|  | |
| | נושא: לגביי הקבוצות שהכניסו שחקניי פרו, אתם מקרה עצוב. | | | | | |
| משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) |  | | משתמש רגוע הודעות: 89 
חבר בקהילת: - | 
מנותק | | |
| | #1 פורסם: 19.04, 22:46 |
| לגביי הקבוצות שהכניסו שחקניי פרו, אתם מקרה עצוב.
ראיתי פה תופעה שקלאנים\שחקנים בוכים פה על כך שחלק מהקבוצות הכניסו שחקניי פרו והם מרגישים עכשיו שהם חסרי אונים ובלה בלה בלה..
אבל אתם יודעים מה הכי עצוב בעיניין הזה ? הקבוצות שהכניסו שחקני פרו!
השחקני פרו האלה שנכנסו הם לא אשמים, הם סה"כ רוצים לשחק ואולי להרוויח עוד קצת כסף, הקבוצות שהכניסו אותם הם הדבר העצוב פה, כנראה שהם מודעות לכך שהם פשוט גרועים ואין להם סיכוי ולכן הם מכניסים את כל השחקני פרו האלה כחיזוק. [ראה מקרה bade uks rapedon].
קבוצה שמאמינה ביכולת שלה ומתאמנת בשביל להשיג את המטרה שבגללה היא נרשמה לטורניר לא תכניס שחקניי פרו, אלא ישחקו כפי שהם ויוכיחו מי הם באמת. וגם אם לא הלך בטורניר הזה יש עוד טורנירים שהם יוכלו להסיק מסקנות מהטעויות ולשפר.
זה רק מוכיח כמה החבר'ה של הפאבליק והאיידיוי מחזיקים יותר מידיי משמות ומשחקנים שנחשבים כ'פרו', זה גם מוכיח לך טימי שחלק מהעתיד שדיברת עליו שהם האיידיוי האלה שיתפסו את מקומם של הפרו הם ממש חבורה של ילדים.
לא כולם כאלה, אני מעריך באופן אישי את הקבוצות אשר לא מכניסות שחקניי פרו לשורותיהם רק כדי לזכות בטורניר, הם העתיד, הם בוגרים ואני מקווה שכל הקבוצות הגרועות האלו שהכניסו שחקני פרו יחטפו מהם בראש ויעופו הביתה.
ומי שלא הבין אני מדבר על קבוצות כמו KYE , club365, ועוד איזה קבוצה אחת שהכניסה שחקן לא קשור.
יאללה חבר'ה בהצלחה. | |
| |
|  מודל לחיקוי הודעות: 2,384 
מחובר | | |
| | #2 פורסם: 19.04, 22:49 |
| | farr | ציטוט: |  | | | ראיתי פה תופעה שקלאנים\שחקנים בוכים פה על כך שחלק מהקבוצות הכניסו שחקניי פרו והם מרגישים עכשיו שהם חסרי אונים ובלה בלה בלה..
אבל אתם יודעים מה הכי עצוב בעיניין הזה ? הקבוצות שהכניסו שחקני פרו!
השחקני פרו האלה שנכנסו הם לא אשמים, הם סה"כ רוצים לשחק ואולי להרוויח עוד קצת כסף, הקבוצות שהכניסו אותם הם הדבר העצוב פה, כנראה שהם מודעות לכך שהם פשוט גרועים ואין להם סיכוי ולכן הם מכניסים את כל השחקני פרו האלה כחיזוק. [ראה מקרה bade uks rapedon].
קבוצה שמאמינה ביכולת שלה ומתאמנת בשביל להשיג את המטרה שבגללה היא נרשמה לטורניר לא תכניס שחקניי פרו, אלא ישחקו כפי שהם ויוכיחו מי הם באמת. וגם אם לא הלך בטורניר הזה יש עוד טורנירים שהם יוכלו להסיק מסקנות מהטעויות ולשפר.
זה רק מוכיח כמה החבר'ה של הפאבליק והאיידיוי מחזיקים יותר מידיי משמות ומשחקנים שנחשבים כ'פרו', זה גם מוכיח לך טימי שחלק מהעתיד שדיברת עליו שהם האיידיוי האלה שיתפסו את מקומם של הפרו הם ממש חבורה של ילדים.
לא כולם כאלה, אני מעריך באופן אישי את הקבוצות אשר לא מכניסות שחקניי פרו לשורותיהם רק כדי לזכות בטורניר, הם העתיד, הם בוגרים ואני מקווה שכל הקבוצות הגרועות האלו שהכניסו שחקני פרו יחטפו מהם בראש ויעופו הביתה.
ומי שלא הבין אני מדבר על קבוצות כמו KYE , club365, ועוד איזה קבוצה אחת שהכניסה שחקן לא קשור.
יאללה חבר'ה בהצלחה. | | | | |
שקל? | |
| |
| משתמש צעיר הודעות: 52 
מנותק | | |
| | #3 פורסם: 19.04, 22:52 |
| | חחחח בידיוק | |
| |
| משתמש עצבני הודעות: 151 
מנותק | | |
| | #4 פורסם: 19.04, 22:53 |
| | lol אתה משועמם | |
| |
| משתמש רציני הודעות: 319 
מחובר | | |
| | #5 פורסם: 19.04, 22:53 |
| | שתי שקל? |
Skybias
Skybias@walla.co.il |
| |
|  משתמש רגוע הודעות: 99 
מנותק | | |
| | #6 פורסם: 19.04, 22:53 |
| | אם שחקני פרו שלא היו חלק בביזוי, רוצים להמשיך ולהיות חלק פעיל בויגיימס, הם חייבים לעשות את הצעד הזה, הגיע הזמן ששחקני פרו ישתלבו עם קלאנים ברמה פחות גבוהה ורק יעלו את הרמה.
חג שמח. | |
| |
| משתמש צעיר הודעות: 39 
מחובר | | |
| | #7 פורסם: 19.04, 22:56 |
| | שקלון? | |
| |
|  מצליחן הודעות: 957 
מנותק | | |
| | #8 פורסם: 19.04, 22:56 |
| | שנקל? | |
| |
| משתמש רגוע הודעות: 89 
מנותק | | |
| | #9 פורסם: 19.04, 22:57 |
| | כן טיפה משעמם לי, אבל בכל מקרה זה יותר הופנה לקבוצות שהכניסו שחקניי פרו כדי להתחזק ושקלאנים אחרים יפחדו מהם כי עכשיו הם בקטע של "אנחנו משחקים על שחקניי פרו, אנחנו סוסים!" , וזה ממש לא נכון - הם חבורה של שחקנים עלובים בלי אמונה ביכולת משחק שלהם.
סתם עצה קטנה לכל הקבוצות שעכשיו כביכול אמורות להיות העתיד של ויגיימס, תתקדמו בזכות עצמכם.
יאללה ביי חג שמח, וכן תביאו לי שקל אולי אני אתעשר מהקהילה הזו כמו טימי (: | |
| |
| משתמש עצבני הודעות: 151 
מנותק | | |
| | #10 פורסם: 19.04, 22:59 |
| | חחח | |
| |
|  משתמש רציני הודעות: 286 
מנותק | | |
| | #11 פורסם: 19.04, 23:04 |
| | ילדים מסכנים מה קשור שקל מה שקל הוא צודק הקלאנים האלה לא יתקדמו כקבוצה . |
|
| |
|  משתמש עצבני הודעות: 198 
מחובר | | |
| | #12 פורסם: 19.04, 23:04 |
| | מי מפחד למה מי הם בכלל ? |
|
| |
|  משתמש רציני הודעות: 363 
מנותק | | |
| | #13 פורסם: 19.04, 23:07 |
| | eliraNi | ציטוט: |  | | | אם שחקני פרו שלא היו חלק בביזוי, רוצים להמשיך ולהיות חלק פעיל בויגיימס, הם חייבים לעשות את הצעד הזה, הגיע הזמן ששחקני פרו ישתלבו עם קלאנים ברמה פחות גבוהה ורק יעלו את הרמה.
חג שמח. | | | | |
אתה היחידי שצודק פה. |

palad1n |
| |
|  משתמש רציני הודעות: 286 
מנותק | | |
| | #14 פורסם: 19.04, 23:09 |
| | palad1n | ציטוט: |  | | | אתה היחידי שצודק פה. | | | | |
אתה טועה בגלל שאתה הראשון שצירף שחקני פרו זה לא אומר כלום אתה תישאר גרוע |
|
| |
| משתמש עצבני הודעות: 129 
מנותק | | |
| | #15 פורסם: 19.04, 23:37 |
| לא להתבלבל , לשחק עם שחקן יותר טוב יקדם אותך בגלל זה אני אוהב להפסיד  . משפט חכם תפנימו אבל בתור קבוצה הם לא יתקדמו כמובן כי יש שחקן שלא מתאים לקבוצה.
רוב הקבוצות שהקומו פה ולקחו פרו (אני אומר רוב כדי לא להכליל אבל אני בטוח שכולן ) הן קבוצות שנוצרו רק על מנת לנצח - לכן לא אכפת להם מהקבוצה ולפי דעתי זה בסדר גמור. | |
| |
| |
| משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
| | הגדרות נושא | | | אפשרויות הצגת נושא | תצוגה לינארית |
|
|
| | | |
|