אהלן..
אחרי יותר משנה וחצי בתור קלאן רשמי, עם לא מעט נפילות ועליות, אחרי שלא מעט אנשים עברו בו,
הקלאן נסגר רשמית.
ובשביל להזכר בזמנים הטובים, הנה משהו קטן..
היסטורייה - History
הכל התחיל בשני קלאנים נפרדים, GMW ו - RzR .
GMW = Gang Money Weapons
RzR = RaZoR
הקלאנים התאחדו ונוצר gmR - Gang Money RzR
הקלאן היה קלאן עמיד בשרת, לא מצליח, אבל לא כושל.
עם קבלת המפקדות הקלאן קיבל מפקדה בדרום LS.
המפקדה הייתה מוקד להתקפות רבות, אבל הקלאן עמד בהם, התגבש והתחזק.
כאשר נחתם הסכם השלום הגדול, הסכם 69 , בין gmR - Hyper - VIP , הקלאן נחשב לקלאן גדול וחזק בשרת, אבל הכל נעלם עוד לפני שהתחיל, כאשר הלידר הראשי באותה תקופה, Amit , החליט לפרוש.
נוצרו ריבים, לא היה לידר, לא היה ראש לגוף, והקלאן התפרק.
אחרי מס' חודשים, YoGev, בעזרה של גיל ועדי (שחקני עבר בקלאן), החזיר את הקלאן , את המפקדה, ואת הכבוד.
הקלאן התפתח והתחזק, עמד בהתקפות מכל הכיוונים ונשאר מגובש.
כאשר 16 שחקנים היו בקלאן, וכולם התחברו, הקלאן עמד בשיאו יותר מאי פעם.
כקלאן החזק בויגיימס,הגדול בויגיימס, ובאותם תקופות, הסטלן של ויגיימס

.
אבל שוב, היסטוריה חוזרת על עצמה, אנשים מפסיקים להתחבר, מס' האנשים יורד, ושוב, הלידר הראשי , יוגב, פורש..
אחרי שיוגב חזר, הוא גילה שהיו לא מעט ניסיונות החיאה חוזרים של הקלאן, בלי הצלחה..
הקלאן עמד גוסס זמן רב, חי, אבל גוסס.
לידרים התחלפו, ולאף אחד לא היה ברור מה קורה עם הקלאן בדיוק.
יוגב ניסה שוב להחזיר את הקלאן, אבל הפעם בניגוד לזמנים ההם, לא היה לו וונט, וגם הניסיונות של יוגב נכשלו, שלא מעט אנשים עברו לRP, כולל הוא בעצמו..
אפילו אנשים וותיקים, מהתקופה שהקלאן היה הקלאן הטוב בוויגיימס, התחברו וניסו להחיות..
אבל התקופות השתנו בשרת..
מסיבה כלשהי, לgmR לא עלתה המפקדה החדשה, ולאנשים לא הייתה סבלנות..
היום בבוקר, קיבלתי הודעה באיסי, שמתעדת שיחה של שני אנשים בכירים בקהילה, שהחליטו על דעת עצמם לפרק אותנו סופית.
שלא תבינו אותי לא נכון, גם אני חשבתי על זה, לסגור את הקלאן בכבוד, ולא להמשיך לתת לו להתפורר, אבל זה לא יצא אפעם לפועל, בגלל ניסיונות החזרת הקלאן..
אז היום זה רשמי, הקלאן נסגר, אני ימשיך להמצא בשרת בכינוי gmR .. ואני משוכנע שם עמית.. אבל לא עוד גנג, ומפקדה..
ואולי, בשביל לתת לנו שיחרור, אני יהפוך את קלאן העבר, החמישי בוותק בויגיימס, לאירגון, וככה השם ישאר לנצח..