הקפאת פעילות ה-Pro ב-VGames ובניית קהילה מקצועית חדשה - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשיMSN חדשותMSN עסקים
ברשת
SpacesMessengerHotmail
מגזיןקהילותהורדותVgames FUN
 ערוציםטורנירים וליגותאירועיםשרתי משחקחנות

נושא: הקפאת פעילות ה-Pro ב-VGames ובניית קהילה מקצועית חדשה
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחברהודעה

האווטר המגניב של timmy

מנהל אתר Vgames

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 17.04, 16:59

Vgames הקפאת פעילות ה-Pro ב-VGames ובניית קהילה מקצועית חדשה

שלום רב,

בימים האחרונים אנו עדים לדיונים רבים, חלק בוגרים חלקם בוגרים פחות, אשר כוללים התכתשויות בין שחקני פרו לביני.

מקור הסיפור הינו שמועה לגבי כך שהגמר של טורניר האון ליין שתוכנן בפסח לפרו, יסתיים בלאן. עם התברר העובדה כי הגמר יתקיים און ליין, יצאו מרבית שחקני הפרו מהערוץ, והודיעו על אי השתתפותם בפעילות.

אכן היה רצון וכוונה לקיים את הגמר באוף ליין, אך שום דבר לא היה סגור, ועל כך לא פורסם, ולאיש לא הובטח דבר באופן רשמי על ידי או מי ממנהלי הקהילה הבכירים. אי לכך, הפרס של 1,000 ש"ח + פאד בשווי 250 שקל הועברו לחלוקה בפעילויות לקהל הרחב, כאשר שחקני פרו שפרשו מהפעילות - אינם יכולים להשתתף בפעילות זו.

כמובן שהדבר גרר דיונים רבים על כך שויגיימס קמצנית, התחילו החישובים של כמה עולה לאן, שאנחנו לא משקיעים וכדו'. אנחנו יודעים ושמחים לקבל ביקורת, אך יש גבול לכל תעלול.

אנחנו פורשים מתחום ה-Pro

אני מודיע מעל 'במה' זאת, כי החל מרגע זה, אתר המשחקים VGames אינו מקיים יותר פעילויות מקצועיות ו/או מארח פעילויות כאלו, בין היתר סגירת שרת הפרו וביטול מערכת הגאטרים לפרו. כמו כן, היה רצון וכוונה להרים מסיבת רשת בחופש הגדול, אני יכול להודיע לכם כעת כי האירוע - במידה ואכן יתקיים - לא יכלול טורניר קבוצות ל-CS 1.6, אלא טורנירים כייפים עם פרסים מכובדים - שיוחלטו בעת הרלוונטית באם כאמור יתקיים האירוע.

מעבר לכך, כל שחקני 'הפרו' שביזו את הפעילות שתוכננה לפסח, ביזו את מנהלי קהילת CS, את הנהלת אתר ויגיימס, אינם מוזמנים להשתתף באף פעילות שהאתר יקיים בחצי השנה הקרובה, ואף מורחקים ממנה. איני רוצה לראות אתכם באף פעילות, כולל הקבוצות שפרשו - אינכן מורשות להשתתף בפעילות.

מעכשיו - ADV - הקהל הרחב שולט, הקהילה עצמה.

במהלך החודשים הקרובים נמשיך לקיים פעילויות להנאת הגולשים, בין היתר נפתח לאדר אלפה עם פרסים כספיים, נקיים תחרויות נושאות פרסים בשרתים הכלליים שלנו ונמשיך לפעול לקידום מפגשי קהילה בלאן שופים.

אני בטוח כי בסופו של דבר תקום בארץ קילת 'פרו' רצינית שתורכב משחקנים רציניים, איכותיים ובוגרים, אבל זה יקרה אך ורק שהשטח יהיה מוכן, וזה יקרה באופן טבעי, כפי שקרה בעבר.

ניר ואור ייכנסו לפורום מאוחר יותר ויתחילו להרחיב לגבי הפעילויות המתוכננות בקרוב.

אני יודע שכעת, יהיה לחבר'ה שלנו הרבה יותר שקט והרבה יותר להשקיע באלו שבאמת מעריכים השקעה, ואין לי צל של ספק שזה יבוא מכל הלב, כי רק שזה מגיע מהלב - זה יוצא טוב.

אני רוצה לנצל במה זו: אנחנו נאפשר ונשמח לראות פרסומים בפורומים של ויגיימס על לאנים וטורנירים מקצועיים שגופים ואתרים אחרים מקיימים, אני בטוח שהקהל הרחב ישמח לראות משחקים חמים ומותחים.

כמו כן, שחקנים שטוענים שחייבים להם כסף - נא להיכנס לדיון הבא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1102182 שאף אחד לא יהיה סנגור של מישהו אחר, בדרך כלל יורים בשליח. לא רוצה לראות אף תגובה שמדברת על זה בנושא הזה, אלא רק תגובות של שחקנים שחייבים להם, בנושא ריכוז החובות במידה ויש כאלה. תודה.

אז שיהיה לנו המון המון בהצלחה בחודשים הקרובים.

אז כעת, באמת, לאחר שסיכמנו את כל הנושא, שיהיה לנו חג שמח, כשר, רגוע ומהנה.

תודה,
ניצן.

האיש והאגדה!

ניצן דיקשטיין
מנהל אתר Vgames
מייל: timmy@vgames.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של timmy

מנהל אתר Vgames

#2   פורסם: 17.04, 17:02

נראה לי שבזה סיכמנו את כל הנושא של TIMMY ויגיימס והפרו, ואין מה להרחיב.

איני רוצה לראות פה דיונים הכוללים קללות ריבים וכדו' - אמחק ואשעה את המשתמש, ואם מישהו יגזים - למרות ש-"אוי.. טימי רק אל תיתן לי BAN.." - לא אהסס להכניס מישהו ל-BLACK LIST האישי הפרטי שלי.

לא לסלוח זו לא חולשה.

תאמינו לי, אני פה 7 שנים, וראיתי המון המון גיבורים גדולים שאחרי זה באו והתחננו שאאפשר להם להשתתף באימיילים וכדו'.

זה לא אכפת לי, גם לא הציניות.. באמת שלא

האיש והאגדה!

ניצן דיקשטיין
מנהל אתר Vgames

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#3   פורסם: 17.04, 17:10

אחי, חבל לסגור את כל הקהילת פרו בגלל מריבה, תרחיקו את שחקני הפרו שפרשו, תגייסו שחקנים חדשים ובוגרים מספיק חבל באמת שחבל!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של timmy

מנהל אתר Vgames

#4   פורסם: 17.04, 17:11

יהיה פרו חדשים.

פרו זה מישהו שמקבל כסף, ואם הם לא ישתתפו - יהיה מישהו אחר שיקבל כסף וייחשב כפרו...

אנחנו נמשיך לתת כסף, רק לאנשים אחרים.

האיש והאגדה!

ניצן דיקשטיין
מנהל אתר Vgames

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RedoN

מצליחן

#5   פורסם: 17.04, 17:11

חבל
אבל בחייאת בחופש תעשו לאן גם עם טורנירים לקבוצות 1.6
חבל שבגגל כמה אנשים הכל יהרס

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של da3r

מנהל CS Gathers 1

#6   פורסם: 17.04, 17:25

לדעתי בתור מנהל גאטרים של החברה לצד אלעד unseen זה עוזר מאוד לאדוונס ולגאטרים בעניני הפרסים אך מוריד את הרמה של הקהילה הכוללת שאין PRO, אני אספר לך משהו:
פעם לפני כמה שנים טובות ש eSGames הייתה החברה המובליה בארץ למשחקי מחשב והיה לך חסות מ PCgames (חברת מחשבים גדולה בארץ) קיימה טורנירים באון-לין/אופליין בעלי פרסים כספיים מאוד גדולים אני מדבר איתך על סכומים של 10,000 ש"ח וכמובן גם פרסים מהאתר עצמו (חומריים), קבוצות הפרו אשר נרשמו נהנו לשחק בטורנירים וכ"ו והייתה קבוצה מנצחת במקום הראשון (מהפרו) והיא לא קיבלה את הפרסים שמגעים לה.. (לא קיבלה כלום), פשוט החברה לא סיפקה את הפרסים האלה לקהילה ולכן מאז כל קבוצות הפרו של פעם ושחקני הפרו פשוט לא נכינסו לערוץ פרו שלהם ולא השתתפו בליגות שלהם ועשו להם מין חרם כזה.

אז כמובן שאנחנו כאן בחברה לא רוצים להגיע למעמדים כאלה של חרם כי זה יוריד תרמה, שקול זאת (אבל החלטה שלך).

אז כמו שאמרתי בהתחלה לגאטרים זה מצויין כי אולי עכשיו תוכל להקצות לגאטרים ואדוונס פרסים יותר מעניינים מאשר גישת ADV/DM/NICK IN SITE כמו פרסים כלכלים קטנים שיעלו את הרייטניג בחברה, תחשב על זה בנאדם.
(אני לא אומר חלילה שהמצב עכשיו לא טוב הוא אפילו מצויין לגאטרים ואדוונס אבל אפשרי מאוד לקבל יותר ולהשקיע יותר בגאטרים ובאוודנס גם בפרסים יותר טובים כדי לעלות תמוטיבציה לשחקנים - הפאבליק (גאטרים), אדוונס זאת הקהילה לא הפרו).

שקול את דעתי בתודה
מתן - vG|da3r מנהל Vgames.Gathers#

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#7   פורסם: 17.04, 18:00

חבל מאוודד

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#8   פורסם: 17.04, 18:01

לדעתי לא היה נכון לעשות
אבל מה שהם עשו לדתי לא היה נכון בכלל

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#9   פורסם: 17.04, 18:14

מה קורה ניצן..
אממ אני לא ארחיב כמו אתמול אבל לדעתי קצת נסחפנו לא ? איך שאתה רוצה..אני חושב שאתה ברגע של כעס פשוט ואחר כך אתה תחזור בך..ועדיף שכך כי אממ...כאילו..זה ממש הורס חלק נכבד מהקהילה..מצד שני אני באמת חושב שחלק לא קטן מהפרו היו אינטרסנטים ואגואיסטים, שהתגובות היחידות שלהם בפורום זה טענות תלונות וביקורות..
ואותם היה ניתן להרחיק ספציפית ולא להרוס לכל הפרו, לא חסרים אנשים שהם גם בפרו וגם יודעים לדבר כמו בני אדם ולא לעשות בלאגן ולריב כל הזמן..

בהצלחה בכל מקרה. o:

בברכה,
צחי 'Aqura' ברדה
(:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Intrexing

משתמש רציני

#10   פורסם: 17.04, 18:31

אם אתה חושב שמה שעשית יעזור לך , מי אני ועוד כמה אנשים שנעצור אותך?
אבל רק קח בחשבון את מה שהפסדת פה...
ובקשר לאינטרסנטים אין לנו אפילו על מה להגיב.
אתה עכשיו סתם יצאת מפרופורציות ועשית צעד על רגל אחת.. לדעתי אתה תתחרט על זה ואמרתי לך אתמול ואני יגיד לך את זה גם היום , שיהיה לך רק בהצלחה בכל דרך שתפנה אליה. מכל הלב באמת !

Intrexing זה כבר לא סתם ניק, זה שחקן עתיק

<qp-Intrexing-> אתה יודע מה קורה לבחורות שמשחקות CS?
<TP][werNz> ma kore le bahurot she mesahkot cs?
<qp-Intrexing-> מתחרמנות מהדיגל D:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של CHeef

משתמש עצבני

#11   פורסם: 17.04, 18:40

כול הכבוד באמת

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של reinforcedZ

משתמש רציני

#12   פורסם: 17.04, 18:41

Aqura
ציטוט:
צפה בהודעה
מה קורה ניצן..
אממ אני לא ארחיב כמו אתמול אבל לדעתי קצת נסחפנו לא ? איך שאתה רוצה..אני חושב שאתה ברגע של כעס פשוט ואחר כך אתה תחזור בך..ועדיף שכך כי אממ...כאילו..זה ממש הורס חלק נכבד מהקהילה..מצד שני אני באמת חושב שחלק לא קטן מהפרו היו אינטרסנטים ואגואיסטים, שהתגובות היחידות שלהם בפורום זה טענות תלונות וביקורות..
ואותם היה ניתן להרחיק ספציפית ולא להרוס לכל הפרו, לא חסרים אנשים שהם גם בפרו וגם יודעים לדבר כמו בני אדם ולא לעשות בלאגן ולריב כל הזמן..

בהצלחה בכל מקרה. o:
+999999999999999

"יש חברים באש ובמים ויש חברים שרואים אש זורקים סטקים וכנפיים"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Intrexing

משתמש רציני

#13   פורסם: 17.04, 18:42

וד"א אני מאמין שכל מי שעשה את מה שעשה מהפרו אף אחד לא חוזר בו,
ויותר מזה שאתה והחברה שלך היחידים שנפגעים מזה . לא אפחד אחר.
ותביא עוד כמה שחקני ADV שישחקו בפרו נראה לאן הם יגיעו =]
אתה לא מבין מה אתה הפסדת אבל אתה הולך עם הראש בקיר אז אין מה להגיד יותר מזה.

Intrexing זה כבר לא סתם ניק, זה שחקן עתיק

<qp-Intrexing-> אתה יודע מה קורה לבחורות שמשחקות CS?
<TP][werNz> ma kore le bahurot she mesahkot cs?
<qp-Intrexing-> מתחרמנות מהדיגל D:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של EuforiA

עורך תוכן CS

#14   פורסם: 17.04, 18:49

כל הכבוד ניצן.

ולעצם הנושא, אני חושב שכל שחקני "הפרו" בארץ הביאו את זה על עצמם בכך שלא כיבדתם את משחקי טורניר הפרו בגלל שלא עשו כפי רצונכם (ושוב, אני לא מזלזל בדעתכם חס וחלילה) אבל שוב, הייתם יכולים לכבד את המעמד ולהגיע למשחקים אף על פי הידיעה כי הגמר יתקיים אונליין ולא אופליין כפי שציפיתם.

בכל אופן, אני מקווה שבעתיד מועדון הפרו יחזור והפעם עם יותר מוטיבציה ורצון בכדי לקדם את קהילת הפרו המובילה בארץ והיא כמובן תחת חסות Vgames.

בן.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של SideroM

משתמש רציני

#15   פורסם: 17.04, 18:53

לפי דעתי אתה נתת המון ובאמת מעבר אם זה מה שהם רצו זאת הבעיה שלהם לא?
הם עזבו על דעת אצמם לאחר שהשקעת בהם עשרות אלפי שקלים וגם ציוד מקצועי
אתה בזבזת המון מהכיס הפרטי שלך ושל החסויות עליהם והם ויתרו על זה ..
הם פינו מקום לאנשים חדשים שרוצים להחשף .. הם ימשיכו כמו שאמרת בדרך שלהם אבל זה לא אומר שצריך לבטל את VG.PRO פשוט לבחון שחקנים חדשים! זה באמת הפנה את כל הריכוז כלפיהם ופחות לשחקנים בקהילה.
תשאיר טורניר קבוצות 1.6 CS בלאן (אם יהיה בכלל) רק שהקבוצות שהרחקת לא ישתתפו

נערך לאחרונה על ידי SideroM, 17.04 בשעה 18:55.

ליצירת קשר: sync666@gmail.com
eiks0n :Xfire

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames