|
|
 |
|
|
|
|
|
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

משתמש רציני

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
09.04, 13:49
|
|
|
תראה, אני לא יודע איך המעבד של ה360, אבל אני יודע שהמעבד של הPS3 חזק ביותר והוא עובד במהירות של 3.2GHZ!
|
פורטל PS3 הרשמי:
www.ps3.boyz.co.il
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
09.04, 13:51
|
|
|
איך אתה מודד כוח של מעבד? בטרהפלופים לשניה?
המעבד של הסוני יותר חזק לפי החישוב הזה ומכיל יותר ליבות. אבל בתכלס זה לא חישוב רלוונטי לדברים שהקונסולה עושה (אלא אם כן אתה מתכוון לפתוח בה קבצי ZIP ענקיים).
בתכלס, שני המעבדים יותר חלשים מכל מעבד דואל קור מודרני של אינטל או של AMD, כי שניהם יוצאים מססורסים מהמפעל בשביל לחסוך בעלויות.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
09.04, 13:54
|
|
|
אז של הסוני יותר חזק?
זה פשוט התערבות.
|

minka kelly. <3
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
09.04, 13:55
|
|
|
LielZ |
ציטוט: |
 |
|
|
אז של הסוני יותר חזק?
זה פשוט התערבות. |
|
|
|
|
כן.
|
פורטל PS3 הרשמי:
www.ps3.boyz.co.il
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
09.04, 14:29
|
|
|
אין קשר כיום בין התדר של המעבד(3.2GHZ) למהירות העיבוד - בלי קשר המעבד של הפיאס הוא יצירת מופת וידוע כאחד המעבדים הביתיים בחזקים שיש היום (Cell broadband
|
|
|
|
|
|

מנהל ערוץ קונסולות

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
09.04, 14:50
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
אבל בתכלס זה לא חישוב רלוונטי לדברים שהקונסולה עושה (אלא אם כן אתה מתכוון לפתוח בה קבצי ZIP ענקיים). |
|
|
|
|
באתר של סוני נמסר , שמעבד ה- cell יתרום רבות גם במשחקים .
כגון - עולם גדול חי ונושם מבעבר , ואינטילגנציה מלאכותית גבוהה . ראינו זאת במשחקים כגון
רזסיסטנס , אנצ'רטד , נינג'ה גיידן סינגמה , ואפילו מוטורסטורם .
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
09.04, 14:55
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
איך אתה מודד כוח של מעבד? בטרהפלופים לשניה?
המעבד של הסוני יותר חזק לפי החישוב הזה ומכיל יותר ליבות. אבל בתכלס זה לא חישוב רלוונטי לדברים שהקונסולה עושה (אלא אם כן אתה מתכוון לפתוח בה קבצי ZIP ענקיים).
בתכלס, שני המעבדים יותר חלשים מכל מעבד דואל קור מודרני של אינטל או של AMD, כי שניהם יוצאים מססורסים מהמפעל בשביל לחסוך בעלויות. |
|
|
|
|
זה פשוט לא נכון - המשחקים בפיאס מבססים את היכולת שלו לעיבודים גרפיים ופיסיקלים כבדים מאוד-
ולא מסתמכים על המעבד הגרפי יותר מידי - בנוסף -אין היום מעבד - בטח לא דואלקור שמתקרב אפילו ליכולות של ה CELL אין לי מושג איפה שמעת את השטות הזו.
|
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
09.04, 15:31
|
|
אני לא מבין גדול(ואפילו לא קטן...),אז אל תכחו את מה שאני אומר קשה,זה בטח לא נכון.
לפי מה שאני יודע,הps3יצא אחרי ה360,ולכן יש בו "טכנולוגיה יותר טובה".
(גאוני אה!  )
|
קראו ליMy Lord!!!

או יותם...
יצאתי למסע צלב למגר את כל מי שחושב שהוא מצחיק אבל הוא לא!
(ויש הרבה כאלה בפורום...)
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
09.04, 21:32
|
|
|
לורץ 2 הראשון |
 |
|
|
אני לא מבין גדול(ואפילו לא קטן...),אז אל תכחו את מה שאני אומר קשה,זה בטח לא נכון.
לפי מה שאני יודע,הps3יצא אחרי ה360,ולכן יש בו "טכנולוגיה יותר טובה".
(גאוני אה! ) |
|
|
|
|
את המעבדים צפתחים שנים רבות אז מי יצא קודם לא כזה רליוונטי לטכנולוגיה. המעבד של XBOX יותר דומה לPC רק של 3 לבות. המעבד של CELL בנוי מ8 מעבדים חלשים יחסית כבודדים אבל יחד מהווים סופר מעבד של היום. לא סתם FOLDING הכפילה את התוצאות שלה פיכמה ע"י CELL. לפי תדר עבודה יוצא שCELL חזק פי 2 משל XBOX, בארך 2 טרהפלופים. (אם לא טועה) אבל בינתיים אין הבדל ממשי בין יכולות של שתי קונסולות בעיבודים כי לא הגיאו לנצילות גבוה של המעבדים. אבל מעבד של XBOX יותר חלש מש CELL לכן בשנה הבאה, גג שנתיים, נתכיל לראות הבדלים ממשים בין הגירסאות. רק מכווה שמפתחים בכוונה לא יעשו גרסאות ממוצע לשתי קונסולות כדי לא להליב את מייקרסופת.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
אתמול, 09:44
|
|
|
aquaeyed - אחי - אל תעלב או משהו - זה רק כדי שתשים לב כי פשוט מה שאתה כותב לא ברור בגלל כמות השגיאות כתיב- וגם לי יש בעיה של שגיאות אז אני בודק את עצמי לפני שאני עושה פוסט כמה פעמים. בכל מקרה אתה צודק ... ברגע שמפתחים יתחילו לנצל את היכולות ויילמדו לעבוד עם הארכיטקטורה של ה CELL אנחנו נראה ביצועים מדהימים.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
אתמול, 17:41
|
|
|
natash2005 |
 |
|
|
זה פשוט לא נכון - המשחקים בפיאס מבססים את היכולת שלו לעיבודים גרפיים ופיסיקלים כבדים מאוד-
ולא מסתמכים על המעבד הגרפי יותר מידי - בנוסף -אין היום מעבד - בטח לא דואלקור שמתקרב אפילו ליכולות של ה CELL אין לי מושג איפה שמעת את השטות הזו. |
|
|
|
|
אז חבל שהם לא מתבססים על המעבד הגרפי. אולי בגלל זה הם נראים פחות טוב.
ולפני שאתה מדבר על שטויות של אחרים כדאי שתטרח להבין איך מעבדים עובדים. מעבדי desktop שולחניים כוללים רכיבים שאתה לא תמצא במעבדים של הקונסולות. מעבד של קונסולה מגיע מסורס לגמרי ומפשיטים אותו מכל מיני יכולות מורכבות שיש למעבד שולחני כדי להוזיל את העלות שלו. ולכן כל מעבד שולחני היום יצליח להוציא תוצאות הרבה יותר טובות כשמשתמשים בו עם מערכות הפעלה סטנדרטיות כמו לינוקס או חלונות (ואת הביצועים של הPS3 על לינוקס אתה יכול להשוות). ואני אפילו לא משווה את זה לעוצמה של מעבדים סטנדרטיים של אינטל וAMD לשרתים, שם בכלל אין מה לדבר.
אבל זה לא משנה שהמעבדים יותר חלשים, כי הם לא מיועדים לעשות מה שמעבדים שולחניים עושים. הם תוכננו בצורה מאד ספציפית לקונסולות שלהן ולשם הם מתאימים.
|
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
היום, 10:09
|
|
|
אחי - אני מבין בדיוק איך עובדים מעבדים ,ואני מסכים איתך לגבי זה שלכל אחד יש ייעוד משלו,
משהתכוונתי זה שבשורה התחתונה אין מלהשוות בין המעבדים של ה PC לקונסולות כיוון שהארכיטקטורה שונה במהותה - בנוסף כבר ניסו לעשות השוואה כזו (mark3D) - אבל כיוון שכל תוכנות הבאנצ'מרקינג נועדו לארכיטקטורה של PC אין ממש טעם בלהריץ אותם על מעבדים לא ייעודים,
בקיצור כל אחד טוב במשייעדו אותו אליו.וה"סירוס" שאתה מדבר עליו לא קורה בפיאס כיוון שסוני שילמה המון לIBM על הפיתוח שלו והוא פותח מלחתחילה לפיאס,אז אין צורך לשנות כלום במעבד.
|
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|
| הגדרות נושא |
|