בעיה|בשינוי מקשים..כנסו!! - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשיMSN חדשותMSN עסקים
ברשת
SpacesMessengerHotmail
מגזיןקהילותהורדותVgames FUN
 ערוציםטורנירים וליגותאירועיםשרתי משחקחנות

נושא: בעיה|בשינוי מקשים..כנסו!!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחברהודעה

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 16.04, 14:16

ברירת מחדל בעיה|בשינוי מקשים..כנסו!!

יש בעיה במשחק שכאשר משנים מקשים במשחק אז אחרי ששינתה את המקשים למקשים שאתה רוצה הקטע של לשים כוונת ולהגדיל אוהת עד 4x עובד אבל כאשר אתה מגלגל לאחור(עם הגלגלת של העכשר) כדי להחזיר מ-4x ל-2x אתה לא יכול..כדי לצאת מהכוונת אתה חייב ללחוץ נגיד על הלחצן שמראה את המפה ואז זה יוצא..זה די מעצבן כי אני לא יכול לשחק עם המקשים של המקור כי אני רגיל למקשים אחרים..והבעיה הזאת עם הגלגלת ממש מפריעה..יש דרך לתקן את זה אולי?

נסו לשבור את זה..

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shayo

משתמש רגוע

#2   פורסם: 16.04, 14:39

אתה משנה את השימוש של הגלגלת?
אתה יכול לפרט איזה מקשים אתה משנה כדי שנוכל לבדוק את המצב לעומק?

שי עוזר
Invasion Interactive

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#3   פורסם: 16.04, 16:15

טוב בטח חפרתי ולא הבנתה כלום..אני משנה את כל המקשים כמעט..אני עוד מעט אעלה תמנוה ותבינו יותר טוב..

עריכה:
הנה התמונה..

http://www.siz.co.il/my.php?file=5aomzwy4meqw.bmp
עכשיו 2 דברים..אחרי ששינתי מהמקשים הרגילים למקשים האלה..כאשר אני עושה סקופ למצב 2x או 4x עם הגלגלת ז\ה בסדר..אבל ברגע שאני בא לסגור/להוריד את הסקופ( כלומר להוריד מ-4x ל-2x) או לסגור את הסקופ לגמרי בעזרת גלגול הגלגלת לאחור זה אל עובד ואני נאלץ להוריד את הכוונת רק בעזרת שימוש בלחצן Tab שבכלל מראה את המפה שכן הוא היחיד שמוריד את הסקופ פרט לגלגול הגלגלת לאחור( או ריצה המירה)
אז זהו צריך לתקן את זה..או שבכלל אם אפשר תתנו לשנות את המקש שמפעיל את הסקופ במקום הגלגלת למשהו אחר כי עכשיוא י אפשר..

נערך לאחרונה על ידי gr33nh0us3, 16.04 בשעה 16:26.

נסו לשבור את זה..

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames