משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|
משתמש רגוע

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
13.04, 12:23
|
|
Pokemon Diamond/Pearl- Nintendo DS: הסיקור המלא!
Pokemon Diamond/Pearl:
פרטים כללים:
חברה מפתחת: The pokemon company
חברה משווקת: Nintendo
תאריך יציאה באמריקה:22.04.2007
קונסולה: Nintendo DS
ז'אנר: הרפתקאות
Multiplayer: אפשרות Wi-Fi למשחק עם חברים ברשת- אפשרות שווה וחדשה.
Nintendo הפריכה חיים חדשים בסדרת הפוקימון שלה- והתוצאות מרשימות מאי-פעם:
3 וחצי שנים אחרי יציאת המשחק האחרון בסדרה- Pokemon emerald, נינטדו הוציאה את הדור הבא של משחקי הפוקימון לקונסולה הנידת מדובר במשחקים- Pokemon Diamond/Pearl. עם גרפיקה משופרת, אפשרויות חדשות ו-Wi Fi, הקרב מחדש על ליבם של המערצים החל, וההצלחה לא איחרה לבוא. נכון ל-1.1.2008 נמכרו כ-15 מיליון עותקים מהמשחק, פחות משנה ליציאתו.

אז במי ליבחור? טרטוויג, פיפלפ או צ'ארמיצר? הקוד הפשוט של משחקי הפוקימון עובד.
אחרי שהבנו עם מי יש לנו עסק, נכניס את המשחק לסולוט המתאים ונצא להרפתקאה. נינטדו יצרה עבורנו 107 פוקימונים חדשים שרק מחכים שנתפוס אותם. ולרגע, אם אפשר בנימה אישית- לפי דעתי הקונספט והרעיון של משחקי הפוקימון הוא גאוני והמפכני, כול סדרת המשחקים מהווים אבן דרך בהתפתחות המשחקים בכול העולם. על גבם נבנו ונבנים עד היום משחקי הרפתקאה מרתקים ועוצרי נשימה, אבל דבר אחד תמיד כולם יזכרו- שזה התחיל מילד אחד בשם אש ומעכבר חשמלי אחד בשם פיקצ'או.
המשחק מעוצב ומתוכנת במנוע גרפי חדש ומרשים יחסית למשחקי הפוקימון המוקרים, השימוש במסך המגע אינטואטיבי ופשוט, ומי ששיחק במשחקי פוקימון ישנים יותר, וניסה את המשחק החדש, לא מבין איך הסתדרנו עד עכשיו. שבקרב שגם ההתקפות וגם הפוקימונים עצמם יהיו באותו מסך? פיצול המשחק לשני מסכים, עוזר ומקל על חווית המשחק.
וכמו שכבר ציינתי אותו נוסחאת משחק פשוט, עובדת גם כאן. מסע של מאמן מתחיל ברחבי מפת ערים חדשה, "בין הרים ובין גבעות טסה הרכבת, בואו ילדים קיפצו כי צוות גלאקטיק מאחוריכם". גם הרעים קיבלו שידרוג בסטייל והפכו לצוות גלאקטיק. הנוסחא הפשוטה של המכונים והליגה חוזרת, אבל משופרת. הגראפיקה במכונים ובליגה תלת מימדית ונותנת תחושה ראליסטית.
מסך המגע, לאן?
היוצרים, ניצלו את מירב היכולות של מסך המגע המשוכלל של ה-DS, והמשחק מתאים כמו כפפה ליד. משימוש בקרבות, ועד לניווט בתיק, מריקוד בתחרויות היופי ועד להכנת אוכל לפוקימונים מפירות (פירות!). עוד תוסף נחמד הוא ה-Poke'tch. בזמן שאנו מטילים לנו ברחבי המפה, הערים והבתים, מסך המגע הופך לרב שימושי. במהלך המשחק אנו משיגים חלונות חדשים ל-Poketch, שאפשרות לו להפוך בלחיצת עט, משעון למחשבון, מגלי חפצים על הרצפה ועד לשעון מעורר- מקורי חדשני ומוסיף הרבה
.
כול שעות היום, בוקר צהריים, ערב ומה שביניהם.
יוצרי המשחק החליטו להשיקע גם בשעון פנימי שמשנה את מצב המשחק לפי שעות היום. התמונות הבאות יעזרו בהמחשה:

לסיכום
אפשר עוד לדבר רבות על המשחק וחידושיו, כמובן על ה-Wi Fi. אבל את עמדתי בנוגע למשחק כולם הבינו. שווה קניה, לא סתם שווה קניה, בלעדי משחק זה קיומו של Nintendo DS לוט בערפל. אבל חשוב להוסיף, כי המשחק לא מתאים לכול אחד, יש כאלו שרואים במרדף הזיסיפי הזה אחר קרבות ותגים משעמם וחסר פואנטה. אתם כבר תחליטו לבד.
הציונים (קולות של תופים):
משחקיות- 9.5, מהנה איכותית, אבל לעיתים חוזרת על עצמה. אבל אל דאגה, יוצרי המשחק דאגו להוסיף לכם הרבה הפתעות ואתגרי מחשבה.
גרפיקה- 8, חדשנית ומעוררת, שידרוג מצוין למשחקי הפוקימון.
סאונד ופס קול- 7, המוזיקה נחמדה, אבל לפעמים מעיקה- אז משתיקים. רק חבל שלא עשו דיבוב לדמויות.
טכני- 10, ללא שום בעיות, לא כאלו שנראות לעין ולא כאלו נסתרות. רץ חלק. (טוב מה אנחנו מצפים לבעיות טכניות מ-DS)
אורך חיים-10, ארוך במיוחד, מלא תוספות וחידושים, שאם דילגת על חלקם במשחק הראשון, תרצה בחזרה מיד לעשות אותם במשחק השני, או השלישי. גם בחירת הפוקימונים חשובה ותמיד כיף להתחיל מחדש עם קומבינציות חדשות.
ריבוי משתתפים-8, Wi-Fi, ותקשורת של כמה מחשיכרים קורבים (עד רדיוס של כ-50 מטר), נותנים נפח חדש למשחק, במשחקי ה-Underground, תחרויות היופי והקרבות.
ציון סופי: 93!
הזכויות שומורות אך ורק לעמירם!
תודה לביקורות של Vgames
תודה ל- Serebii.com
נערך לאחרונה על ידי עמירם, 13.04 בשעה 15:55.
|
המחשב הסוס שלי: Intel Core 2 Due E8500 @ 3.0Ghz Intel G31 MotherBoard 4G (2X2GB) 1066Mhz Kingstone Memory 1000GB Samsung HardDrive Gigabyte GeForce 8800GT 512MB Tempest Cool ''BenQ T221WA 22 Logitech G9 Mouse 
מומחה- Gaming Pc-סלולרי-טכנולוגיה-The Sims 1/2/3
לכול שאלה, עזרה, בקשה, בפרטי- אשמח לעזור!
ציוד: Gaming Pc, Wii, DS Lite, PS2, Samsung Omnia i900
/m\
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
13.04, 12:26
|
|
|
ראיתי ובגלל זה ראיתי צורך לעשות ביקורות יותר גדולה ומקיפה!
|
המחשב הסוס שלי: Intel Core 2 Due E8500 @ 3.0Ghz Intel G31 MotherBoard 4G (2X2GB) 1066Mhz Kingstone Memory 1000GB Samsung HardDrive Gigabyte GeForce 8800GT 512MB Tempest Cool ''BenQ T221WA 22 Logitech G9 Mouse 
/m\
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
13.04, 12:37
|
|
|
מה זה פן בואית. אני ידוע מה זה אומר בפירוש רגיל fun boy, מה הקשר?
|
/m\
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
13.04, 12:51
|
|
|
סדרת המשחקים הזו באמת אהובה עלי מאוד. בגלל זה קניתי כמעט את כולה.
|
/m\
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מודל לחיקוי

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
13.04, 13:37
|
|
|
SILVER FIRE |
ציטוט: |
 |
|
|
בנתי אבל זה לא בדיוק רלוונטי.
למרות זאת יש לך ביקורת מושקעת ומקיפה(למרות שהיא נראת די פן בואית). |
|
|
|
|
אני חייב לשאול אותך משהו...הוא פגע לך באגו שאתה מתנפל עליו? היה לו משעמם אז הוא כתב.....לא על חשבו ן הביקורת שלך....משהו נוסף........
מה פאנבויי בה? אמר את דעתו.....כל דבר עכשיו שמישהו יגיד את דעתו תקרא לו פאן בוי?.....אמרת את דעתך!!! ....אתה פאן בוי  ....זה נשמע לך רציני.???..
כל הכבוד לשניכם על הביקורות..אני באמת צריך לקנות אחד מהם....או את שניהם
|
 |
|
|
גם שלי היא אהובה אבל אם אתה רוצה לעשות ביקורת אז אל תראה לכל העולם שהמשחק הוא טוב ועוד. |
|
|
|
|
מחזק את מה שאמרתי בקשר לקנאות....לא לגמרי הבנתי אותך...בקטע עם ה"אל"
|

תודה ליובל על החתימה...
ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב... והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים... את תמיד בליבי, עד המוות מכבי... בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל... אוווו....
"הצרפתים יכו את האמריקנים שוק על ירך,אני חותם לכם...לא יקרה פה נס" -פלפס 8 מדליות זהב ,אף צרפתי לא מנע ממנו את ההשג
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
13.04, 14:07
|
|
|
ביקורת מקצועית ומעולה.
באמת עושה קצת חשק לנסות ולחזור אל קרבות הפוקימונים.
אבל המרדף הסיזיפי אחרי קרבות רנדומליים בניסיון להשיקג את כל הפוקימונים היה ונשאר מטרה שאין לי כוח להתחיל ולחשוב עליה.
|
נערך לאחרונה על ידי רונן, עוד לפני שלחצתי על שלח.

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
13.04, 15:17
|
|
|
טוב אל תתחילו לריב. באמת החופשה הזו לא מיודע מה מעניינת, אז החתי להשקיע בפורום. עוד תגובות =]
|
/m\
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
13.04, 15:46
|
|
ביקורת מוצלחת וטובה לדעתי. הצלחת להעביר את ההתלהבות הרבה שלך מהסדרה ועכשיו אני מרגיש צורך לשחק במשחק אע"פ שנגמלתי מפוקימון לפני כמה שנים. התמונות בהחלט הוסיפו והראו את החידושים.
קצת עריכה ובדיקת שגיאות היתה עוזרת.
אה, וברוך הבא לפורום.

|
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #15 פורסם:
13.04, 15:48
|
|
|
תודה, אעשה זאת במהרה.
עריכה:
ערכתי ותיקנתי, עבוד שוב על הביקרות אם מתחשק לך ותערך את תגובתך.
נשתמע אחי.
נערך לאחרונה על ידי עמירם, 13.04 בשעה 15:56.
|
/m\
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
13.04, 19:35
|
|
|
עמירם |
 |
|
|
אבל דבר אחד תמיד כולם יזכרו- שזה התחיל מילד אחד בשם אש ומעכבר חשמלי אחד בשם פיקצ'או. |
|
|
|
|
טעות-שזה התחיל מילד אחד בשם רד ומ:דינוזאור יורק אש\צב שיורה מים\מין פרח שהולך על רגליים שיש לו עלים לזריקה.זשמותיהם (אם אני לא טועה)צ'רמנדר\בלבזור\זורטל.
איך נתתה לאורך חיים 10?אני בחיים לא משחק משחק פוקימון בפעם השנייה!
אני שיחקתי באמלרד והגעתי לליגה!יום לאחר מכן המחשב התקלקל-פרמטו!
לא,זו הייתה טרגדיה!
אני אמרתי לעצמי שאני לא נוגע יותר בפוקימון של הניידים!זה היה משגע!
אולי אם אתה משחק על הקונוסלה הניידת אז היא לא מתקלקלת מהר ואז המשחק לא פתאום נתקע\נהרס!
נערך לאחרונה על ידי EviL ChiLD, 13.04 בשעה 19:37.
|
wii number:5531-2164-6902-0324
mario strikers charged:2964-7876-7944
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
13.04, 20:35
|
|
|
משחק מעולה, אני מעריץ פוקימון כבר זמן מסוים, כמה שזה יישמע ילדותי, אבל המשחקים של פוקימון, הם משחקי האסטרטגיה הטובים שיש. ובכלל רשמת על EV, IV, כל האייטמים וכל האסטרטגיות החדשות? ועל השרשרת, שאפשר להשיג זוהרים בקלות?
תפרט יותר, אבל בכללי, אחלה ביקורת.
בלאקי ג'אקי, אתה יודע כמה יכול לקחת לסיים את פוקימון לחלוטין?
יכול לקחת עד כ-500 שעות, ואפילו אינסוף אם אתה לא משקיע. אז אורך חיים 10 מתאים מאוד!
ואני מדבר כאחד שנסע עד לחו"ל לקנות את שני המשחקים ביפנית, וגם עוד גרסא של דיאמונד באנגלית, וזה פשוט היה שווה את זה.
|
Ultimate Gamer.
YEAH JOJO GET BACK JOJOJJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOSADD
כפרעליך פול D:
|
|
|
|
|
משתמש רגוע

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
14.04, 14:04
|
|
|
Luigi |
 |
|
|
משחק מעולה, אני מעריץ פוקימון כבר זמן מסוים, כמה שזה יישמע ילדותי, אבל המשחקים של פוקימון, הם משחקי האסטרטגיה הטובים שיש. ובכלל רשמת על EV, IV, כל האייטמים וכל האסטרטגיות החדשות? ועל השרשרת, שאפשר להשיג זוהרים בקלות?
תפרט יותר, אבל בכללי, אחלה ביקורת.
בלאקי ג'אקי, אתה יודע כמה יכול לקחת לסיים את פוקימון לחלוטין?
יכול לקחת עד כ-500 שעות, ואפילו אינסוף אם אתה לא משקיע. אז אורך חיים 10 מתאים מאוד!
ואני מדבר כאחד שנסע עד לחו"ל לקנות את שני המשחקים ביפנית, וגם עוד גרסא של דיאמונד באנגלית, וזה פשוט היה שווה את זה. |
|
|
|
|
מסכים עם כול מילה שלך! אם אני אני אתחיל לפרט יותר, זה לא יגמר, פשוט יש אין סוף חידושים במשחק הזה. זה מדהים. כן אני מכור!
מנהלים, עוד לא אמרתם את דעתכם. דעתכם מאוד חשובה לי, כי אני באמת השקעתי =]
|
/m\
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|