האם הVC נפרץ? - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: האם הVC נפרץ?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.04, 20:37

ברירת מחדל האם הVC נפרץ?

ויינקוקו, האקר מקסיקני, טוען שהצליח לפרוץ את תוכן הVC. זאת אומרת הוא הצליח להעתיק משחק VC מWII אחד ולהעבירו לWII אחר. האם ההגנות של נינטנדו נפלו? אני די בספק.

הנה הפוסט המקורי מתורגם לאנגלית.
ציטוט:
This is it!!! Although I cannot believe what my eyes are seeing, already the Virtual Console has been Hacked, or better said… A channel of the Virtual console.

This is barely the start, that even there be details that to correct, but already the channel of an original play of the virtual console has been able to be copied and has been installed in another Wii through a trucha disk.

There is not more data for the moment since this in test phase.

Here a video of the installation, enjoy it.

http://mx.youtube.com/watch?v=eXpHoNOtP_U

P D. A special gratitude to Waninkoko, because without the things as these jamas had been able to be done.

Thanks Waninkoko you are incredible, continues thus champion.

Greetings!!!
לדעתי הסרטון הוא זיוף, אך ידוע שיש ניסיונות רבים לעקוף את האבטחה של נינטנדו. אמנם ויינקוק לא בדיוק מסביר איך הוא עושה זאת אלא רק מראה סרטון שזה הצליח לו. תראו ותשפטו בעצמם.

נערך לאחרונה על ידי shgadlic, אתמול בשעה 18:18. סיבה: הוא לא ספרדי הוא מקסיקני - לכן תוקן

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

RoD

משתמש צעיר

#2   פורסם: 09.04, 20:53

מספר דברים חשודים - הבן אדם לא מתכוון לשחרר את זה, ולא מסביר את דרך הפעולה.
כמו כן, זה מי שתכנת את מסיר הערוצים הכפולים, שפועל בעצם בעיקר על הסתרת הערוצים, כך שהוא יכול היה להוריד משחק VC, ועם גרסה מותאמת של התוכנה להסתיר ולהציג מחדש את הערוץ.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#3   פורסם: אתמול, 17:51

יש מספר בעיות עם ה"פריצה" הזאת :

- wanikoko למד להסיר ערוצים , ולהתקין אותם בעזרת פריצה של אחד ה-updates שנמצאים על משחקים + הקוד שמתקין את ה-homebrew channel.
- כך שבעצם יכול להיות שהוא הסיר את ערוץ המריו שהיה לו מה-VC שלו , והתקין אותו מחדש.
- בנוסף , משחקי VC מוצפנים בעזרת מפתח שניתן לקריאה רק ע"י הקונסולה שלך. כך שבעצם העובדה שהוא התקין משחק VC על קונסולה לא אומרת כלום עדיין (יתכן שהקונסולה היא שלו , ועל ידה הורד המשחק במקור).
- כדי להוכיח שפרצת משחקי VC דרוש קצת יותר מלהדגים התקנה של ערוץ, אז אל תאמינו לכל דבר.
דרך אגב , הידיעה הזאת והידיעה על ה-wiimote של מיקרוסופט הגיעו קצת אחרי אחד באפריל - נראה לי שמישהו פשוט הכין את הידיעות הנ"ל לאחד באפריל, ואז אמר לעצמו "בוא נראה אם הם אוכלים את זה שבוע אחרי אחד באפריל.."
- אני חושב שהוא בנאדם מוכשר מאוד , אבל צריך לתת לו "להתבשל" : הוא הוציא את התיקון לערוצים הכפולים בצורה מאוד חובבנית בהתחלה , דבר שהרים גבה אצל הרבה אנשים. לאחר מכן הוא הוציא את העדכון בצורה מקצועית יותר.
לכן , גם אם הוא מוציא את הדרך להתקין משחקים כאלה , חכו עם זה קצת...

ודרך אגב , wanikoko הוא מקסיקני (לא ראיתי זאת רשמית , אבל צורת הכתיבה בספרדית והעובדה שה-WII שלו הוא NTSC עזרו לי להבין..)

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של omriking12

משתמש רציני

#4   פורסם: אתמול, 18:09

louweed
ציטוט:
צפה בהודעה
ודרך אגב , wanikoko הוא מקסיקני (לא ראיתי זאת רשמית , אבל צורת הכתיבה בספרדית והעובדה שה-WII שלו הוא NTSC עזרו לי להבין..)
שכחת שהסרטון נמצא ביוטיוב המקסיקני.

NDS:
Friend code:
189103169842

משחקים:
Mario Kart DS

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: היום, 06:11

צודק! יצאתי חומוס..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#6   פורסם: היום, 06:47

כן.

הת'רד השני הכי טוב בעולם. (תיעוד מצולם של גן עדן לספאם!)

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames