למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
ניתן רק צריך מתאם.
אתה יכול לקנות את המתאם בחו"ל באיזה 20 דולר : http://www.xbox.com/en-US/hardware/x...amingreceiver/
(השגחה עליונה, שימי נא לב שאין מדובר כאן בקישור לחנות כי אם קישור לאתר הרשמי של המוצר במיקרוסופט)
או לחלופין, אם אתה מעוניין לרכוש עוד שלט לבוקס שלך אז אתה פשוט יכול להכנס לאופיס דיפו הקרוב ולקנות שלט אלחוטי עם מתאם כזה בסט תמורת איזה 280 שקל.
אני יודע מה ההקשר,ואני לא ילד בכיתה א'...
אתה זה שלא הבנת את מה תיקנתי...
הוא כתב "לשחק אם השלט האלחוטי" והוא היה צריך לכתוב "לשחק עם השלט האלחוטי"...
אז אני לא צריך פה שיעורי לשון ( ),תקרא את התגובה שלו ואז תבין...
אני יודע מה ההקשר,ואני לא ילד בכיתה א'...
אתה זה שלא הבנת את מה תיקנתי...
הוא כתב "לשחק אם השלט האלחוטי" והוא היה צריך לכתוב "לשחק עם השלט האלחוטי"...
אז אני לא צריך פה שיעורי לשון ( ),תקרא את התגובה שלו ואז תבין...
נכון.
אבל כשאתה כתבת את זה, דיברת כאילו אתה מכליל.
וההכללה היא לא נכונה.
ובגללל זה הוא הוסיף את ההסבר שלו.
מה גם שאתה לא צריך להתעצבן כי מעירים לך P:
אני לא יודע על מה הם מדברים אבל בכל מקרה בחזרה לנושא...
התשובה בגדול היא כן אבל עם 2 פתרונות:
1) כל שלט שתקנה בנפרד יגיע לך עם מתאם USB למחשב (עם בטריות) בבאג עולה בערך 300 ש"ח
2) שלט חוטי ואני מדגיש חוטי! שחוסך את הבטריות בלי צורך במתאם מתאים לבוקס ולמחשב עם הרגשה נחמדה ביד כי אין את הבנקלה של הבטריות נראה לי שזה עולה 300 ש"ח גם בבאג
אני לא יודע על מה הם מדברים אבל בכל מקרה בחזרה לנושא...
התשובה בגדול היא כן אבל עם 2 פתרונות:
1) כל שלט שתקנה בנפרד יגיע לך עם מתאם USB למחשב (עם בטריות) בבאג עולה בערך 300 ש"ח
2) שלט חוטי ואני מדגיש חוטי! שחוסך את הבטריות בלי צורך במתאם מתאים לבוקס ולמחשב עם הרגשה נחמדה ביד כי אין את הבנקלה של הבטריות נראה לי שזה עולה 300 ש"ח גם בבאג
בהצלחה
1) לא נכון. ניתן בהחלט לרכוש שלט אלחוטי לבוקס ללא מתאם למחשב ויש להזהר בזה.
2) השלט החוטי עולה הרבה יותר זול, באג סתם יקרנים ובנוסף ההרגשה שלו לא יותר טובה בגלל החוט המעיק (יש לי אחד כזה, מאופסן היטב בארון).
בנוסף, משיטוט קל בזאפ ובעוד כמה אתרים שהס מלהזכיר גיליתי שניתן למצוא את השלט והמתאם גם ב245 ש"ח... רק לוודא לפני שרוכשים שזה באמת נמצא במלאי ולא שצריך להתחיל לתור אחרי זה בחנויות בקמצ'טקה.