עצה עבור מנהלי הפורום - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשיMSN חדשותMSN עסקים
ברשת
SpacesMessengerHotmail
מגזיןקהילותהורדותVgames FUN
 ערוציםטורנירים וליגותאירועיםשרתי משחקחנות

נושא: עצה עבור מנהלי הפורום
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחברהודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 19.04, 20:36

ברירת מחדל עצה עבור מנהלי הפורום

שלום לכל מנהלי הפורום ,
בתור משתמש חדש פה , אני גולש די הרבה זמן בחיפושים אחר נושאים שונים שקשורים למשחק BF2142 , הפורום עצמו די מבולגן.
נתקלתי בלא מעט נושאים שאין לי מושג עם מדובר במשחק BF2 או במשחק BF2142 לכן הייתי רוצה להציע אולי כמה רעיונות שישפרו את הגלישה בפורום:

1.לחלק את הפורוםלשני חלקים ע"פ המשחקים כתתי פורומים לBF2142 ולBF2 כמובן שכל ההרחבות למשחקים יכנסו גם הם לפורומים השונים

2.במידה וזה בעייתי לחלק את הפורום לקטגוריות , על מנת שיבינו במה מדובר , כאשר פותחים נושא
שהכותרת שלו תראה כך :
[BF2142]אבגדהוזחטי
[BF2] אבגדהוזחטי

3.לא הבנתי , אולי אני טעיתי אבל אין נושאים נעוצים מסודרים על המשחקים השונים מה שמסבך את הגלישה בפורום , לדוגמא חיפשתי איזשהו קובץ מסויים עבור המשחק BF2142 ולקח לי המון זמן בשביל למצוא משהו כל כך פשוט ,

תיוג הפורום רק יקל על הגלישה בפורום. מקווה שעזרתי , כל מה שנאמר פה הוא כמוב לטובת הפורום. יום טוב.

נערך לאחרונה על ידי sMoKe1191, 19.04 בשעה 20:39.

חזרה לראש העמוד

pip

האווטר המגניב של pip

מצליחן

#2   פורסם: 19.04, 20:38

אף אחד לא משחק ב2142 כך ששאין ממש סיבה לפתוח לזה פורום....

"

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tiger_g

מנהל פורום BF

#3   פורסם: 19.04, 20:39

sMoKe1191
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום לכל מנהלי הפורום ,
בתור משתמש חדש פה , אני גולש די הרבה זמן בחיפושים אחר נושאים שונים שקשורים למשחק BF2142 , הפורום עצמו די מבולגן.
נתקלתי בלא מעט נושאים שאין לי מושג עם מדובר במשחק BF2 או במשחק BF2142 , לכן הייתי רוצה להציע אולי כמה רעיונות שישפרו את הגלישה בפורום BF :

1.לחלק את הפורום ע"פ המשחקים תת פורום לBF2142 ולBF2 כמובן שכל ההרחבות למשחקים יכנסו גם הם לפורומים.

2.במידה וזה בעייתי לחלק את הפורום לקטגוריות , על מנת שיבינו במה מדובר , כאשר פותחים נושא
שהכותרת שלו תראה כך : [BF2142]אבגדהוזחטי
[BF2] אבגדהוזחטי
3.לא הבנתי , אולי אני טעיתי אבל אין נושאים נעוצים מסודרים על המשחקים השונים מה שמסבך את הגלישה בפורום , לדוגמא חיפשתי איזשהו קובץ מסויים עבור המשחק BF2142
תיוג הפורום רק יקל על הגלישה בפורום.
חמוד לצערי הכל קשור רק ל BF2 .
הקהילה לא משחקת את BF2142 אין מספיק שחקנים.
בכל מקרה תודה וחג שמח.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של wokinstorm

משתמש רציני

#4   פורסם: 19.04, 21:04

sMoKe1191
ציטוט:
צפה בהודעה
שלום לכל מנהלי הפורום ,
נתקלתי בלא מעט נושאים שאין לי מושג עם מדובר במשחק BF2 או במשחק BF2142 לכן הייתי רוצה להציע אולי כמה רעיונות שישפרו את הגלישה בפורום:

1.לחלק את הפורוםלשני חלקים ע"פ המשחקים כתתי פורומים לBF2142 ולBF2 כמובן שכל ההרחבות למשחקים יכנסו גם הם לפורומים השונים

שהכותרת שלו תראה כך :
[BF2142]אבגדהוזחטי
[BF2] אבגדהוזחטי

3.לא הבנתי , אולי אני טעיתי אבל אין נושאים נעוצים מסודרים על המשחקים השונים מה שמסבך את הגלישה בפורום , לדוגמא חיפשתי איזשהו קובץ מסויים עבור המשחק BF2142 ולקח לי המון זמן בשביל למצוא משהו כל כך פשוט ,

תיוג הפורום רק יקל על הגלישה בפורום. מקווה שעזרתי , כל מה שנאמר פה הוא כמוב לטובת הפורום. יום טוב.
שמע רעיון טוב מאוד באמת אבל אין הרבה שחקנים פה בקהילה שמשקים ב2142 ואין שרת ישראלי שם אז באמת אין טעם לפתוח אבל עדיין רעיון לא פשוט לא הזמן
חג שמח

החיים זה מה שאתם רוצים שהם היו

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames