שלום רב,
בימים האחרונים אנו עדים לדיונים רבים, חלק בוגרים חלקם בוגרים פחות, אשר כוללים התכתשויות בין שחקני פרו לביני.
מקור הסיפור הינו שמועה לגבי כך שהגמר של טורניר האון ליין שתוכנן בפסח לפרו, יסתיים בלאן. עם התברר העובדה כי הגמר יתקיים און ליין, יצאו מרבית שחקני הפרו מהערוץ, והודיעו על אי השתתפותם בפעילות.
אכן היה רצון וכוונה לקיים את הגמר באוף ליין, אך שום דבר לא היה סגור, ועל כך לא פורסם, ולאיש לא הובטח דבר באופן רשמי על ידי או מי ממנהלי הקהילה הבכירים. אי לכך, הפרס של 1,000 ש"ח + פאד בשווי 250 שקל הועברו לחלוקה בפעילויות לקהל הרחב, כאשר שחקני פרו שפרשו מהפעילות - אינם יכולים להשתתף בפעילות זו.
כמובן שהדבר גרר דיונים רבים על כך שויגיימס קמצנית, התחילו החישובים של כמה עולה לאן, שאנחנו לא משקיעים וכדו'. אנחנו יודעים ושמחים לקבל ביקורת, אך יש גבול לכל תעלול.
אנחנו פורשים מתחום ה-Pro
אני מודיע מעל 'במה' זאת, כי החל מרגע זה, אתר המשחקים VGames אינו מקיים יותר פעילויות מקצועיות ו/או מארח פעילויות כאלו, בין היתר סגירת שרת הפרו וביטול מערכת הגאטרים לפרו. כמו כן, היה רצון וכוונה להרים מסיבת רשת בחופש הגדול, אני יכול להודיע לכם כעת כי האירוע - במידה ואכן יתקיים - לא יכלול טורניר קבוצות ל-CS 1.6, אלא טורנירים כייפים עם פרסים מכובדים - שיוחלטו בעת הרלוונטית באם כאמור יתקיים האירוע.
מעבר לכך, כל שחקני 'הפרו' שביזו את הפעילות שתוכננה לפסח, ביזו את מנהלי קהילת CS, את הנהלת אתר ויגיימס, אינם מוזמנים להשתתף באף פעילות שהאתר יקיים בחצי השנה הקרובה, ואף מורחקים ממנה. איני רוצה לראות אתכם באף פעילות, כולל הקבוצות שפרשו - אינכן מורשות להשתתף בפעילות.
מעכשיו - ADV - הקהל הרחב שולט, הקהילה עצמה.
במהלך החודשים הקרובים נמשיך לקיים פעילויות להנאת הגולשים, בין היתר נפתח לאדר אלפה עם פרסים כספיים, נקיים תחרויות נושאות פרסים בשרתים הכלליים שלנו ונמשיך לפעול לקידום מפגשי קהילה בלאן שופים.
אני בטוח כי בסופו של דבר תקום בארץ קילת 'פרו' רצינית שתורכב משחקנים רציניים, איכותיים ובוגרים, אבל זה יקרה אך ורק שהשטח יהיה מוכן, וזה יקרה באופן טבעי, כפי שקרה בעבר.
ניר ואור ייכנסו לפורום מאוחר יותר ויתחילו להרחיב לגבי הפעילויות המתוכננות בקרוב.
אני יודע שכעת, יהיה לחבר'ה שלנו הרבה יותר שקט והרבה יותר להשקיע באלו שבאמת מעריכים השקעה, ואין לי צל של ספק שזה יבוא מכל הלב, כי רק שזה מגיע מהלב - זה יוצא טוב.
אני רוצה לנצל במה זו: אנחנו נאפשר ונשמח לראות פרסומים בפורומים של ויגיימס על לאנים וטורנירים מקצועיים שגופים ואתרים אחרים מקיימים, אני בטוח שהקהל הרחב ישמח לראות משחקים חמים ומותחים.
כמו כן, שחקנים שטוענים שחייבים להם כסף - נא להיכנס לדיון הבא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1102182 שאף אחד לא יהיה סנגור של מישהו אחר, בדרך כלל יורים בשליח. לא רוצה לראות אף תגובה שמדברת על זה בנושא הזה, אלא רק תגובות של שחקנים שחייבים להם, בנושא ריכוז החובות במידה ויש כאלה. תודה.
אז שיהיה לנו המון המון בהצלחה בחודשים הקרובים.
אז כעת, באמת, לאחר שסיכמנו את כל הנושא, שיהיה לנו חג שמח, כשר, רגוע ומהנה.
תודה,
ניצן.