חושבים שיש לכם סיכוי לקטוף את הפרסים של תחרויות ה-MASTER להיות האלופים הגדולים בטורניר?
ובכן, אתם מוזמנים להירשם בנושאים המיוחדים שנפתחו בפורום החדש "רישום לפעילויות". למרות שיש בכל הרשמה הסבר איך זוכים, אני אסביר פעם נוספת:
מגיבים בדיון ההרשמה של תחרות ה-MASTER שבה רוצים להשתף עם הסטים אי.די והניק (אפשר להירשם לכל התחרויות)
בסוף כל משחק, חוזרים לדיון ועורכים את ההודעה וכותבים כמה פעמים הרגתם עם הנשק הספציפי או עשיתם ACE. כן, בסוף כל משחק שבו שיחקתם.
כאשר משתחררים הדמואיים, אתם צריכים לחזור לדיון, ולהוסיף לינקים לדמואיים של המשחקים שכתבתם שהרגתם / עשיתם ACEים על מנת שנוכל לאמת.
ברגע שאתם מפסידים והקבוצה שלכם מודחת מהטורנירים, אתם צריכים להיכנס לדיון פעם נוספת, לערוך את ההודעה שלכם, ולכתוב את התוצאות הסופיות עד להדחתם של כמה הרגתם (בכל תחרות Master כותבים את ההריגות בנפרד כמובן).
לתשומת ליבכם - מי שינסה לעשות 'שטויות' במשחק ויחשוב שהוא יזכה בתואר טועה בגדול. ככל שמשחקים יותר משחקים, כך הסיכויים לזכות גבוהים יותר. אם תעשו שטויות, לא רק שיהרגו אתכם, גם הקבוצה שלכם תפסיד והסיכויים שלכם לעלות לשלבים הבאים יפחתו.
ההרשמות תיסגר ביום א' בשעה 20:00 ורק שחקנים שנרשמו יוכלו לזכות בפרסים.
אני צריך אחרי כל משחק לזכור כמה הרגתי ? ואחר כך לירשום בנושא ? ומה אני עושה עם הדמואים איך אני עורך אותם ? מה צריך לעשות איתם?
כן, לא קשה לזכור, אלא אם אתה ממש s@s ויהיו לך טונה של הריגות עם נשק ספציפי או ACEים. הכי קל לכתוב בצד.
ברגע שמפורסמים הדמואיים, הם ישבו ב-FTP שלנו. אתה מעתיק את הכתובת של הדמו הספציפי של משחק מסויים שכתבת שהרגת בו, ומדביק את הכתובת ליד התוצאה על ידי עריכת ההודעה. לא צריך לערוך את הדמו וכ'ולי.