לפי דעתי:
Assassins Creed משחק שווה. הרבה אנשים אמרו שהוא חזר על עצמו יותר מדי, אבל אני חושב שהאנשים האלו פשוט ניסו לגמור אותו בישיבה אחת. אותי הוא הצליח לעניין בשביל לגמור אותו (מה שקרה לפני כמה ימים, ובא לי לחזור ולשחק אותו מההתחלה).
יש לי גם היילו וגם גירס.. קשה להגיד לך איזה מביניהם כי הם שונים לאללה: באחד אתה משחק חייל מטורף שהורג מפלצות מגוף שלישי, ובשני אתה משחק חייל מטורף שהורג חייזרים מגוף ראשון..

אם יש לך כבר COD4 במחשב, הייתי אומר לך על גירס. אם אתה מעדיף לחכות לגירס 2, אז לך על VEGAS2 או דומה.
שיחקתי בדמו של ARMY OF TWO, נראה משחק פצצה. אני בעצמי צריך עכשיו לבחור לי איזה 2 משחקים לקנות, נראה לי שאני הולך עליו.
BURNOUT משחק חמוד לאללה, אם אתה אוהב להתרסק עם המכוניות שלך, לך עליו.
ואישית, לא הצלחתי לסבול את OBLIVION, למרות שהבנתי שבכללי אהבו אותו מאוד. לא יודע, לא דיבר אלי.
וGTA.. אם אתה רוצה שיהיה לך סיכוי בכלל, לך לחנות משחקים ותעשו לו PREORDER. אני גרתי באמריקה, שם הלך שאתה מביא להם 5 דולר ואת השאר שאתה בא ואוסף אותו. אבל אתה חותך את זה קרוב, אם לא אכפת לך מ5 דולר לך על זה, אבל זה משחק עם HYPE מטורף ואני בטוח במאה אחוז שהולכים להיות הרבה חננות שיפתחו אוהלים ליד החנויות בשביל לקנות אותו בבוקר. החלטה שלך.