו בעבר.
זהו שחזור די מדוויק של המשחקים האורגנלים.

אבל עליה וקוץ בה.
למרות הנוסטלגיה והשליטה המרשימה יש גם חסרונות. המשחק פשוט קצר. "בית המתים" תמיד היה משחק קצר וכאן אמנם אנו מקבלים שני משחקים אך אפשר להביס אותם בקלות. מלבד לכך התוכן לא מספק. אל תשכחו שהמשחק עולה 30 דולר אבל אנו מקבלים שני משחקים עבר. אני הייתי מצפה למצוא פה את כל הטרילוגיה או לפחות תוספות כלשהן בתור תוכן חדש או עיסוק מאחורי הקלאים של יצירת המשחקים וכן גורמי ההשפעה עליהן. התוכן דל מדי ולא מספק בעליל.

ועכשיו לציונים:
גרפיקה: 6 - כמובן שהכותר לא נראה טוב לעומת הכותרים של היום, אבל זה כל הרעיון לא?
סאונד: 9 - סאונד גרוע מאד אבל בגלל זה הוא מקבל 9, ככה הוא צריך להיות.
משחקיות: 9 - פשוטה, קלה וכיפית
אורך חיים: 2 - קצר מאד ללא תוכן נוסף, מאכזב.
כללי: 6.5 - משחק שעובד טוב וכיף לשחק בו (כמובן לאוהבי הז'אנר של On Rail Shooter) אבל האורך של המשחק וכן אי תוספת של תוכן כלשהו משאיר את הציון נמוך.

אם העלות של "בית המתים 2 ו3" הייתה מתחת ל30 דולר הייתי ממליץ לכל אחד לרכוש אותו זאת עקב חוסר התוכן. ה30 דולר לא מצדיק את מה שאנחנו מקבלים וחבל. סגה הייתה צריכה להשקיע מעט יותר בתוכן נוסף ובכך הייתה הופכת את הכותר הזה לכותר חובה בכל ביית וכרגע הוא יותר מתאים לחובבי נוסטלגיה ומעריצי "בית המתים" בלבד.
למרות זאת יש אור בקצה המנהרה סגה הבטיחו שאם המכירות של הכותר הללו יעמדו בציפיות שלהם אז הם ישחררו פורט למשחק הרביעי בסדרה אשר ראה אור רק בארקייד - וזה דווקא יכול להיות מעניין. למרות שכנראה הWII לא תוכל לשחזר את הגרפיקה של הארקייד. בכל מקרה זאת אולי סיבה לרכוש את הכותר.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, 07.04 בשעה 21:53.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#2   פורסם: 07.04, 21:48

עם המכירות של זה ביפן ואנגליה הם מבחן, אז אין לי ספק שסגה תביא גם את HOTD4.

אני אחכה לאיזה זמן לקנות את כל המשחקים האלה במחיר מוזל!! הלוואי שגם Treasure יעשו איזה לייט גאן טוב ואולי המשך ל-S&P.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#3   פורסם: 07.04, 22:19

שגדליק, תודה על האזהרה. אני מסכים שהוא מיועד רק למי שאוהב מאוד את הז'אנר.

DrKeo
ציטוט:
טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה:

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

משתמש רציני

#4   פורסם: 08.04, 07:47

HOTD4 to be releast on the X360

משתמש צעיר

#5   פורסם: 08.04, 16:51

אכן משחק גרוע
הגרפיקה של 3 עוד סבירה , אבל 2 פשוט מתחת לכל ביקורת...

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#6   פורסם: 09.04, 18:41

אני רק מקווה ש-sonic unleashed יהיה משחק ששווה לצפות לו.

משתמש צעיר

#7   פורסם: אתמול, 13:12

SILVER FIRE
ציטוט:
צפה בהודעה
אני רק מקווה ש-sonic unleashed יהיה משחק ששווה לצפות לו.
הוא multiplatform , כך שלא נראה לי שהווי תהיה הקונסולה שישקיעו בה..
כפי שזה נראה כרגע (sega superstar tennis), אני אהיה מרוצה אם נקבל משחק סביר.

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#8   פורסם: אתמול, 13:13

louweed
ציטוט:
צפה בהודעה
הוא multiplatform , כך שלא נראה לי שהווי תהיה הקונסולה שישקיעו בה..
כפי שזה נראה כרגע (sega superstar tennis), אני אהיה מרוצה אם נקבל משחק סביר.
אתה חושב .

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#9   פורסם: אתמול, 13:28

כמו שאמרתי אני הייתי מצפה מסגה למכור את הכותר הזה בתור טרילוגיית HOTD באותו מחיר, אם זה היה המצב המשחק אכן היה שווה כל סנט. בסופו של דבר המשחק נועד קודם כל לאנשים שזוכרים את HOTD כאחד ממשחקי הON RAIL הטובים שיצאו אז. אני שיחקתי בו על הPC - גם ב2ו ב3 - והיה כיף ונחמד. במיוחד עם שני שחנקים. אבל עכשיו לאחר כמעט עשור, המשחק לא עומד במבחן הזמן לבדו ואפילו לא בתור זוג. אולי בתור טרילוגיה כן.

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames