|
יש מספר בעיות עם ה"פריצה" הזאת :
- wanikoko למד להסיר ערוצים , ולהתקין אותם בעזרת פריצה של אחד ה-updates שנמצאים על משחקים + הקוד שמתקין את ה-homebrew channel.
- כך שבעצם יכול להיות שהוא הסיר את ערוץ המריו שהיה לו מה-VC שלו , והתקין אותו מחדש.
- בנוסף , משחקי VC מוצפנים בעזרת מפתח שניתן לקריאה רק ע"י הקונסולה שלך. כך שבעצם העובדה שהוא התקין משחק VC על קונסולה לא אומרת כלום עדיין (יתכן שהקונסולה היא שלו , ועל ידה הורד המשחק במקור).
- כדי להוכיח שפרצת משחקי VC דרוש קצת יותר מלהדגים התקנה של ערוץ, אז אל תאמינו לכל דבר.
דרך אגב , הידיעה הזאת והידיעה על ה-wiimote של מיקרוסופט הגיעו קצת אחרי אחד באפריל - נראה לי שמישהו פשוט הכין את הידיעות הנ"ל לאחד באפריל, ואז אמר לעצמו "בוא נראה אם הם אוכלים את זה שבוע אחרי אחד באפריל.."
- אני חושב שהוא בנאדם מוכשר מאוד , אבל צריך לתת לו "להתבשל" : הוא הוציא את התיקון לערוצים הכפולים בצורה מאוד חובבנית בהתחלה , דבר שהרים גבה אצל הרבה אנשים. לאחר מכן הוא הוציא את העדכון בצורה מקצועית יותר.
לכן , גם אם הוא מוציא את הדרך להתקין משחקים כאלה , חכו עם זה קצת...
ודרך אגב , wanikoko הוא מקסיקני (לא ראיתי זאת רשמית , אבל צורת הכתיבה בספרדית והעובדה שה-WII שלו הוא NTSC עזרו לי להבין..)
|