התלבטות משחקים - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: התלבטות משחקים
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של MrMidN1ght

משתמש צעיר

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 08.04, 15:19

ברירת מחדל התלבטות משחקים

מו שכבר אמרתי יש מצב יהיה לי XBOX360 ויש לי כמה שאלות על המשחקים:

כדאי לקנות Assassins Creed?

מה עדיף האלו או גירס? (חבר שלי אמר לי שהאלו לא כל כך שווה וגם ראיתי פה את הביקורת)

COD4 אני לא אקנה כי יש לי למחשב...

army of two שווה?

burnout paradise?

oblivion the elder scrolls?

ובכלל תמליצו על משחקים או שתתיתנו לי רשימה של משחקים שכדאי לקנות. מתי יוצא גירס 2 והאם כדאי לחסוך בשבילו? דרך אגב אני נשאר עד ה1 במאי אני אספיק לקנות את הgta החדש? (אני יודע שהוא יוצא ב 29 לחודש)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omerkot

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 08.04, 15:38

MrMidN1ght
ציטוט:
צפה בהודעה
מו שכבר אמרתי יש מצב יהיה לי XBOX360 ויש לי כמה שאלות על המשחקים:

כדאי לקנות Assassins Creed?

מה עדיף האלו או גירס? (חבר שלי אמר לי שהאלו לא כל כך שווה וגם ראיתי פה את הביקורת)

COD4 אני לא אקנה כי יש לי למחשב...

army of two שווה?

burnout paradise?

oblivion the elder scrolls?

ובכלל תמליצו על משחקים או שתתיתנו לי רשימה של משחקים שכדאי לקנות. מתי יוצא גירס 2 והאם כדאי לחסוך בשבילו? דרך אגב אני נשאר עד ה1 במאי אני אספיק לקנות את הgta החדש? (אני יודע שהוא יוצא ב 29 לחודש)
תלוי מה אתה אוהב, גם AC יוצא בימים אלה למחשב ובאמת שאין שום יתרון לגירסת הבוקס על פני גירסת המחשב.
אובליויון אותו כנ"ל, קיים למחשב כבר שנים ומאוד תלוי אם זה הסגנון שלך.
אני אישית מעדיף את גירס, אנשים רבים אחרים מעדיפים את היילו, לשניהם יש אונליין משובח. לגירס אגב יש גם גירסת מחשב אבל אם אתה רוצה לשחק באונליין אז אתה תמצא את עצמך בבעיה בשל מיעוט השחקנים (בכלל ובייחוד ישראלים) יחסית לבוקס.
ברנאאוט פרדייז חמוד אם אתה אהבת את הקודמים אבל הוא לא משחק שהייתי ממליץ בתור איזה משחק סופר איכותי שמייחד את הקונסולה.
אם אתה אוהב RPGים אז יש לך את מאס אפקט שמשום מה אנשים מאוד מאוד אוהבים.

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#3   פורסם: 08.04, 15:41

לפי דעתי:
Assassins Creed משחק שווה. הרבה אנשים אמרו שהוא חזר על עצמו יותר מדי, אבל אני חושב שהאנשים האלו פשוט ניסו לגמור אותו בישיבה אחת. אותי הוא הצליח לעניין בשביל לגמור אותו (מה שקרה לפני כמה ימים, ובא לי לחזור ולשחק אותו מההתחלה).

יש לי גם היילו וגם גירס.. קשה להגיד לך איזה מביניהם כי הם שונים לאללה: באחד אתה משחק חייל מטורף שהורג מפלצות מגוף שלישי, ובשני אתה משחק חייל מטורף שהורג חייזרים מגוף ראשון.. אם יש לך כבר COD4 במחשב, הייתי אומר לך על גירס. אם אתה מעדיף לחכות לגירס 2, אז לך על VEGAS2 או דומה.

שיחקתי בדמו של ARMY OF TWO, נראה משחק פצצה. אני בעצמי צריך עכשיו לבחור לי איזה 2 משחקים לקנות, נראה לי שאני הולך עליו.

BURNOUT משחק חמוד לאללה, אם אתה אוהב להתרסק עם המכוניות שלך, לך עליו.

ואישית, לא הצלחתי לסבול את OBLIVION, למרות שהבנתי שבכללי אהבו אותו מאוד. לא יודע, לא דיבר אלי.

וGTA.. אם אתה רוצה שיהיה לך סיכוי בכלל, לך לחנות משחקים ותעשו לו PREORDER. אני גרתי באמריקה, שם הלך שאתה מביא להם 5 דולר ואת השאר שאתה בא ואוסף אותו. אבל אתה חותך את זה קרוב, אם לא אכפת לך מ5 דולר לך על זה, אבל זה משחק עם HYPE מטורף ואני בטוח במאה אחוז שהולכים להיות הרבה חננות שיפתחו אוהלים ליד החנויות בשביל לקנות אותו בבוקר. החלטה שלך.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של bozeman

מנהל קהילת Xbox

#4   פורסם: 08.04, 15:45

לגבי GTA זה שהוא יוצא ב-29 אומר בעצם שהוא נמכר ב-30. אם אתה יכול לעשות זמנה מוקדמת בחנות פיזית 0לא שליחה ברשת) שתוכל לבוא לקחת אותו ב-30, אז תצליח להשיג אותו כנראה.

לגבי שאר המשחקים. ובכן מדובר בשלל סגנונות שונים ולכן קשה לי לענות לך. לטעמי גירס שווה לקנות, כי הוא במחיר זול (אתה יכול לקנות ב-30$ ובאיביי אפילו פחות). גם היילו מחירו ירד מאוד ולכן אתה יכול לקחת את שניהם. בשניהם יש הרבה מפגשים בפורום ולטעמי שיהם משחקים טובים מאוד.
AC הדעות מעורבות כלפיו, גם אותו אתה יכול למצוא יד שניה בזול.
אובליביון לטעמי משחק מצויין כRPG ומכיוון שהוא יחסית ישן בטוח תוכל למצוא אותו באזור ה-30$ ובאיביי אפילו ב-15$. אולם אם אתה חובב RPG, אתה לא יכול לוותר על ME הRPG הכי טוב עד כה על הקונסולה ובכלל. (שוב אני חולה RPG אז אני קצת "משוחד".)
משחקי יריות יש גם את R6V2 (ווגס 2) שיצא עכשיו, ואם תמתין כמה ימים תקרא את הביקורת שלי עליו...
לגבי ARMY OF TWO, לפי הביקרות והסרטים כדאי לוותר עליו.

Bart Simpson: I want to be emancipated!
Homer Simpson: Emancipated? Why do you want that? Don't you like being a dude? .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של MrMidN1ght

משתמש צעיר

#5   פורסם: 09.04, 13:42

טוב אז AC halo gears me burnout

זה רשימה שווה?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 09.04, 14:04

ברור שהיא שווה! גם בגירס והיילו אנו כל הזמן עושים טורנירים אז נשמח אם תצטרף אלינו .

קרדיט לכאוס המשיח!

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames