לגביי הקבוצות שהכניסו שחקניי פרו, אתם מקרה עצוב. - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשיMSN חדשותMSN עסקים
ברשת
SpacesMessengerHotmail
מגזיןקהילותהורדותVgames FUN
 ערוציםטורנירים וליגותאירועיםשרתי משחקחנות

נושא: לגביי הקבוצות שהכניסו שחקניי פרו, אתם מקרה עצוב.
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחברהודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 19.04, 22:46

ברירת מחדל לגביי הקבוצות שהכניסו שחקניי פרו, אתם מקרה עצוב.

ראיתי פה תופעה שקלאנים\שחקנים בוכים פה על כך שחלק מהקבוצות הכניסו שחקניי פרו והם מרגישים עכשיו שהם חסרי אונים ובלה בלה בלה..
אבל אתם יודעים מה הכי עצוב בעיניין הזה ? הקבוצות שהכניסו שחקני פרו!
השחקני פרו האלה שנכנסו הם לא אשמים, הם סה"כ רוצים לשחק ואולי להרוויח עוד קצת כסף, הקבוצות שהכניסו אותם הם הדבר העצוב פה, כנראה שהם מודעות לכך שהם פשוט גרועים ואין להם סיכוי ולכן הם מכניסים את כל השחקני פרו האלה כחיזוק. [ראה מקרה bade uks rapedon].
קבוצה שמאמינה ביכולת שלה ומתאמנת בשביל להשיג את המטרה שבגללה היא נרשמה לטורניר לא תכניס שחקניי פרו, אלא ישחקו כפי שהם ויוכיחו מי הם באמת. וגם אם לא הלך בטורניר הזה יש עוד טורנירים שהם יוכלו להסיק מסקנות מהטעויות ולשפר.
זה רק מוכיח כמה החבר'ה של הפאבליק והאיידיוי מחזיקים יותר מידיי משמות ומשחקנים שנחשבים כ'פרו', זה גם מוכיח לך טימי שחלק מהעתיד שדיברת עליו שהם האיידיוי האלה שיתפסו את מקומם של הפרו הם ממש חבורה של ילדים.
לא כולם כאלה, אני מעריך באופן אישי את הקבוצות אשר לא מכניסות שחקניי פרו לשורותיהם רק כדי לזכות בטורניר, הם העתיד, הם בוגרים ואני מקווה שכל הקבוצות הגרועות האלו שהכניסו שחקני פרו יחטפו מהם בראש ויעופו הביתה.
ומי שלא הבין אני מדבר על קבוצות כמו KYE , club365, ועוד איזה קבוצה אחת שהכניסה שחקן לא קשור.
יאללה חבר'ה בהצלחה.

חזרה לראש העמוד

srn

האווטר המגניב של srn

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 19.04, 22:49

farr
ציטוט:
צפה בהודעה
ראיתי פה תופעה שקלאנים\שחקנים בוכים פה על כך שחלק מהקבוצות הכניסו שחקניי פרו והם מרגישים עכשיו שהם חסרי אונים ובלה בלה בלה..
אבל אתם יודעים מה הכי עצוב בעיניין הזה ? הקבוצות שהכניסו שחקני פרו!
השחקני פרו האלה שנכנסו הם לא אשמים, הם סה"כ רוצים לשחק ואולי להרוויח עוד קצת כסף, הקבוצות שהכניסו אותם הם הדבר העצוב פה, כנראה שהם מודעות לכך שהם פשוט גרועים ואין להם סיכוי ולכן הם מכניסים את כל השחקני פרו האלה כחיזוק. [ראה מקרה bade uks rapedon].
קבוצה שמאמינה ביכולת שלה ומתאמנת בשביל להשיג את המטרה שבגללה היא נרשמה לטורניר לא תכניס שחקניי פרו, אלא ישחקו כפי שהם ויוכיחו מי הם באמת. וגם אם לא הלך בטורניר הזה יש עוד טורנירים שהם יוכלו להסיק מסקנות מהטעויות ולשפר.
זה רק מוכיח כמה החבר'ה של הפאבליק והאיידיוי מחזיקים יותר מידיי משמות ומשחקנים שנחשבים כ'פרו', זה גם מוכיח לך טימי שחלק מהעתיד שדיברת עליו שהם האיידיוי האלה שיתפסו את מקומם של הפרו הם ממש חבורה של ילדים.
לא כולם כאלה, אני מעריך באופן אישי את הקבוצות אשר לא מכניסות שחקניי פרו לשורותיהם רק כדי לזכות בטורניר, הם העתיד, הם בוגרים ואני מקווה שכל הקבוצות הגרועות האלו שהכניסו שחקני פרו יחטפו מהם בראש ויעופו הביתה.
ומי שלא הבין אני מדבר על קבוצות כמו KYE , club365, ועוד איזה קבוצה אחת שהכניסה שחקן לא קשור.
יאללה חבר'ה בהצלחה.
שקל?

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#3   פורסם: 19.04, 22:52

חחחח בידיוק

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#4   פורסם: 19.04, 22:53

lol אתה משועמם

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#5   פורסם: 19.04, 22:53

שתי שקל?

Skybias

Skybias@walla.co.il

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של eliraNi

משתמש רגוע

#6   פורסם: 19.04, 22:53

אם שחקני פרו שלא היו חלק בביזוי, רוצים להמשיך ולהיות חלק פעיל בויגיימס, הם חייבים לעשות את הצעד הזה, הגיע הזמן ששחקני פרו ישתלבו עם קלאנים ברמה פחות גבוהה ורק יעלו את הרמה.
חג שמח.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#7   פורסם: 19.04, 22:56

שקלון?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RESTIVE

מצליחן

#8   פורסם: 19.04, 22:56

שנקל?

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#9   פורסם: 19.04, 22:57

כן טיפה משעמם לי, אבל בכל מקרה זה יותר הופנה לקבוצות שהכניסו שחקניי פרו כדי להתחזק ושקלאנים אחרים יפחדו מהם כי עכשיו הם בקטע של "אנחנו משחקים על שחקניי פרו, אנחנו סוסים!" , וזה ממש לא נכון - הם חבורה של שחקנים עלובים בלי אמונה ביכולת משחק שלהם.
סתם עצה קטנה לכל הקבוצות שעכשיו כביכול אמורות להיות העתיד של ויגיימס, תתקדמו בזכות עצמכם.
יאללה ביי חג שמח, וכן תביאו לי שקל אולי אני אתעשר מהקהילה הזו כמו טימי (:

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#10   פורסם: 19.04, 22:59

חחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Saka

משתמש רציני

#11   פורסם: 19.04, 23:04

ילדים מסכנים מה קשור שקל מה שקל הוא צודק הקלאנים האלה לא יתקדמו כקבוצה .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של xAmple

משתמש עצבני

#12   פורסם: 19.04, 23:04

מי מפחד למה מי הם בכלל ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של palad1n

משתמש רציני

#13   פורסם: 19.04, 23:07

eliraNi
ציטוט:
צפה בהודעה
אם שחקני פרו שלא היו חלק בביזוי, רוצים להמשיך ולהיות חלק פעיל בויגיימס, הם חייבים לעשות את הצעד הזה, הגיע הזמן ששחקני פרו ישתלבו עם קלאנים ברמה פחות גבוהה ורק יעלו את הרמה.
חג שמח.

אתה היחידי שצודק פה.

palad1n

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Saka

משתמש רציני

#14   פורסם: 19.04, 23:09

palad1n
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה היחידי שצודק פה.
אתה טועה בגלל שאתה הראשון שצירף שחקני פרו זה לא אומר כלום אתה תישאר גרוע

חזרה לראש העמוד

Gen

משתמש עצבני

#15   פורסם: 19.04, 23:37

לא להתבלבל , לשחק עם שחקן יותר טוב יקדם אותך בגלל זה אני אוהב להפסיד . משפט חכם תפנימו אבל בתור קבוצה הם לא יתקדמו כמובן כי יש שחקן שלא מתאים לקבוצה.
רוב הקבוצות שהקומו פה ולקחו פרו (אני אומר רוב כדי לא להכליל אבל אני בטוח שכולן ) הן קבוצות שנוצרו רק על מנת לנצח - לכן לא אכפת להם מהקבוצה ולפי דעתי זה בסדר גמור.

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames